🔴رهبری صرفاً گفتند با «بررسی» لوایح FATF مخالفت ندارند
✔️«داوودی» رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به اظهارات دیروز روحانی:
🔹رهبری صرفاً گفتند با «بررسی» لوایح FATF مخالفت ندارند.
🔸رهبری به روشنی درباره FATF نظر دادهاند، اما بر طی مسیر قانونی تأکید دارند.
🔹رئیسجمهور درباره مجمع میگوید «که چرا ۱۰ الی ۲۰ نفر درباره لوایح تصمیم بگیرند؟»؛ مگر خود دولت چند نفرند که لوایح را تدوین کردهاند؟
🔹این گونه موضعگیری درباره روند قانونی از یک حقوقدان جای تعجب دارد.
🔹چطور زمانی که مجمع در موافقت با نظر برخی رأی میدهد، آن را «یک جمع ۱۰ نفره» نمینامند؟
🔴چرا کابینه هماهنگ کننده ندارد؟!
هزینه تراشی های بی مورد درون دولت
✔️ آقای روحانی با استعفای آقای ظریف مخالفت کرد و او بر سر کارش بر می گردد. گویا دیروز از سوی یک مقام عالی رتبه ابلاغ شده که استعفا به مصلحت کشور نیست. اما بدون این تذکر و تدبیر هم می شد دولتمردان متوجه حساسیت شرایط و طمع دشمن به این قبیل رفتارها باشنند و برای کشور، هزینه بی مورد نتراشند.
🔹ظریف گویا مدتهاست گلایه هایی از روحانی و برخی اطرافیانش دارد و عدم اطلاع به او از دیدار روحانی با بشار اسد، مزید بر علت شده است. البته اصل سفر بشار اسد با توجه به مسائل امنیتی خاص ، کاملا سرّی انجام شد. اما پس از ملاقات وی با رهبر انقلاب و عزیمت برای ملاقات با روحانی، مطلع کرن ظریف مقدور بوده است.
♦️آقای ظریف هر چند نتوانست انتظارات نظام و رهبری در مذاکرات منتهی به توافق و مسائل پس از آن را برآورده کند، اما نگاهی توام به احترام و اعتماد نسبت به رهبر حکیم انقلاب دارد. علت این اعتماد و احترام، رویکرد صادقانه رهبری به وی و وزارت خارجه (حمایت و انتقاد و راهنمایی های دلسوزانه) است و همین، عاملی مهم در بازگشت ظریف محسوب می شود.
🔹ظریف پریشب از روحانی گله کرده و گفته بود "فاصله دفتر من با دفتر شما پنج دقیقه است". البته این اعتراض به ظریف هم وارد است که چرا ناراحتی و دلخوری خود از روحانی و برخی اطرافیانش را به مصالح ملی ترجیح داده و ایجاد التهاب کرده است. (فعلا گمانه فشار برای تصویب لوایح مرتبط با FATF را کنار می گذاریم).
♦️ماجرای استعفا به پایان رسید و با عدم پذیرش آن، منتفی شد. اما باید پرسید آیا هزینه عدم هماهنگی رئیس جمهوربا وزیران مختلف ( و نه فقط ظریف)، از جیب روحانی پرداخت می شود یا مردم و نظام؟! موضوع ناهماهنگی منحصر به ظریف نیست که مانند نامه امروز روحانی به ظریف، با فرافکنی برگزار شود. پنج سال است خبر ناهماهنگی میان روحانی با برخی وزرا یا میان خود اعضای کابینه شنیده می شود؛از جمله:
🔹اختلاف وزرا با نوبخت در سازمان برنامه و بودجه و واعظی در دفتر رئیس جمهور، یا اختلاف میان وزارت نفت و نیرو، جهاد کشاورزی و صمت، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، وزارت کار و رفاه با صمت و ... که پس از استعفای وزیران راه و شهرسازی و بهداشت و درمان، به استعفای وزیر خارجه ختم شده و زمزمه هایی نیز از وزارت نفت و ارشاد و ... می رسد. بخش مهمی از مشکلات اقتصادی، ناشی از همین وضعیت نابسامان درون کابینه است.
