#سرخط| درباره پیروی از اکثریت
🔴 #مهم | از صلح عافیت اندیشانه تا صلح قهرمانانه‼️
✍ محسن مهدیان :
🔻 آقای رئیس جمهور در اظهارنظری که با واکنش های بسیاری مواجه شد اظهار داشت امام حسن چون اکثریت جامعه خواستند صلح کردند. برداشت غالب مخاطبین از سخنان رئیس جمهور تعریض بر مذاکره بود هرچند صراحت نداشت.
🔹 از فرامتن عبور کنیم. سخنان رئیس جمهور متاسفانه تناقض آمیز است و احتمالا فردا تعبیر دیگری دارند. شاید هم متناسب با واکنش ها توضیح جدیدی داشته باشند. مهمتر اینکه اکثریت که هیچ، بعید است اقلیت دلسوزی باشند که از مذاکره با اوباش حاکم بر آمریکا دفاع کنند. با این حال اصل کلام قابل تحلیل است.
🔻 نقطه کانونی این سخنان در صلح و جنگ نیست. اصل مساله در نحوه مواجهه امام با خواست اکثریت است. سوال اینست: " امام جامعه چه میزان با خواست اکثریت همراهی می کنند؟ مثلا آیا ممکن است در شراط جنگی تن به صلح دهند؟"
🔹 پاسخ به این گزاره مثبت است. امام حسن به خواست اکثریت جامعه تن دادند. امیرالمومنین وقتی با خواست ۲۰ هزار جاهل شمشمیر به دست در سپاهش مواجه شدند به حکمیت تن دادند. رهبرانقلاب نیز با اینکه فرمودند به مذاکره خوش بین نیستم اما با خواست جامعه برای مذاکره همراهی کردند. پس اصل حرف درست است. اما یک اختلاف ظریف در "همراهی مدبرانه" با "پیروی پوپولیستی" وجود دارد.
🔹یک پدر وقتی با اشتباه فرزندش مواجه شود ممکن است موقتا با او همراهی کند. این تدبیر خودش تعلیم است. به سخن دیگر مدارای مرشد گونه با خطای فرزند در نهایت به رشد او منجر می شود. به همین جهت رهبرانقلاب ماجرای مذاکره با آمریکا را نرمش قهرمانانه دانستند و همین نرمش را هم مبارزه تلقی کردند.
🔹 رهبری در ماجرای صلح امام حسن(ع) فرمودند حضرت با صلح تنها سبک مبارزه را تغییر دادند. با این توضیح بین کسی که پوپولیستی پشت سر مردم حرکت می کند و با هرهری مذهبی و تذبذب اعتقادی، اباحه گری سیاسی را ترویج می کند، با امام و رهبری که مرشد گونه و معلم وار با جامعه مدارا می کند تا مردم تجربه کنند و آگاهانه تصمیم بگیرند، تفاوت است.
🖌 #سرخط_تحلیلے| گرچه ظاهر "صلح عافیت اندیشانه" با "صلح قهرمانانه" یکی است، اما از اولی کرنش مقابل اهریمن و استیصال سیاسی و دویدن به آغوش دشمن در می آید و از دومی تنها مبارزه و استقامت!
🔴قطعی عقل!
✍ محمد ایمانی :
🔹عقل، جریان پایدار فهم و شعور است. درکی که وصل نشده، دوباره قطع می شود، ارزنی نمی ارزد. بلکه زیانبار است؛ درست مانند جریان برق که دقیقه به دقیقه، وصل نشده، قطع شود.
🔹کسی که بگوید مذاکره با آمریکای عهد شکن، #دیوانگی است، اما مدتی بعد، #سازش را به عقل نسبت دهد، به شهادت خودش، عاقل نیست؛ مجنون است.
🔹عقل، عبرت اندوز است، و مقابل آن، سفاهت است. و شاید خیانت!
✍ دکتر عبدالله گنجی :
امروز که رفع تحریم تسلیحاتی کشورمان انجام شد،آورده سیاسی آن مهم است اما کافی نیست.مشت سیاسی بر دهان ترامپ کافی نیست.باید رسما و علنا سلاح وارد کشور یا از آن خارج شود و سازمان ملل و اروپایی ها این اقدام را برسمیت بشاسند
از قضا ایران باید رسما از اروپا تقاضای سلاح کند
🔴 #تحلیل_اقتصادے| اثرات شکست احتمالی ترامپ بر نرخ ارز
🔻 تب انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا فراگیر شده و بسیاری از کشورها با بررسی حالات مختلف نتیجه این انتخابات، پیشاپیش سناریوهای لازم را مهیا میکنند.
🔹در مورد ایران، گرچه به دلیل راهبرد ثابت ایالات متحده در دشمنی با ماهیت انقلاب اسلامی و ملت ایران، عملا تفاوتی در تداوم خباثت آنها وجود ندارد اما دست کم به دو دلیل از نتیجه این انتخابات تاثیر خواهد پذیرفت:
1⃣ تفاوت میان تاکتیکهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه علیه ایران
2⃣ [متاسفانه] شرطی شدن و «دلار زدگی» اقتصاد ایران به دلیل سوء مدیریتهای داخلی
🔹متاسفانه بدلایل مختلف از جمله عدم توجه دولتها به راهبرد «اقتصاد مقاومتی» و اتخاذ سیاستهای غلط ضد تولید طی سالیان گذشته، اقتصاد ایران به شدت «شرطی» و «دلار زده» شده و شدیدا تحت تاثیر تکانههای بینالمللی قرار گرفته است.
🔹این اثرپذیری افراطی، جامعه را بیش از پیش به سمت دلالی و فرار از سرمایهگذاریهای مولد سوق داده و علاوه بر گسترش فاصله میان «دارا» و «ندار»، طیف وسیعی از جمعیت کشور را تبدیل به ثروتمندان فقیری کرده است که به دلیل هجوم بیرویه به سمت دلالی، به هیچ وجه مایل به پذیرش روند کاهشی در بازارهای مذکور نیستند!
