📩 همه چیز در مورد آرا الکترال
🔻رییسجمهور در ایالات متحده آمریکا صرفا" با رای مستقیم مردم انتخاب نمیشود، گروهی از گزینشگران (Electors) به نمایندگی از مردم، رییسجمهور این کشور را با عنوان، سیستم انتخاباتی به نام "مجمع گزینندگان" یا "الکترال کالج" (Electoral college) انتخاب میکنند.
🔻نظام سیاسی آمریکا، نظامی فدرال و بر پایه دولتهای ایالتی است. مطابق قانون اساسی آمریکا، دولت فدرال حاکمیت را با دولتهای ایالات شریک است و دولتهای محلی ایالات، تا حد زیادی در قوانین خود مختار هستند. به همین دلیل این آرای نمایندگان ایالتهاست که رییسجمهور را تعیین میکند، نه آرای مستقیم مردم. اما این نمایندگان چه کسانی هستند و چگونه رای میدهند؟
🔻بر اساس اصل دوم قانون اساسی آمریکا، مصوب سال ۱۷۸۷ میلادی، هر ایالت در انتخاب رییسجمهور دارای تعدادی نماینده به نام مجمع گزینندگان یا الکترال کالج است. تعداد این آرای الکترال برابر است با جمع تعداد نمایندگان آن ایالت در مجلس سنا و مجلس نمایندگان.
🔻طبق قانون اساسی آمریکا هر ایالت بدون توجه به وسعت یا جمعیت آن، دو سناتور در مجلس سنا دارد که با رای مستقیم مردم آن ایالت تعیین میشوند. بدین ترتیب، ۵۰ ایالت آمریکا در مجموع ۱۰۰ سناتور را به مجلس سنا میفرستند.
🔻اما مجلس نمایندگان از این لحاظ با مجلس سنا متفاوت است. بر اساس قانون مصوب Public Law 62-5 سال ۱۹۱۱، تعداد نمایندگان حاضر در مجلس نمایندگان، بر روی عدد ۴۳۵ نماینده ثابت است. سهم هر ایالت از این ۴۳۵ نماینده، بر اساس جمعیت آن ایالت نسبت به کل جمعیت آمریکا در سرشماریهای ۱۰ ساله تعیین میشود.
🔻به عنوان مثال ایالت کالیفرنیا با ۳۹.۵۱ میلیون نفر جمعیت که در آخرین سرشماری حدود ۱۲ درصد از کل جمعیت آمریکا را در خود جای داده است، ۱۲ درصد از نمایندگان مجلس نمایندگان یعنی ۵۳ نماینده را در اختیار دارد. به همین ترتیب فلوریدا که ۶ درصد جمعیت آمریکا را دارد، ۶ درصد از آن ۴۳۵ نماینده، یعنی ۲۷ کرسی را در اختیار دارد. ضمن آنکه مطابق قانون اساسی آمریکا یک ایالت هر چقدر هم که جمعیت کمی داشته باشد، حداقل یک نماینده در مجلس نمایندگان دارد. به عنوان مثال، هفت ایالت آلاسکا، وایومینگ، مونتانا، داکوتای شمالی، داکوتای جنوبی، ورمونت و دلور ایالاتی هستند که هر کدام تنها یک نماینده دارند.
🔻آرای الکترال یک ایالت برابر با مجموع نمایندگان آن ایالت در مجلس سنا و مجلس نمایندگان است و چون همه ایالتها فارغ از جمعیتشان دو سناتور دارند بنابراین تعداد آرای الکترال هر ایالت برابر است با تعداد نمایندگان آن ایالت در مجلس نمایندگان به علاوه دو.!
🔻به عنوان مثال ایالت تگزاس ۳۶ نماینده در مجلس نمایندگان دارد (۳۶+۲) یعنی ۳۸ رای الکترال در انتخابات ریاست جمهوری. ایالات کم جمعیتی هم که تنها یک نماینده در مجلس نمایندگان دارند، سه رای الکترال خواهند داشت. ضمن آنکه واشنگتن دیسی، پایتخت آمریکا نیز با وجود آنکه عضو هیچ کدام از ایالات نیست، سه رای الکترال دارد.
