🇮🇷📝جزییات تسنیم از ماجرای ممنوع الخروجی همسر علی دایی از کشور
❄️🌹❄️
🔻در این باره یک منبع آگاه به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت که همسر علی دایی به دلیل همراهی با اغتشاشات و تحریک به اعتصاب در برهه ۲۴ تا ۲۵ آبان و همچنین ۱۴ تا ۱۶ آذر، با حکم قضایی ممنوع الخروج بوده است.
🔸️با این حال او با یک اقدام غیرقانونی ممنوع الخروجی خود را رفع کرده و به همین دلیل وارد پرواز امروز تهران به دوبی شده بود. امّا با اطلاع متولیان امر، قبل از خروج وی از کشور، با حکم قضایی و مصوبه شورای امنیت کشور از سفر او به دوبی ممانعت شده است.
🔺بر این اساس، بازداشتی در این ماجرا در کار نیست و همسر علی دایی پس از پیاده شدن از هواپیما در حال عزیمت به تهران است. ضمناً دختر علی دایی مشکلی برای سفر نداشته و به تشخیص خود سفر را ادامه نداده است.
🔴تلگرام سلاح جنگی آمریکاییها و جریان بنفش از ۹۴تا امروز و این سلاح بستر حملات تروریستی اقتصادی، رسانهای، شناختی و...بوده است.
نقش این جاسوس افزار را در پشتیبانی از اقدامات تروریستی۱۰۰روز گذشته بارها دیدهایم.امروز هم عامل اصلی ایجاد ناامنی روانی و التهاب در بازار دلار و سکه است.
👤 سید علیرضا آلداود
🇮🇷 📝درس مکتب حضرت زهرا سلام الله علیها
❄️🌹❄️
🔻حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها یکی اند و مکتب زهرا سلام الله علیها همان مکتب علی علیه السلام است.
🔸#عدالت دال مرکزی مکتب آنهاست که نیاز مبرم امروز ما نیز هست.
🔹نامه حضرت علی به ابن رفاعه حاکم اهواز راجع به ناظر بازار به نام ابن هرمه را خطبای مشهور چند بار در جامعه مطرح کردند، اما ظاهراً گوش آنانی که باید این امر را فهم کنند، سنگین است. لذا آنرا یادآوری می کنیم امید که به مطالبه عمومی تبدیل شود.
🔸آنچه که امید و اعتماد به کارآمدی حکومت دینی را افزون می کند، عمل به این شیوه است.
🔹مجازاتی که حضرت در این نامه تعیین کردند با اصول فقهی و قانونی ظاهراً سازگاری ندارد، اما قطعاً با اصول حکومت دینی تطابق دارد. نباید دزد عادی را با دزدی که لباس کارگزار حکومتی به تن دارد، یکسان گرفت و مجازات دومی باید از جنس اوامر حضرت امیر علیه السلام در این نامه باشد.
🔺" ... ابن هرمه را از نظارت بازار برکنار کن و او را به مردم معرفی کن به زندانش بینداز و آبرویش را بریز و به همه مناطق تابعه اهواز بنویس که من علی بن ابی طالب چنین عقوبتی را برای او معین کردم. مبادا در مجازات او غفلت نمایی که نزد خدا خوار و بیمقدار می شوی ... چون روز جمعه فرا رسید او را از زندان بیرون بیاور و ۳۵ تازیانه بر او بزن و در بازار بگردان ... پس از آن ابن هرمه را خوار و سرافکنده و بی آبرو به زندان باز گردان ... او را ممنوع الملاقات کن... وقتی زندانیان را برای هواخوری به حیاط زندان می آوری او را از هواخوری محروم کن ... اگر دیدی هنوز طاقت خوردن تازیانه بیشتری دارد پس از ۳۰ روز ۳۵ تازیانه دیگر بر او بزن و برای من بنویس برای نظارت بر بازار چه کردی ...، در ضمن حقوق ابن هرمه را هم قطع کن."