♦️این اختلافات بلاتکلیف رها شده که بعضا عود هم می کند، موجب گستاخی و طمع دشمن برای فشار بیشتر می شود؛ همچنان که ثبات و آرامش اقتصاد کشور را به هم می ریزد. آقای روحانی و تیم ویژه اطرافیانش باید تغییر رویه دهند؛ اگر نمی توانند برای مشکلات مردم چاره جویی کنند، لااقل موجب نگرانی مردم و التهاب سیاسی و اقتصادی نشوند. به قول بابا طاهر "اگر نوشم نیی، نیشم چرایی- نمک پاش دل ریشم چرایی؟".
محمد ایمانی
🔴چرا صهیونیستها از اقدام ظریف استقبال کردند؟
✔️اقدام ظریف را باید تولید یک "نویز" و اختلال رسانهای در مانور تاریخی اقتدار جمهوری اسلامی دانست. درست زمانی که حضور رئیس جمهور سوریه در ایران به عنوان اعلام بازگشت ثبات به منطقه و پیروزی جبهه مقاومت بر تروریسم و آمریکا در حال تبدیل شدن به مهمترین خبر دنیاست، ظریف بزرگترین لطف را به آنها میکند و با انتشار خبر استعفایش ورق را برمیگرداند.
روشن است که صهیونیستها از "اقدام" به استعفا به عنوان پاس گل طلایی استقبال میکنند و نه خود استعفا.
✔️اگر بدبین باشیم باید بپرسیم جناب ظریف بر اساس چه نقشهای اینچنین ظریف و وقت شناسانه، به طراحی اردوگاه ترامپ کمک کرده است؟
✔️و اگر خوشبین باشیم و بگوییم نقشه ای درکار نبوده و صرفا رفتاری از سر عصبانیت و افسردگی سرزده، آیا نباید از داشتن وزیر خارجه ای در این حد بیملاحظه، ناشی و عصبی که سربهزنگاه سیاست را در سطوح عالی به مخاطره میاندازد، نگران بود؟
وحید یامین پور
🔷 بعد از علی لاریجانی در نسبت دادن موافقت رهبر انقلاب با FATF امروز هم روحانی گفت :
رهبری چند بار به من گفتند که با این لوایح ۴ گانه مخالفتی ندارم.
🔺رهبر انقلاب ۶ اسفند ۹۷ : اگر چیزی را تصویب میکنید ببینید عاقبت کار چه می شود و حرکت دشمن در قبالش چیست بعد تصمیم بگیرید
🔻نظر صریح و منفی رهبر انقلاب درباره FATF در تاریخ ۳۰ خراد ۹۷ : مجلس قوانین پولشویی داخلی بگذارد .هیچ لزومی ندارد چیزهایی که نمیدانیم تهش چیست به آن عمل کنیم
🔹رهبری بارها اعلام کردهاند من حرف درِگوشی با کسی ندارم .
#گام_دوم_انقلاب
🔴 تجربه تاریخی و تمدنی بزرگ عصر صفوی و شبیه سازی امروزی آن (تاسیس - تثبیت - تمدن )
✍ #دکتر_موسی_نجفی
🔻 یکی از موضوعات که جریان های سیاسی و فکری بیرون از ایران برای تضعیف روحیه ملی مطرح می کنند ایجاد "افق تاریک " برای آینده ایران و نسل جوان و ادامه شرایط فعلی است ؛ از نظر اینها تنها یک راه نجات وجود دارد : وابستگی مطلق به غرب
اما واقعا شرایط ما با کدام دوره تاریخی میتواند شبیه سازی شود ؟
به نظر من تحولات عصر صفوی از پاره ای از جهات میتواند برای امروز درس آموز باشد ۰ اما چرا؟
✅ آنچه بعد از یک قرن از پایه گذاری رسمی شیعی صفوی در اوایل قرن یازدهم ، میراث شاه عباس اول شد و با درایت و همت او به اوج رسید ؛ ثبات و امنیت ملی و شکوفایی اقتصادی و توسعه و خلاقیت فرهنگی و هنری و علمی بود و همه اینها در یک مرکزیت و هماهنگی و شکوفایی بودند ۰ این اوج و خلاقیت در فلسفه ملا صدرا و ابتکارات شیخ بهایی و خوشنویسی و هنر علیرضای عباسی و لیاقت و فرماندهی سردار بزرگ امامقلی خان و ساخت و توسعه شهرهای بزرگ و باشکوه قابل رویت است ۰این دوره شکوفایی بعد از دو دوره مهم تاریخی اتفاق افتاد :
