فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی بسیار عجیب از حسین یزدی!
✍ پس از مرگ حسین یزدی جاسوس ساواک و حامی رضا پهلوی ویدیویی منتشر شد که همه (خصوصا اپوزیسیون ) را شگفت زده کرد 😅😅
خییییلی خوب بود ، خییییییلی 😂😂
خدا رحمتش کنه
✅ دیدید نتیجه رای دادن در۱۴۰۰ کاهش تورم بود؟ پس باز هم در انتخابات مجلس رای بدهید!
🔻روزنامه همشهری نوشت: دولت گذشته اقتصاد را با تورم ۵۹درصد تحویل دولت جدید داد و بهرغم همه پیشبینیها ازجمله مسئولان دولت سابق مبنی بر تورم سهرقمی در آینده، در خرداد۱۴۰۱ تورم به ۴۶درصد رسید و همچنان کاهنده.
🔹از جهت رشد و تولید، رشد منفی اقتصاد در دولت جدید به ۴درصد بدون نفت رسید. نرخ بیکاری از ۱۱.۵درصد به رکورد ۷.۶درصد کاهش یافت. طی ۲سال گذشته قله صادرات غیرنفتی با عدد ۵۲میلیارد دلار شکسته شد. رشد ۱۰برابری قیمت مسکن با رشد تولید و عرضه در ۲سال گذشته متوقف شد و مواردی از این دست که همگی ثمره همکاری مشترک دولت و مجلس است.
🔺پس رأی دادیم و تغییرات و حرکت ایجاد شد. برای اصلاح و رشد و تقویت وضع موجود نیز تنها راهحل مشارکت است.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
🍃🌹🍃
⁉️مجلس یازدهم در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار و افزایش اشتغال چه اقداماتی انجام داده است؟
🔹اگر اقتصاد پویا باشد، اشتغال نیز فراهم میشود. بنابراین، مجلس برای حل این مشکل، قوانین زیرساختی و راهبردی همچون جهش تولید دانشبنیان، جهش تولید مسکن، تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار را تصویب کرد؛ اما میتوان گفت مهمترین قدم مجلس یازدهم در حوزۀ اشتغالزایی، تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار بود که رانتها و امضاهای طلایی را از بین برد و به انقلابی در صدور مجوزهای کسبوکار منجر شد. گفتنی است، طی یک سالی که از اجرای قانون میگذرد، حدود یکمیلیون مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها صادر شده است.
🔸مجلس یازدهم در تبصرۀ ۱۸ قانون بودجه سنواتی اعتبار ویژهای برای اشتغالزایی در نظر گرفت که روند رشد سالانه این بودجه نشان از تأثیرگذاری آن در شاخص رشد اشتغال دارد. این مجلس در سال ۱۴۰۰ مبلغی حدود ۲۰ همت(هزار میلیارد تومان)، سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ همت و در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸۰ همت برای این کار مصوب کرد که طبق قانون باید مستقیماً بدون دخالت خزانهداری بهحساب استانها واریز و در حوزۀ اشتغالزایی بهرهبرداری شود.
🔹همچنین مجلس در بودجۀ ۱۴۰۲، اعتبار ویژهای برای احیای کارخانههای تعطیلشده اختصاص داده و در جریان بررسی برنامۀ هفتم توسعه، درگاه ملی مجوزها و اصلاح نظام وثیقهگذاری مورد تأکید و توجه مجدد مجلس قرار گرفت. بر این اساس، در طول برنامۀ هفتم صدور هر نوع مجوز کسبوکار و استعلام آن صرفاً باید بهصورت غیرحضوری انجام شود. گزیده برخی مصوبات مهم مجلس یازدهم در لایحه بودجه ۱۴۰۲ در راستای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید عبارتند از؛
🔻۱) کاهش هفت واحد درصد نرخ مالیات واحدهای تولیدی؛
🔻۲) معافیت مالیاتی کسبوکارهای مجازی فعال در بسترهای داخلی؛
🔻۳) تکلیف امهال سهساله تسهیلات کشاورزی خسارتدیده از حوادث غیرمترقبه؛
🔻۴) بلامانع شدن کاشت زمینهای کشاورزی مورد اختلاف با منابع طبیعی از سوی کشاورزان تا زمان تعیین تکلیف.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️عملیات توقیف زیردریایی بدون سرنشین آمریکایی «ریموس ۶۰۰» که یکی از مدرن ترین زیردریایی های بدون سرنشین جهان محسوب می شود و توسط یگان ویژه نیروی دریایی یمن انجام شد.