📚 منبع: الحیاة، ج ۶، ص ۶۱۵، دفتر نشر فرهنگ اسلامی ۱۳۸۰
✍ دکتر قاسم حبیبزاده
🔰 حرف روز
💢 اسوه دفاع از امام جامعه
برجستهترین ویژگی دختر گرامی پیامبر که در فرهنگ فاطمی متبلور است نقش بصیرتی آن حضرت در تشخیص وظیفه یک مسلمان در جهاد تبیین و دفاع از امام و ولی جامعه است. آگاهی به زمان و شناخت مردم و جریانات مختلف، شناخت حاکم و حکومت و مبارزه با حاکمان ستمگر، تلاش برای برپایی، تداوم و یاری حکومت اسلامی از وظایف هر مسلمان آگاه و معتقد به قرآن و اهل بیت(ع) است که حضرت فاطمهزهرا(س) و اعضاء خانواده او همگی در این موارد سرآمد زمان خود بودند.
امروز که در جنگی تمامعیار و ترکیبی با دشمنی غدار و فریبکار روبهرو هستیم؛ دشمنی که تمام عده و عُده خود را به مثابه جنگ احزابی نوین به خط کرده و جنگ جهانی رسانهایـ روانی پرحجم و شدتی را علیه اسلام، ایران و انقلاب و جمهوری اسلامی به راه انداخته و به بنیادهای ارزشی جامعه ما از جمله تخریب و تحریف جایگاه، مفهوم و مصداق رهبری میتازد، حتما اقتدا به اسوه و الگوی کامل، یعنی حضرت زهرا(سلامالله علیها) که بزرگ بانوی جهاد تبیین بودند و با جان و زبان خود در مقابل تخریب و تحریف امام زمان و ولی جامعهاش ایستادند، میتواند راهگشا و رهنما باشد.
اما چرایی حجم انبوه تخریبها علیه رهبر انقلاب را باید در پرچمداری همه جبهه حق علیه همه جبهه باطل، به دست امام خامنهای(مدظلهالعالی) و روزآمد کردن قدرت این جبهه از سویی و رو به افول بردن قدرت جبهه کفر و استکبار از سوی دیگر دانست. رهبری جامعه اسلامی به عنوان ستون خیمه انقلاب و نظام اسلامی است که عدم صیانت صحیح و بیتوجهی به اصول و محکمات اندیشه و جایگاه رهبری نه تنها میتواند آثار زیانباری در مسیر انقلاب اسلامی و سلسله نسلهای بعد به بار بیاورد، بلکه میتواند از جهت تاریخی بدعتهایی را در تاریخ اسلام و تشیع تثبیت و زمینههای سلطه بیگانگان را بر کشور و ناامیدی دوستداران منطقهای و جهانی انقلاب فراهم نماید.
مطلب مهم دیگر در پروژه تخریب و تحریف رهبری ضرورت مقابله و روشهای مقابله با آن است. برای این کار لازم است در وهله اول، به جنگ ترکیبی پیچیده و شناختی دشمنان انقلاب با محور قرار دادن رهبری باور داشته باشیم و متناسب با آن آرایش جدیدی بگیریم. به میدان آمدن شاگردان قدیمی امام(ره) برای معرفی رهبری که در حجاب معاصرت قرار دارد، مراجعه به منظومه فکری رهبری، شناخت جبهه تحریف و تخریب و سیر تطور اهداف آنها؛ ایجاد تشکیلات تحریفزدایی و نقشآفرینی رسانهای در افشاگری و مقابله برخی از این روشها هستند.