1️⃣ اول دوره تاسیس و التهاب و انقلابی گری شاه اسماعیل اول
2️⃣ دوم : نیم قرن دوره ثبات و امنیت و تثبیت نظام دینی دوره شاه طهماسب
🔸 انقلاب اسلامی در دوره ثبات و رفتن به طرف تمدن عظیم اسلامی شیعی میتواند از این تجربه مهم همچون "عیار" و راهکار و افق جهت برنامه ریزی استفاده کند و البته آسیب شناسی خودش را هم داشته باشد ؛ فقدان چنین بینشی بخصوص نزد طبقات حامل اندیشه انقلاب یعنی فقدان افق گشایی جدید و پویای انقلاب و البته دست بسته بودن جلوی لیبرالیسم و تمدن غرب
🔹 #الحاصل : بنظر می رسد علیرغم بسیاری از کمبودها و آسیب ها و سوء مدیریت ها که وقایع و تلخی های سالهای اخیر را در پی داشته است ، اینها نه در "ذات انقلاب" که مسائلی "عرضی و رو بنایی" بوده و علیرغم تحمیل شرایط بد ، نوعی شکوفایی تمدنی ( بخاطر ازدیاد علم و ثروت و قدرت) بعد از دوران آرامش گونه و ثبات سالیان اخیر دیده میشود ۰ این خط و مسیر مهمترین ویژگی" آینده پژوهی انقلاب اسلامی" را ترسیم میکند ۰این انفتاح و گشودگی از چشم استراتژیست های برجسته غرب مثل هنری کیسینجر پنهان نمانده از آن به نام " #امپراطوری_پارس " نام می برد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️واکنش جالب آیت الله منتظری به آشوبهای منافقین در خیابانهای تهران در دهه60
نمک به حروم ها، علیه اسلام و انقلاب توطئه می کنید...؟
این جمله هوشمندانه امروز #حاج_قاسم سناریوی عمروعاصان و خناسان در ماجرای #استعفای_ظریف را خنثی کرد
"باید تاکید کنم ایشان بعنوان وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران مسئول اصلی در حوزه سیاست خارجی کشور هستند"
🔻 #استعفای_ظریف سناریویی که به ضد خود تبدیل شد.
🌴برای فهمیدن اینکه ظریف #نزدیک تر به نظام و صادق تر از #روحانی است، خیلی نیاز به اشارات مقامات عالی نظام ندارد،
و اینکه حرکت سایه به سایه و به قول فوتبالی ها یارگیری من-تو-من #حسین_فریدون با #ظریف در تمامی #مذاکرات_برجام نشان از عدم اعتماد کامل #روحانی به وزیر خارجه اش داشت، مطلب تازه ای نیست.
و زمانی که نماینده معروف رد صلاحیت شده اصلاح طلب گفت #ظریف حتی اختیار ریش خودش را ندارد و یا ظریف در پاسخ فریادهای نماینده اصولگرای مجلس گفت: " اگر آقا یک کلمه بگوید نرو مذاکره، نمی روم" معلوم بود که هماهنگی ریش و ریشه ای ظریف بیشتر از خیلی هاست و به همین دلیل #اختلاف روحانی با وی هر روز بیشتر و بیشتر می شود!
👈 اما با همه این تفاسیر صداقت همراه با #ساده_لوحی جناب #ظریف را نمی شود انکار کرد که البته این نقص برای وزیر امور خارجه نظام اسلامی کم نقیصه ای نیست.
در قصه #استعفا نیز برداشت ما این است که آقای ظریف در دام #سناریوی از پیش طراحی شده ای افتاد که البته به فضل الهی، علی رغم گرد و خاک دو روزه دشمنان ختم به خیر شد و تبدیل به ضد خود.
