🔴 #حر_انقلاب| به بهانه سالگرد شهادت طیب حاج رضایی
🔻 بیانات #منتشر_نشده رهبر انقلاب درباره طیب حاج رضایی در دیدار خانواده این شهید:
🔹یکی از بالاترین و با فضیلتترین شهادتها، شهادتی است که پدر شما و مرحوم طیب به آن شهید شدند.
🔹در دوران غربت، وحشت و اختناق؛ آن هم تنها. یک وقت انسان با هزار نفر به میدان جنگ میرود؛ یک وقت انسان، تنها در مقابل دشمن قرار میگیرد؛ این یکطور دیگر است.
🔹دورهی اختناق واقعاً خیلی سخت بود؛ بخصوص نسبت به اینها که وضع عجیبی داشتند. خداوند انشاءالله درجاتشان را عالی کند. (۷۵/۱۰/۱۰)
#به_بهانه_سیزده_آبان
🔴 واقعاً #انقلاب_دوم بود؟
🖌 #محسن_مهدیان
🔻حضرت امام درباره واقعه ۱۳ آبان فرمودند: "انقلاب دوم" و البته مهمتر از انقلاب اول . اما چرا انقلاب دوم؛ چرا مهمتر؟
🔹خروش مردم علیه نظام طاغوت با آن تاریخ استبدادی چندصدساله و آن حرکت اجتماعی گسترده می شود انقلاب اول، تسخیر سفارت آمریکا توسط چند جوان دانشجو در جریان یک راه پیمایی می شود انقلاب دوم و البته مهمتر از انقلاب اول.
🔻واقعا منطقش چیست؟
🔹امام را می شناسیم. حرف ذوقی نمی زند. فقیه و عارف است. می بیند و می گوید. وقتی می گوید "ما همه هیچیم"؛ لب و حاق دریافت های نظری و علمی عرفانی اش را در یک کلمه جمع کرده است و هدیه می کند. تعابیر امام فراتر از یک ادیب و سیاستمدار است. تعبیر "انقلاب دوم" از سر تعارفات اجتماعی نیست.
🔻پس چیست؟
🔹راز این جمله را در پیام شفاهی سیداحمدخمینی به دانشجویان تسخیر کننده ببینید؛ "امام فرمود:همه ملت پشتیبان این حرکتند"
🔹پس ۱۳ آبان فقط حرکت چند دانشجو نیست. حرکت یک ملت است که بروز وظهورش در یک حادثه است.
🔻اما چرا انقلاب دوم و چرا مهمتر؟
🔹اساسا انقلاب اول نقطه آغازش قیام امام علیه یک قانون آمریکایی(کاپیتولاسیون) است . رهبری مبدا اشغال سفارت را در همین نقطه از تاریخ می داند.
🔹اما مبارزه امام از استبداد شروع می شود. سال ۱۳۴۳ می فرماید:" آمریکا از انگلیس بدتر و ... همه از همه بدتر اما امروز سروکار ما با این خبیث هاست(شاه)."
🔹انقلاب اول، انقلاب مردم علیه "دست آمریکا" بود. آنروز ملت "دست" آمریکا را دیدند و قیام کردند. اما بعد انقلاب اول، مردم خود آمریکا را دیدند. در گزارش های سفارت آمریکا آمده است که "از ۱۴ مهر ۵۷ روزی یک حادثه علیه منافع آمریکا شکل گرفته است"
🔹این رشد یک جامعه است که دشمن اصلی را ببیند. لذا می شود انقلاب دوم و مهمتر. بدین جهت رهبرانقلاب می گوید "شعار مرگ برآمریکا را کسی یاد مردم نداد؛ از اعماق جانشان بود."
🖌 🔻#سرخط اما برای این روزها:
🔹آنچه انقلاب دوم را شکل داد رشد مردم است. رشد آگاهی هاست. استکبار ستیزی یک فهم است نه صرفا یک شعار. اگر امام فرمود "مرگ بر آمریکا"، شعار نیست و "ذکر" است به جهت شعور ضمیمه ای آنست. "مرگ بر آمریکا" عمقش تبری است و از اصول توحیدی. لذا نباید با آن مثل یک شعار صرف سیاسی رفتار کرد. لقلقه زبان نیست و باید بر جان و قلب و ذهن مردم نشاند تا به تعبیر امام ذکر شود. هرچقدر شناخت قوی تر شود برائت اجتماعی موثرتر می افتد.
