توجـــــــه توجــــــــه
⁉️ این دولت هم شده مثل دولت های قبلی، کاری نکرده جز گرونی!!
⁉️ مگه رئیسی چه دستاوردی داره که ازش همچنان حمایت کنیم؟!
⁉️ و دهها سئوال دیگه....
📢 به مناسبت هفته دولت بنا داریم تا سوالات رایج و شبهاتی که از سوی مخاطبان عزیز این کانال در خصوص دولت سیزدهم مطرح شده را اجمالا پاسخی بدیم.
@basirat283
⁉️ مردم انتظار داشتند پس از روی کار آمدن دولت آقای رئیسی قیمتها افزایش نیـابد و مردم وضعیت بهتری را مشاهده کنند اما چنین اتفاقی نیفتاد.
اکنون این سوال مطرح است که اساساً این دولت تاکنون چه دستاوردی داشته است که مردم نسبت به آینده امیدوار شوند؟
🔻پاســــــــــــــــــــخ:
در تبیین وضعیت اقتصادی فعلی کشور توجه به نکات زیر لازم است:
1⃣ آقای رئیسی در نیمه مرداد ۱۴۰۰ مراسم تحلیف ریاست جمهوری را انجام داد و رسماً شروع به کار کرد اما باید دقت داشت بودجه سال ۱۴۰۰ بر اساس نظر دولت دوازدهم بسته شده بود و عملاً تا پایان سال ۱۴۰۰ یعنی بازه زمانی ۷ ماهه طبق نظر دولت قبل بودجهها هزینه میشد، بنابراین نباید انتظار مانور زیادی در آن بازه هفت ماهه از دولت سیزدهم داشت.
2⃣ نکته مهم دیگر آن است که بعداز پایان جنگ تحمیلی تاکنون ۴ نفر و هر کدام به مدت ۸ سال سکان اجرایی کشور را به دست گرفتند و به جز دوران ۴ ساله اول دولت احمدینژاد همه دولتها اصلاح طلب بودند.
با یک محاسبه ساده میتوان فهمید که حدود ۲۸ سال از ۳۲ سال عمر این دولتها قدرت اجرایی کشور در دست این تفکر بوده است افرادی که غالباً اعتقاد چندانی به اقتصاد مقاومتی نداشتند و مشکلات امروز کشور نیز به دلیل وابستگی و دلبستگی این دولتها به کشورهایی است که با تمام توان برای پیشرفت اقتصادی و علمی ایران ع تراشی میکنند و اکنون نباید از دولت سیزدهم انتظار داشت پایههای اقتصادی این ۲۸ سال را در دوسال فرو ریخته و اصلاح کند.
3⃣ نکته مهم دیگر که باید بدان توجه داشت این است که رئیس دولت سیزدهم در چه وضعیتی کشور را تحویل گرفت؟
آمارهای بانک جهانی نشان میدهد دولت دوازدهمِ ایران ضعیفترین دولت از نظر کنترل فساد اداری طی ۲۴ سال گذشته بوده و رتبه جهانی ایران از نظر کنترل فساد در این دولت ۲۹ پله نزول کرده است!
🔹متوسط رشد بخش صنعت در ۸ سال دولت روحانی فقط ۱.۶ درصد بود در حالیکه در دولتهای نهم و دهم ۵.۵ درصد بود. متوسط رشد بخش ساختمان در دولت روحانی منفی ۴.۶ درصد شد. در حالیکه در دولتهای نهم و دهم مثبت ۴.۶ درصد بود.
نتیجه رشد منفی بخش ساختمان عدم تولید کافی مسکن و گرانی سرسامآور آن بوده است. قیمت مسکن در تهران در تیر ماه ۱۳۹۲ کمتر است ۳/۷ میلیون تومان بود در حالی که در تیر ماه ۱۴۰۰ به بالای ۳۰ میلیون تومان رسید یعنی ۷۲۲ گران شد.