🔻نمایندگان الکترال هر ایالت، افرادی حقیقی هستند که طی فرآیندهایی به صورت معمولا تصادفی، از بین افراد واجد شرایط در هر ایالت انتخاب میشوند. سیستم انتخاب افراد به عنوان الکتور در هر ایالت با دیگری متفاوت است. در برخی از ایالتها، نمایندگان سنا آنها را انتخاب میکنند و در برخی ایالتها رهبران احزاب این وظیفه را برعهده دارند. اما این افراد نقشی در روند انتخابات ندارند و تنها یک واسطه برای اعلام رای ایالتشان به حساب میآیند.
🔻با توجه به آنچه گفته شد، در مجموع ۵۳۸ رای الکترال در سیستم انتخاباتی آمریکا وجود دارد که بر اساس قانون اساسی آمریکا، هر نامزدی که بیش از ۵۰ درصد آن یعنی ۲۷۰ الکترال را به دست آورد، رییسجمهور ایالات متحده آمریکا خواهد بود. با این همه، این همه ماجرا نیست! نکته اساسی در سیستم رایگیری الکترال آن است که چنانچه یک نامزد در یک ایالت از نظر آرای مردمی پیروز شود، همه آرای الکترال آن ایالت به سبد او ریخته خواهد شد.
🔻به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۶ دونالد ترامپ در ایالت ویسکانسین، با ۴۷.۲۲ درصد آرا در مقابل ۴۶.۴۵ درصد آرای هیلاری کلینتون، و تنها با ۷۷ صدم اختلاف پیروز آن ایالت شد و به این ترتیب، همه آن ۱۰ آرای الکترال آن ایالت را تصاحب کرد.
🔻نکته آخر اینکه به عنوان مثال، ۱۱ ایالت پر جمعیت آمریکا یعنی کالیفرنیا، نیویورک، تگزاس، فلوریدا، پنسیلوانیا، ایلی نویز، اوهایو، میشیگان، نیوجرسی، کارولینای شمالی و جورجیا بر روی هم ۲۷۰ رای الکترال دارند که چنانچه کاندیدایی آرای الکترال این ۱۱ ایالت را بدست آورد، الکترال ۳۹ ایالات دیگر را بلااثر خواهد کرد./فلسفه سیاسی
#به_بهانه_میلاد_رسول_الله | سیره حکمرانی پیامبر اعظم (س)‼️
🔻 نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد... ؛ بهترین توصیفها درباره حضرت خاتمالانبیا(ص) را امیرمومنان(ع) در خطبه ۱۰۸ نهج البلاغه فرموده است: "طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَةُ إِلَيْهِ ". طبیبی بود- نه در مطب نشسته- که دنبال دردمند میگشت برای علاج و تسکین درد. آنجا که درد با مرهم و مسکّن چاره میشد، مرهمهایی محکم میبست.
🔹اما با همه جاذبه و مهربانی و عطوفتش، هر جا عفونت شدت گرفته بود، دریغ نداشت که بر موضع عفونت داغ بگذارد. آموخت که اصل دین جاذبه است اما حریم و حصار آن، همان دافعهها و نهی از منکر و جهاد و مجاهدت با پلیدیها و فساد و طغیان و استکبار است.
🔹 کار از همینجا دشوار شد. پیامبر(ص) "رحمهًْ للعالمین" بود اما نمیتوانست #صلح_کل باشد. جهاد کبیر و عدم تبعیت از مستکبرین، اشراف و طواغیت را از همان روز اول آغاز کرد. این منطق باصلابت، دشمن فراوان داشت؛ از سران قریش و امپراتورهای جهان، تا همراهان زیادهطلب و ریاستطلب و خودبنیاد. تا پایان تاریخ نیز هر ملت و حاکمیتی به آن حضرت اقتدا کرد، نوع این دشمنان ستیزهجو و متعدی را پیش روی خود خواهد یافت و این دشمنی خبیثان عالم ، نشانه سلامت یک ملت و حکومت است.