🔹 اگر اینطور ماجرا را فهم کنیم؛ کار حکومت و نخبگان و رسانه و دیگر نهادها تنها در تهییج و برانگیختن و مشت گره نیست. باید ذهن ها و قلب ها قبل "الا الله"، "لااله" را درک کند.
🔴 #استکبار_ستیزی| ماجرای تبعید امام در ۱۳ آبان۱۳۴۳ چه بود؟
🔻 سیزده آبان ۱۳۴۳ مأموران، امام خمینی را بهخاطر اعتراض به کاپیتولاسیون دستگیر و به ترکیه تبعید کردند. آمریکا یک دهه بعد از کودتای۲۸ مرداد۳۲ خود را در ایران فعال مایشاء میانگاشت و به همین دلیل درصدد برآمد برای مصونیت تمام عیار اتباع خود در ایران، #کاپیتولاسیون را تحمیل کند.
🔹رژیم شاه با اطلاع از اینکه آیتالله خمینی بنا دارد علیه واگذاری کاپیتولاسیون سخنرانی کند، پیغام قابل تاملی به امام دادند که #سند_ارتجاع و انحطاط رژیم است: «آمریکا از نظر قدرت در موقعیتى است که هرگونه حمله به آن، به مراتب خطرناکتر از حمله به شخص اول مملکت است. آیتالله خمینى اگر این روزها بنا دارند نطقى ایراد کنند باید خیلى مواظب باشند که به دولت آمریکا برخوردى نداشته باشد که خیلى خطرناک است و با عکسالعمل تند و شدید آنان مواجه خواهد شد. دیگر هرچه بگویند، حتى حمله به شاه، چندان مهم نیست»
🔹اما امام راحل بی اعتنا به پیغام رژیم در سخنرانی خود فرمودند «قانونی را به مجلس بردند که در آن تمام مستشاران نظامی آمریکا با خانوادههایشان، با کارمندهای فنیشان با کارمندان اداریشان، با خدمهشان از هر جنایتی که در ایران بکنند، مصون هستند. ملت ایران را از سگهای آمریکا پستتر کردند. چنانچه کسی سگ آمریکایی را زیر بگیرد، از او مؤاخذه میکنند؛ اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد، مؤاخذه میکنند. چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام را زیر بگیرد، هیچکس حق تعرض ندارد. آقا من اعلام خطر میکنم،ای ارتش ایران من اعلام خطر میکنم، ای سیاسیون ایران من اعلام خطر میکنم».
🔹نهایتا این سخنرانی تاریخی به تبعید ایشان در۱۳ آبان ۱۳۴۳ به ترکیه انجامید.
⭕️ زاد و ولد انبوه اطلاعات، رشد علوم گوگلی و قدرتی که از دادهکاوی بدست آمده، جای "تفکر" را گرفته و آنرا امری زائد بحساب آورده است.
تفکر، آن بصیرت عمیقی است که جهان را معنا میکند. محاسبه دادهها با همه سروصدایش، نامش "تفکر" نیست. غلبه جهان مهندسان بر متفکران جان فکر وفرهنگ را میگیرد.
✍ 🇮🇷 وحید یامین پور
🔴 مرعشی: اصلاحطلبان باید حاشیهنشینی را بپذیرند
🔹سخنگوی حزب کارگزاران به «سازندگی» گفت:
🔹 «اصلاحطلبان همانی را درو میکنند که قبلاً کِشتند؛ اصلاحطلبان دولت روحانی را سر کار آوردند و این دولت هم نزد مردم ایران ندرخشید؛ وقتی در دورهای ندرخشیدید، باید دورهای حاشیهنشینی را بپذیرید
🔹 همان زمان که ترامپ از برجام خارج شد معتقد بودم ما باید فردی معادل خودش را روبروی او بگذاریم چرا که دوره گفتگو به پایان رسیده است اما دوستان ما در این باره متقاعد نشدند.
