هدایت شده از دروس سال تحصیلی ۹۹-۰۰
خداوند انسان را مختار آفرید
و از جمله اختیارات انسان این است که در زندگیش از کسی که تخصص دارد تبعیت کند
و این تبعیت ، منافاتی با اختیار ندارد
چرا که خود فرد ، این راه را انتخاب کرده است
اما بعضی دیگر ، تحت تأثیر رسانه های غربی که اسلحه دشمنان این نظام برای شبیخون فرهنگی هستند ، مسائل به آنها القا میشود به گونه ای که فکر میکنند یک مسیری را خودشان انتخاب کرداند و حال آنکه در واقع ، انتخاب آنها از سر اجبار است و گزینه دیگری برای آنها وجود ندارد
چرا که آنها با تبلیغات ، تحت القائات رسانه ها ، اختیار خویش را از دست داده اند.
یعنی در واقع هر دو گروه تابع هستند با این تفاوت که گروه اول قدرت مخالفت دارد هر چند ممکن است بخاطر نافرمانی مجازات شود
اما گروه دوم اصلا قدرتی برای مخالفت ندارد چون لازمه مخالفت این است که علم به تابع بودن داشته باشند در حالی که به آنها القا شده است که این مسیر را تو با عقل خودت انتخاب کرده ای
مگر اینکه به خودشون بیایند و بفهمند که تحت القائات رسانه ها هیپنوتیزم شدهاند
حال ببینید آنهایی که میگویند رای بی رای در واقع مشکلشان همین القائات رسانه ای است
تحت القائات رسانه های غربی ، چیزی را انجام میدهند که آن رسانه ها میخواهند
چهار سال پیش رسانه های غربی گفتند به روحانی رای بدهید ، رای دادند
امسال گفتند رای ندهید ، رای ندادند
این افراد را باید متوجه کنید که تحت هیپنوتیزم رسانه ای هستند
اگر متوجه شدند که خدا را باید شکر گذار بود
و اگر متوجه نشدند مشخص می شود که مدت زمان بیشتری تحت هیپنوتیزم بوده اند و باید زمان بیشتری برای به خود آمدن به آنها فرصت بدهید
یکی از علائم اینچنین افرادی این است که جواب درستی برای این سوال ندارند که اگر رای ندادن ، برای نشان دادن اعتراض است ، پس چگونه است که صاحبان همان شبکه هایی که رای بی رای را برای ما تجویز میکنند ، برای انتخابات کشور خود به مردمشان میگویند اعتراضتان به وضع موجود را با شرکت در انتخابات و انتخاب تفکری جدید نشان دهید؟
لازم نیست این افراد از خودشان دفاع کنند
بلکه بهتر است در آرامش و به دور از تعصب ، کمی با خودشان خلوت کنند
یک بار هم که شده خود را امتحان کنند
آیا میتوانند بر خلاف دستور رسیده از رسانه ها عمل کنند؟
به امید سرافرازی و سربلندی ایران اسلامی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ما یک خانوادهایم...
🔹روایت جالب بهنوش بختیاری از روزهایی که بر مردم ایران در این سالها گذشت و چرایی شرکت در انتخابات
@Farsna
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸رأی دادن در زمان سختی، اجر بیشتری دارد🔸
شرکت در انتخابات در وقتی که #مشکلاتی در جامعه هست، ارزشش بیشتر است. هر چه مشکل بیشتر باشد، بیعت کردن با نظام و حضور در صحنه، اجر بیشتری دارد. خداوند در قرآن می فرماید آن هایی که با تو «فی ساعه العسره» (در زمان #عسرت و سختی) همراهی کردند اجرشان بیشتر است.
من عرض می کنم: این رأی دادن های شما، اصولاً جزء رأی دادن در «ساعت عسرت» است. بیعت در «ساعت عسرت» است. اثر این رأی دادن، برای همیشه در زندگی شما باقی می ماند و [اگر انجام نشود]، #محرومیت آن برای همیشه #وجدانتان را آزرده می کند. کسانی بودند که در صحنه های پیش از انقلاب شرکت نکردند؛ بعد از اینکه انقلاب پیروز شد آن ها همیشه خودشان را ملامت می کردند و یک آتشی همیشه دل آن ها را می سوزاند: «نارُ اللهِ الْمُوقَدَةُ * الَّتي تَطَّلِعُ عَلَى الْأَفْئِدَةِ»: آتش سوزان الهی که بر دل ها می تابد.