47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک فنجان تحلیل (قسمت دوازدهم)
🔹مشکلات اقتصادی و انگیزه شرکت در انتخابات
کارشناس برنامه: دکتر علی کارگر
#تاانتخابات
#یک_فنجان_تحلیل
گاهنامه سخن هادی.سیاسی سپاه ایلام.pdf
387.1K
گاهنامه سخن هادی
شماره۶۱۴ به تاریخ ۱۴۰۲،۱۱،۳۰
موضوع، بازیگران انتخابات
اسفند۱۴۰۲ و راهبردهای آنها
میگن چرا حضرت آقا در اینستاگرامی که فیلتر شده پیج داشتن؟
اولا اینستا از اول که فیلتر نبود، زمانی فیلتر شد که اقدامات ضد امنیتیش از حد گذشت. و برای این فیلتر شد که اونجا سعی میشد با پمپاژ دروغ و نفرت و خشونت مردم رو به جون هم بندازن. پس خود اینستاگرام (صرفا به عنوان یک پلتفرم) به خودی خود چیز بدی نبود، سیاستهای اینستا اونو بد کرده.
ثانیا در هیچ قانونی حضور در اینستاگرام جرم انگاری نشده. فیلتر کردن یک بحثه و جرم بودن یک بحث دیگه .
ثالثا در همون اینستا افراد با بصیرتی لازم هستن تا بر روی کسانی که هنوز در اینستاگرام باقی موندن اثر مثبت بذارن.
اینستاگرام رو مانند منطقه عملیاتی و جنگی فرض کنید که حکومت به مردم میگه از این منطقه پرخطر دوری کنید ولی همزمان افرادی که دارن با دشمن میجنگن در اون منطقه عملیاتی حاضر میشن .
طبیعتا پیج پنج میلیونی رهبر انقلاب هم در این راستا فعالیت میکرد.
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 خداییش مردم حق دارند بگن رأی نمیدن، اما....
🟢 حتماً ببینید و ببینانید
🎙 دکتر #قربانی_مقدم
🔴 این همه رای دادید چی شد؟‼️
🔻مهمترین شبهه این روزهای مرددین برای رای ندادن این گزاره است که معمولا به زبان های مختلف بیان می شود. مثلا رای دادیم تورم چی شد یا مگه رای دادیم مسکن درست شد؟ یا اگر رای دادن فایده داشت انقدر بیکاری نبود یا خودرو چنان نبود و ....
🔻اما واقعا رای دادیم چی شد؟
دو پاسخ در این رابطه وجود دارد و لازم است توامان به هردو توجه کرد:
1⃣ اولا فارغ از اینکه با رای دادن چه نتیجه حاصل می شود، خود رای دادن موضوعیت دارد نه صرفا طریقیت. صندوق رای قدرت ساز است. قدرت مهمترین رکن یک جامعه است برای اینکه به هر جایی بخواهد برسد. حضور مردم اراده جامعه و حاکمیت را تقویت می کند. همین قدرت است که امنیت ساز است. همین قدرت است که موجب انسجام اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی می شود. همین قدرت است که مسیر پیشرفت را تعیین می کند.
🔹اراده صالح ترین مسوول در بالاترین سطح کارآمدی، بدون پشتوانه و اقبال و مشارکت مردم محکوم به ناکارآمدی نسبی و گاهی شکست است.
2⃣ اما واقعیت اینست که فارغ از این موضوع، رای دادیم و تغییر هم ایجاد شد. شاید تغییر بر طبق نوقعات و انتظارات بنده نباشد ولی اگر واقع بینانه و با علم به وضعیت قبل، قضاوت کنیم شاهد تغییرات هستیم. چند مثال:
🔹رای دادیم تورم ۶۰ درصدی دولت قبل به ۴۵ درصد آنهم ظرف کمتر از یکسال رسید. تورمی که همه اقتصاددانان و حتی مسئولین محترم دولت قبل و به اعتراف تلخ تئورسین های اقتصادی خودشان پیش بینی می کردند سه رقمی می شود.
🔹رای دادیم نرخ بیکاری از ۱۱.۵ درصد فعلا به ۷.۵ درصد رسید و رکورد کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب شکسته شد.
🔹رای دادیم و قدم های بلند برای شفافیت قوا برداشته شد. قانون سوت زنی برای مبارزه با فساد تصویب شد و بجای اینکه مسوولین دولتی خط قرمز مبارزه با فساد باشند، گشت ارشاد مدیران راه افتاد و ۶۰ مدیر متخلف بیکار و ۲۰ مدیر به دادگاه معرفی شدند.
🔹رای دادیم و نرخ رشد اقتصادی از منفی بودن خارج و به ۴ درصد بدون نفت و ۷ درصد با احتساب نفت رسید
🔹رای دادیم و مالیات تولید از ۲۶ درصد به ۱۵ درصد کاهش و همزمان مالیات خانه های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته بازی و مالیات بر سلبریتی ها و هنرمندان و غیره برقرار شد.