🔴 رهبر انقلاب یکی از رهبران ویژه جهان در مقابله با اپیدمی هستند
🔸 «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان آموزش کشور در نخستین گفتوگوی تلویزیونی بعد از شیوع کرونا در مجله تصویری نگار شبکه ۳ سیما:
🔹 به تازگی گزارشهایی تقدیم رهبر انقلاب شده بود و ایشان به شدت نگران میزان مبتلایان به کرونا و آمار مرگومیرهای ناشی از آن بودند و در جریان جزئیات مختلف بیماری قرار گرفته بودند؛ به همین علت جلسه با اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا را تشکیل دادند.
🔹 رهبر انقلاب تشخیص دادند که جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در محضر ایشان باشد و دیدگاههایی داشتند که به بیان آنها پرداختند و ما هم نظرات فنی و کارشناسی را ارائه کردیم.
🔹 رهبر انقلاب را در رعایت، هدایت و حمایت در زمینه رعایت شیوهنامههای بهداشتی به عنوان یکی از رهبران ویژه جهان در عرصه مقابله با اپیدمی میشناسیم که موارد را رعایت کردند و سپس افرادی را که از ایشان حرفشنوی داشتند هدایت و حمایت کردند.
📩 همه چیز در مورد آرا الکترال
🔻رییسجمهور در ایالات متحده آمریکا صرفا" با رای مستقیم مردم انتخاب نمیشود، گروهی از گزینشگران (Electors) به نمایندگی از مردم، رییسجمهور این کشور را با عنوان، سیستم انتخاباتی به نام "مجمع گزینندگان" یا "الکترال کالج" (Electoral college) انتخاب میکنند.
🔻نظام سیاسی آمریکا، نظامی فدرال و بر پایه دولتهای ایالتی است. مطابق قانون اساسی آمریکا، دولت فدرال حاکمیت را با دولتهای ایالات شریک است و دولتهای محلی ایالات، تا حد زیادی در قوانین خود مختار هستند. به همین دلیل این آرای نمایندگان ایالتهاست که رییسجمهور را تعیین میکند، نه آرای مستقیم مردم. اما این نمایندگان چه کسانی هستند و چگونه رای میدهند؟
🔻بر اساس اصل دوم قانون اساسی آمریکا، مصوب سال ۱۷۸۷ میلادی، هر ایالت در انتخاب رییسجمهور دارای تعدادی نماینده به نام مجمع گزینندگان یا الکترال کالج است. تعداد این آرای الکترال برابر است با جمع تعداد نمایندگان آن ایالت در مجلس سنا و مجلس نمایندگان.
🔻طبق قانون اساسی آمریکا هر ایالت بدون توجه به وسعت یا جمعیت آن، دو سناتور در مجلس سنا دارد که با رای مستقیم مردم آن ایالت تعیین میشوند. بدین ترتیب، ۵۰ ایالت آمریکا در مجموع ۱۰۰ سناتور را به مجلس سنا میفرستند.
🔻اما مجلس نمایندگان از این لحاظ با مجلس سنا متفاوت است. بر اساس قانون مصوب Public Law 62-5 سال ۱۹۱۱، تعداد نمایندگان حاضر در مجلس نمایندگان، بر روی عدد ۴۳۵ نماینده ثابت است. سهم هر ایالت از این ۴۳۵ نماینده، بر اساس جمعیت آن ایالت نسبت به کل جمعیت آمریکا در سرشماریهای ۱۰ ساله تعیین میشود.
🔻به عنوان مثال ایالت کالیفرنیا با ۳۹.۵۱ میلیون نفر جمعیت که در آخرین سرشماری حدود ۱۲ درصد از کل جمعیت آمریکا را در خود جای داده است، ۱۲ درصد از نمایندگان مجلس نمایندگان یعنی ۵۳ نماینده را در اختیار دارد. به همین ترتیب فلوریدا که ۶ درصد جمعیت آمریکا را دارد، ۶ درصد از آن ۴۳۵ نماینده، یعنی ۲۷ کرسی را در اختیار دارد. ضمن آنکه مطابق قانون اساسی آمریکا یک ایالت هر چقدر هم که جمعیت کمی داشته باشد، حداقل یک نماینده در مجلس نمایندگان دارد. به عنوان مثال، هفت ایالت آلاسکا، وایومینگ، مونتانا، داکوتای شمالی، داکوتای جنوبی، ورمونت و دلور ایالاتی هستند که هر کدام تنها یک نماینده دارند.