🔹این داستان تلخ البته در کشور ما مسبوق به سابقه است که از مهمترین آن میتوان به وقایع پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ اشاره کرد.
🔹در شرایط کنونی نیز متاسفانه چنین فضایی در حال تکرار است و با توجه به قواعد نانوشته چنین فرآیندهای سوداگرانهای، در صورت شکست «دونالد ترامپ» در انتخابات پیش رو، بازارهایی از جنس ارز و طلا و سکه با کاهش شدید قیمت مواجه خواهند شد و ضرر و زیان بسیار زیادی را متوجه آن دسته از مردمی خواهد کرد که بیمحابا چنین اقدامات پرخطری را انجام دادهاند.
☎️زنگ عبرت:
🔴فردای استیضاح روحانی چه خواهد شد؟!
۱- جهانگیری امور کشور را تا انتخابات به دست میگیرد
۲- روحانی میگوید همین ها که برکنارم کردند اجازه ندادند در ۷سال کاری کنم
۳- رسانه های خارجی و اصلاح طلبان خواهند گفت در ایران کودتا شد...
🔴 #شایعه صادرات داروهای ایران به عراق و پاسخ دکتر جهانپوری
🔻 روایت جناب کیانوش جهانپور، از ماجرای داروهای مکشوفه در عراق:
🔹مطابق اعلان #گمرک جمهوری اسلامی از ابتدای سال ۹۹ تا ۲۶ مهرماه، هزار و ۶۵۴ تن داروکه بخشی از آن پتاسیم کلاولانات، انسولین، واکسنهای دامپزشکی، پنی سیلین و مشتقات آن، آنتی بیوتیکها، باندهای استریل و پانسمان، الکل، زینک اکساید، چسب لوکوپلاست و... بوده از پنج کشور ترکیه، هندوستان، اندونزی، چین و امارات متحده عربی و از مرزهای بازرگان و منطقه ویژه شهید رجایی وارد و سپس از مرزهای غربی به مقصد #عراق ترانزیت شد است...
🔸این داروها از جمله محموله اخیر کاملا غیر ایرانی بوده که تجار عراقی از کشورهای دیگر برای مصرف در عراق خریداری کرده اند؛ این محموله نیز صرفا از مسیر ایران طبق قوانین بین المللی #ترانزیت شده و تمام اسناد و کالاها در ورودی و خروجی در ایران کنترل شده و با انجام کامل تشریفات ترانزیتی و کنوانسیونهای بین المللی ترانزیت و رعایت استانداردها اجازه عبور از قلمرو ایران به مقصد عراق صادر شده است....
🔹از یک هزار و ۶۵۴ تن کالای دارویی و ملزومات پزشکی ترانزیتی به مقصد عراق، بیش از ۹۷۶ تن از ترکیه و از مرز بازرگان، ۲۱۳ تن از کشور هندوستان و از بندر شهید رجایی، نزدیک به ۲۰۰ تن از اندونزی، ۱۶۰ تن از چین و ۹۲ تن از امارات پس از ورود به گمرک شهید رجایی و ترانزیت از کشورمان از طریق مرزهای غربی به کشور عراق منتقل شده اند....
🔸با بررسی داروهای خریداری شده تجار عراقی از پنج کشور مذکور حدود ۶۴ درصد فهرست، در ایران امکان تولید داشته و دارند، با این وجود، داروی ایرانی در بین این یکهزار و ۶۵۴ تن دارو قرار ندارد و همه این داروها خارجی هستند؛ گمرک جمهوری اسلامی ایران بر اساس کنوانسیونهای بین المللی اسناد و محمولههای دارویی ترانزیت را کنترل میکند که امکان سوء استفاده نباشد و آنچه اتفاق افتاده مربوط به اسناد و مدارک و قوانین سرزمینی عراق بوده که ظاهرا مشکل مذکور با ارائه اسناد از سوی مالکان محموله حل شده است...
🔹ساده انگاریست اگر نحوه اطلاع رسانی برخی افراد یا سایت های خبری بویژه به زبان پارسی را لزوما ناشی از بی اطلاعی از ترانزیت کالا دانست، بویژه آنکه در اخبار رسمی اولیه در عراق و تصاویر منتشره هیچ کامیون، راننده و حتی کالای ایرانی دیده نمیشود....
🔸تصاویر کامیون ها و برخی رانندگان این محموله در اخبار منتشره در عراق هم جایی برای انتساب به ایران و ایرانی نمیگذارد، اما مخاطب ایرانی با عدهای شارلاتان روبروست که در سخت ترین شرایط تحريم، بجای #روایت_تحریم، با #جنگ_روانی و دروغ پردازی از خون بیماران ایرانی ارتزاق میکنند
🔴 #پورمختار| چرا بازداشت شدم ؛ چرا آزاد شدم؟‼️
🔻 نماینده سابق مجلس و رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نهم بعد از آزادی از بازداشت:
🔹اصل بازداشت بنده مربوط به موسسه شمیم ولایت است. کار این موسسه کمک به نیازمندان بود و هست اما بعضی از اعضا تخلف هایی انجام داده اند و با توجه به این که بنده رئیس هیئت مدیره بودم پای من هم در این ماجرا باز شد.
🔹این اعضا یک سری سهمیه هایی که برای توزیع بین نیازمندان و مختص این افراد بوده را گرفته و در بازار آزاد فروخته اند و الان مدعی هستند که تبدیل به احسن کرده اند در حالیکه فروش این سهمیه ها تخلف بوده و نباید این سهمیه ها را می فروختند.
🔹پرونده ای در همین خصوص تشکیل شده و چون بنده رئیس هیئت مدیره این موسسه بودم بنده را هم خواستند که در این زمینه توضیح بدهم.