🔹طرح خودکفایی ایران در تولید گندم در سال ۱۳۸۳ محقق شد اما به دلیل سوء مدیریت دولت روحانی در خرید گندم از کشاورزان ذخایر کشور از این کالاهای اساسی خالی شد. در روزهای نخست انتخاب رئیسی بعنوان رئیسجمهور از سوی مردم بود که تیم اقتصادی او متوجه کمبود ۸ میلیون تنی گندم در ذخایر شد. این کمبود جدی نشاندهنده در پیش بودن اولین بحران نشئت گرفته از تصمیمات دولت دوازدهم در روزهای ابتدایی ریاست جمهوری رئیسی بود.
پیشبینی میشد در صورت تامین نشدن این کسری تا پایان شهریور ماه بحران جدی از جنس بحران صفهای طویل تجربه شده برای تهیه کالاهای اساسی در دولت دوازدهم اتفاق بیفتد!
🔹با این حال دولت سیزدهم اقداماتی انجام داده است که در ادامه اشاره خواهد شد...
@basirat283
❌ این دولت هم مانند سایر دولتها بیکفایت است و دستاوردی نداشته است؟
🔰 این قضاوت بسیار کلی بوده و نه منصفانه است و نه معقولانه. چرا که دولتها هم صدمات داشتهاند و هم خدمات و نمیتوان هیچ دولتی را صرفاً سفید یا سیاه دید. با توجه به دستاوردهای ۴۴ ساله انقلاب اسلامی که در دولتهای مختلف اتفاق افتاده اتهام بیکفایتی منطقی به نظر نمیرسد.
هرچند که ممکن است برخی دولتها خدمات بیشتری داشته و برخی دولتها هم صدمات بیشتری داشته باشند.
🔰 دستاوردهای مهم دولت سیزدهم نیز نشان میدهد این دولت علیرغم تبلیغات منفی که علیهش میشود بیکفایت نیست.
در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود:
1⃣ رفع مشکل گندم و نهاده های دامی
2⃣ حل مشکل واکسن کرونا
3⃣ بیمه رایگان ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ نفر
4⃣ ارتباط با همسایگان و افزایش ظرفیت صادرات و معاملات تجاری
5⃣ برقراری ارتباط با عربستان ، کویت و..
6⃣ رشد ۴۰ درصدی صادرات و واردات
7⃣ رشد صادرات خدمات فنی و مهندسی
8⃣ کنترل فساد با حذف ارز ترجیحی
9⃣ پرداخت ماهانه ۱۰۰۰۰ میلیارد تومان بدهی دولت روحانی
🔟 انجام تعهدات ارزی وزارت نفت
1⃣1⃣ کنترل قطع شدن برق و گاز
2⃣1⃣ حل جهادی مشکل آب استانها و شهرستانها
3⃣1⃣ احیای صدها کارخانه تعطیل یا نیمه تعطیل
4⃣1⃣ عضویت ایران در پیمان بریکس و شانگهای
5⃣1⃣ رتبهبندی معلمها را پس از چهل سال عملیاتی کرد
6⃣1⃣ بودجهی مناطق محروم را چند برابر کرد
7⃣1⃣ از قاچاق هزاران تن آرد، روغن یارانهای جلوگیری کرد
8⃣1⃣ صنعت فضایی را فعال کرد و ماهوارهها یکی پس از دیگری به فضا پرتاب میشوند
9⃣1⃣ کرویدر شمال جنوب را فعال کرد در آمد حاصل از آن در آینده به اندازهی فروش نفت خواهد بود
0⃣2⃣ پترو پالایشگاهها را فعال کرد تا از خامفروشی جلوگیری شود
1⃣2⃣ کشت فرا سرزمینی را در روسیه، ونزوئلا و... فعال کرد
2⃣2⃣ ساخت هواپیمای مسافری را با مشارکت چین و روسیه آغاز کرد
3⃣2⃣ فروش کشتیهای اقیانوسپیما را آغاز کرد فعلا دو فروند به ونزوئلا فروخته شد
4⃣2⃣ تمام سواحل دریاها شمال و جنوب را آزادسازی کرد
5⃣2⃣ نرخ خرید گندم از کشاورزها را ۳ برابر کرد
6⃣2⃣ سامانهی صدور بر خط صدور مجوزها را راهاندازی وامضاهای طلایی را حذف کرد
و صدها کار دیگر....