🔻آرای الکترال یک ایالت برابر با مجموع نمایندگان آن ایالت در مجلس سنا و مجلس نمایندگان است و چون همه ایالتها فارغ از جمعیتشان دو سناتور دارند بنابراین تعداد آرای الکترال هر ایالت برابر است با تعداد نمایندگان آن ایالت در مجلس نمایندگان به علاوه دو.!
🔻به عنوان مثال ایالت تگزاس ۳۶ نماینده در مجلس نمایندگان دارد (۳۶+۲) یعنی ۳۸ رای الکترال در انتخابات ریاست جمهوری. ایالات کم جمعیتی هم که تنها یک نماینده در مجلس نمایندگان دارند، سه رای الکترال خواهند داشت. ضمن آنکه واشنگتن دیسی، پایتخت آمریکا نیز با وجود آنکه عضو هیچ کدام از ایالات نیست، سه رای الکترال دارد.
🔻نمایندگان الکترال هر ایالت، افرادی حقیقی هستند که طی فرآیندهایی به صورت معمولا تصادفی، از بین افراد واجد شرایط در هر ایالت انتخاب میشوند. سیستم انتخاب افراد به عنوان الکتور در هر ایالت با دیگری متفاوت است. در برخی از ایالتها، نمایندگان سنا آنها را انتخاب میکنند و در برخی ایالتها رهبران احزاب این وظیفه را برعهده دارند. اما این افراد نقشی در روند انتخابات ندارند و تنها یک واسطه برای اعلام رای ایالتشان به حساب میآیند.
🔻با توجه به آنچه گفته شد، در مجموع ۵۳۸ رای الکترال در سیستم انتخاباتی آمریکا وجود دارد که بر اساس قانون اساسی آمریکا، هر نامزدی که بیش از ۵۰ درصد آن یعنی ۲۷۰ الکترال را به دست آورد، رییسجمهور ایالات متحده آمریکا خواهد بود. با این همه، این همه ماجرا نیست! نکته اساسی در سیستم رایگیری الکترال آن است که چنانچه یک نامزد در یک ایالت از نظر آرای مردمی پیروز شود، همه آرای الکترال آن ایالت به سبد او ریخته خواهد شد.
🔻به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۶ دونالد ترامپ در ایالت ویسکانسین، با ۴۷.۲۲ درصد آرا در مقابل ۴۶.۴۵ درصد آرای هیلاری کلینتون، و تنها با ۷۷ صدم اختلاف پیروز آن ایالت شد و به این ترتیب، همه آن ۱۰ آرای الکترال آن ایالت را تصاحب کرد.
🔻نکته آخر اینکه به عنوان مثال، ۱۱ ایالت پر جمعیت آمریکا یعنی کالیفرنیا، نیویورک، تگزاس، فلوریدا، پنسیلوانیا، ایلی نویز، اوهایو، میشیگان، نیوجرسی، کارولینای شمالی و جورجیا بر روی هم ۲۷۰ رای الکترال دارند که چنانچه کاندیدایی آرای الکترال این ۱۱ ایالت را بدست آورد، الکترال ۳۹ ایالات دیگر را بلااثر خواهد کرد./فلسفه سیاسی
#به_بهانه_میلاد_رسول_الله | سیره حکمرانی پیامبر اعظم (س)‼️
🔻 نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد... ؛ بهترین توصیفها درباره حضرت خاتمالانبیا(ص) را امیرمومنان(ع) در خطبه ۱۰۸ نهج البلاغه فرموده است: "طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَةُ إِلَيْهِ ". طبیبی بود- نه در مطب نشسته- که دنبال دردمند میگشت برای علاج و تسکین درد. آنجا که درد با مرهم و مسکّن چاره میشد، مرهمهایی محکم میبست.