🔴 هفت سرخط تحلیلے
✔️ طرح و تکرار گزینه ی استیضاح روحانی خطاست
✔️ حاشیه سازی های جناب روحانی با تحریف تاریخ خطاست و پاسخ های عالمانه میطلبد
✔️ توئیت منسوب به جناب ذوالنور در پاسخ به روحانی و استفاده از تعبیر اعدام خطاست و بازنشر و مانور اینچنین سخنانی در کانال های ارزشی هم مناسب نیست.
✔️ پایان تحریم تسلیحاتی نتیجه مقاومت فعال ملت است اما نبایست از این نکته غفلت شود که وعده های برجام چیز دیگری بود . برجسته سازی پایان تحریم تسلیحاتی که به روایت هیئت روسی در مذاکرات با پیشنهاد خود ایران صورت گرفته است نبایست موجب تحلیل عالمانه و بیان خطاهای راهبردی در تصویب برجام و نوع نگاه به آمریکا و اروپایی ها گردد.
✔️ در بیان مشکلات اقتصادی ضمن پذیرش نقاط ضعف و چالش های معیشتی در کنار سوء تدبیرها به نقش تحریم و خیانت های آمریکا و محدودیت های شرایط کرونا و ... اشاره گردد. از یکسو ناامید کردن مردم تکمیل پازل دشمن است و از طرفی تحلیل های غیرواقع بینانه و وعده حل دفعی مشکلات هم خطاست.
✔️ بخواهیم یا نخواهیم نتیجه ی انتخابات آمریکا در کوتاه مدت از متغیرهای موثر بر بازار و اقتصاد ایران خواهد بود اما آنچه که بایست برجسته شود این است که راه علاج مشکلات اقتصادی در داخل کشور است و نه در شرطی و وابسته کردن اقتصاد.
✔️ در راهبرد و اصول تفاوتی بین بایدن و ترامپ نیست
⛔ *اما و اگرهای استیضاح رئیس جمهور*
📝 یعقوب ربیعی
🔰 با حرکت رسانهای ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوباره بحث استیضاح رئیسجمهور داغ شد. به چند دلیل این استیضاح را به صلاح نمی دانم.
1️⃣ - اولا برخی ها استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست.
2️⃣ - ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا میماند. فقط همین نظم نیمبند هم از بین خواهد رفت.
3️⃣- گیریم که رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاحکنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند.
4️⃣- "میخواستم، نگذاشتند" مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند."
5️⃣ - کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟
6️⃣- سئوال دیگر اینکه افراد #آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟
7️⃣- معتقدم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و اشکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد.
8️⃣- سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
⏮️ درباره راهکار برخورد با دولت خواهم نوشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از سخن این روحانی تا توئیت آن روحانی و نهایتاً حرف آخری که قالیباف زد‼️
🔹 #ببینید|حاشیهسازی از یک اظهارنظر بیموقع شروع شد و در ادامه.....
✔️ بگو مگوهای سیاسی برای مردم نان و آب نخواهد شد
*بیانیه جمعی از اساتید، فضلا و طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور درباره تحریفات اخیر حسن روحانی در دین و تاریخ*
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم اِنّا نَشکو الیکَ فَقدَ نبیّنا و غیبهَّ ولیِّنا و قِلّهَّ عدَدِنا و کَثرهَّ عدُوِّنا و تَظاهُرَ الزّمانِ علینا....
جای بسی تاسف است که در آستانه ارتحال پیامبر اعظم و شهادت سبط اکبر امام حسن مجتبی علیه السلام، بار دیگر تیر زهرآگین تحریف بر پیکر دین و سیره نورانی اولیای دین می نشیند آن هم از کمان پوسیده کسی که بارها و به امید توجیه فهم غلط خود از اسلام و همراه کردن افکار عمومی، دست به تحریف اسلام، پیامبر، امام مجتبی، سیدالشهدا علیهم السلام و قرآن و نهج البلاغه زده است.
روزی امام حسن علیه السلام را اهل مذاکره با دشمن معرفی می کند!
یک روز موعظه سیدالشهدا را به عنوان مذاکره حضرت با عمرسعد ملعون جا می زند
بار دیگر با تحریف قرآن کریم مدعی می شود که پیامبر اعظم در برابر نقض پیمان مشرکین، انعطاف نشان می داد و پیمان دوباره با آنها می بست
دیگربار با تحریف نهج البلاغه، مبنای مشروعیت حکومت امیرالمومنین را بیعت مردم معرفی می کند
و زمانی دم از اسلام رحمانی می زند!
و.....
در این میان نمی دانیم چرا پاسبانان اصلی مرزهای دین و عقاید در حوزه های علمیه سکوت کرده اند و مرجعیت قضایی به چه حجتی این حجم از بدعت و تحریف را نادیده می گیرد. آیا خطر حرفهای سبک و عوام پسند حسن آقامیری خطرناکتر است یا افاضات بنیان برافکن حسن روحانی؟
چرا فقط باید ولی امرمسلمین جهان در برابر این سیاست خطرناک او موضعگیری کنند؟
در مقابل دروغ مذاکره اباعبدالله و عمرسعد با تعجب و انکار فرمودند:" آیا تو اسلام را اینگونه شناخته ای؟"
در مقابل طرح الگوی لیبرالیستیِ اسلام رحمانی فرمودند:" این اسلام رحمانی که آقایان مطرح می کنند، نه اسلام است و نه رحمانی"
اکنون و در ماههای آخر بدترین دولت تاریخ انقلاب، رییس جمهور در افاضاتی جدید به روشنی آتش تهیه فتنه ای بزرگ را فراهم می کند و با هدف تقسیم کشور به دو دسته "موافقان مذاکره مجدد با آمریکا" و " مخالفان مذاکره" این دروغ را در جامعه القامی کنند که :
اولا قانون آن است که اکثریت بخواهند
ثانیا حتی پیامبر و ائمه هم فراتر از قانون نبودند (پس ولی فقیه هم باید تابع نظر اکثریت باشد)
ثالثا امروز اکثریت قاطع مردم ما خواهان مذاکره و آشتی با آمریکایند و مخالفان، بیش از ۲۰_۳۰ نفر نیستند (از جمله رهبری)
رابعا امام حسن علیه السلام که الگوی ما هستند وقتی دیدند اکثریت جامعه، خواهان صلح هستند، صلح را بر جنگ با معاویه ترجیح دادند!!!!