✍️ #فتحالله_پریشان
📰محورهای ۲۵گانه مشترک شیعه و سنی درباره حضرت فاطمهزهرا (سلاماللهعلیها)
♦️حجتالاسلاموالمسلمین محمدجعفر طبسی: وهابیت تکفیری در تبلیغات رسانهای خود تلاش میکند تا حوادث و موضوعات مربوط به زندگی حضرت فاطمه (س) را پنهان سازد یا آنها را جز اختصاصات و جعلیات شیعه قرار دهد؛ در حالی که منابع معتبر و مشهور اهل تسنن، ابعاد گستردهای از شخصیت و منزلت حضرت زهرا (س) و فعالیتهای اجتماعی و مواضع سیاسی آن بانوی والامقام را گزارش کردهاند.
♦️به طور کلی دست کم ۲۵ محور مشترک و مورد اتفاق در منابع شیعه و سنی درباره شخصیت و تاریخ زندگی حضرت فاطمه (س) وجود دارد که در این یادداشت مطرح میشود:
۱. آیه تطهیر (احزاب/۳۳)
۲. آیه مباهله (آل عمران/۶۱)
۳. آیه ذوی القربی (إسرا/۲۶)
۴. خلیفه اول فدک را به حضرت زهرا (س) برنگرداند
۵. خشم و قهر و رویگردانی حضرت زهرا (س) از خلیفه اول
۶. خودداری حضرت زهرا (س) از سخن گفتن با خلیفه اول
۷. دفن شبانه حضرت زهرا (س)
۸. بی خبر گذاشتن خلیفه اول نسبت به تشییع و دفن حضرت زهرا (س)
۹. اقامه نماز بر پیکر حضرت زهرا (س) توسط امیرالمؤمنین علی (ع)
۱۰. علت دفن شبانه فاطمه (س)
۱۱. غسل آن حضرت توسط علی (ع)
۱۲. غضب و رضایت خدا در غضب و رضایت فاطمه (س)
۱۳. غضب فاطمه (س)، غضب رسول خدا (ص) است
۱۴. آزار دادن و ایذاء فاطمه، ایذاء رسول خداست
۱۵. فاطمه راستگوترین افراد است
۱۶. فاطمه اولین شخصی که وارد بهشت میشود
۱۷. نحوه ورود فاطمه (س) به صحنه قیامت
۱۸. فاطمه (س) محبوبترین خلق نزد رسول خدا (ص)
۱۹. پدر و مادر رسول خدا (ص) فدای فاطمه (س)
۲۰. قرائت آیه تطهیر بر در خانه فاطمه (س)
۲۱. فاطمه (س) پیشاپیش رسول خدا (ص) در قیامت
۲۲. خانه فاطمه (س) از خانه انبیا (ع) با فضیلتتر است
۲۳. فاطمه (س) موجب اتحاد میان امّت اسلامی
۲۴. اسقاط و شهادت جنین فاطمه (س) حقیقتی انکارناپذیر است
۲۵. جایگاه دشمنان اهل بیت دوزخ است
متن کامل +منابع:
https://hawzahnews.com/xbwLp
💬 اپوزیسیون در رویای ائتلاف/چرا اینها نمیتوانند اختلافاتشان را کنار بگذارند؟
🔹گفتگوی اخیر حمید فرخنژاد، شکاف و اختلاف در بین اپوزیسیون را نمایانتر کرد. خودش هم با انتشار پستی در اینستاگرام از این میزان تضاد و درگیری بین گروهها و افراد اپوزیسیون اظهار تعجب کرد.
🔹اختلاف، انشقاق، تضاد و درگیری بین افراد و گروههای ضدانقلاب واقعیتی است که ائتلاف و وحدت اپوزیسیون را به سراب و رویایی دست نیافتنی تبدیل کرده است.
🔹سران ضدانقلاب بارها و در گفتگوهای متعدد به اختلافات بین خود اعتراف کردهاند. عبدالله مهتدی دبیرکل کومله چندی پیش در گفتگویی در حالی که سعی میکرد بگوید بین احزاب ضدانقلاب کُرد اختلافی وجود ندارد، اما در پایان اذعان کرد که گروههای مخالف همراه و همدل نیستند و برخلاف هواداران نظام، دچار اختلافات بسیار جدی هستند.