🔹اما با همه جاذبه و مهربانی و عطوفتش، هر جا عفونت شدت گرفته بود، دریغ نداشت که بر موضع عفونت داغ بگذارد. آموخت که اصل دین جاذبه است اما حریم و حصار آن، همان دافعهها و نهی از منکر و جهاد و مجاهدت با پلیدیها و فساد و طغیان و استکبار است.
🔹 کار از همینجا دشوار شد. پیامبر(ص) "رحمهًْ للعالمین" بود اما نمیتوانست #صلح_کل باشد. جهاد کبیر و عدم تبعیت از مستکبرین، اشراف و طواغیت را از همان روز اول آغاز کرد. این منطق باصلابت، دشمن فراوان داشت؛ از سران قریش و امپراتورهای جهان، تا همراهان زیادهطلب و ریاستطلب و خودبنیاد. تا پایان تاریخ نیز هر ملت و حاکمیتی به آن حضرت اقتدا کرد، نوع این دشمنان ستیزهجو و متعدی را پیش روی خود خواهد یافت و این دشمنی خبیثان عالم ، نشانه سلامت یک ملت و حکومت است.
🔹 پیامبر در چنین جهاد طاقت فرسایی ، جلوتر از همه بود؛ چنان که امیر مومنان (ع) درحکمت ۲۶۰ نهج البلاغه فرمود "کُنَّا اِذَا احْمَرَّ الْبَاْسُ اتَّقَیْنَا بِرَسُولِ اللَّهِ (صلى الله علیه وآله) فَلَمْ یَکُنْ اَحَدٌ مِنَّا اَقْرَبَ اِلَى الْعَدُوِّ مِنْهُ. هر گاه آتش جنگ، سخت شعله ور مى شد، ما به رسول اللّه (ص) پناه مى بردیم و هیچ یک از ما به دشمن نزدیک تر از او نبود".
🔹انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) لبیک به چنان پیامبر والا مقامی است؛ با مسولیت های سنگین، و با جاذبه ها و دافعه هایی سخت نیرومند؛ و طبیعی است دارای دشمنانی قسم خورده باشد که سازش با آنان خطاست و دوستانی جان افشان در سراسر دنیا باشد.
banafi2.mp3
4.11M
🔴 #سرخط_تحلیلے| ترامپ یا بایدن؟ ؛ کدامیک برای ایران بهتر است؟!
🎙 احمد بنافی
✍️ دكتر محمد حسن قديري ابيانه :
🔴دوگانه مظلوميت و اقتدار مدبرانه رهبر معظم انقلاب
🔹رهبر، ولي مطلقه فقيه ناميده شده، اما مجلس خبرگان رهبري بر عملكرد او نظارت دارد و استمرار تصدي رهبري را در دست خود مي بيند. مهمترين ركن حكومت كه قوه مجريه است را او انتخاب نمي كند، بلكه مردم انتخاب مي كنند و گاه ابوموسي اشعري ها از صندوق عدم دقت كافي، خارج مي شود! با وجود اينكه 95 درصد اقتصاد كشور در اختيار دولت است، اما بانك ها، صنايع و ... از پذيرش مسئوليت خود طفره رفته و عواقب عملكرد خود را از رهبر مطالبه مي كنند. حتي تعيين بودجه دفتر رهبري هم در اختيار دولت است. رئيس قوه قضائيه را رهبر تعيين مي كنند ولي قضات در قضاوت خود مستقل اند و بيشترين فسادها، رانت ها، اختلاس ها و تخلفات در دستگاه هاي قوه مجريه ايجاد مي شوند. رئيس صدا و سيما را رهبر تعيين مي كنند ولي بودجه آن در دست دولت است و فضاي زيادي از صدا و سيما در اختيار دولتي هاست. ...
متن کامل این مطلب را در اینجا مطالعه کنید.👇
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=999&Category=375
🔴 مشاور جو بایدن: تحریمها علیه ایران پابرجا خواهد بود
🔻تونی بلینکن مشاور جو بایدن در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا جو بایدن در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بدون هیچ پیش شرطی به برجام باز خواهد گشت؟ گفت: در رابطه با توافق برجام، ایران باید به تعهدات خود به طور کامل عمل کند و تا زمانی که به تعهدات عمل نکند تحریمها ادامه خواهد داشت.