پس امروز همه باید به آشتی با آمریکا تن بدهند چون خواست اکثریت است!
انتظار می رفت مراجع عظام تقلید حفظهم الله_ که الحمدلله بیدار و در صحنه اند و گاه حتی برای مسائل درجه چندم جامعه نظیر ورود خانمهابه ورزشگاه ها هم موضع.گیری می فرمایند_ ،در برابر این تحریف های مکرر،آشکار و خطرناک موضعگیری نمایند و البته هنوز هم امیدوار و منتظریم تا این اتفاق بیافتد.
اما از باب ادای تکلیف دینی و انقلابی ضمن هشدار به جریان غرب زده ای که ترس خود را از دشمن زبون به دروغ عقلانیت جلوه می دهد و تصمیم دارد باب مذاکره و سازش با آمریکا را مجددا باز کند تا به دروغ، رفع مشکلات خودساخته معیشتی جامعه را به مذاکره و دادن امتیازات جدید گره زده و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ گشایشی موقت و سطحی در کار و معیشت مردم ایجاد نمایند تا رای جمع کرده، ۸ سال دیگر بر گُرده ملت ایران سوار باشند، از دستگاه محترم قضا می خواهیم نسبت به این تحریفات آشکار براساس وظیفه قانونی خود اقدام نماید.
از عموم مردم بصیر و مقاوم ایران تقاضا داریم ضمن ارتقای سطح بینش و بصیرت خود با تمسک به حبل متین ولایت فقیه، وحدت گفتمانی امام و امت را تقویت نموده و اجازه ندهند بار دیگر شیطان بزرگ توسط دلبستگان به غرب که اکثرا بخش اصلی خانواده هایشان در رهن دول غربی هستند، بزَک شود.عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود.
اکثریت مردم ایران همان ۴۰ میلیونی هستند که پای تابوت سردار شهید سلیمانی سوختند و بغض خود را در قالب شعار " انتقام سخت" ابراز کردند.
عامل واداشتن امام حسن علیه السلام خواص و کارگزاران بزدل، دنیاطلب، اشرافی، هوس ران و بی ایمانی بودند که او را به جاذبه های مادی و شهوانی معاویه فروختند و تنهایش گذاشتند.
در پایان به هر کسی در هر لباس و پًست و مقامی هشدار می دهیم آخرت خود را به چند روز جاه و مقام دنیا نفروشید و بجای چشم طمع به دست شیطان بزرگ، به خداوند قادر توکل کنید و به جوانان انقلابی و غیور و توانمند ایران اسلامی تکیه نمایید و با پاک دستی و مبارزه واقعی با فقر و فساد و تبعیض، مشکلات را برطرف و دشمن را مایوس کنید.
والسلام علی من اتبع الهدی.
💠 پرسمان
💢آیا اینکه گفته می شود ما میتوانیم مقابل تحریم های آمریکا مقاومت کنیم شعارهای احساسی نیست؟
👈 پاسخ
🔻هرچند مشکلات اقتصادی جامعه ظاهر مهیبی پیدا کرده است و رجزخوانی های تروریست های اقتصادی، برخی مسئولان این حوزه را دچار اختلال محاسباتی نموده، اما صاحبنظران واقعبین معتقدند ظرفیتهای داخلی چنان گسترده است که با چند حرکت مدیریتی می توان بخش زیادی از مشکلات فعلی را برطرف نمود.
🔹۱) کسری بودجه و نقدینگی بالا به عنوان عامل مهم مشکلات اقتصادی است. اکنون ۷۰ درصد بودجه دولت را شرکتهای دولتی می بلعند. عقل سلیم حکم می کند در شرایط سختی، ولخرجی را کنار گذاشت، اگر ۱۰ درصد بودجه این شرکتها و بودجه دولت صرفهجویی شود، (تقریبا برابر با مقدار کسر بودجه) بخش عمده ای از کسری بودجه دولت حل می شود. در حوزه نقدینگی هم اگر بخش مسکن فعال شود و خسارت ملی دوران وزارت مسکن آقای آخوندی جبران شود، نقدینگی فعلی خود اثر مثبت خواهد داشت.
🔸۲) ظرفیت پالایش داخلی روزی ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه است که در حال حاضر یک میلیون و ۷۳۰ هزار بشکه کار می شود. با توجه به ارزش افزوده صادرات فرآوردههای نفتی میتوان با فعال سازی تمام ظرفیت موجود، درآمد کشور را افزایش داد.
◽️3) دولت به خاطر قطع ۳۰۰ میلیون دلار یارانه کودهای کشاورزی، باعث کاهش کشت انواع محصولات راهبردی کشاورزی شده است و پیش بینی ها حاکی از افزایش یک میلیارد دلاری واردات جو در سال آینده خواهد بود.( در محصولات دیگر هم ممکن است این اتفاق بیفتد) باید جلوی این تصمیمات غلط راهبردی گرفته شود.
◾️۴) فعال سازی شرکت های دانش بنیان، فعال سازی شهرک های صنعتی و افزایش تولیدات فرآورده های غذایی حلال که امروزه بازارهای خوب صادراتی دارند و ... ظرفیتهای موجودی است که نیاز به مدیریت های صحیح و البته جهادی دارد.
