فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆توضیح کامل و جامع واژه "بیشرف" توسط یک هموطن "باشرف"
شیوه تبیین در مدارس؛ مدیران آموزش وپرورش کرمانشاه.mp3
40.77M
🚨 روش تبیین در مدارس به انضمام شرحی بر وضعیت جهان و اهمیت انتخابات ایران
احمد قدیری، در جمع مدیران آموزش و پرورش استان کرمانشاه
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
✅ حرکت غیر منتظره امارات/ زمینه سازی آمریکا برای خروج از منطقه؟!
🔹 اتفاق جالبی افتاده؛ پلیتیکو گزارش داده برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و مخصوصا امارات به آمریکا گفته اند حق ندارید از پایگاه هایتان در خاک ما برای حمله به ایران و متحدانش استفاده کنید!
🔸 نکته اما اینجاست که حاکم امارات این خواسته را سال ۲۰۲۲ و در دیدار با جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید مطرح کرده بود، لیکن پلیتیکو خبرش را امروز منتشر مینماید که آن هم به احتمال فراوان با مجوزهای سیاسی دولت آمریکا مقدور شده است. چرا؟
✅ واقعیت این است که ایالات متحده آمریکا دیگر آن اعتبار و احترام سابق را نزد کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ندارد. ممالک عرب منطقه سالها به این امید گاو شیرده آمریکا بوده اند که این کشور در ازایش امنیت آنها را در برابر ایران و متحدانش تامین نماید، اما امروز از تامین امنیت خودش هم عاجز است. همگان میبینند آمریکا قادر به مراقبت از پایگاه های خود هم نیست؛ کشتی هایش در منطقه امنیت ندارند، و تفنگدارانش در مواجهه با نظامیان ایرانی در خلیج فارس بالاجبار فارسی حرف میزنند.
🔹 طبعا چنین آمریکایی که حتی در تامین امنیت خود نیز عاجز است قادر نخواهد بود پشتیبان خوبی برای کشورهای منطقه باشد. در واقع اگر درگیری بین اعراب و ایران رخ بدهد آمریکا حاضر نخواهد بود کنارشان بایستد و از آنها دفاع کند. بنابراین بهترین گزینه برای کشورهایی نظیر امارات دوستی با ایران است و نه تقابل با او! علاوه بر این، ایران بارها هشدار داده اگر آمریکا از خاک کشوری برای حمله به منافع ما استفاده کند، نه تنها ارتش ایالات متحده که حتی کشور میزبان هم تنبیه میشود. اما نکته مهم این ماجرا زمان انتشار این خبر در رسانه آمریکایی پلیتیکو است! آمریکا اگر میخواست درخواست امارات را نادیده بگیرد قطعا اجازه انتشار خبرش را نمیداد!
🔸 کما اینکه تا همین چند روز پیش هم آن را مخفی کرده بود؛ اما بایدن این روزها از یک طرف با فشار نیروهای مقاومت در غرب آسیا روبرو است، و از طرفی هم باید پاسخگوی منتقدین داخلی باشد که چرا در برابر گروه های وابسته به ایران منفعل عمل میکند. از آنجا که توان غلبه بر این شرایط را ندارد احتمالا در پی دستاویزی است تا ناتوانی خود را توجیه کند.
✅ با انتشار این خبر در پلیتیکو حالا هر زمان که تحت فشار منتقدین قرار گرفت به راحتی میتواند بگوید کشورهای منطقه اجازه استفاده از خاکشان برای حمله به متحدان ایران را به ما نمیدهند، حال آنکه واقعیت چیز دیگری است!
💢 امارات ممکن است این خواسته را به دلایلِ پیش گفته مطرح کرده باشد، اما مطمئن باشید اگر آمریکا خود نمیخواست نمیتوانست آن را تحمیل کند! ولی انتشار خبر مربوط به سال ۲۰۲۲ آن هم در این شرایط خاص و به دست خود آمریکایی ها، بیانگر آن است که آمریکا آگاهانه عقب نشینی آشکاری داشته است!