🔻مشاور بایدن ادامه داد: اقدامات ترامپ، آمریکا را در این موضوع منزوی کرده است و نه ایران را. ما باید این مسئله را تغییر دهیم.
🔻جو بایدن در زمان تصدی معاونت رییس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۳ گفته بود: تحریمهای ایران «مؤثرترین تحریمها در تاریخ» است.
🔴 #سرخط_تحلیلے| بحران قره باغ
🔻 واکنش رهبر معظم انقلاب به نزدیک شدن تروریستها به مرزهای ایران:
🔹 جنگی که بین دو همسایه ما برقرار است حادثه تلخی است. بایستی هر چه زودتر تمام بشود.
🔹 سرزمینهای آذربایجان همه باید آزاد شود.
🔹امنیت ارامنه باید محفوظ باشد.
🔹به مرزهای بین المللی نباید تجاوز شود و تروریستها هم به مرزهای ما نزدیک نشود. اگر اینها نزدیک شود برخورد خواهد شد.
🔰 خیلی از مشکلات ما ربطی به تحریم ندارد
بسیاری از گرانیها بیدلیل و بخاطر نبود هماهنگی بین دستگاههاست
🔻رهبر انقلاب، در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت پیامبر عظیمالشان اسلام: در این مدتی که این مشکلات تحریم و تبعات تحریم و اینها بوده، مردم انصافا ایستادگی کردند و مشکلات را تحمل کردند و از خودشان استقامت نشان دادند. در سه زمینه اقتصاد و امنیت و فرهنگ مسئولین بایستی تحرک بهتری داشته باشند.
در زمینه اقتصاد نگاه صحیح و اصولی این است که مطلقا به بیرون کشور نگاه نکنیم. نه اینکه رابطه مان را قطع کنیم. ارتباطات باید برقرار باشد مهم این است که ما علاج را از بیرون خودمان نخواهیم. علاج در درون خود ماست در داخل کشور است. باید یک تلاش برنامه ریزی شده و سازمان یافته در زمینه اقتصاد انجام بگیرد.
خیلی از مشکلات کنونی ما ربطی هم به تحریم ندارد. مربوط به ناهماهنگیهاست. بسیاری از گرانیهای اخیر توجیه ندارد. باید علاج بشود و قابل علاج است. بایستی مسئولین با هماهنگی علاج کنند. شما نگاه میکنید گرانی از گوشت قرمز و گوشت مرغ و گوجهفرنگی بگیرید تا پوشک بچه. گرانی اینها گرانیهای بیدلیلی است. هیچ استدلالی پشت این گرانیها وجود ندارد و جنس هم هست. و اگر چنانچه بین دستگاهها هماهنگی باشد اینها همهاش قابل کنترل است.
💻 @khamenei_ir
🔺اوباما در واکنش به احتمال اعلام پیروزی ترامپ قبل از پایان شمارش آرا: «این کاری است که یک دیکتاتور ذلیل انجام میدهد.»
🌀هدف ایجاد ستاد تبلیغاتی جو بایدن در اردوگاه اصلاح طلبان و گره زدن معیشت مردم به انتخابات آمریکا فریبی برای انتخابات آینده است.
👈 مطهری: اگر بایدن رای بیاورد در انتخابات ایران هم دولت اعتدالی رای میآورد.