کشور ایران از نظر ظرفیت و امکانات مشکلی ندارد، مشکل در ضعف مدیریت برخی مدیران است.
🔺حضور یک مدیر جهادی برای کمک به صادرات نفت، صادرات نفت را از ۶۰ هزار بشکه در روز به چندین برابر رساند، _ صادرات به ونزوئلا و ... _ این یعنی اگر مدیران کشور رویکرد جهادی داشته باشند، گذر از وضعیت فعلی بهراحتی و سرافرازی ممکن خواهد بود و فشار حداکثری آمریکا به رسوایی حداکثری آنها تبدیل خواهد شد. ان شاء الله
تلخیص یک جلسه تحلیلی
💠 فهرست سوء تدبیرها
هیچ ربطی به مذاکره ندارد
✍ محمد ایمانی :
🔹فهرستی طولانی از بیتدبیری و سوءمدیریتها را میتوان شمرد که هیچ ربطی به مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا ندارد و علت اصلی گرفتاریهای اقتصادی است:
❗️- عدم اهتمام به رونق تولید در حوزه پیشرانها (مسکن، شرکتهای دانشبنیان، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و نظایر آن) که در کوتاهمدت میتواند میلیونها شغل ایجاد کند و رکود تورمی را مهار نماید.
❗️- اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال؛ در حالی که اهتمام به این بخش میتوانست ضمن مهار نقدینگی سرگردان، چرخ 250 صنعت را بچرخاند، در تیراژ میلیونی ایجاد اشتغال کند و در کنار تامین نیاز ضروری مردم، ترمز تورم را بکشد.
❗️-کوتاهی در اصلاح نظام بانکی، پولی و مالی تورمساز؛ سوءمدیریت در حوزه نقدینگی و رساندن آن از 430 هزار میلیارد به سه هزار هزار میلیارد (سه تریلیون) تومان.
❗️- واگذاشتن امنیت کسب و کار و تولید، در معرض تاخت و تاز دلالان و واردکنندگان و قاچاقچیان.
❗️- کوتاهی و عدم قاطعیت در مقابل اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی حداقل 30 هزار میلیارد تومانی.
❗️- فرار از شفافیت و حذف سامانههای شفافیتساز مانند «ایرانکد و شبنم» که مسیر قاچاق به داخل و خارج را میبست و میتوانست صدها هزار میلیارد تومان صرفهجویی به ارمغان داشته باشد. دولت بعد از هفت سال سیر غلط، میگویند میخواهند 9/9/99 از سامانه جامع تجارت رونمایی کند! قاچاق و واردات بیرویه، دهها میلیارد دلار درآمد ارزی را نابود کرد.
❗️- حذف کارت سوخت که موجب قاچاق 144 هزار میلیارد تومانی سوخت در طول چهار سال و سپس تحمیل بحران امنیتی در آبان 98 شد.
❗️- واگذاری برخی مناصب مهم بدون رعایت شایستگی (مثل وزرای نفت، و راه و شهرسازی) و بر مبنای حضور در ستاد انتخاباتی (مثل تعیین وزیر صمت در سالهای 92 و 96 و همچنین صدها انتصاب مهم در معاونتها و شرکتهای زرخیز).
❗️- فساد دها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها و کارخانهها (کشتوصنعت مغان، نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...).
❗️- دهها هزار میلیارد تومان اختلاس یا عدم بازپرداخت بدهیهای کلان در برخی بانکها، صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت سرمایهگذاری پتروشیمی و...).
❗️- بیثباتی مدیریتی مانند پنج ماه بیوزیر گذاشتن وزارت راهبردی صمت، یا بیسفیر گذاشتن سفارت ایران در چین.
❗️- تعطیلی دیپلماسی اقتصادی نسبت به برخی کشورها و مناطق دنیا.
❗️- بیسر و سامانی شرکتهای دولتی که 75 درصد کل بودجه را به خود اختصاص دادهاند اما کمترین بازدهی و بیشترین هدررفت بودجهای را دارند.
❗️- انحراف 68 درصدی از احکام بودجه و اجرا نکردن 18 درصد دیگر. (گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات).
❗️- حراج 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی در کمتر از دو ماه.
❗️- قبول و اجرای مخفیانه 37 خواسته FATF که به لو رفتن برخی مجاری دور زدن تحریم ها منتهی شد.
🔴 محمد محمدی در حین امر به معروف به شهادت رسید
🔰پاسدار بسیجی محمد محمدی از بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج انصارالامام تهران، دیروز حوالی ساعت ۱۹ ضمن درگیری با ۷ نفر از اراذل و اوباش تهرانپارس مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفت و شهید شد.
🔹بر اساس اظهارات شاهدان حادثه، اراذل و اوباش در حین پارک ماشین و خرید نان به اتومبیل خانمی برخورد کرده که پس از اعتراض آن خانم و ورود نانوا به ماجرا درگیری آغاز شد.
🔹اراذل و اوباش با الفاظ بسیار رکیک و ناموسی و با صدای بلند، خانم مورد نزاع و نانوا را مورد خطاب قرار داده و فضای رعب و وحشت در محله ایجاد نمودند، در همین حین پاسدار بسیجی محمد محمدی وارد صحنه شده و از اراذل و اوباش درخواست میکند که در انظار عمومی، عفت کلام را رعایت کرده و به درگیری خاتمه دهند.
🔹اما اراذل و اوباش که در ابتدا ۲ یا ۳ نفر بودند به فحاشی ادامه دادند و با این پاسدار بسیجی نیز درگیر شده و سایر دوستان خود را نیز مطلع کردند، در جریان این درگیری، یکی از این اراذل که از قبل چاقویی را با خود به همراه داشت به پهلوی این بسیجی ضربه وارد میکند که به دلیل عمق زیاد این ضربه و پاره شدن ریه و قلب بسیجی محمدی، تلاشهای پزشکان برای مداوا و احیای وی بی نتیجه ماند و این بسیجی به شهادت رسید.