چرا؟
👌برخلاف تبلیغات مسموم که می خواستند #قهر_احساسی ظریف را به دلیل عدم حضور وی در دیدار #بشار_اسد با مقام معظم رهبری عنوان کنند، اهل دقت و رصد می دانند در دیدارهای اینچنینی قبلی نیز معمولا وزیر خارجه حضور نداشته است، و با انتشار برشی از متن #استعفا و قرائن دیگر روشن شد دلیل استعفای احساسی #ظریف عدم دعوت روحانی از ظریف برای همراهی در دیدار خودش با بشار اسد بوده است.
👌هر الفبا خوانده #وطن_دوستی می داند #استعفای وزیر خارجه ایران در شرایطی که کشور در اوج افتخار منطقه ای و جهانی قرار دارد و همزمان با سفر بشار اسد به عنوان نماد مقاومت به پرچمداری ایران، بحرانی نشان دادن کشور و خیانت به وطن می باشد. حال سناریو نویسان #مهلب در اطراف روحانی به گونه ای مقدمه چینی کرده بودند که با احساسی کردن #ظریف و دادن مشاوره های انحرافی او را مستعفی کرده و هم #روحانی را از دست ظریف که اخیرا اختلافاتشان شدیدتر شده راحت کنند و نیز با #مظلوم_نمایی و اینکه دیدید #نمی_گذارند و فشار دلواپسان و #تفنگداران دولت در سایه نتیجه داد و..... دامن خود را از افتضاح #برجام پاک کنند و شاید بتوانند محبوبیت خود و #اصلاحات را که به آمار خودشان به زیر ده درصد رسیده اندکی بازگردانند.
☄و در نگاهی بد بینانه تر به #دشمن و همپیمانان منطقه ای ایران پیغام اختلاف و انسداد داخلی و #ضعف بدهند.
همانها که بلافاصله بعد از استعفای ظریف، #فرار او را قهرمانانه می ستودند و با آسمان ریسمان کردن بسیار بازگشت ظریف را انتحار سیاسی و پایان ظریف اعلام می کردند تا مبادا #ظریف برگردد و احتمال هم نمی دادند با اوضاع سنگین پیش آمده او از حرف خود برگردد.
🌴اما همانگونه که پیش بینی کرده بودیم #نظام در #ابرمدیریتی پویا با اشارتی لطیف و در کام بکی عجیب، ظریف را برگرداند تا هم #سناریونویسان بددل را ناکام گذارد و هم بهانه از دست بهانه جویان خارج شود و هم #روحانی نتواند از زیر بار مسئولیت خطاهایی که کرده و به جهت پشت گوش انداختن اوامر ولی امر و اشارات رهبر، مملکت را به این وضعیت دچار نموده، فرار کند.
حال #ظریف بازگشته است، گریزگاه فرافکنی بسته شده و #روحانی به ناچار همچنان بار مسئولیت اوضاع را به دوش خود احساس می کند!!
👌👌و مهم تر تهدید به #استعفا برای فشار آوردن به نظام در جهت اخذ مصوبات دلخواه دیگر کارگر نخواهد بود!!!
✅ پس بیراه نیست اگر بگوئیم سناریوی استعفای ظریف به فضل الهی به ضد خود تبدیل شد.
✅ محمد توسلی، دبیرکل حزب منحله نهضت آزادی گفته است: «پیامد براندازی فقط سقوط نظام نیست؛ بلکه فروپاشی کشور و تمامیت ارضی ایران خواهد بود؛ ازاینرو مردم آگاه ما که تمامیت ارضی و حفظ ایران برایشان مهم است، با چنین برنامهای موافق نیستند.»
«هنری کیسینجر» استراتژیست شهیر آمریکایی، اعتراف میکند که انقلاب اسلامی ایران غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرده است. وی با اشاره به تصمیمات پیشبینی نشده امام خمینی(ره) که مجال هرگونه تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان غربی سلب میکرد، یادآور شده است که: «معیارهای [امام] خمینی غیر از معیارهای شناخته شده در جهان بود و گویی از جای دیگر الهام میگرفت.» او همچنین در مقالهای با عنوان «نظم و بینظمی در جهان رو به تغییر» آورده است: «جمهوری اسلامی ایران با تصرف قلمرو داعش، یک کمربند زمینی از تهران تا بیروت ایجاد میکند که نشاندهنده ظهور «امپراتوری ایران» خواهد بود.»
