خوشبختانه عوامل برخورد با خانم در تهرانسر شناسایی و دستگیر شدند و حق هم همین است.
اما
این زن هیچ فرزندی در مدرسه دخترانه ۱۳ آبان تهرانسر ندارد و در طول چند ساعت حضورش مقابل مدرسه مکرراً اقدام به تشویق دانشآموزان و عابران به سردادن شعارهای ساختارشکنانه کرده است.
قابل بررسی است
🗣عبدالله گنجی
✋
ایران در جمع صادرکنندگان LNG دنیا
🔸تحمیل سالانه ۵ میلیارد دلار زیان در دولت قبل
🔺مدیرعامل شرکت مایع سازی گاز طبیعی:
🔹این پروژه از سال ۱۳۸۶ برای تولید ۱۰.۵ میلیون تن LNG در سال کلید خورد. مراحل اجرای پروژه تا سال ۱۳۹۲ با هزینه نزدیک به دو میلیارد دلار و پیشرفت ۴۰ درصدی به دلایل مختلف در مقطع سال های ۹۲ تا ۱۴۰۰ متوقف شد.
🔹تحریم، سیاستهای دولت وقت و وزارت نفت از دلایل توقف این طرح بوده است.
🔹اگر ظرفیت ۱۰.۵ میلیون تن تولید LNG وارد مدار تولید میشد، سالیانه پنج میلیارد دلار ارزآوری در این مسیر داشتیم که میتوانست برای کشور موثر باشد.
🔹نباید تنها بر صادرات نفت خام، برخی محصولات مشخص پتروشیمی یا صادرات گاز از طریق خط لوله محدود شد در حالی که LNG میتواند محصول مهمی در سبد صادرات کشور باشد.
💠 علت قطعی مسمومیت دانش آموزان از جهت خبری هنوز روشن نیست. نه سند پزشکی یافت می شود نه رد انسانی.اما مثل همیشه اصلاحطلبان اول مذهبی ها را نشانه رفتند بعد حکومت را متهم کردند.اپوزیسیون هم دنبال کره گیری و فراخوان رفت.در قضیه مهسا امنیتی هم همین مدل اجرا شد
🔺اما از جهت تحلیلی معتقدم روی ورود غیریت به مدرسه دخترانه حساسیت وجود دارد و مدیران مدرسه هم حساس هستند و زود لو میرود.ریشه این کار در خود دانش آموزان است.ممکن است با واسطه کسی پشت داستان باشد اما تعطیلی مدرسه جز فرهنگ نشاط بوده است.ممکن است اینجا هم عامل انگیزه بخش باشد.ممکن است ظاهر داستان هم اینقدر ساده و باطنش پیچیده باشد که حتما روشن خواهد شد.
وجه تمایز اساسی علل برون ساختاری افزایش نرخ دلار در دوره فعلی نسبت به گذشته چیست؟
در دلایل افزایش نرخ دلار، یکسری عوامل ساختاری و سیاست گذاری داخلی مثل عدم اجرای قوانین مربوطه یا نوع سیاست گذاری، در همه ی دوره ها تأثیرگذار بوده است و هر دولتی به سهم خود، در بحرانی شدن این پدیده اقتصادی نقش داشته است. البته در برخی موارد، نوع تدبیرهای اتخاذی ممکن است اثرات منفی تری را بر نرخ ارز ایجاد کرده باشد.
در عین حال در خصوص افزایش نرخ ارز در دولت سیزدهم و دولتهای قبل از آن مثل دولت دوازدهم، یک وجه تمایز اساسی در بخش عوامل برون ساختاری وجود دارد.
اینکه در دولت دوازدهم، اساسی ترین عامل برون ساختاری موثر بر نرخ ارز، انتظارات سیاسی بوده است. در واقع وابسته سازی و شرطی ساختن پدیده های اقتصادی به گفتگوی های برجامی، موضوع مهم اختلال در نظام ارزی بوده است.
اما در دولت سیزدهم، عامل اساسی برون ساختاری موثر ، کانال های فردایی و نقش آفرینی مستقیم سرویس های امنیتی بیگانه در این حوزه می باشد.
#علی_محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️مسئولیتتان زیاد است آقایان!
✅دفاع گزینشی در برابر حملۀ همهجانبۀ ترکیبی⁉️
🔰 در فتنۀ اخیر، شاهد یک نبرد تمام عیار ترکیبی بودیم؛ که یکی از ابعاد این نبرد، جنگ اقتصادی و ارزی است و مرکز فرماندهی و کنترل آن هم توسط فضای مجازی مدیریت میشود.
👈 از سوی دیگر، ما با بُعد فرهنگی فتنۀ دشمن نیز روبرو هستیم که اگر اهمیت آن بیشتر از بُعد اقتصادی نباشد، قطعاً کمتر از آن نیست.