✍عبد الرحیم انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگه رأی ندیم چی میشه؟
⭕️ دو استاد روابط بین الملل آمریکا قبلاً در کتابشان با عنوان « U.S Foreign Policy in perspective» این سئوال رو پاسخ دادهاند!
#انتخابات
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی بسیار عجیب از حسین یزدی!
✍ پس از مرگ حسین یزدی جاسوس ساواک و حامی رضا پهلوی ویدیویی منتشر شد که همه (خصوصا اپوزیسیون ) را شگفت زده کرد 😅😅
خییییلی خوب بود ، خییییییلی 😂😂
خدا رحمتش کنه
✅ دیدید نتیجه رای دادن در۱۴۰۰ کاهش تورم بود؟ پس باز هم در انتخابات مجلس رای بدهید!
🔻روزنامه همشهری نوشت: دولت گذشته اقتصاد را با تورم ۵۹درصد تحویل دولت جدید داد و بهرغم همه پیشبینیها ازجمله مسئولان دولت سابق مبنی بر تورم سهرقمی در آینده، در خرداد۱۴۰۱ تورم به ۴۶درصد رسید و همچنان کاهنده.
🔹از جهت رشد و تولید، رشد منفی اقتصاد در دولت جدید به ۴درصد بدون نفت رسید. نرخ بیکاری از ۱۱.۵درصد به رکورد ۷.۶درصد کاهش یافت. طی ۲سال گذشته قله صادرات غیرنفتی با عدد ۵۲میلیارد دلار شکسته شد. رشد ۱۰برابری قیمت مسکن با رشد تولید و عرضه در ۲سال گذشته متوقف شد و مواردی از این دست که همگی ثمره همکاری مشترک دولت و مجلس است.
🔺پس رأی دادیم و تغییرات و حرکت ایجاد شد. برای اصلاح و رشد و تقویت وضع موجود نیز تنها راهحل مشارکت است.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
🍃🌹🍃
⁉️مجلس یازدهم در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار و افزایش اشتغال چه اقداماتی انجام داده است؟
🔹اگر اقتصاد پویا باشد، اشتغال نیز فراهم میشود. بنابراین، مجلس برای حل این مشکل، قوانین زیرساختی و راهبردی همچون جهش تولید دانشبنیان، جهش تولید مسکن، تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار را تصویب کرد؛ اما میتوان گفت مهمترین قدم مجلس یازدهم در حوزۀ اشتغالزایی، تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار بود که رانتها و امضاهای طلایی را از بین برد و به انقلابی در صدور مجوزهای کسبوکار منجر شد. گفتنی است، طی یک سالی که از اجرای قانون میگذرد، حدود یکمیلیون مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها صادر شده است.
🔸مجلس یازدهم در تبصرۀ ۱۸ قانون بودجه سنواتی اعتبار ویژهای برای اشتغالزایی در نظر گرفت که روند رشد سالانه این بودجه نشان از تأثیرگذاری آن در شاخص رشد اشتغال دارد. این مجلس در سال ۱۴۰۰ مبلغی حدود ۲۰ همت(هزار میلیارد تومان)، سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ همت و در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸۰ همت برای این کار مصوب کرد که طبق قانون باید مستقیماً بدون دخالت خزانهداری بهحساب استانها واریز و در حوزۀ اشتغالزایی بهرهبرداری شود.