🔹رای دادیم و رشد ۱۰ برابر قیمت مسکن در چند سال آخر دولت قبل، با ساخت یک میلیون مسکن در سال متوقف و در برخی نقاط کاهنده شد
🔹رای دادیم و رشد تولید خودرو افزایش و به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه در سال رسید و با واردات خودروی مصرفی انحصار خودروی داخلی شکسته و در نهایت جلوی رشد افسارگسیخته قیمت ها گرفته شد
🔹رای دادیم و تسهیلات مسکن۳.۵ برابر و حقوق سربازی ۱۲ برابر و یارانه ۹ برابر شد
🔹رای دادیم و ۵ دهک اول بیمه کامل شدند و ۳ دهک بیمه رایگان شدند و هزینه درمان بیماران صعب العلاج صفر شد.
🔹رای دادیم و ظرفیت های مغفول اقتصادی بالای کشورهای همسایه احیاء شد.
🔹رای دادیم از گفتمان مسکن مزخرف جناب آخوندی رسیدیم به طرح مسکن ملی
🔹 رای دادیم و از بگومگوهای سیاسی تنش زا و جنگ اعصاب رسیدیم به رئیس جمهوری که به اذعان منتقدینش بدون هیچ حاشیه پردازی و زخم زبان زدن شبانه روز فقط برای خدمت به مردم تلاش میکند.
🔹 و ده ها مورد مهم دیگر که از حوصله مخاطب خارج است
🔻اینها همه ثمره رای دادن است. باز هم تاکید و تصریح میکنم این به معنای خوب بودن و تاثیرات جدی بر سفره مردم نبوده. همچنان با توجه به رشد هیولای نقدینگی، میراث بدهی دولت قبل و تحریم ها و سوء تدبیر گرفتار تورم ۳۹ درصد هستیم. تورمی تلخ و دردناک . اما قصد جدال و التماس نداریم ولی برای شکست مارپیچ سکوت منتقدین و روشنگری صرفاً بر حسب وظیفه امروز توضیح دادیم که : بله رای دادیم و تغییر ایجاد شد.
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرق ایران و امارات چیه؟
▪️ برنامه براندازا برای بعد از سرنگونی جمهوری اسلامی که دنبالشن چیه؟
کوروش کمپانیهای فکری را دریابید
این روزها داستان کلاهبرداری کوروش کمپانی در صدر خبرهاست. جایی که یک فروشگاه با وعده آیفون ۲۰ میلیونی، ۲۰ هزار نفر را فریب داده و مبلغ هنگفتی را به جیب زده است. اما این تعداد چرا اینچنین فریب خوردند؟ پاسخ کوتاه آن است که آنان فریب این شرکت را نخوردند؛ آن کسی که مالباختگان را در این دام انداخت «سلبریتیها» بودند. سلبریتی در وضعیت امروزی، دارای مرجعیت است. او مانند یک «برند» معروف میتواند اعتمادزا باشد. زمانی که بیش از ۳۰ نفر از افراد مشهور یک فروشگاه را تایید کنند اعتماد هر کسی بدان جلب خواهد شد.
اما چرا سلبریتیها دارای مرجعیت شدند؟ به زبان ساده میتوان گفت این خاصیت جامعه نمایشیشده است. در جامعهای که نمایش، بازنمود و تصویر از خودِ واقعیت دارای ارزش بیشتر و اصلا دارای اصالت باشد، آنجا بهترین زمین برای رشد «سلبریتیها» است. کالاها نه برای ارزش مصرفی بلکه برای ارزش بصری خود ارزشگذاری میشوند. این نقطه است که خودِ افراد مالباخته را در وضعیتشان دخیل میکند. تلفن همراه آیفون کدام قابلیت شگفتانگیز را داشته که دیگر برندهای تلفن همراه ندارند؟ آن چیزی که آیفون دارد ارزش بصری و تصویر آن است نه واقعیت خودش.
مسئله مهمتر از ضرر ۲۰ میلیونی این افراد، آن است که سلبریتیِ مرجع شده، خود را صاحب صلاحیت برای اظهار نظر پیرامون همه مسائل از جمله سیاست، اقتصاد، فلسفه، جامعهشناسی، روانشناسی و دیگر زمینههای زیستی و تفکری بشر میداند و کوروش کمپانیهایی در زمینه سیاست و اقتصاد و روانشناسی ایجاد میکند. این امر دهها پله خطرناکتر از زیان اقتصادی در پرونده امروزی است. سلبریتیسم بیماری مخصوص جامعه نمایشیشده است.
✍ امین مهاجرانی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 سرنوشت قطعی ایران بعد از #جمهوری_اسلامی !!!
🍃🌹🍃
✅ #انتخابات را جدی بگیرید | برگه های انتخابات را کامل پر کنید.
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری