خادم الثقلین:
🔴 شریک جرم دولت 🔴
🔸روزنامه همدلی در مطلبی نوشت: «هرچند انتقادهای بسیاری به مجموعه دولت در حوزههای سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد و معیشت و...وارد است، اما فقط قوه مجریه مسبب این وضعیت نیست».
✍ مدعیان اصلاحات بدون اشاره به اختیارات و امکانات گسترده دولت، به دنبال شــــریک جرم میگردند.
🔸گفتنی است از ۴۲۴ هزار میلیارد تومان منابع بودجه عمومی تنها ۵۳ هزار میلیارد آن متعلق به قوای دیگر به غیر از دولت است.
علاوه بر این اختیار قبض و بسط ۵۳ هزار میلیارد تومان مذکور نیـــــز در دست دولت است.
🔹چندی پیش «علی صوفی» وزیر تعاون دولت اصلاحات با اشاره به اختیارات گسترده روحانی گفته بود:
«... واقعیت این است که این هماهنگیها تقریباً کم نظیر است و ما تا امروز در این سطح میان سران قوا و رهبری و رئیسجمهور کمتر شاهد چنین همراهی و هماهنگی بودیم.
لذا عدم استفاده از این موقعیت تا حدود زیادی به شخص آقای روحانـــــی برمیگردد که چرا تا امروز از این ظرفیت و هماهنگی استفاده نکـ❌ـرده است».
🚨 متاسفانه ستاد اقتصادی دولت به شدت کـــم تحرک و بــیعمل است؛ اما با وجود این بیعملی، همچنان تقصیرها به گردن دیگـــــران انداخته میشود.
متنکاملتحلیل: kayhan.ir/fa/news/148759
محمدرضا نقدی:
ای کاش آنهایی که بجای خدمت به مردم منتظرند حرف تحریف شده و غلطی به نیروهای انقلابی نسبت داده شود بلافاصله بقول خودشان توییت کنند یک جو انصاف داشتند و اول مطمئن میشدند حرف نسبت داده شده درست است یا نه؟خداراشکر بجای توییتر و تلگرام سلاح دست اینها نیست وگرنه تاحالا یک آزادیخواه در کشور زنده نبود۰آقایان اگر شما تویتر و ارباب را دارید ما هم خدا داریم
✅ خیانت بزرگ وزیر ارتباطات به پیامرسان های بومی!
◀️ در جلسه با مسئولین عالی رتبه وزارت ارتباطات، اطلاعات، قوه قضائیه و دیگر عزیزان، پس از بحث و گفتگوی ۳ ساعته، مشخص شد که وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی، نقش پررنگ و ویژهای در عدم موفقیت پیامرسانهای بومی داشتهاند؛
⚠️ پهنایباند پر از اختلال
⚠️ اختصاص امکانات بسیار اندک به پیامرسانهای بومی در برابر اختصاص امکانات ویژه به #تلگرام و نسخههای فیلترشکن آن
⚠️ القاءِ بیاعتمادی مردم به پیامرسانهای داخلی توسط شخص وزیر ارتباطات
و...
موجب شد در حقیقت پیامرسانهای داخلی به شمشیر چوبی تجهیز شده و به #جنگ تلگرام با تجهیزاتی در حد F35 بروند!
در انتهای جلسه یکی از مسئولین قوهٔ قضائیه تصریح کردند که گزارشهای کذب و جهتدار برخی آقایان مسئول موجب تصمیمگیری غلط درباره پیامرسانهای بومی و #هاتگرام و #تلگرام_طلایی شد، بگونهای که به اشتباه فعالیت این دو نسخهٔ فیلترشکن چندینبار تمدید شد. همچنین مشخص شد پیامرسانهای بومی از لحاظ فنی، مشکلی برای پاسخگویی به نیاز 40 میلیون مخاطب ندارند و فقط نیازمند تجهیزات و امکاناتی هستند که به تلگرام و دو پوسته فیلترشکن آن تخصیص داده شد...