🔹همچنین مجلس در بودجۀ ۱۴۰۲، اعتبار ویژهای برای احیای کارخانههای تعطیلشده اختصاص داده و در جریان بررسی برنامۀ هفتم توسعه، درگاه ملی مجوزها و اصلاح نظام وثیقهگذاری مورد تأکید و توجه مجدد مجلس قرار گرفت. بر این اساس، در طول برنامۀ هفتم صدور هر نوع مجوز کسبوکار و استعلام آن صرفاً باید بهصورت غیرحضوری انجام شود. گزیده برخی مصوبات مهم مجلس یازدهم در لایحه بودجه ۱۴۰۲ در راستای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید عبارتند از؛
🔻۱) کاهش هفت واحد درصد نرخ مالیات واحدهای تولیدی؛
🔻۲) معافیت مالیاتی کسبوکارهای مجازی فعال در بسترهای داخلی؛
🔻۳) تکلیف امهال سهساله تسهیلات کشاورزی خسارتدیده از حوادث غیرمترقبه؛
🔻۴) بلامانع شدن کاشت زمینهای کشاورزی مورد اختلاف با منابع طبیعی از سوی کشاورزان تا زمان تعیین تکلیف.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️عملیات توقیف زیردریایی بدون سرنشین آمریکایی «ریموس ۶۰۰» که یکی از مدرن ترین زیردریایی های بدون سرنشین جهان محسوب می شود و توسط یگان ویژه نیروی دریایی یمن انجام شد.
47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک فنجان تحلیل (قسمت دوازدهم)
🔹مشکلات اقتصادی و انگیزه شرکت در انتخابات
کارشناس برنامه: دکتر علی کارگر
#تاانتخابات
#یک_فنجان_تحلیل
گاهنامه سخن هادی.سیاسی سپاه ایلام.pdf
387.1K
گاهنامه سخن هادی
شماره۶۱۴ به تاریخ ۱۴۰۲،۱۱،۳۰
موضوع، بازیگران انتخابات
اسفند۱۴۰۲ و راهبردهای آنها
میگن چرا حضرت آقا در اینستاگرامی که فیلتر شده پیج داشتن؟
اولا اینستا از اول که فیلتر نبود، زمانی فیلتر شد که اقدامات ضد امنیتیش از حد گذشت. و برای این فیلتر شد که اونجا سعی میشد با پمپاژ دروغ و نفرت و خشونت مردم رو به جون هم بندازن. پس خود اینستاگرام (صرفا به عنوان یک پلتفرم) به خودی خود چیز بدی نبود، سیاستهای اینستا اونو بد کرده.
ثانیا در هیچ قانونی حضور در اینستاگرام جرم انگاری نشده. فیلتر کردن یک بحثه و جرم بودن یک بحث دیگه .
ثالثا در همون اینستا افراد با بصیرتی لازم هستن تا بر روی کسانی که هنوز در اینستاگرام باقی موندن اثر مثبت بذارن.
اینستاگرام رو مانند منطقه عملیاتی و جنگی فرض کنید که حکومت به مردم میگه از این منطقه پرخطر دوری کنید ولی همزمان افرادی که دارن با دشمن میجنگن در اون منطقه عملیاتی حاضر میشن .
طبیعتا پیج پنج میلیونی رهبر انقلاب هم در این راستا فعالیت میکرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 خداییش مردم حق دارند بگن رأی نمیدن، اما....
🟢 حتماً ببینید و ببینانید
🎙 دکتر #قربانی_مقدم
🔴 این همه رای دادید چی شد؟‼️
🔻مهمترین شبهه این روزهای مرددین برای رای ندادن این گزاره است که معمولا به زبان های مختلف بیان می شود. مثلا رای دادیم تورم چی شد یا مگه رای دادیم مسکن درست شد؟ یا اگر رای دادن فایده داشت انقدر بیکاری نبود یا خودرو چنان نبود و ....
🔻اما واقعا رای دادیم چی شد؟
دو پاسخ در این رابطه وجود دارد و لازم است توامان به هردو توجه کرد:
1⃣ اولا فارغ از اینکه با رای دادن چه نتیجه حاصل می شود، خود رای دادن موضوعیت دارد نه صرفا طریقیت. صندوق رای قدرت ساز است. قدرت مهمترین رکن یک جامعه است برای اینکه به هر جایی بخواهد برسد. حضور مردم اراده جامعه و حاکمیت را تقویت می کند. همین قدرت است که امنیت ساز است. همین قدرت است که موجب انسجام اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی می شود. همین قدرت است که مسیر پیشرفت را تعیین می کند.
🔹اراده صالح ترین مسوول در بالاترین سطح کارآمدی، بدون پشتوانه و اقبال و مشارکت مردم محکوم به ناکارآمدی نسبی و گاهی شکست است.