⚠️ اگر به بهانۀ جنگ اقتصادی و امنیتی، در برابر فتنۀ فرهنگی (که در شرایط فعلی در جهت کشف #حجاب و پیش رفتن به سمت برهنگی است) ایستادگی نکرده و فتنه را خنثی نکنیم، 👌مانند این است که دشمن از شمال، جنوب، غرب و شرق کشور در حال پیشروی و تصرف کشور است و آنگاه ما همه نیرو و توان خود را فقط به سمت یک نقطه یا دو نقطه از کشور بردهایم❗️
💠سه ضلعی مرکب
✍ کمیل خجسته :
🔺تعارف و رودربایستی چرا؟! چه کسی است که فشار این روزها را درک نکند؟! چه کسی است که نگوید کاش دولت فلان کار را میکرد! کاش رئیس دولت چنین میکرد. کاش چنین اشتباهی نمیکرد و ... این درست است و سر جایش محل بحث است، اما برای عبور از وضع موجود باید به دو نکته مهم توجه کرد.
اول اینکه به صورت کلی جهان از نظم و کلیشه حاکم بر خودش درآمده است. همین الان جمهوریخواهها میگویند بایدن تهدید و دشمن آمریکا است. آلمانیها در تظاهراتشان میخواهند تا دولتشان تجربه هیتلر را در حمله به روسیه تکرار نکند! خیابانهای فرانسه تجربه جدیدی از مردم معترض را پیدا کرده است. انگلیس پر از اعتصابات است و .... اما این به کنار.
دوم اینکه ایران با دستکاری خصمانه روبرو است، مثلا اینکه وقتی محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی به کشورهای حاشیه خلیجفارس سفر میکند تا بتواند نظام ارزی کشور را سامان دهد، پشت سر او آمریکا پول نفت عراق را بلوکه میکند. (خود همین هم جالبست!)
آمریکا برای تسلط بر دولت عراق، سالهاست سیستمی را چیده است که پول فروش نفت عراق در فدرال رزرو امریکا مینشیند و با تایید آمریکا پول به بانک عراق واریز میشود و به همین دلیل بعد از همراهی عراق با ایران ناگهان پول نفت عراق بلوکه شد. از طرف دیگر رابرتمالی به قطر، امارات، عمان رفت و تمام فشارش را به آنها وارد کرد تا مداخلات جدیدی در جریان ارزی ایران صورت بگیرد و این یعنی اینکه بانک مرکزی ایران در مقابل تصمیم خود برای مداخله در حوزه مالی با یک اراده جدی قدرتمند و یک مداخلهگری خرابکارانه مستمر روبرو است.
در واقع مدتهاست با یک جنگ سه ضلعی روبرو هستیم، پروژههای مرکبی که عمدتا از سه بخش ایجاد شدهاند: تخریب، فشار رسانهای و آشوب. مثلا در مدیریت دلار رابرت مالی در حال تخریب است، رسانه داغش میکند و فردایش فراخوانهای آشوب در بازار صورت میگیرد. در ماجرای مسمومیت هم همین رویه است: مدارس زنجیرهای مسمومشده دخترانه در ضلع تخریب قرار میگیرند. اینترنشنال و منوتو شعارها را به سمت رهبر ایران میبرند و علینژاد و مریم رجوی برای آشوب فعال میشوند. نقشه یک چیز است: تکمیل پروژه مرکب.
هر چند پروژه سوریسازی در پاییز امسال موفق نشد اما ضرباتش بر پیکره ایران زخمی هم گذاشت. حالا کفتارها چشمشان به زخم افتاده و تلاش میکنند سه ضلعی داخلی را با دو ضلع بیرونی تقویت کنند. اول تجمیع آشوبگران خارج از ایران حول پهلوی و دوم همراهسازی کشورهای غربی است تا محیط آشوب و اختلاف برای وارد کردن زخم جدید فراهم باشد اما تجربه تاریخی ایران نشان داده است که این پروژه مرکب یک پاشنه آشیل دارد.
این تجربه نشان داده که اگر آمریکا بتواند در داخل اختلاف داخلی را بالا ببرد شبیه همان اتفاق تلخ سال ۱۳۳۲ شمسی صورت میگیرد. آن زمان وقتی بین صف مردم اختلاف شد؛ پهلوی و شعبون بیمخ با کودتا آرزوی نفت ملی را از ایران ربودند و همه سرمایه و منافع ملت را به آمریکا سپردند و بر عکس آن وقتی صف مردم متحد و کنار هم مثل راهپیمایی ۲۲ بهمنها قرار گرفت؛ چهلواندی سال هم که بگذرد آمریکاییها دستشان از منافع مردم کوتاه میماند.