🔹 پیامبر در چنین جهاد طاقت فرسایی ، جلوتر از همه بود؛ چنان که امیر مومنان (ع) درحکمت ۲۶۰ نهج البلاغه فرمود "کُنَّا اِذَا احْمَرَّ الْبَاْسُ اتَّقَیْنَا بِرَسُولِ اللَّهِ (صلى الله علیه وآله) فَلَمْ یَکُنْ اَحَدٌ مِنَّا اَقْرَبَ اِلَى الْعَدُوِّ مِنْهُ. هر گاه آتش جنگ، سخت شعله ور مى شد، ما به رسول اللّه (ص) پناه مى بردیم و هیچ یک از ما به دشمن نزدیک تر از او نبود".
🔹انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) لبیک به چنان پیامبر والا مقامی است؛ با مسولیت های سنگین، و با جاذبه ها و دافعه هایی سخت نیرومند؛ و طبیعی است دارای دشمنانی قسم خورده باشد که سازش با آنان خطاست و دوستانی جان افشان در سراسر دنیا باشد.
banafi2.mp3
4.11M
🔴 #سرخط_تحلیلے| ترامپ یا بایدن؟ ؛ کدامیک برای ایران بهتر است؟!
🎙 احمد بنافی
✍️ دكتر محمد حسن قديري ابيانه :
🔴دوگانه مظلوميت و اقتدار مدبرانه رهبر معظم انقلاب
🔹رهبر، ولي مطلقه فقيه ناميده شده، اما مجلس خبرگان رهبري بر عملكرد او نظارت دارد و استمرار تصدي رهبري را در دست خود مي بيند. مهمترين ركن حكومت كه قوه مجريه است را او انتخاب نمي كند، بلكه مردم انتخاب مي كنند و گاه ابوموسي اشعري ها از صندوق عدم دقت كافي، خارج مي شود! با وجود اينكه 95 درصد اقتصاد كشور در اختيار دولت است، اما بانك ها، صنايع و ... از پذيرش مسئوليت خود طفره رفته و عواقب عملكرد خود را از رهبر مطالبه مي كنند. حتي تعيين بودجه دفتر رهبري هم در اختيار دولت است. رئيس قوه قضائيه را رهبر تعيين مي كنند ولي قضات در قضاوت خود مستقل اند و بيشترين فسادها، رانت ها، اختلاس ها و تخلفات در دستگاه هاي قوه مجريه ايجاد مي شوند. رئيس صدا و سيما را رهبر تعيين مي كنند ولي بودجه آن در دست دولت است و فضاي زيادي از صدا و سيما در اختيار دولتي هاست. ...
متن کامل این مطلب را در اینجا مطالعه کنید.👇
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=999&Category=375
🔴 مشاور جو بایدن: تحریمها علیه ایران پابرجا خواهد بود
🔻تونی بلینکن مشاور جو بایدن در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا جو بایدن در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بدون هیچ پیش شرطی به برجام باز خواهد گشت؟ گفت: در رابطه با توافق برجام، ایران باید به تعهدات خود به طور کامل عمل کند و تا زمانی که به تعهدات عمل نکند تحریمها ادامه خواهد داشت.
🔻مشاور بایدن ادامه داد: اقدامات ترامپ، آمریکا را در این موضوع منزوی کرده است و نه ایران را. ما باید این مسئله را تغییر دهیم.
🔻جو بایدن در زمان تصدی معاونت رییس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۳ گفته بود: تحریمهای ایران «مؤثرترین تحریمها در تاریخ» است.
🔴 #سرخط_تحلیلے| بحران قره باغ
🔻 واکنش رهبر معظم انقلاب به نزدیک شدن تروریستها به مرزهای ایران:
🔹 جنگی که بین دو همسایه ما برقرار است حادثه تلخی است. بایستی هر چه زودتر تمام بشود.
🔹 سرزمینهای آذربایجان همه باید آزاد شود.
🔹امنیت ارامنه باید محفوظ باشد.