#انتخابات
@haerishirazi
هدایت شده از خبرهای داغ سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور بی سابقه مردم تبریز در سخنرانی مهرعلیزاده
♨️خبرهای داغ انتخابات ۱۴۰۰ را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
هدایت شده از روشنا ( آوای بیداری ) 🇵🇸🏴
اگر ما توانستیم اصلی ترین و مهمترین پایگاه آمریکایی ها را در عراق موشک باران کنیم و آمریکایی ها با آن هم ادّعا و تجهیزات و پایگاههایی که دور تا دور کشورمان دارند، نتوانستند هیچ غلطی کنند، تنها به جهت "حضور مردم" در "میدان" بود. الان هم بار دیگر "میدانی حساس تر" در پیش است. 28 خرداد ماه 1400.
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب، چهارشنبه ساعت ۲۰
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در آستانهی برگزاری سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۰ به صورت زنده و مستقیم با ملت ایران سخن خواهند گفت.
📺 این برنامه از شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی بهصورت زنده پخش خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
.
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: تقریبا از سال ۸۴ و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود که موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» روی زبانها افتاد. این قاعده پیش از این همواره و در هر انتخابات، برای کاندیدای خاصی مطرح میشد که این بار اساسا در میدان رقابت نتوانست حاضر شود.
در روزهای اخیر و به مناسبت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اما باز هم موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» محل نزاع موافقان و مخالفان کاندیداها شده است. برخی عمل به این قاعده را کلا منتفی و برخی عمل به آن را در هر شرایطی صحیح دانستهاند و برخی هم حیران بین درستی و نادرستی آن ایستادهاند. در این باره چند نکته قابل تامل است که اگر به آنها توجه شود، این سردرگمی پایان خواهد یافت.
محل نزاع و بحث اینجاست: در کارزار انتخاباتی با کاندیدهایی مواجه هستیم که #از_نظر_ما یکی از آنها از جمیع شرایط، اصلح و بقیه افراد صالح و حتی برخی از آنها از نگاه ما (نه از نگاه مراجع قانونی و تایید کننده) غیرصالح هستند.
اجازه دهید موضوع را در قالب مثالی مطرح کنم. فرض کنید چهار گزینه داریم که وقتی ویژگیهای آنها را در ابعاد مختلف مورد دقت قرار میدهیم، از امتیازهای ۱۹، ۱۷، ۱۱ و ۹ برخوردارند که طبعا از نگاه ما گزینه اول اصلح، گزینه دوم صالح، گزینه سوم هم به نسبت گزینه مردود، کاندیدایی صالح و گزینه چهارم هم که به دلیل عبور از خط قرمزهای ما اساسا مردود و غیرصالح است.
طبعا اگر در حالتی باشیم که فرد اصلح مقبولیت داشته باشد، تکلیف روشن است. اما مفروض بحث ما این است که از #راه_مطمئن و درستی (نه صرفا ادعای این رسانه و ادعای درگوشی آن چهره سیاسی) به این نتیجه رسیدهایم که به احتمال زیاد، گزینه اصلح مورد نظر ما متاسفانه مقبولیت لازم در صحنه رقابت انتخاباتی را ندارد و در ادامه فرایند انتخاباتی هم به این مقبولیت دست نمییابد اما گزینه دیگری که صالح است، از این مقبولیت برخوردار است و اگر آرا متفرق شود، گزینه اصلح و صالح، هیچکدام انتخاب نمیشوند بلکه ممکن است فرد غیرصالح (با معدل ۹) قدرت را در دست بگیرد. طبعا قدرت یافتن چنین گزینهای، لطمات جبران ناپذیری برای مردم، کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی به دنبال خواهد داشت. در این حالت، تکلیف ما چیست؟
به نظرم در این حالت ما با دو #قاعده_اصلی مواجهایم:
اصل اول: از طرفی اصل عقلی و نقلی (روایات معصومین) این است که انتخاب اصلح بر صالح ترجیح دارد. طبعا بهم زدن این قاعده «خلاف اصل» است حتی اگر ترجیح صالح مقبول بر اصلح نامقبول باشد. اگر این «خلاف اصل» دائما تبدیل به «اصل» شود، نتیجه آن به مرور زمان، نزولی و عبور از صلاحیتها خواهد بود. چرا که فرد صالحی که در این دوره مقبول بوده است پس از مدتی با تغییر ذائقهها نسبت به فردی که امتیاز کمتری از او داشته، نامقبول خواهد شد و ...