🔺 درنتیجه معلوم میشود آن گزارشها به آن مقام عالیرتبه که جهرمی در آن برنامهٔ تلویزیونی گفت «غلط بوده و باعث به اشتباه افتادن ایشان شده»، اتفاقاً درست بوده و تصمیم نیز صحیح بوده اما گزارش وزیر ارتباطات غلط و جهتدار! بوده و اکنون نیز همچنان گزارشهای ایشان غلط و جهتدار است... از طرفی #جهرمی نیز با شیطنت خاصی با استفاده از عبارت «مقام عالیرتبه» القاء کرد که این مقام «رهبری معظم انقلاب» هستند در حالی که دربارهٔ آقای لاریجانی سخن میگفت!
✒️ «حجةالاسلام محمد کهوند»
🔴 "چابهار" میتواند جایگزین "دبی" شود ....
🔹هند برای توسعهی #بندر_چابهار متعهد به سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری شده است؛ فاز اول پروژه در دسامبر سال گذشته با حضور جناب روحانی و نمایندگانی از #هند و سایر کشورهای منطقه افتتاح شد...
🔸"چابهار" بستر ایجاد کریدور حمل و نقل بینالمللی ایران و #افغانستان نیز هست؛ اولین محمولهی #گندم هند از طریق بندر چابهار امسال به افغانستان ارسال شد...
🔹پروژهی ایران و هند موجب شده است که ترافیک باری از بندر #کراچی به چابهار منتقل شود؛ بندر چابهار هزینههای حمل و نقل و زمان برای صادرات کالاهای هند را تا یک سوم کاهش میدهد...
🔸این بندر همچنین تجارت میان هند، افغانستان و ایران را باتوجه به مخالفتهای #پاکستان برای استفاده از خاک این کشور، افزایش داده است؛ ایران معتقد است بندر چابهار یک رقیب برای بندر #گوادر پاکستان نیست و دو بندر را "خواهران" یکدیگر میداند و قصد دارد به "گوادر" برق و خدمات صادر کند...
🔹بزرگترین چالش پروژهی چابهار، رقابت با کریدور اقتصادی #چین و پاکستان در کمربند اقتصادی #جاده_ابریشم است؛ این مسیر، استان شین شیانگ چین را به بندر گوادر متصل میکند و به همین بابت حجم حمایت مالی چین برای بندر "گوادر" بسیار بالاتر از تعهد مالی هند در بندر چابهار است...
🔸بدلیل عبور این کریدور از #کشمیر، هند اعلام کرده این طرح حاکمیت ارضیاش را نقض میکند؛ گرچه چین تاکنون درباره مسئلهی کشمیر موضع بیطرفانه اتخاذ کرده اما ممکن است در آینده به دلیل منافع خود در کریدور اقتصادی پاکستان، موضع خود را تغییر دهد...
🔹 ایران با چابهار، میتواند #دبی را هم دور بزند که از #صادرات مجدد ما ۱۲ میلیارد دلار درآمد دارد؛ با راه افتادن بندر چابهار، وابستگیِ ما به "دبی" و بنادر عربی قطع میشود. بعنوان نمونه #قطر پس از قطع ارتباط با کشورهای خلیج فارس، برخی نیازهای خود را از مسیر چابهار تأمین میکند...
💠 پلاک
🔴⚪️ نمایندگان ملت چطور توانستند استدلال ضعیف لاریجانی را بپذیرند؟
🔵 از متن پاسخ رهبر حکیم انقلاب به لاریجانی چه استنتاج می شد؟
متن پاسخ رهبر معظم انقلاب چنین است:
🔵 جناب آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی
با سلام و تحیت
در پی استفسار تلفنی جنابعالی نسبت به #مخالفتوعدممخالفت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) با #بررسی لوایح چهارگانه به کنوانسیونها در مجلس شورای اسلامی به دنبال فرمایشات معظم له در دیدار نمایندگان، مقام معظم رهبری فرمودند:
💢آنچه که من در دیدار با نمایندگان راجع به لوایح چهارگانه و کنوانسیونها گفتهام مربوط به #اصلکنوانسیونها بود و نه #کنوانسیونخاص.
لذا با #بررسی این لوایح در مجلس مخالفتی ندارم تا مسیر قانونی خود را طی کند. تدبیر فوق قبلا در زمان استفسار به طور شفاهی به جنابعالی ابلاغ شده بود.»