🔹به مرزهای بین المللی نباید تجاوز شود و تروریستها هم به مرزهای ما نزدیک نشود. اگر اینها نزدیک شود برخورد خواهد شد.
🔰 خیلی از مشکلات ما ربطی به تحریم ندارد
بسیاری از گرانیها بیدلیل و بخاطر نبود هماهنگی بین دستگاههاست
🔻رهبر انقلاب، در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت پیامبر عظیمالشان اسلام: در این مدتی که این مشکلات تحریم و تبعات تحریم و اینها بوده، مردم انصافا ایستادگی کردند و مشکلات را تحمل کردند و از خودشان استقامت نشان دادند. در سه زمینه اقتصاد و امنیت و فرهنگ مسئولین بایستی تحرک بهتری داشته باشند.
در زمینه اقتصاد نگاه صحیح و اصولی این است که مطلقا به بیرون کشور نگاه نکنیم. نه اینکه رابطه مان را قطع کنیم. ارتباطات باید برقرار باشد مهم این است که ما علاج را از بیرون خودمان نخواهیم. علاج در درون خود ماست در داخل کشور است. باید یک تلاش برنامه ریزی شده و سازمان یافته در زمینه اقتصاد انجام بگیرد.
خیلی از مشکلات کنونی ما ربطی هم به تحریم ندارد. مربوط به ناهماهنگیهاست. بسیاری از گرانیهای اخیر توجیه ندارد. باید علاج بشود و قابل علاج است. بایستی مسئولین با هماهنگی علاج کنند. شما نگاه میکنید گرانی از گوشت قرمز و گوشت مرغ و گوجهفرنگی بگیرید تا پوشک بچه. گرانی اینها گرانیهای بیدلیلی است. هیچ استدلالی پشت این گرانیها وجود ندارد و جنس هم هست. و اگر چنانچه بین دستگاهها هماهنگی باشد اینها همهاش قابل کنترل است.
💻 @khamenei_ir
🔺اوباما در واکنش به احتمال اعلام پیروزی ترامپ قبل از پایان شمارش آرا: «این کاری است که یک دیکتاتور ذلیل انجام میدهد.»
🌀هدف ایجاد ستاد تبلیغاتی جو بایدن در اردوگاه اصلاح طلبان و گره زدن معیشت مردم به انتخابات آمریکا فریبی برای انتخابات آینده است.
👈 مطهری: اگر بایدن رای بیاورد در انتخابات ایران هم دولت اعتدالی رای میآورد.
علی مطهری، نماینده سابق مجلس درباره موضع ایران پس از انتخابات آمریکا به شرق گفت: «به نظر من موضع ایران باید چنین باشد که ابتدا همه تحریمهایی که ترامپ برقرار کرده است، لغو شده و شرایط مانند آنچه پیش از ترامپ وجود داشت، شود و بعد از آن آمریکا به برجام بدون هرگونه تغییری بازگردد و پس از این مراحل، اگر آنها اصرار به مذاکره داشته باشند، شخصا معتقدم مذاکره با آنها در آن شرایط درباره منطقه و نه مسائل موشکی مشکلی ندارد. موضع ما در منطقه، آزادی فلسطین و خروج نیروهای آمریکا از منطقه است و این موضع هیچوقت تغییر نمیکند. با تکیه بر چنین اصلی، ایرادی ندارد درباره مسائلی همچون سوریه، عراق و یمن گفتوگو صورت گیرد. البته همه اینها بستگی به تصمیم کل نظام دارد»
👈مطهری درباره تاثیر نتیجه انتخابات آمریکا بر انتخابات سال آینده ایرن گفت: «اگر ترامپ انتخاب شود و همین راهش را دنبال کند و مشکلات ما هم پابرجا باشد، فضای سرد سیاسی ادامه مییابد و کاهش چشمگیر حضور مردم در انتخابات مجلس تکرار میشود. بخشی از مردم به این نتیجه رسیدهاند که انتخاب ما تأثیری بر وضعیت کنونی ندارد و به همین دلیل مشارکت پایین خواهد بود؛ اما اگر بایدن پیروز شود، فکر میکنم با توجه به اینکه گشایش هرچند اندکی در وضع اقتصادی ایجاد میشود و حداقل شرایط سختتر نمیشود و مقداری تأثیر برجام احساس خواهد شد، مردم به بهبود وضع معیشت خود امیدوار میشوند و مشارکت بیشتری در انتخابات سال آینده خواهند داشت و اگر مشارکت بالا باشد و قشر خاکستری وارد انتخابات بشوند، طبعا تندروها رأی نمیآورند و فرد معتدلی رأی میآورد. البته ما نباید مسیر کلی خود را متأثر از انتخابات آمریکا بدانیم؛ اما به هر حال انتخابات این کشور بر همه دنیا و بهخصوص ایران تأثیر میگذارد.»