🌹👇پیام سفر کلیدی بشار اسد به تهران
عبدالباری عطوان روزنامه نگار و تحلیلگر برجسته عرب اعلام کرد، اینکه بشار اسد خودش برای تبریک سالگرد پیروزی انقلاب ایران ؛به آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به تهران برود، اقدامی است که به دلایل زیر تحولی راهبردی و بی سابقه به شمار میرود:
- این اولین بار است که بشار اسد از زمان آغاز بحران سوریه در هشت سال پیش، دمشق را به مقصد پایتختی دیگر غیر از مسکو ترک میکند و این مسئلهای است که نشان میدهد اطمینان زیادی وضعیت کنونی و تدابیر امنیتی دقیق وجود دارد و اوضاع سوریه در زمینههای بسیاری بهبود پیدا کرده است.
- اقدام رئیسجمهور سوریه در انتخاب تهران برای اینکه اولین مقصد سفر او باشد، عمق روابط راهبردی بین دو کشور و اینکه هر دوی آنها در یک سنگر در مقابله با تروریسم و طرح غربی آمریکایی در منطقه قرار دارند نشان میدهد و پیامی برای آمریکا و اسرائیل است که نیروهای ایرانی در سوریه باقی میمانند.
- مطمئنا این سفر به علت اهمیتی که دارد تنها با هدف تبریک صورت نگرفته است بلکه برای هماهنگی درباره چگونگی برخورد با تهدیدات اسرائیلی آمریکایی که دو کشور را هدف قرار میدهد و تدوین راهبردی برای مقابله با آن صورت گرفته است.
-پاسخ عملی به همه ادعاهایی است که در برخی رسانههای ضد سوری منتشر شده است و میگوید بشار اسد در کاخ خود در محاصره قرار دارد و بدون حمایتهای امنیتی روسیه نمیتواند آن را ترک کند و به جایی غیر از مسکو برود.
🔻 حدادعادل:
🔹رهبر انقلاب حرفهای موافقان پیوستن به پالرمو را تایید نکردند.
🔹ایشان نظر ندادند بلکه به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کردند.
🔹ایشان به اعضای مجمع گفتند درمورد اشکالات پالرمو «امعان نظر» کنید..
🔴 تحت فشار رسانه ای تصمیم نمیگیریم؛ «پالرمو» در جلسه شنبه مجمع به جمع بندی نمیرسد
🔻مظفر ؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹 در صورت تصویب پالرمو، عربستان و اسرائیل باید بر اجرای تعهدات ایران نظارت کنند
🔹 موافقان تصویب پالرمو میگویند تصویب این لایحه به صلاح کشور است اما در عین حال اذعان میکنند که قرار نیست با تصویب این لایحه، گشایشی در معاملات بانکی ایران با دیگر کشورها ایجاد شود
🔹 اینکه ما تمام معاملات مالی کشور را به شکل شفاف و آنلاین در اختیار نهادهای بینالمللی قرار دهیم بدون اینکه هیچ تغییری در روند تسهیل فروش نفتمان و همچنین تبادلات پولی و بانکی با دیگر کشور ایجاد شود، کار عقلانی به نظر نمیرسد.
🔹رایگیری درباره پالرمو و CFT در یک جلسه واحد خواهد بود
🔹تصویب پالرمو و CFT نیاز به دو سوم آرا دارد
🔹 تحت فشارهای رسانهای تصمیمی نمیگیریم
🔴 #اشکال_دولت_روحانی
🔻ابراهیم اصغرزاده (اصلاح طلب):
🔻مهمترين دستاورد دولت که قابل دفاع بود، مسئله برجام بود که الان به يک وصله ناجور بدل شده است
🔹اشکال دولت روحاني اين است که چون اولويت خود را حل مسئله هستهاي و برجام گذاشت و در سال ۹۵ هم به موفقيتي دست پيدا کرد، اما باعث شد که در ساير حوزهها دست پايينتر داشته و انگيزهاي هم براي برنامهريزي نداشته باشد.