اصل دوم: اما از طرفی نمیتوان تردید کرد که در فعالیتهای اجتماعی بویژه رقابتهای انتخاباتی (که حصول نتیجه در آن، متوقف بر آرای تک تک افراد جامعه است) باید تلاش کرد و با کار جمعی، آرای بیشتری به دست آورد. بدیهی است در چنین کارزاری اگر شما آرای خود را متفرق کنید، فرد ناصالح امورات کشور را به دست خواهد گرفت.
طبعا کار وقتی به اینجا رسید، پای یک قاعده عقلی به میان میآید و این سئوال مطرح میشود: آیا در چنین مواقعی، برای دفع مفسده بزرگ، انتخاب صالح مقبول بر اصلح ترجیح دارد یا باید همچنان بر انتخاب فردی که #از_نظر_ما اصلح است، اصرار ورزید؟
آنچه نویسنده این سطور میفهمد و درس آن را خدمت استادش پس داده، به این سئوال نمیتوان یک جواب ثابت داد بلکه به فراخور شرایطی، پاسخ تغییر میکند. برای فهم بهتر موضوع، ادامه بحث را با دقت بیشتری دنبال کنید.
توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که...
ادامه یادداشت در پست بعد:
https://eitaa.com/rasaee/4867
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که:
فرض اول – فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد اما فرد صالح (B) با ۱۷ امتیاز، مقبولیت اجتماعی دارد. بنا بر این فرض، از نظر کیفی، فاصله کمی بین آنهاست. در این فرض با توجه به فاصله کم اصلح و صالح مقبول از نظر شرایط کیفی، بدیهیترین تصمیم این است که پس از ناامیدی از ایجاد اقبال برای فرد اصلح، باید به فرد صالح اما مقبول رای داد تا از قدرت یافتن فرد ناصالح جلوگیری کرد.
به عبارت دیگر در این فرض، خود «مقبولیت» به یکی از شرایط اصلح بودن تبدیل می شود چون انتخاب آن از مفسده بزرگتری که قدرت یافتن فرد ناصالح است، جلوگیری می کند. در این فرض در حقیقت باز هم شما به اصلح رای دادهاید.
فرض دوم - فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد و فرد صالح (B) که ۱۷ امتیاز داشت و با اصلح فاصله کمی داشت هم مقبولیت ندارد اما گزینه سومی (C) با ۱۲ امتیاز از مقبولیت برخوردار است. در این جا هرچند گزینه (C) به نسبت کسی که امتیازش ۹ است، صالح شمرده میشود اما فاصله او با گزینه اصلح خیلی زیاد است.
در فرض دوم از آنجا که فاصله اصلح با صالح مقبول از نظر شرایط کیفی خیلی زیاد است، نباید به قاعده خلاف اصل «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» تن داد و باید تحت هر شرایطی روی رأی به اصلح تاکید کرد تا ارزشهای مدیریتی فراموش نشود و مسیر نزولی روز به روز بیشتر نگردد. دلیل آن هم روشن است. در این فرض، شرایط کیفی فرد مقبول به گزینه ناصالح، خیلی نزدیکتر است تا فرد اصلح.
حال که صورت مساله و تا حدودی پاسخ آن روشن شد یادآور میشوم که بحث «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» را یک بار خدمت استادم مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح کردم و آنچه در فروض مختلف نوشتم، برگرفته از آموزههایی است که از آن استاد عزیز آموختم.
اما اکنون و در شرایط فعلی، آنچه نگارنده از صحنه آرایی انتخابات پیش رو درک میکند این است که هر دو گزینه، آقایان جلیلی و رییسی از سلامت مدیریتی و اقتصادی و اعتقاد به آرمانهای انقلاب اسلامی و اعتقاد به توان داخلی و ولایتمداری برخوردارند و البته هر یک ویژگیهای مثبت مختص به خود هم دارند. وقتی با دقت نگاه میکنید، از جهاتی آقای رییسی و از جهات دیگری آقای جلیلی، امتیازات بیشتری دارند.
تا اینجا آقای جلیلی به دلیل کار کارشناسی مستمر سالهای گذشته از اشراف بیشتری نسبت به حوزههای اجرایی برخوردار است و تفاوت ملموسی با جلیلی سال ۹۲ کرده است اما متاسفانه به دلیل ادبیات نخبگانی، همچنان در برقراری ارتباط با اکثریت تودههای عمومی و لایههای مختلف جامعه مشکل دارد و نتوانسته اقبال عمومی را به شکل گستردهای فراهم کند. به نظرم این موضوع در ادامه مسیر انتخابات نیز تغییر نخواهد کرد.