🔴 نتایج منطقی این پاسخ:
نظر رهبر انقلاب درباره «اصل کنوانسیونها بوده است نه کنوانسیون خاص» یعنی چه؟
معنا کاملا روشن است:
دیدگاه رهبری درباره کلیه کنوانسیونها این است:
🔸«این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پخت و پز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنباله رو یا مرعوب، شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد بهگونهای که اگر کشور مستقلی مانند ایران، آنها را قبول نکند او را مورد هجوم شدید قرار میدهند که مثلاً ۱۵۰ کشور پذیرفته اند شما چطور آن را رد میکنید؟
🔸همانگونه که درباره «برخی کنوانسیونهای بینالمللیِ اخیراً مطرح شده در مجلس» گفتیم، مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است، باید مستقلاً در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا #مبارزهباپولشویی قانونگذاری کند.
🔸البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بین المللی خوب باشد، اما #هیچضرورتیندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیونهایی بپیوندیم که از عمق اهداف آنها #آگاهنیستیم یا میدانیم که #مشکلاتیدارند.
🔴 نتایج کاملا آشکار سخن رهبر انقلاب این است که:
1⃣ شخصا هیچ ضرورتی برای پیوستن به عموم کنوانسیونها و از جمله این کنوانسیون قائل نیستند.
2⃣ البته ایشان در پاسخ سؤالات معنادار رییس مجلس و احیانا رییس جمهور مبنی بر #بررسی کنوانسیون، اعلام نمودند که مخالفتی با #بررسی این کنوانسیونها ندارند.
در نتیجه نامه اخیر، هیچ تغییری در نظر پیشین رهبری ایجاد نکرده و مطابق نظر ایشان نباید به این کنوانسیونها ملحق گردید.
🔴 افول مدعی کدخدایی
🔻بنیانگذاران جمهوری ایالات متحده امریکا که اکثرا از فراماسونرها و پیروان ایده های لیبرالیستی و مدافع صریح سرمایه داری بودند از آغاز استقلال امریکا آرزوی تحقق یک قدرت فراگیر و جهان خوار و یک امپراطوری را در سر می پروراندند. جورج واشنگتن در این خصوص در نامه ای به جان لافایت یکی از اهداف جمهوری امریکا را تبدیل شدن به یک امپراطوری جهانی برمی شمرد!!
🔸اکنون و بعد از گذشت دوقرن از اعلام استقلال آمریکا نشانه های افول ایالات متحده امریکا بیش از پیش هویدا شده است به طوری که متحدین آنها نیز گاهی برخلاف میل آن رفتار می کنند. نوام چامسکی هم آمریکا را امپراطوری در حال سقوط مینامد و فرید زکریا از جهان پساآمریکایی سخن می گوید و به تعبیر بوچانان سیاستمدار جمهوری خواه آمریکایی ، آمریکا اکنون جهانی را به ارث گذاشته است که در آن کره شمالی به سلاح هستهای دست یافته، چین به قدرتی بزرگ تبدیل شده، روسیه ناوگان و هواپیماهای خود را روانه حریم هوایی ناتو کرده و فقط سایهای از ناتو باقی مانده است.
🔹نهایتاً جمهوری اسلامی ایران علی رغم تمام فشارها بازیگر معادله ساز و قدرت منطقه ای شده است و آمریکا قدرت نرم افزاری و سخت افزاری خود را از دست داده و به تعبیر رهبرفرزانه انقلاب انشاالله رو به افول است.
✍ #وحید_محبی
👑 شهبانوهای ایرانی👑
⁉ آیا می دانستید ؟
🔹داشتن پوشش کامل و پوشیده برای زنان، از هزاران سال قبل در ایران رایج بود و جزو فرهنگ کهن ایران است؟!
✳در فرهنگ اصیل ایران اینچنین رسم بوده که هرچه شان و جایگاه زنان بالاتر میرفته، مردان کم تری موفق به دیدن آنها می شدند، بطوریکه معمولا کم تر مردی موفق به دیدن زنان پادشاهان می شده.