2⃣ اما واقعیت اینست که فارغ از این موضوع، رای دادیم و تغییر هم ایجاد شد. شاید تغییر بر طبق نوقعات و انتظارات بنده نباشد ولی اگر واقع بینانه و با علم به وضعیت قبل، قضاوت کنیم شاهد تغییرات هستیم. چند مثال:
🔹رای دادیم تورم ۶۰ درصدی دولت قبل به ۴۵ درصد آنهم ظرف کمتر از یکسال رسید. تورمی که همه اقتصاددانان و حتی مسئولین محترم دولت قبل و به اعتراف تلخ تئورسین های اقتصادی خودشان پیش بینی می کردند سه رقمی می شود.
🔹رای دادیم نرخ بیکاری از ۱۱.۵ درصد فعلا به ۷.۵ درصد رسید و رکورد کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب شکسته شد.
🔹رای دادیم و قدم های بلند برای شفافیت قوا برداشته شد. قانون سوت زنی برای مبارزه با فساد تصویب شد و بجای اینکه مسوولین دولتی خط قرمز مبارزه با فساد باشند، گشت ارشاد مدیران راه افتاد و ۶۰ مدیر متخلف بیکار و ۲۰ مدیر به دادگاه معرفی شدند.
🔹رای دادیم و نرخ رشد اقتصادی از منفی بودن خارج و به ۴ درصد بدون نفت و ۷ درصد با احتساب نفت رسید
🔹رای دادیم و مالیات تولید از ۲۶ درصد به ۱۵ درصد کاهش و همزمان مالیات خانه های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته بازی و مالیات بر سلبریتی ها و هنرمندان و غیره برقرار شد.
🔹رای دادیم و رشد ۱۰ برابر قیمت مسکن در چند سال آخر دولت قبل، با ساخت یک میلیون مسکن در سال متوقف و در برخی نقاط کاهنده شد
🔹رای دادیم و رشد تولید خودرو افزایش و به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه در سال رسید و با واردات خودروی مصرفی انحصار خودروی داخلی شکسته و در نهایت جلوی رشد افسارگسیخته قیمت ها گرفته شد
🔹رای دادیم و تسهیلات مسکن۳.۵ برابر و حقوق سربازی ۱۲ برابر و یارانه ۹ برابر شد
🔹رای دادیم و ۵ دهک اول بیمه کامل شدند و ۳ دهک بیمه رایگان شدند و هزینه درمان بیماران صعب العلاج صفر شد.
🔹رای دادیم و ظرفیت های مغفول اقتصادی بالای کشورهای همسایه احیاء شد.
🔹رای دادیم از گفتمان مسکن مزخرف جناب آخوندی رسیدیم به طرح مسکن ملی
🔹 رای دادیم و از بگومگوهای سیاسی تنش زا و جنگ اعصاب رسیدیم به رئیس جمهوری که به اذعان منتقدینش بدون هیچ حاشیه پردازی و زخم زبان زدن شبانه روز فقط برای خدمت به مردم تلاش میکند.
🔹 و ده ها مورد مهم دیگر که از حوصله مخاطب خارج است
🔻اینها همه ثمره رای دادن است. باز هم تاکید و تصریح میکنم این به معنای خوب بودن و تاثیرات جدی بر سفره مردم نبوده. همچنان با توجه به رشد هیولای نقدینگی، میراث بدهی دولت قبل و تحریم ها و سوء تدبیر گرفتار تورم ۳۹ درصد هستیم. تورمی تلخ و دردناک . اما قصد جدال و التماس نداریم ولی برای شکست مارپیچ سکوت منتقدین و روشنگری صرفاً بر حسب وظیفه امروز توضیح دادیم که : بله رای دادیم و تغییر ایجاد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرق ایران و امارات چیه؟
▪️ برنامه براندازا برای بعد از سرنگونی جمهوری اسلامی که دنبالشن چیه؟
کوروش کمپانیهای فکری را دریابید
این روزها داستان کلاهبرداری کوروش کمپانی در صدر خبرهاست. جایی که یک فروشگاه با وعده آیفون ۲۰ میلیونی، ۲۰ هزار نفر را فریب داده و مبلغ هنگفتی را به جیب زده است. اما این تعداد چرا اینچنین فریب خوردند؟ پاسخ کوتاه آن است که آنان فریب این شرکت را نخوردند؛ آن کسی که مالباختگان را در این دام انداخت «سلبریتیها» بودند. سلبریتی در وضعیت امروزی، دارای مرجعیت است. او مانند یک «برند» معروف میتواند اعتمادزا باشد. زمانی که بیش از ۳۰ نفر از افراد مشهور یک فروشگاه را تایید کنند اعتماد هر کسی بدان جلب خواهد شد.