🔹دو نفر از این اراذل در صحنه جرم دستگیر شدهاند و ۵ نفر دیگر از جمله ضارب متواری هستند.
🔹از شهید محمدی دو فرزند 11 و 8 ساله به یادگار مانده است
🔴خبرگزاری آمریکایی: اقتصاد مقاومتی، باعث رونق محصولات ساخت ایران شد
🔹بلومبرگ در گزارشی با عنوان «رونق #ساخت_ایران در اقتصادی که ترامپ میخواست خردش کند»:
🔸محصولات ساخت ایران به عنوان بارقه امیدی، در میان تحریمهای نفتی و درحالی که بازارهای مالی جهانی در اثر شیوع ویروس کرونا تضعیف میشدند، ظهور کرد.
🔹در کشوری که زندگی بسیاری از مردم تحت تحریمهای غرب با محدودیتهایی مواجهاست، برندهای داخلی خلا کالاهای مصرفی را پر کردهاند.
🔸کاهش ناگهانی ارزش "ریال" که ضربه بزرگی به قدرت خرید مصرف کننده داخلی وارد کرد، و ممنوعیت واردات صدها کالای غیرضروری توسط دولت، منجر به رشد تولیدات کوچکی شد که به گفته مصرف کنندگان، تفاوت کیفی چندانی با مشابه خارجی اش ندارند.
🔹ایران سالهاست که به مقاومت خود افتخار میکند، این مفهوم چیزی است که آیت الله #خامنهای، رهبر ایران آن را در دکترینی به عنوان "اقتصاد مقاومتی" در عرصه سیاسی ایران بسط داده است.
صدای انقلاب ۱81.mp3
5.85M
🔰 صوتی/
✅ موضوع: آیا استیضاح رئیس جمهور در این مقطع گره گشاست یا بر گره های کشور می افزاید؟
🎧 سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه در این خصوص پاسخ می دهد
🔻 "مردم، تاوان توهم چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که معلوم شد، سیاست بینالملل هم نمیدانند"
رحیمپور ازغدی:
👈 نسبت سازش را اولینبار معاویه به امام حسن(ع) بست؛ تعجبی نیست اگر غرب باوران در وقت پاسخگویی، دین و دنیای مردم را قربانی کنند؛ هرکه به نام، روحانی است، لزوما به صفت، روحانی نیست.
👈 با وعده سراب، اقتصاد کشور را به اینجا رساندند.
👈 معیشت مردم را برجامی کردند، حالا نوبت به برجامی کردن دین مردم رسیده است؛ در سالهای حاکمیت این ورژن از روحانیت، درجه اعتماد به لباس روحانیت به طرز بی سابقهای تنزل یافت.
👈 مردم، تاوان توهم چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که نه تنها مفهوم عزت و اقتدار ملی را نمیدانند، بلکه معلوم شد، سیاست بینالملل هم نمیدانند.
👈 در پایان این ۸ سال، با تخیلات و دروغهایشان تنها ماندهاند.
👈 اقتصاد برجامی و دیپلماسی ترس، درکنار دزدیهای بیسابقهای که این سالها از بیتالمال شد، ضربات سنگینی به دین ودنیای مردم زد.
👈 شانس مردم ما را ببین که آن یکی هم، میخواهد با آنجلیناجولی، خودشان دونفری مشکلات جهان را حل کنند.
💠 استیضاح حسن روحانی خطای بزرگی است که مسببانش در عواقب آن شریکند.
🔹 استادیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشهاسلامی با بیان اینکه اقدام به استیضاح حسن روحانی و ایجاد فضای روانی در این باب، خطای بزرگی است که مسببانش شریک مشکلاتش هستند، گفت: کشتی استیضاح به ساحل آرام نمیرسد.
http://fna.ir/f05ys6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ابوموسی اشعری هنوز زنده است
🔺 آن وضعیتی که یک عده بر سر امام حسن (ع) آوردند، تیم مذاکره کننده هم بر سر رهبری آورد و وقتی همه چیز را از دست دادند، گفتند اینها با نظر رهبری بوده، این واقعا جفاست
فارغ از #درست ✅ یا #غلط ❌ بودن استیضاح...
⚠️ به راستی بعد از استیضاح، برکناری یا محاکمه ی روحانی ...
⁉️ آیا نمی گویند قالیباف و رئیسی #انتقام انتخابات را از روحانی گرفتند ؟
⁉️ آیا روحانی با استیضاح خود ، شروع به #مظلوم_نمایی و انداختن ضعف مدیریت خود به گردن دیگران نخواهد کرد ؟
نخواهد گفت اگر #گذاشته_بودند بمانم ، همه چیز را درست میکردم !
⁉️ آیا در انتخابات زودهنگام ( ۲ ماه بعد از استیضاح )، مردم #فریب مظلوم نمایی و تبلیغات همفکران و حامیان روحانی را نخواهند خورد ؟
و افرادی همچون : ظریف ، جهانگیری ، لاریجانی ، محسن رفسنجانی ، حسن خمینی ، آخوندی ، جهرمی و امثال چهره های این جریان فکری را #انتخاب نخواهند کرد !
‼ آیا مردم به این سطح از آگاهی و تحلیل درست سیاسی رسیده اند که :
#مرعوب دروغ هایی همچون #دیوار در پیاده رو و #جنگ نشوند ...
و #فریب وعده هایی همچون ورود #زنان به ورزشگاه و #کنسرت و #رفع_حصر و #ربنا را نخورند ...
⭕️راهبرد آمریکا در غرب آسیا«نخست اسرائیل»
✍️ علیرضا فقیهی راد :
🔺نگاهی به توافقات سازش از منظر سیاست خارجی آمریکا
🔹هر چقدر آمریکا در دوران ترامپ در جهان براساس «نخست آمریکا» عمل میکند، در منطقه غرب آسیا، «نخست اسرائیل» پررنگ میشود.