🔹بر همين اساس، با خروج آمريکا اقتصاد و سياست خارجي متلاطم شده و دولت به لحاظ سياست داخلي و خارجي چون براي تحقق اهداف خود پشتوانه کافي ندارد، باعث ميشود که يا وزراي قدرتمند از کابينه خارج شوند یا اعتراضهاي تندروها بيشتر شود.
سردار سرلشکر قاسم سلیمانی صبح امروز در اجلاسیه پایانی 6500 شهید استان کرمان با تقدیر از همه دستاندرکاران این کنگره عمیق و پربار، اظهار کرد: دست پرحکمت و مبارک رهبری را به دلیل بیانات ارزشمندشان در طلیعه این کنگره برای مردم کرمان که بیانات حکیمانهای داشتند به نیابت از همه شما میبوسیم و از خداوند طول عمر بابرکت برای ایشان خواستاریم.
https://www.mashreghnews.ir/news/940674/
🔶مایه آرامش یا روی اعصاب مردم؟
✍ محمد ایمانی:
🔹یک مدیر را با معیارهای مختلقی می شود سنجید. یکی از مهم ترین معیارها این است که ببینید او مسئله ای را حل می کند و گرهی از مشکلات کشور می گشاید، یا شخصا مسئله تولید می کند و وقت مردم و دیگر مسئولان و رسانه ها را می گیرد؟
🔹متاسفانه ویژگی مسئله تراشی و درگیر کردن فرصت ها برای برطرف کردن همان مسئله، در رفتار برخی مدیران، بر گره گشایی در مدیریت آنها پیشی گرفته است. بلد نیستند سنگی از پیش پای مردم و نظام بردارند اما مشی شان به گونه ای است که هزینه می تراشند و دیگران باید بسیج شوند تا ماجرا را حل و فصل و جبران کنند. یار شاطر نیستند اما آیا نمی توانند بار خاطر مردم هم نباشند و روی اعصابشان راه نروند؟
♦️ژست استعفای آقای ظریف، یک خبر پر سر و صدا بود که دو روز وقت مردم و مسئولان و رسانه های ما را گرفت؛ اما واجد کمترین آورده و عایدی برای مردم یا نظام نبود بلکه مایه خسارت شد. شبیه همین عملکرد را در رفتار سیاسی و رسانه ای هفتگی آقای روحانی و برخی نمایندگان مجلس می توان دید: اهتمام به دو قطبی و دوشقه کردن جامعه، مشغول سازی، حاشیه آفرینی، تزریق نگرانی و یاس و ترس، بدون ارائه خدمت یا خبری خوب به مردم.
🔹یکی هم مثل حاج قاسم سلیمانی است که خیلی اهل خود نمایی نیست. اما مردم هر وقت او را می بینند، روحیه و امید و نشاط و آرامش می گیرند. و اگر هم خود او را نبینند، خبر خدمات او و همرزمانش را که می شنوند، زبان به تحسین می گشایند و انگیزه پیدا می کنند. یا همین خدمتگزاران گمنام مردم در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) که کارکردشان با آبادگری و خودکفایی و تولید قدرت و خدمت اقتصادی عجین شده است.
♦️ای کاش همه مدیران و مسئولان ما در نقش آفرینی مقابل افکار عمومی، به سیره امام خمینی (ره) و امام خامنه ای اقتدا می کردند: مایه امید و اطمینان و آرامش و همدلی و همت در میان مردم، و نا امیدی و ترس و انفعال در میان دشمنان.
♦️افزایش حقوق ها ناعادلانه است
«حاجیبابایی» نماینده همدان در مجلس:
🔹با مصوبه مجلس حقوق ۲۰ میلیونی ۴ میلیون و حقوق یک میلیونی ۲۵۰ هزارتومان افزایش مییابد.
🔹این اقدام ناعادلانه است.
+فکر کنید درصد افزایش حقوق مدیران برای سال بعد به اندازه حقوق 4 نفر کارگره !
+پولدار پولدارتر و فقیر در جا میزنه !
+مرسی از این که دارید قدرت خرید رو تو جامعه عادلانه بالا می برید!