اما چرا سلبریتیها دارای مرجعیت شدند؟ به زبان ساده میتوان گفت این خاصیت جامعه نمایشیشده است. در جامعهای که نمایش، بازنمود و تصویر از خودِ واقعیت دارای ارزش بیشتر و اصلا دارای اصالت باشد، آنجا بهترین زمین برای رشد «سلبریتیها» است. کالاها نه برای ارزش مصرفی بلکه برای ارزش بصری خود ارزشگذاری میشوند. این نقطه است که خودِ افراد مالباخته را در وضعیتشان دخیل میکند. تلفن همراه آیفون کدام قابلیت شگفتانگیز را داشته که دیگر برندهای تلفن همراه ندارند؟ آن چیزی که آیفون دارد ارزش بصری و تصویر آن است نه واقعیت خودش.
مسئله مهمتر از ضرر ۲۰ میلیونی این افراد، آن است که سلبریتیِ مرجع شده، خود را صاحب صلاحیت برای اظهار نظر پیرامون همه مسائل از جمله سیاست، اقتصاد، فلسفه، جامعهشناسی، روانشناسی و دیگر زمینههای زیستی و تفکری بشر میداند و کوروش کمپانیهایی در زمینه سیاست و اقتصاد و روانشناسی ایجاد میکند. این امر دهها پله خطرناکتر از زیان اقتصادی در پرونده امروزی است. سلبریتیسم بیماری مخصوص جامعه نمایشیشده است.
✍ امین مهاجرانی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 سرنوشت قطعی ایران بعد از #جمهوری_اسلامی !!!
🍃🌹🍃
✅ #انتخابات را جدی بگیرید | برگه های انتخابات را کامل پر کنید.
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مالهکشی عجیب اپوزیسیون برای ارباب آمریکایی خود:
🔺کارتنخوابی در آمریکا نشانه دموکراسی و آزادی است! دولت این اجازه را به افراد داده که هر جای خیابان که بخواهند، آزادانه بخوابند!
☑️ فقط واکنش دیدنی مهدی خزعلی، تحلیلگر سیاسی به یاوهسراییهای مجری سلطنتطلب!
✅پاسخ مقتدرانه سپاه به زیاده خواهی های امارات
پایین کشیدن پرچم امارات در جزیره ابوموسی
✅نیروی دریایی سپاه، پرچم امارات را در بخش جنوبی جزیره ابوموسی در پاسگاه پلیس برافراشه شده بود را پایین کشیدند.
✅تا مدتی پیش اماراتی های مقیم جنوب جزیره ابوموسی وقاحت و جسارت را به آنجا رسانده بودند که در پاسگاه پلیس خود پرچم امارات را برافراشته بودند و این یعنی حاکمیت امارات بر این جزیره همیشه ایرانی.👈 از آن طرف محدوده آبهای جنوبی این جزیره بدون مراعات حق حاکمیت جمهوری اسلامی قلمرو شناورهای اماراتی و آمریکایی شده بود و این شناورها علیرغم نقض حاکمیت جمهوری اسلامی با پاسخی درخور مواجه نمی شدند و به همین دلیل هم بود که روز به روز بر جسارت خود اضافه می کردند.