🔹نتانیاهو برای پایان یافتن دوره اوباما لحظه شماری میکرد. استقبال او از ترامپ بسیار آشکار بود. بلافاصله بعد از اولین سخنرانی ترامپ در جایگاه ریاست جمهوری، نتانیاهو در سخنانی از راهبرد آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده و سخنان ترامپ را به صورت کامل مورد تأیید و تمجید قرار داد. لابی اسرائیل در سوق دادن ترامپ به تقابل با ایران نقش مهمی دارد و این باعث شده تا ترامپ به منطقه بیشتر از منظر اسرائیل نگاه کند. اسرائیل نقش مهمی در شکل دادن به راهبرد جدید آمریکا در منطقه غرب آسیا دارد.
🔹ترامپ با بازیگری جارد کوشنر داماد یهودی و مشاور ارشدش، در 6 دسامبر 2017، علی رغم مخالفت رهبران کشورهای جهان اسلام و جامعه بینالمللی، انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس را تأیید کرد و به این ترتیب اولین کشوری لقب گرفت که رسماً بیت المقدس (اورشلیم) را به عنوان پایتخت رژیم صیهونیستی شناخت.
🔹سند امنیت ملی آمریکا که معتبرترین استناد جهت تحلیل راهبردها و استراتژیهای آمریکا است نیز در قسمت خاورمیانه (غرب آسیا) با محوریت امنیتی کردن چهره جمهوری اسلامی و ایجاد تصویر تهدیدآفرین از ایران در منطقه و در کنار به آن عادی سازی و نرمال کردن چهره رژیم صهیونیستی میپردازد. مساله اصلی آمریکا در منطقه غرب آسیا، پیوند زدن ایران و گروههای تروریستی به عنوان تهدیدات اصلی منطقه و در مقابل ایجاد اتحاد میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی برای مقابله با این تهدیدات است. آنچنان که فعالیتهای منطقهای ایران به عنوان ریشه درگیریها در غرب آسیا شناخته شود و مناقشات فلسطینیها با اسرائیل در حاشیه و کم اهمیت جلوه داده شود.
🔹بطور صریح در سند امنیت ملی آمریکا آمده است: «برای نسلها، مناقشه بین اسرائیل و فلسطینیها به عنوان بزرگترین عامل مانع صلح و رفاه در منطقه قلمداد شده است. امروز، تهدیدات از جانب سازمانهای تروریستی جهادی و تهدید از ناحیه ایران باعث شده است تا اسرائیل دیگر به عنوان عامل مشکلات منطقه شناخته نشود.» باید ایران به عنوان خطر اول منطقه شناخته شود و در کنار آن با عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل، چهره رژیم صهیونیستی ترمیم شود و جبههای با محوریت این رژیم و همکاری کشورهای عربی در منطقه غرب آسیا علیه ایران ایجاد گردد.
🔹در همین راستا هم بود که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته در نشستی در اندیشکده شورای آتلانتیک مدعی شد که درگیری میان اسرائیل و فلسطین عامل بیثباتی در منطقه نبوده است. پمپئو گفت: «اصلیترین نیروی بیثباتکننده در خاورمیانه درگیری میان اسرائیل و فلسطینیها نبود، بلکه تهدید ناشی از برنامههای برونمرزی رژیم ایران بود.»
🔹از سویی یکی از اهداف روشن توافقات سازش میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی با واسطه گری و عاملیت مستقیم آمریکا دقیقاً در پیگیری همین راهبرد عادی سازی از چهره رژیم جعلی صهیونیستی، ایجاد جبهه کشورهای عربی و اسرائیل مقابل ایران و امنیتی سازی از چهره ایران به عنوان تهدید اول منطقه غرب آسیا است.
دونالد ترامپ یکی از اهداف اصلی خود از این توافقها بین کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی را اینگونه آشکار میکند و میگوید: «فکر میکنم که اسرائیل چیزی بیشتر از صلح به دست آورده است. اینها توافقهای بسیار قدرتمندی هستند. این صلح جدی است. در خاورمیانه صلح برقرار خواهد شد. فکر میکنم اسرائیل دیگر منزوی نیست.»
🔹لذا آنچنان که روشن است دونالد ترامپ در غرب آسیا راهبرد «نخست اسرائیل» را در پیش گرفته است و از هر اقدامی برای پیشبرد معامله قرن اعم از انتقال سفارت به بیت المقدس تا فشار به کشورهای عربی جهت امضای توافق سازش با اسرائیل و از سویی فشار و امنیتی سازی چهره جمهوری اسلامی ایران و گروههای مقاومت به عنوان دشمن اصلی این رژیم جعلی دریغ نمیکند. تا از این رهگذر تهدید و ریشه منازعات منطقه غرب آسیا را از مناقشه طولانی اشغالگری رژیم صهیونیستی به اقدامات ایران و گروههای مقاومت بازنمایی کند.
🔺متن کامل در لینک زیر👇
https://siasateparsi.com/fa/news/3084
🔴 #تحلیل| ادلب سوریه و تحلیل رفتار بازیگران
🔻 به نظر می رسد در جبهه های نظامی و سیاسی در سوریه آرامشی موقتی برقرار است که نشان می دهد بازیگران مهم از این دوره برای آماده شدن برای جنگ های مهم آتی استفاده می کنند. ادلب در مرکز طوفانی قرار دارد که در راه است.