✅برای همین است که در نگاره های حکاکی شده در تخت جمشید، که در آن پادشاهان ایران به تصویر کشیده شده اند، هیچ تصویری از زنان پادشاهان وجود ندارد و تنها نگاره ای که بنظر میرسد تصویر یک زن باشد نیز با پوشش کامل است و فقط قرص صورت آن پیداست.
☝پوشیدگی زنان که امروز به آن حجاب می گویند، ریشه در فرهنگ کهن ایران دارد اما در زمان پهلوی، رضاشاه به خواسته انگلیس، تلاش کرد این فرهنگ کهن ایرانی را از ایران بزداید که البته اکثر مردم به جز عده ای خاص، در مقابل این موضوع به شدت مقاومت کردند و حتی برای حفظ این فرهنگ ارزشمند، در مسجد گوهرشاد صدها کشته دادند.
♦بعد از انقلاب اسلامی، این فرهنگ کهن ایران دوباره احیا شد و پوشیدگی زنان به عنوان یک ارزش اجتماعی مطرح و احیای هرچه بیشتر آن در برنامه قرار گرفت.
⚠ البته انگلستان دست از سر مردم ایران بر نداشت و سعی کرد با همراهی آمریکا و به کمک شبکه های ماهواره ای، همچنان زنان را از فرهنگ پاک و پوشش اصیل ایرانی دور کند، آنهم با این توجیه که زن باید آزاد باشد...
♨ اما اگر نگاهی به آمار های جهانی تجاوز به زنان بیاندازیم، می بینیم که نام آمریکا و انگلیس در بین ده کشور رکورد دار بیشترین آمار تجاوز به زنان قرار دارد و اتفاقا بیشترین آمار تجاوز، مربوط به کشورهایی است که در آنها زنان پوشش کاملی ندارند و به اصطلاح «آزاد» هستند.
✳و طبق همین آمارهای جهانی، کم ترین آمار تجاوز و خشونت علیه زنان مربوط به کشورهای خاورمیانه است که در آنها فرهنگ پوشش و حجاب رواج دارد.
☀ احیا و صیانت از فرهنگی که به زنان امنیت و مصونیت میدهد، یکی از خدمات بزرگی است که در یک قرن اخیر به زنان ایرانی شده است.
ماجرای چابهار؛ کلوخ انداز را پاداش سنگ است
✍ حمله تروریستی چابهار، یک خبر برای دیرباوران دارد و یک مسئولیت مهم را یادآور می شود. خبر این است که #تروریسم_اقتصادی واقعیت دارد. طراحان این اقدام کور، در واقع ماهیت تجاری-اقتصادی بندر چابهار و نقشی که می تواند در رونق اقتصادی منطقه جنوب شرق کشور ایفا کند را هدف گرفتند؛ القای ناامنی بندر و بی میل کردن طرف های خارجی مشتاق همکاری و سرمایه گذاری.
🔹البته خیلی ها از تروریسم اقتصادی مطلعند اما برخی مدیران و احزاب کژتاب سیاسی هم هستند که در خرابکاری ها و اخلالگری های اقتصادی دشمن ظرف همین یک سال اخیر، نقش تروریسم در ایجاد بی ثباتی اقتصادی را انکار کرده و مدعی شدند هر آنچه در بازار و اقتصاد ما رخ می دهد، نتیجه طبیعی تعامل کفه تقاضا با کفه عرضه است و دست اخلالگری وجود ندارد.
♦در همین یک سال اخیر بارها اخباری منتشر شد حاکی از اینکه آمریکا، و رژیم های مرتجعی مانند عربستان و امارات، ایستگاه هایی در دوبی و اربیل و اسلامبول و هرات برای جمع آوری دلار از بازار ایران راه انداخته اند. یکی از این چهار ایستگاه عملیاتی، چند ماه پیش از سوی دولت ترکیه در اسلامبول شناسایی و برخی اعضای آن باز داشت شدند. البته در این تروریسم اقتصادی، رسانه های مجازی نیز همکاری دارند.