👈اما پس از آنکه نیروی دریائی سپاه حفاظت از این جزیره را بر عهده گرفت، اوضاع به سرعت دگرگون شد.
⬅️اولین قدم بچه های سپاه؛ پائین کشیدن پرچم اماراتی ها و سرنگونی پایه پرچم آنها از بیخ بود. چرا که هم اماراتی ها و هم حامیان غربی آنها می بایست درک می کردند تنها یک پرچم شایستگی اهتزاز بر فراز این جزیره دارد و آن پرچم مزین به کلمه مبارک الله است.
⬅️در دومین گام کشتی های دریائی سپاه طی چند برخورد چنان درسی به شناورهای متجاوز اماراتی دادند که بساط ورود بی اجازه آنها به آبهای خلیج فارس برای همیشه برچیده شد.
⬅️گام سوم نیز زمینه برای بازگشت حاکمیت ایران به سکوی نفتی ایران واقع در جنوب "ابوموسی" بود. این سکو که بر اساس قرار داد منعقده در دوران پهلوی به اماراتی ها تحویل داده شده بود، پس از خاتمه قرار داد با پشتیبانی و همت بچه های نیروی دریائی سپاه، مجدداً در اختیار وزارت نفت قرار گرفت و ادعای شیوخ کوچک اما پر مدعای اماراتی در باب تعلق آن به امارات برای همیشه بایگانی شد.
✅اینها و بسیاری دیگر از این ناگفته ها گوشه ای است از تفسیر⬅️ این سخن حکیمانه حضرت امام که اگر سپاه نبود کشور هم نبود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران اینترنشنال و افغانستان اینترنشنال دارن از یکجا ارتزاق میشن هر کدوم موظفن کشور خودشونو بزنن....
شمارش معکوس
۹ روز تا انتخابات
نشر حداکثری
بی تفاوت نباشیم
🔻 رای دادن و انتخابات چه کمکی به ما و نظام ما می کند ؟
در اهمیت رای دادن باید توجه داشت که دشمن خودش را با میزان مشارکت ما تنظیم می کند، باید معنای رای را واقعا از اینکه تقی یا نقی انتخاب می شود و یا اینکه مجلس دست کدام جناح می افتد عبور بدهیم ، اینها اولویت های بعدی هستند، اساس موضوع این است که انتخابات و مشارکت برای ما امنیت بیاورد ودشمن با یک مشارکت بالا عقب نشینی کند.
مثلا انتخابات ۷۶ مشارکت بالا بود مقام معظم رهبری فرمودند: دشمن عقب نشینی کرد، یک حماسه بزرگ بود ، دشمن را به عقب نشینی وا داشت ، در عین حال دشمن نمی خواهد ما یک مشارکت بالا داشته باشیم لذا برای همان بالابودن هم مبارزه می کند .
دشمن از دریچه انتخابات به امنیت ما نگاه می کند ، وقتی می خواهد بگوید نظام پشتوانه مردمی دارد به انتخابات نگاه می کند نه به ۲۲ بهمن ، نگاه می کند ببیند مردم چقدر رای دارند و آن را ملاک جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی می دانند این موضع بسیار مهمی است برای ما ، بنابر این انتخابات تنظیم کننده دشمن است مثلا یک مشارکت بالا دشمن را وادار می کند بیایند بر سر هسته ای و جاهای دیگر به ما امتیاز بدهد و از براندازی نا امید می شوند، اما اگر مشارکت پایین باشد طبیعی است که جلو می آید و پشتوانه مردمی را لاغر می بینند، پس این یکی از معانی مهم رای است که ما باید درک درستی از انتخابات و رای دادن داشته باشیم.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🔺اقامت پسر قالیباف در کانادا توسط وزیر مهاجرت کانادا تکذیب شد
🔹روزهای گذشته رسانههای معاند با همراهی برخی چهرههای داخلی سعی در القای مهاجرت پسر رئیس مجلس به کانادا داشتند اما اکنون مارک میلر، وزیر مهاجرت کانادا اعلام کرده است که پسر قالیباف در این کشور اقامت ندارد و هیچ ویزای اقامتی برای اسحاق قالیباف صادر نشده است.