🔹مقام معظم رهبری در سالگرد امام در سال ۱۴۰۱ فرمودند: «امروز که دشمن در صدد تخریب مسئولان انقلابی است، وظیفهی قدرشناسی وظیفهی سنگینی است؛ باید از مسئولین قدرشناسی کرد. اینکه انسان میبیند در قضیّهی آبادان یک وزیر سه چهار روز، شبانهروز بر سر آن کار میرود، خودش میایستد، این خیلی کار مهمّی است؛» لذا قدردانی از زحمات دولتمردان وظیفه تک تک ایرانیان باغیرت است. از سوی دیگر مسئولان هم باید برای حل مشکلات گام های موثرتری بردارند.
🔹البته برای حل تمامی مشکلات، همانگونه که این مشکلات یک شبه نیامده، لذا باید تلاش مضاعف و جهادی کرد که از مسئولان و دولتمردان انتظار میرود برای این مردم شبانهروز نشناسند و خسته نشوند.
@basirat283
⁉️ چرا بخشی از جامعه حاضر به شنیدن اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم نیستند؟
🔻پاســـــــــــــــــــخ:
🔸طی سالهای اخیر متاسفانه میزان اعتماد عمومی به دولت آسیب دیده است و این مسئله را باید در عدم تطابق حرف و عمل مسئولان گذشته جستجو نمود. در حقیقت با کاسته شدن از میزان اعتماد مسئولان پیامدهای منفی دیگری هویدا میشود که بالا رفتن میزان خشم در جامعه و ایجاد نگرش منفی نسبت به کلیت دولت یکی از آنهاست.
🔸سال ۱۳۹۹ طبق نظرسنجی یکی از مراکز امنیتی کشور اصلیترین شاخص خشم در جامعه ما دروغگویی مسئولان بود . اگرچه مسئولان در جمهوری اسلامی ایران در کلیت خدمتگزار و صادق هستند اما وجود برخی انحرافات در برخی از مسئولان و اضافه شدن جنگ شناختی دشمن باعث شده تا فضای بیاعتمادی در بخشی از افکار عمومی اثرات مخرب خود را به همراه داشته باشد.
🔸مسلم است که این بیاعتمادی حاصل انباشتی است که طی دورههای مختلف شکل گرفته است اما اینکه رئیس جمهوری در مقابل رسانه و افکار عمومی اظهار نماید که او هم صبح جمعه متوجه گران شدن قیمت بنزین شده است پتک محکمی است بر اعتماد عمومی.
بنابراین یکی از میراثهایی که از دولت قبل به دولت سیزدهم منتقل شده است ترک برداشتن دیوار اعتماد عمومی و طبعاً از ضرورتهای مهم در این زمینه بازگردان آن به جامعه میباشد.
بدان معنا که در کنار اقداماتی که دولت در راستای ترمیم وضعیت اقتصادی و معیشت انجام میدهد باید اعتماد عمومی نسبت به او ترمیم شود.
و اینجاست که جهاد تبیین نقشی ویژه در تنویر افکار عمومی اعتبار و اعتماد بخشی به کلیت دولت و نظام پیدا میکند.
🔸از سوی دیگر در جنگ رسانهای برخی مخالفان خارجی و داخلی دولت در تلاش هستند تا اقدامات این دولت را به صورت ماهرانه تحریف نمایند و اجازه ندهند افکار عمومی با آنچه واقعیت جامعه هست روبرو گردد.