علی مطهری، نماینده سابق مجلس درباره موضع ایران پس از انتخابات آمریکا به شرق گفت: «به نظر من موضع ایران باید چنین باشد که ابتدا همه تحریمهایی که ترامپ برقرار کرده است، لغو شده و شرایط مانند آنچه پیش از ترامپ وجود داشت، شود و بعد از آن آمریکا به برجام بدون هرگونه تغییری بازگردد و پس از این مراحل، اگر آنها اصرار به مذاکره داشته باشند، شخصا معتقدم مذاکره با آنها در آن شرایط درباره منطقه و نه مسائل موشکی مشکلی ندارد. موضع ما در منطقه، آزادی فلسطین و خروج نیروهای آمریکا از منطقه است و این موضع هیچوقت تغییر نمیکند. با تکیه بر چنین اصلی، ایرادی ندارد درباره مسائلی همچون سوریه، عراق و یمن گفتوگو صورت گیرد. البته همه اینها بستگی به تصمیم کل نظام دارد»
👈مطهری درباره تاثیر نتیجه انتخابات آمریکا بر انتخابات سال آینده ایرن گفت: «اگر ترامپ انتخاب شود و همین راهش را دنبال کند و مشکلات ما هم پابرجا باشد، فضای سرد سیاسی ادامه مییابد و کاهش چشمگیر حضور مردم در انتخابات مجلس تکرار میشود. بخشی از مردم به این نتیجه رسیدهاند که انتخاب ما تأثیری بر وضعیت کنونی ندارد و به همین دلیل مشارکت پایین خواهد بود؛ اما اگر بایدن پیروز شود، فکر میکنم با توجه به اینکه گشایش هرچند اندکی در وضع اقتصادی ایجاد میشود و حداقل شرایط سختتر نمیشود و مقداری تأثیر برجام احساس خواهد شد، مردم به بهبود وضع معیشت خود امیدوار میشوند و مشارکت بیشتری در انتخابات سال آینده خواهند داشت و اگر مشارکت بالا باشد و قشر خاکستری وارد انتخابات بشوند، طبعا تندروها رأی نمیآورند و فرد معتدلی رأی میآورد. البته ما نباید مسیر کلی خود را متأثر از انتخابات آمریکا بدانیم؛ اما به هر حال انتخابات این کشور بر همه دنیا و بهخصوص ایران تأثیر میگذارد.»
✍ دکتر عبدالله گنجی :
💠 روشنفکران شرق،دموکراسی را تنها راه حل پایان منازعات سياسی درون کشورهای خود میدانند.
اما اجرای دمکراسی امروزه در آمریکا پیام وحشت به درون و برون این کشور مخابره میکند.از تجزیه تا نبرهای خونین،سنگر بندی و بستن مغازه ها..
دمکراسی در شرق اگر با فرهنگ بومی همخوان نباشد و از غرب کپی برداری شود به این الگو ختم میشود
💢 تیتر مشترک رسانههای بین المللی: رهبر جمهوری اسلامی ایران با استناد به سخنان ترامپ آمریکا را به سخره گرفت!
🔸وبسایت هیل، وابسته به کنگره آمریکا: رهبر ایران با استفاده از "ادعاهای بیپایه و اساس ترامپ درباره تقلب در انتخابات" حمله تندی به آمریکا کرد و گفت: رئیس جمهور آمریکا که خود مسئول و متصدی برگزاری انتخابات است میگوید که در این انتخابات، بیش از هر انتخابات دیگری در طول تاریخ تقلب شده است.
🔴 #انتخابات_آمریکا| رقابت نفس گیر در ۵ ایالت ؛ کدامیک پیروز می شوند ؟
🔻 در حالی که نظرسنجی ها خبر از پیروزی قاطع بایدن می دادند ، رقابت انتخاباتی در آمریکا به طرز عجیبی گره خورده است .
🔹 از طرفی جو بایدن طبق پیش بینی ها ، الکترال کالج های ایالت های حامی حزب دموکرات را از آن خود کرد و در یک موفقیت پیش بینی نشده ، توانست رنگ آریزونا را از قرمز به آبی تغییر دهد و ۱۱ رای آن را تصاحب کند.
🔸️اما ترامپ بیش از اوشگفتی ساز شد و توانست ۲۹ رای تاثیر گذار ایالت فلوریدا را به سبد خود سرازیر کند و الان نیز در ۵ ایالت کلیدی از رقیب خود پیشی گرفته است.
🔸️تا اینجای کار جو بایدن ۲۳۸ رای الکترال کسب کرده و با وضعیتی که در ایالت نوادا ( ۶ رای ) دارد به احتمال قوی آرای الکترال قطعی اش به ۲۴۴ خواهد رسید.
🔸️سرنوشت ۵ ایالت هنوز مشخص نیست ؛ ایالات کارولینای شمالی ( ۱۵ رای الکترال ) ، پنسیلوانیا ( ۲۰ رای الکترال) ، ویسکانسین ( ۱۰ رای الکترال ) ، میشیگان ( ۱۶ رای الکترال ) و جورجیا( ۱۶ رای الکترال ).