✍ دکتر عبدالله گنجی :
💠 روشنفکران شرق،دموکراسی را تنها راه حل پایان منازعات سياسی درون کشورهای خود میدانند.
اما اجرای دمکراسی امروزه در آمریکا پیام وحشت به درون و برون این کشور مخابره میکند.از تجزیه تا نبرهای خونین،سنگر بندی و بستن مغازه ها..
دمکراسی در شرق اگر با فرهنگ بومی همخوان نباشد و از غرب کپی برداری شود به این الگو ختم میشود
💢 تیتر مشترک رسانههای بین المللی: رهبر جمهوری اسلامی ایران با استناد به سخنان ترامپ آمریکا را به سخره گرفت!
🔸وبسایت هیل، وابسته به کنگره آمریکا: رهبر ایران با استفاده از "ادعاهای بیپایه و اساس ترامپ درباره تقلب در انتخابات" حمله تندی به آمریکا کرد و گفت: رئیس جمهور آمریکا که خود مسئول و متصدی برگزاری انتخابات است میگوید که در این انتخابات، بیش از هر انتخابات دیگری در طول تاریخ تقلب شده است.
🔴 #انتخابات_آمریکا| رقابت نفس گیر در ۵ ایالت ؛ کدامیک پیروز می شوند ؟
🔻 در حالی که نظرسنجی ها خبر از پیروزی قاطع بایدن می دادند ، رقابت انتخاباتی در آمریکا به طرز عجیبی گره خورده است .
🔹 از طرفی جو بایدن طبق پیش بینی ها ، الکترال کالج های ایالت های حامی حزب دموکرات را از آن خود کرد و در یک موفقیت پیش بینی نشده ، توانست رنگ آریزونا را از قرمز به آبی تغییر دهد و ۱۱ رای آن را تصاحب کند.
🔸️اما ترامپ بیش از اوشگفتی ساز شد و توانست ۲۹ رای تاثیر گذار ایالت فلوریدا را به سبد خود سرازیر کند و الان نیز در ۵ ایالت کلیدی از رقیب خود پیشی گرفته است.
🔸️تا اینجای کار جو بایدن ۲۳۸ رای الکترال کسب کرده و با وضعیتی که در ایالت نوادا ( ۶ رای ) دارد به احتمال قوی آرای الکترال قطعی اش به ۲۴۴ خواهد رسید.
🔸️سرنوشت ۵ ایالت هنوز مشخص نیست ؛ ایالات کارولینای شمالی ( ۱۵ رای الکترال ) ، پنسیلوانیا ( ۲۰ رای الکترال) ، ویسکانسین ( ۱۰ رای الکترال ) ، میشیگان ( ۱۶ رای الکترال ) و جورجیا( ۱۶ رای الکترال ).
🔸️تا این لحظه دونالد ترامپ در ایالت های فوق الذکر پیش است لکن شمارش آرای پستی می تواند وضعیت را تغییردهد.
🔸️جو بایدن برای پیروزی به ۲۶ رای الکترال نیاز دارد و با توجه به فاصله کم با ترامپ در جورجیا ، پنسیلوانیا و کارولینای شمالی ، احتمال این که بتواند در نهایت موفق شود وجود دارد.