🔹اکنون که تروریست های اجاره ای، دست دشمن را در جنگ اقتصادی رو کرده اند، لازم است جواب دندان شکنی به همان ها داده شود. این پاسخ می تواند به شکل نیابتی در دوبی و ابوظبی و شارجه امارات، و ریاض و جیزان و بنادر و تاسیسات نفتی مهم عربستان باشد.
♦موشک های متحدان ما در محور مقاومت، هر بی خرد گستاخی را می تواند سر عقل آورد؛ چنان که ضعیف ترین نمونه آن را در غافلگیری و عقب نشینی اخیر صهیونیست ها در غزه دیدیم.
🔹موضوع فروش و صادرات نفت نیز همین گونه است. معنا ندارد برای فروش نفت ایران درد سر درست کنند اما غرب و رژیم های مرتجع، حاشیه امنیت داشته باشند. باید به دشمن تفهیم کرد اقتصاد، جزو خط قرمزهای ماست؛ همچنان که امنیت و تمامیت ارزی.
♦نباید اجازه داد بازار را به کاهش تدریجی فروش نفت ایران از طریق رعب افکنی و تهدید (تروریسم) عادت دهند. باید به آنها آموخت که اینجا خط قرمز است. اصلا لازم نیست پیغام کلامی و کتبی به دشمن فرستاده شود؛ بعضی وقت ها مین های سرگردانی که یکی دو نفتکش را لمس کرده باشند، رساتر و نافذتر از صدها پیغام هستند.
🔹این حکمت شریف از امیر مومنان علیه السلام است که در موضوع بازدارندگی فرمود "رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَيْثُ جَاءَ فَإِنَّ الشَّرَّ لَا يَدْفَعُهُ إِلَّا الشَّرُّ . سنگ را به همان جايى كه از آنجا پرتاب شده ، باز گردانيد ؛ که همانا شرارت را جز شرّ باز نمی دارد".
🔸بعد التحریر: دیدیم که اعدام دو اخلالگر ارزی، چه قدر به کاهش التهاب کمک کرد؛ این روند را باید در باره اخلالگران ادامه داد.
🔹 محمد ایمانی 🔹
⭕ اصولگراها برنده انتخابات آتی هستند؟!
دکتر صادق زیبا کلام در یک اظهار نظر قابل تامل گفته است در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ بی تردید اصولگراها برنده انتخابات خواهند بود. اینکه اصولگرا یا اصلاح طلب و یا افراد دیگری در انتخابات پیروز شوند فرع موضوع است، اصل موضوع خدمت رسانی، حل مشکلات مردم، خود اتکایی، ولایت محوری و صیانت از اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی است. مهم آن است که در انتخابات های آتی افرادی رای آورند که به وعده های خود وفادار بوده و برای حل مشکلات جامعه با تمام وجود خدمت کرده و از حاشیه سازی و اختلاف افکنی پرهیز نمایند. متاسفانه مردم بعد از دو انتخابات گذشته مجلس و ریاست جمهوری تلاش شایسته ای از طرف منتخبان برای حل مشکلات و عمل به وعده ها مشاهده نکردند و شاید کلام دکتر زیبا کلام ناظر به این واقعیت ها باشد، اما با توجه به سابقه سیاسی و تلاش های انتخاباتی ایشان برای جریان حاکم، برداشت های دیگری از اظهارات ایشان می توان نمود:
۱. طرح زود هنگام مباحث انتخاباتی می تواند برای انحراف از ناکامی های دولت در رفع مشکلات موجود و در آینده ارائه آدرس غلط باشد.
۲. سرخوردگی از جریانی که مردم را برای رای دادن به به آنها فریب داده است.
۳. آماده سازی افکار طرفدارن جریان خود برای شکست های احتمالی در آینده.
۴. القای اطمینان غفلت افزا برای جریان رقیب خود.
۵. تحریک زیرکانه رقیب خود برای تکثر لیست های انتخاباتی.
اما جدای از مطالب فوق اکنون برای دولتمردان و مسولان و نمایندگان وقت خدمت به مردم است و برای رای دهندگان وقت مطالبه خدمت و تامل در رای هایی که دادند، امید که حاشیه سازان سیاسی و رسانه ای درک این واقعیت را داشته باشند و منافع ملت را فدای مطامع خود نکنند.🇮🇷