🔸️تا این لحظه دونالد ترامپ در ایالت های فوق الذکر پیش است لکن شمارش آرای پستی می تواند وضعیت را تغییردهد.
🔸️جو بایدن برای پیروزی به ۲۶ رای الکترال نیاز دارد و با توجه به فاصله کم با ترامپ در جورجیا ، پنسیلوانیا و کارولینای شمالی ، احتمال این که بتواند در نهایت موفق شود وجود دارد.
🔹فعلا همه چشمها به پنسیلوانیاست : ایالت پنسیلوانیا درحال حاضر با ۳۶ درصد آراء شمردهنشده به عنوان بیشترین سهم در آرای شمردهنشده و دارا بودن ۲۰ رای الکترال به عنوان بیشترین سهم در بین ایالتهای باقیمانده، تعیین کنندهترین ایالت در مشخصشدن نتیجه انتخابات آمریکاست
🔹نکته قابل تامل اینست که جو بایدن اعلام پیروزی کرده و ترامپ نیز خود را پیروز می داند و قصد دارد به دادگاه عالی شکایت کند. هواداران ۲ طرف نیز در برخی شهرها به خیابان آمده و باهم درگیر شده اند .
✅ نه ترامپ قصد پاپس کشیدن دارد و نه بایدن ؛ جمهوری خواهان و دموکرات ها ، زورآزمایی و اردوکشی خیابانی را نیز آغاز کرده اند و احتمالا کار به جاهای باریک بکشد.
🔹رأی الکترال چیست و رئیسجمهور آمریکا چگونه انتخاب میشود؟
🔻سیستم انتخابات آمریکا مستقیم نیست و مردم در روز انتخابات به جای رأی دادن به نامزد هر حزب، افراد موسوم به «گزیننده» را انتخاب میکنند.
🔻رأیی که مردم آمریکا در روز انتخابات میدهند در واقع برای انتخاب کردن اعضای این «الکترال کالج» است. واژه «کالج» (college) در این عبارت، در واقع به گروهی از افراد اشاره دارد که برای انجام وظیفهای مشترک گرد هم جمع میشوند. به هر یک از اعضای این مجمع، «الکتور» یا «برگزیننده» گفته میشود و وظیفه آنها انتخاب رئیسجمهور و معاون رئیسجمهور است.
🔻مجمع گزینندگان مجموعاً 538 برگزیننده دارد. تعداد برگزینندههای هر ایالت تقریباً متناسب با اندازه جمعیت آن ایالت است. هر ایالت به همان تعدادی که در کنگره آمریکا (شامل مجلس نمایندگان و مجلس سنا) نماینده دارد در مجمع گزینندگان هم برگزیننده دارد.
🔻کنگره آمریکا در حال حاضر شامل 100 نماینده مجلس سنا و 435 نماینده مجلس نمایندگان آمریکا است (مجموع این الکتورها 535 نفر میشود و سه الکتور هم برای منطقه کلمبیا موسوم به دیسی DC در نظر گرفته شده است.)
🔻اگر در ایالتی یک نامزد برنده رأی مردمی باشد تمام آرای الکترال به او اختصاص خواهد یافت. به عنوان مثال اگر نامزدی 50.1 درصد از آرا در ایالت تگزاس را کسب کرده باشد تمامی 38 رأی الکترال این ایالت از آن او خواهد بود. حالا در همین ایالت ممکن است یک نامزد 99.9 درصد آرا را به دست بیاورد و باز هم همان 38 رأی الکترال به سبد او خواهد رفت.
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 دکتر زاکانی در جمعی از فعالان انقلابی:
◀️ این ناکارآمدی و بی کفایتی هیچ نسبتی با نظام سیاسی کشور ندارد! چون حاصل جبهه قدرت و ثروت است!
جبهه رقیب جبهه ی قدرت طلبی و ثروت طلبی نامشروع است!
اصولگرا اصلاح طلب کلاه گنده سر مابوده است!
❎ کمک به دولت منطق امام و حضرت آقاست و به این معنا نیست که ما زیربار جهت گیری غلط دولت برویم!
اصلا این نیست که ما روی کاهلی دولت صحه بگذاریم!
دکتر #علیرضا_زاکانی