🔸در این شرایط دولت سیزدهم هرچند اقدامات موثری انجام داده است اما جریان تحریف با هدف تسلط بر اذهان عمومی تلاش دارد اخبار خوب دولت به مردم نرسد.
البته دولت سیزدهم نیز همانند سایر دولتها دارای نقاط قوت و نقاط ضعفی است ولی به طور کلی این دولت علاوه بر میراثداری مشکلات انباشته شده بایستی اعتماد عمومی جامعه را نیز برگرداند.
@basirat283
⁉️ نقش دولت در ترمیم و تقویت اعتماد افکار عمومی چیست؟
🔸شکی نیست که اولویت اصلی کشور مسئله اقتصاد است و ترمیم اقتصاد و بهبود سطح معیشت مردم میتواند موجب افزایش اعتماد عمومی گردد.
🔸مقام معظم رهبری در اولین دیدار با رئیسجمهور و اعضای کابینه دولت سیزدهم بعداز اذعان بر آسیب دیدن اعتماد مردم به مسئولان فرمودند: «این بزرگترین سرمایه است برای دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند که البته این متاسفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید این را و راهش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد ،وعدهای اگر به مردم دادید طبق آن وعده اگر عمل کردید مردم به شما اعتماد پیدا میکنند اگر شما وعده کردید و عمل نشد یا گفتید فلان کار شده مردم در واقعیت دیدن نشده اعتماد مردم سلب میشود واقعاً باید خیلی به جد مراعات کنید این معنا را.»
🔸بنابراین حتی برای ترمیم وضعیت اقتصادی و برقراری آرامش اقتصادی دولت باید در جهت تقویت اعتماد عمومی نسبت به خود حساس باشد برای این کار دو راهکار اساسی وجود دارد:
1⃣ مردمی بودن: مقام معظم رهبری خطاب به دولت فرمودند یک توصیه به رئیس جمهور محترم این است که دولت مردمی را که شعار ایشان بود در واقعیت محقق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم در کنار مردم در میان مردم باشند»
2⃣ صداقت در قول و عمل: اگر قولی داده میشود بدان عمل شود و اگر محقق نشد با مردم سخن گفته و دلیل ناکامی را بیان کنند.
🔸اما باید توجه داشت، آبی که زمین ریخته جمع کردنش بسیار مشکل است. اگر کمی صبور باشیم و خود و دیگران را تواصی به صبر کنیم این اعتماد باز خواهد گشت./ إنشاءالله
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناامید نشوید
ما به قله نزدیکیم...
#حماسه_پیاده_روی_اربعین
@basirat283
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥واقعا مزدوران جمهوری اسلامی دیگه شورشو در آوردن مردم رو زندانی کردن تو قفس 😡😡😡
💥آقا ما کربلا اجباری نمیخوایم 🤬
#نه_به_کربلا_اجباری😂😂
💯مثلا، گزارش ارسالی به منوتو...
@basirat283
فرزندان یزید بعد از ۱۴۰۰سال از عزای حسین(ع) واهمه دارند جناب وهابی: اگر مردم مذهبی بودن چی؟ هر ساله بیش از ۳میلیون ایرانی برای مراسم اربعین به عراق سفر می کنند،وظیفه دولت است که رفاه این حجم عظیم زائر رو تامین کند. در ضمن تو غلط میکنی برای«کاخ ضرار مکی» هزینه میکنی👌
🗣ذوالقرنين🇮🇷
@basirat283
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ سلبریتی های بی شرف!؟
صحبتهای قابل تأمل «احسان رستگار» منتقد سینما درباره نقش عدهای از #سلبریتیها در نفرت پراکنی علیه کشور و سوءاستفاده از امکانات کشور
👈نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم!؟
#سلبریتی_دوزاری
#سلبریتی_خائن
#سلبریتی_وطن_فروش
#سلبریتی_بدون_روتوش
#سلبریتی_اجاره_ای
#سلبریتی_گرین_کارتی
@basirat283