🔹فعلا همه چشمها به پنسیلوانیاست : ایالت پنسیلوانیا درحال حاضر با ۳۶ درصد آراء شمردهنشده به عنوان بیشترین سهم در آرای شمردهنشده و دارا بودن ۲۰ رای الکترال به عنوان بیشترین سهم در بین ایالتهای باقیمانده، تعیین کنندهترین ایالت در مشخصشدن نتیجه انتخابات آمریکاست
🔹نکته قابل تامل اینست که جو بایدن اعلام پیروزی کرده و ترامپ نیز خود را پیروز می داند و قصد دارد به دادگاه عالی شکایت کند. هواداران ۲ طرف نیز در برخی شهرها به خیابان آمده و باهم درگیر شده اند .
✅ نه ترامپ قصد پاپس کشیدن دارد و نه بایدن ؛ جمهوری خواهان و دموکرات ها ، زورآزمایی و اردوکشی خیابانی را نیز آغاز کرده اند و احتمالا کار به جاهای باریک بکشد.
🔹رأی الکترال چیست و رئیسجمهور آمریکا چگونه انتخاب میشود؟
🔻سیستم انتخابات آمریکا مستقیم نیست و مردم در روز انتخابات به جای رأی دادن به نامزد هر حزب، افراد موسوم به «گزیننده» را انتخاب میکنند.
🔻رأیی که مردم آمریکا در روز انتخابات میدهند در واقع برای انتخاب کردن اعضای این «الکترال کالج» است. واژه «کالج» (college) در این عبارت، در واقع به گروهی از افراد اشاره دارد که برای انجام وظیفهای مشترک گرد هم جمع میشوند. به هر یک از اعضای این مجمع، «الکتور» یا «برگزیننده» گفته میشود و وظیفه آنها انتخاب رئیسجمهور و معاون رئیسجمهور است.
🔻مجمع گزینندگان مجموعاً 538 برگزیننده دارد. تعداد برگزینندههای هر ایالت تقریباً متناسب با اندازه جمعیت آن ایالت است. هر ایالت به همان تعدادی که در کنگره آمریکا (شامل مجلس نمایندگان و مجلس سنا) نماینده دارد در مجمع گزینندگان هم برگزیننده دارد.
🔻کنگره آمریکا در حال حاضر شامل 100 نماینده مجلس سنا و 435 نماینده مجلس نمایندگان آمریکا است (مجموع این الکتورها 535 نفر میشود و سه الکتور هم برای منطقه کلمبیا موسوم به دیسی DC در نظر گرفته شده است.)
🔻اگر در ایالتی یک نامزد برنده رأی مردمی باشد تمام آرای الکترال به او اختصاص خواهد یافت. به عنوان مثال اگر نامزدی 50.1 درصد از آرا در ایالت تگزاس را کسب کرده باشد تمامی 38 رأی الکترال این ایالت از آن او خواهد بود. حالا در همین ایالت ممکن است یک نامزد 99.9 درصد آرا را به دست بیاورد و باز هم همان 38 رأی الکترال به سبد او خواهد رفت.
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 دکتر زاکانی در جمعی از فعالان انقلابی:
◀️ این ناکارآمدی و بی کفایتی هیچ نسبتی با نظام سیاسی کشور ندارد! چون حاصل جبهه قدرت و ثروت است!
جبهه رقیب جبهه ی قدرت طلبی و ثروت طلبی نامشروع است!
اصولگرا اصلاح طلب کلاه گنده سر مابوده است!
❎ کمک به دولت منطق امام و حضرت آقاست و به این معنا نیست که ما زیربار جهت گیری غلط دولت برویم!
اصلا این نیست که ما روی کاهلی دولت صحه بگذاریم!
دکتر #علیرضا_زاکانی
دلار زیر 10 هزار تومان باید باشد!