🔹گفتنی است از سالها قبل نیز محمدباقر قاليباف در لیست تحریمهای کانادا قرار دارد.
#جبهه_انقلابی_جنوب
اعضای لیست «صدای ملت» معرفی شدند
🔹اعضای لیست صدای ملت به سرلیستی علی مطهری برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.
1. علی مطهری (استاد دانشگاه تهران و نایب رئیس مجلس دهم)
2. علی عباسپور تهرانی (استاد دانشگاه صنعتی شریف و نماینده مجلس هفتم و هشتم)
3. محمد بطحایی (وزیر اسبق آموزش و پرورش)
4. محمد خوشچهره (استاد اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده مجلس هفتم)
5. منصور حقیقتپور (استاندار اسبق اردبیل، معاون منطقهای سردار شهید قاسم سلیمانی)
6. هوشنگ بازوند (استاندار سابق کرمانشاه)
7. اسماعیل دوستی (استاندار اسبق کهکیلویه و بویر احمد، نماینده مجلس پنجم و عضو دوره چهارم شورای شهر تهران)
8. محمد هاشمی بهرمانی (رفسنجانی) (استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضو مرکز تحقیقات جامع سرطان)
9. مهدی تندگویان (معاون سابق امور جوانان وزارت ورزش وجوانان و عضو دوره پنجم شورای شهر تهران)
10. محبوب حضرتی (پزشک و رئیس سابق بخش واکسیناسیون انستیتو پاستور ایران)
11. محمدرضا آرَم (دکترای سازه، مدیر و کارشناس در سازمان انرژی اتمی ایران)
12. مجتبی شریعتی نیاسر (استاد تمام مهندسی شیمی دانشگاه تهران، معاون سابق آموزشی وزارت علوم)
13. سید فرهنگ فصیحی لنگرودی (دکترای مهندسی صنایع، سرپرست سابق پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت)
14. محمد حاتمی (دکترای روانشناسی عمومی، رئیس سابق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره)
15.همایون یوسفی (فوق تخصص خون و سرطان، نماینده مجلس دهم)
16.سید جمال هادیان (کارشناس ارشد مدیریت رسانه، فعال رسانهای و هنری)
17. محمد اکرمی (استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس انجمن ژنتیک پزشکی ایران)
18. علی باقری (مدرس دانشگاه و مدیرعامل شرکتهای مطرح حوزه عمران)
19. رضا امیدوار تجریشی (دکترای اقتصاد، گرایش پولی)
20. محمدعلی پرستاری (کارشناس ارشد مدیریت بازاریابی، ریاست شعب بانک)
21. رضا محمدی (دکترای حقوق محیط زیست و مدیرعامل سابق شرکت خانهسازی ایران)
22. مجید پاهنگ (رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارگری)
23. محمد عیسی انصاری فرد (دکترای جغرافیای سیاسی، فرماندار اسبق کرج)
24. پروین داداندیش (دکترای علوم سیاسی، رئیس سابق دانشگاه آزاد تهران غرب)
25. حلیمه عالی (پزشک متخصص بیماریهای داخلی، استادیار دانشگاه و نماینده مجلس نهم)
26. زهرا ساعی (دیپلمات وزارت خارجه، نماینده مجلس دهم)
27. زهرا عابدینی (دانشجوی دکترای جامعه شناسی سیاسی، معاون سابق مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور)
28. بینظیر جلالی (دانشجوی دکترای روانشناسی سلامت، مدیرکل سابق امور فرهنگی بازنشستگان تأمین اجتماعی)
29. فاطمه رضایی ملک خیلی (دکترای مدیریت تکنولوژی)
30. عفیفه عابدی (دانشجوی دکترای مطالعات سیاسی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت متروی پاریس و مدیریت به سبک گلهای!
🔹تصور کنید تصاویری از این دست از متروی تهران پخش بشه،واکنش خودتحقیرهای داخلی چه خواهد بود!