🔹شب گذشته نیز شبکه اینترنشنال در برنامه چشمانداز با اجرای سیما ثابت که گرایشهای تجزیهطلبانه دارد و باحضور شهریار آهی که چندی پیش در همین شبکه گفت که از تجزیه ایران نباید ترسید، بر ضرورت ائتلاف اپوزیسیون تاکید کرد.
🔹از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هیچ ائتلاف پایداری در مبارزه با جمهوری اسلامی ایران شکل نگرفته است؛ بزرگترین آن شورای ملی مقاومت بود که بنیصدر و رجوی با حضور گروههای ضدانقلاب در دهه شصت تشکیل دادند که خیلی زود از هم پاشید.
🔹اکنون هم تعدادی از گروههای ضد نظام تلاش دارند دور هم جمع شوند و در مبارزه با نظام چهار هدف را دنبال کنند که بسیاری معتقدند این نشستها هم به سرانجام نخواهد رسید و اختلافات بین این گروهها بیش از آن است که موجب شکلگیری ائتلافی شود.
🔹رسانههایی هم که در مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران فعال هستند، حال و روز بهتری ندارند. شبکه تلویزیونی منوتو که وابسته به سلطنتطلبهاست اختلافات عمیقی با اینترنشنال دارد و مدیر این شبکه چند بار علیه اینترنشنال توییت زد. شبکه بیبیسی فارسی نیز علیه آن شبکه بیانیهای صادر کرد. برخی از چهرههای رسانهای ضدانقلاب نیز در ماههای گذشته موضعگیریهای تندی علیه یکدیگر داشتند.
🔹در تجمعات مختلفی که در برخی از شهرهای خارج از کشور نیز برگزار شد این اختلافات و درگیریها به چشم آمد؛ از راهندادن و فحاشی به برخی افراد گرفته تا شعارهایی که علیه سلطنتطلبها در حضور همسر رضاپهلوی داده میشد.
🔹در دست گرفتن پرچمهای مختلف نیز بخشی از نمایش اختلافات ضدانقلاب بود و اکنون این سوال مطرح میشود که اینها با این حجم از درگیری و اختلاف، در فردای براندازی چگونه میخواهند حکومت کنند و تمامیت ارضی ایران را حفظ کنند؟
🇮🇷 📝رقابت همتی با رؤسای بانک مرکزی سودان و آنگولا!
❄️🌹❄️
🔻نرخ ارز در ایران در دوره ۳۴ ماهه ریاست عبدالناصر همتی بر بانک مرکزی، ۱۸۹ درصد گران شد.
🔹یک ماه قبل از شروع به کار همتی در بانک مرکزی یعنی در تیرماه ۱۳۹۷ نرخ دلار در بازار آزاد ایران به طور متوسط ۸۱۱۷ تومان بود. این در حالی است که در ماه پایانی فعالیت همتی در بانک مرکزی (خرداد ۱۴۰۰) قیمت دلار به طور متوسط به ۲۳۴۳۵ تومان افزایش یافت. به عبارتی در دوره ریاست همتی بر بانک مرکزی، قیمت ارز در ایران ۱۸۹ درصد افزایش پیدا کرد.
🔸بررسی آمار در دورهای که عبدالناصر همتی ریاست بانک مرکزی ایران را بر عهده داشت، (در فاصله جولای ۲۰۱۸ تا مه ۲۰۲۱) بیانگر آن است که رتبه سوم بدترین رئیس بانک مرکزی نصیب همتی شده است.
🔹ضعیفترین عملکرد در حفظ ارزش پولی ملی کشورها در بازه زمانی فوق، مربوط به بانک مرکزی سودان بوده و آرژانتین در رتبه دوم قرار دارد.
🔺بانک مرکزی ایران به ریاست همتی در رتبه سوم قرار گرفته و آنگولا چهارم بوده است. یمن، ترکیه، سودان جنوبی، اروگوئه، برزیل و ازبکستان هم در رتبههای بعدی قرار دارند.