«سید یاسر جبرائیلی»، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است: «گرانی دلار و ارز حاصل یک تفکر غلط و فقدان یک مدیریت صحیح است. 6 ماه اول سال 99، 13 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و حدود 16 میلیارد دلار واردات داشتیم؛ یعنی تراز منفی ما در صادرات غیرنفتی حدود 3 میلیارد دلار است. روال در کشور ما این بوده است که واردات را با ارز نفتی تأمین کنیم و به ارز صادرات غیرنفتی کاری نداشته باشیم. با تحریم، ارز نفتی دچار اختلال شد. تازه به فکر تأمین ارز از صادرکنندگان غیرنفتی افتادهایم! اگر یک مدیریت صحیح داشته باشیم، دلار زیر 10 هزار تومان است. 3 میلیارد دلار گپی نیست که دلار را به 30، 35 هزار تومان برساند. صادراتی که ارزش به کشور برنگردد به درد کشور نمیخورد. 11 دستگاه دولتی در مورد ارز تکلیف دارند. رئیس دولت باید کار را بین دستگاهها تقسیم و جمع کند، اما این اتفاق در کشور ما نمیافتد».
🔴 #انتخابات_آمریکا| پیشتازی بایدن
🔻 نتیجه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا
🔸ترامپ ۴۸.۱ درصد آرا - ۲۱۴ الکترال
🔹بایدن ۵۰.۳ درصد آرا - ۲۶۴ الکترال
✅هرکس ۲۷۰ الکترال را از آن خود کند پیروز است
✅ این نتیجه تا ساعت ۳:۴۰ است
🔴 پایان انتخابات ؛ آغاز اغتشاشات‼️
🔻 ویدیوهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی از سوی کاربران آمریکایی، حکایت از زد و خورد و بازداشت برخی تظاهرکنندگان در نیویورک از سوی پلیس آمریکا دارد.
♨️ ستاد انتخابات یا ستاد جنگ♨️
✍ احمد بنافی :
🔹اکنون که این وجیزه در حال نگارش است بایدن در یک قدمی کاخ سفید قرار دارد. همه چیز به نوادا تنها ایالت تعیین کننده در انتخابات بستگی دارد که در حال حاضر با ۷۵ درصد شمارش آرا، بایدن تنها با اختلاف هشت هزار رای پیشتاز است.
🔸 این به هیچ عنوان مهم نیست که ۶ رای الکترال نوادا کافیست تا بایدن بتواند به اتاق بیضی کاخ سفید راه یافته و پشت میز رزولوت بنشیند. مهم این است که صحنه پسا انتخابات آمریکا چگونه به نمایش در خواهد آمد.
🔹اگر ساختارها با فرض پیروزی بایدن نتواند ترامپ را مهار کند همه چیز گواهی میدهد که ستاد انتخاباتی ترامپ تبدیل به ستاد جنگ خواهد شد. اکنون آمریکا به مثابه آتشفشانی است که اگر فوران کند یقینا دامنه شرارههای آن ایالتهای گرفتار در نژادپرستی را خواهد گرفت.
🔸برای رژیمی که عادت داشته از طریق دخالت در انتخاباتها نسخههای مخملی و رنگین برای کودتا در کشورها تجویز کند، اکنون خود گرفتار همان نسخههای بنیانافکن شده است. به گمانم تیر کمانه کرده و در حال برخورد به خودشان است.
🔚 شیفتگان در غرب اکنون به این صحنهها خوب بنگرند و به سیمای عریان اما واقعی رژیمی که در پس لیبرال دموکراسی میخواست پایان تاریخ را رقم بزند نگاه کنند. این همان کعبه آمالی است که سالها به واسطه آن اقتصاد و فرهنگ ما به گروگان در آمده است./تحلیل راهبردی
آیا فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا واقعا قصد نامزدی در انتخابات 1400 را دارد؟
سردار محمد، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا درباره اخباری مبنی بر حضور وی در انتخابات ۱۴۰۰ یا شهرداری تهران در دوره بعد گفت: ما اهل کار هستیم و کارگریم. قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا آن قدر ماموریتهای مهم در زمینه اقتصاد مقاومتی در کشور دارد که تمام فکر خود را در تحقق منویات مقام معظم رهبری در این زمینه متمرکز کردهایم.