🔹 #ترکیـه : ترکیه بر تعداد نیروهای نظامی خود افزوده، در ۱۵۰ اردوگاه به آموزش نیروهای شورشی پرداخته است و با گروه های شبه نظامی مستقر در منطقه همکاری می کند. نیروهای ترکیه و روسیه، پس از توافق آتش بس ماه مارس، در بزرگراه حلب به لاذقیه گشت زنی می کنند. ترکیه وضعیت خود را در شمال شرقی سوریه نیز تقویت کرده است. این کشور در «عملیات بهار صلح» منطقه حائلی میان خود و مناطق تحت کنترل کردها ایجاد کرد. در مناقشه اخیر ناگورنو-قره باغ، ترکیه ۱۵۰۰ شبه نظامی سوری را برای پیوستن به نیروهای آذربایجان به کار گرفته است.
🔹 #روسیـه: روسیه نیز که نمی خواهد تغییر حکومت در سوریه با حمایت از خارج صورت گیرد، به حمایت از حکومت اسد پرداخته و موجب شده است که بشار اسد کنترل ۶۵ درصد از کشور را در اختیار داشته باشد. روسیه همچنین با بقایای داعش در مناطق بیابانی وسیع سوریه می جنگد. روسیه با ایفای نقش در سوریه، لیبی و منطقه مدیترانه در ایفای نقش قدرتی بزرگ در این منطقه موفق بوده و اکنون تلاش اصلی خود را در عرصه دیپلماسی متمرکز کرده است.
🔹 #آمریکـا : آمریکا، سومین بازیگر حاضر در سوریه، برای اطمینان یافتن از این که دولت سوریه چاه های نفت منطقه تحت کنترل کردها در سوریه را در اختیار نگیرد و نیز برای محدود کردن نفوذ ایران، بر تعداد نیروهای خود در این منطقه افزوده است. در جبهه نظامی نیز، هدف اصلی آمریکا ردگیری و حذف رهبران افراطیون با کمک حملات پهبادی است. آمریکا در جبهه دیپلماتیک نیز برای ایجاد ائتلاف میان گروه های کرد تلاش می کند.
🔹 #جبهه_عـربی :کشورهای عرب هم به تدریج در حال بازگشت به سوریه هستند. عمان، امارات و بحرین سفارت های خود را در سوریه بازگشایی کرده اند. نگرانی از افزایش حضور ترکیه، آنها را به بازسازی روابط خود با دمشق سوق داده است.
🔻 به احتمال زیاد بن بست دو ساله در ادلب با حمله دولت سوریه با حمایت روسیه پایان خواهد یافت. در صورت جدا نشدن ترکیه از نیروهای شبه نظامی، احتمال رویارویی میان نیروهای ترکیه و دوست سوریه یا مداخله نظامی سنگین روسیه وجود دارد.
🔴 #منطق_مقاومت| صلح یا سازش؟ ‼️
🔻 چند روز است تلاش رئیسجمهور درباره تطبیق صلح امام حسن(ع) با نقشه راه اقدامات دیپلماتیک دولت، باعث تفاسیر زیادی از شرایط صلح امام حسن (ع) و شرایط کنونی سیاسی و بینالمللی ما شده است. چند نکته مهم در این خصوص:
1⃣ مسلم است فلسفه و شرایطی که منجر به صلح امام حسن (ع) شد، نه ترس از عوامل خارجی بود و نه وادادگی! بلکه مجموعه خیانتها و سستیهایی بود که حضرت را مجبور کرد برای " حفظ وحدت جامعه اسلامی" صلح را انتخاب کند. وگرنه کیست که نداند فرزندان علی مرد میدانهای مبارزه اند!
2⃣ اشتباه نشود! سازش را به جای صلح جا نزنند. مگر کسی هست که نداند معاویه صلحنامه را سفید امضاء کرد و نزد امام حسن (ع) فرستاد تا ایشان شرایط صلح را یکطرفه مرقوم فرماید؟! آیا آقایان رویشان میشود این صلح عزتمندانه را با توافقات عقیم و ضعیف خودشان در این سالها مقایسه کنند؟!
3⃣ همانطور که رهبرانقلاب بارها تاکید کردند، نقشه راه انقلاب اسلامی بر مبنای " منطق مقاومت" است.
🔻منطق مقاومت همان چیزیست که دنیا ایران و اندیشه امام خمینی را در چارچوب آن میشناسد و تحسین می کند حتی اگر بوقچیهایشان خلاف آن را نمایش دهند.
منطق مقاومت اسلوبیست که حزب الله لبنان را آفرید و عزت بخشید. منطق مقاومت مسیریست که امام حسین(ع) و شهدای کربلا و تمام شهدای صدراسلام تا کنون رفته اند.
اما همین رهبر حکیمی که منطق مقاومت را رکن رکین انقلاب معرفی میکنند، آنقدر بر رسانه تسلط دارند که وقتی عده ای در مراسم شعار میدهند : « نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا»، فورا در مقابلشان پاسخ میدهد که: « بحث ما مقاومت است نه نبرد»!
و راه را بر کسانیکه مترصند نیروی فداکار و از جانگذشته انقلابی را جنگطلب نشان دهند، میبندد تا دوستان و دشمنان بدانند منطق مقاومت، منطق مبارزه و دفاع آگاهانه و شجاعانه است نه استقبال از جنگ.
و ای کاش این نکته بینیها را تندروها و کندروها نصب العین کنند که منطق مقاومت، شناخت، آگاهی و ابتکار عمل می خواهد نه هیجانات احساسی نسنجیده!
4⃣ حفظ وحدت جامعه اسلامی، فلسفه صلح امام حسن (ع) بود و آنچه امروز بسیار مهم است و شاید بتوان به عنوان شاهکلید عبور از شرایط سخت این روزهای کشور ، به آن پرداخت، ایجاد و حفظ وحدت و همبستگی ملی و اجتماعی و دوری از حواشی مهندسی شدهای است که جامعه را دچار گسست و چندقطبیهای خطرناک میکند؛ که مسلمان جماعت هر کجا در طول تاریخ شکست خورده از تفرقه بوده و هر جا پیروزی را به خانه آورده از وحدت کلمه بوده است.
✍ هوشمندی