وی ادامه داد: تمام تلاش خود را برای تحقق منویات رهبری و دستورات ایشان میکنیم.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا در پاسخ به این سوال که اگر از شما خواسته شود در انتخابات شرکت کنید، چه تصمیمی خواهید گرفت، اظهار داشت: بستگی به شرایط دارد. باید توجه کنیم که شرایط این دوره از انتخابات پیچیده است باید جلوتر برویم و ببینیم چه اتفاقاتی در انتظار ما است.
سردار محمد درباره اثرگذاری نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و احتمال پیروزی ترامپ بر اقتصاد ایران به ویژه پروژههای عمرانی گفت: نه فقط دولت بلکه همه باید فکر و ذکر خود را از خارج به داخل کشور معطوف کنند.
سردار محمد تاکید کرد: اگر تولید در ایران بالا برود این آمریکایی هستند که برای مذاکره با ایران باید خواهش و التماس کنند.
🔴 بحران انتخابات یا افول حاکمیت؟
✍ علیرضا محمدلو :
🔻 تمدن غرب با همه یال و کوپال خود به ایستگاه آخر نزدیک شده است و این را از نشانه های افول حاکمیت آمریکا در برگزاری یک انتخابات عادی ریاست جمهوری می توان مشاهده نمود. از نژادپرستی و مرگ جورج فلویدها و خط فقر ده ها میلیون آمریکایی که دوربین های هالیوود و ستون های خبری سی.ان.ان و فاکس نیوز و...را جایی برایشان نیست ولی واقعیت انکارناپذیری که چندماهی است اخبار دنیا را پر کرده است.
🔹روزگاری تئودور آدورنو، نظریه پرداز #صنعت_فرهنگ در قرن بیستم می گفت: "مردم دیگر سرکوب نمی شوند، سرگرم می شوند". او فرهنگ را ابزار پیشبرد و توسعه اقتصادی و بقای سیاسی در جهان سرمایه داری می دانست و به درستی فهمیده بود که رسانه نه برای حقیقت که برای سلطه قلم می زند و بازنمایی واقعیت انجام می دهد.
🔹 اما امروز دیگر پرده ها کنار رفته و دست چدنی از آستین مخملی بیرون آمده و بایدگفت: مردم دیگر سرگرم نمی شوند بلکه در زیر زانوهای آمریکایی سرکوب می شوند. انتخابات آمریکا را که دوستان #آشنا برای برخی از مردم ما نیز به درجه اهمیت نسبی رساندند و سعی نمودند ریل گذاری محکم و ملموسی برای گره زدن و شرطی کردن حل مسائل اقتصادی و ارزی، گرانی های بدون توجیه، ریزش بازار بورس و...به منتخب ایالات به اصطلاح متحده آمریکا انجام داده باشند، خوب نگاه کنند و منصفانه روایت کنند.
🔹اینکه طرفین دوقطبی بایدن_ترامپ ادعای #تقلب گسترده می کنند و حتی مسئول برگزاری انتخابات نیز بطور تمسخرآمیز ادعای ناسالم بودن رای گیری می نماید، یعنی فسادسیستمی یعنی #افول، یعنی ایستگاه آخر. وقتی قبل از پایان رای گیری هر دو نامزد اعلام پیروزی می کنند و قانون را فقط به کام خودشان می پذیرند و فصل الخطابی نیز وجود ندارد، یعنی تعمیم سیاسی_اجتماعیِ خوی استکباری و روان پریشی در رفتارشناسی آمریکایی. و دریک کلام یعنی #پایان_تاریخ_سیاسی آمریکای مستکبر
🔹امروز دیگر وقت آن است که تفکرات لیبرال و غربزده در داخل کشور دست از فریب و روایت سازی #ساده_لوحانه از نظام به ظاهر دمکراتیک و در واقع پوپولیستی و رادیکال آمریکایی بردارند و مدیران ارشد اجرایی و قانونی کشور راه علاج را در فعال سازی و بهینه سازی ظرفیت های داخل کشور عزیزمان جستجو کنند.