آقای رییسی اما هر چند سابقه مدیریت کلان مستمر و طولانی بویژه در بخش قضا داشته است و مانند آقای جلیلی نسبت به جزییات حوزههای اجرا آشنایی ندارد اما اشراف کلی بر مباحث و مشکلات کشور را دارد و به دلایل مختلفی که یکی از مهمترین آنها اقدامات امید بخش ایشان در برخورد با مفاسد و رسیدگی به مشکلات مردم در دوره ریاست قوه قضاییه بوده، از اقبال بیشتری برخوردار است و این موضوع کاملا مشهود است.
بنابر این به عقیده نویسنده این سطور، هر چند آقای جلیلی از نظر برخی به دلیل اشراف بیشتر بر بخشهای اجرا اصلح است اما برخی ویژگیهای آقای رییسی در کنار اقبال عمومی نسبت به ایشان خیلی بیشتر است. با این وجود از آنجا که این دو مدیر انقلاب اسلامی از نظر کیفی خیلی با هم فاصله ندارند و در معدلگیری نهایی از جهت جمیع شرایط نزدیک به هم هستند، بنا بر ضرورت جلوگیری از قدرت یافتن فردی که از نظر ما صلاحیت لازم را ندارد، اجرای قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، از طرف کسانی که آقای جلیلی را اصلح میدانند، اقدامی عاقلانه و از زاویهای که متذکر شدم، در حقیقت انتخاب اصلح است.
در عین حال، طبعا اگر کسی صحنه انتخابات را اینگونه نبیند که بنده میبینم، یعنی قائل به این باشد که فرد اصلح از مقبولیت لازم برخوردار است یا در ادامه مسیر آن را کسب میکند یا فاصله اصلح با صالح مقبول را زیاد ببیند یا ... حتما باید به تکلیف خود در حمایت از گزینه اصلح عمل کند. در این صورت نه تنها چنین فردی قابل سرزنش نیست که قابل ستایش هم هست.
علاوه بر همه اینها بلا تردید، هیچ یک از این دو عنصر مدیریتی جبهه انقلاب، شهوت نشستن بر کرسی ریاست جمهوری را ندارند و در روزهای آینده، خود به خوبی به جمعبندی لازم خواهند رسید.
قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/4866
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کنگرمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوبله زیبای
🔰 مردم vs مسئول بیکفایت🕴
کاری جدید و متفاوت از
🌳 #کنگرمدیا 🌳
@kangarmedia
#کنگر
#انتخاباتی
#دوبله
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعریف آقای همتی از عملکرد خوب آقای رئیسی در قوه قضائیه قبل از رقابت ریاست جمهوری
👆👆👆کاش در لحظه های حساس بتوانیم انصاف را رعایت کنیم. همتی انصاف و مردانگی را فدای حزبش کرد
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
هدایت شده از مبلغان گام دوم انقلاب
كمپين تواصي تلفني انتخابات-ستاد ملت امام حسين ع.pdf
10.65M
🔰🔰کمپین تواصی تلفنی🔰🔰
#نشر_حداكثري
🤔چطور میلیون ها هموطن را تشویق به رأی دادن کنیم..🤔
🔸🔸كاملترين جزوه، جهت آشنایی عمومی با روش همراه کردن مردم در انتخابات با تماس تلفنی.. 🔸🔸
🔹🔹از اين طرح جهت دعوت آشنايان و دوستان و نزديكان استفاده كنيد🔹🔹
✅راهنمای گام به گام تماس تلفنی با متد پیشرفته
✅پاسخ به شبهات مختلف از جمله:
❓همشون مثل همند!!!
❓اين مملكت درست بشو نيست!!!
❓رئيس جمهور از قبل مشخص شده!!!
❓اعتراض داريم و مي خواهيم انتقام بگيريم!!!
❓رأي ما هيچ فايده اي نداره!!!
✅آمار و طرح های دولتها
🔴 از اين فرصت باقي مانده جهت پيوستن به اين كمپين، كوتاهي نكنيد
🔴 هر كس در هر موقعيت با هر ميزان از اطلاعات و با هر سني، مي تواند از اين روش براي مشاركت حداكثري استفاده كند.
❗️تذكر1: از اين جزوه براي گفتگوي چهره به چهره نيز مي توانيد استفاده كنيد(در معابر، مساجد، پاركها، تاكسي، جمع هاي خانوادگي و دوستانه و ....)
❗️تذكر2: دو صفحه اول جزوه نحوه كار گفته شده است كه حتما مطالعه شود.
در صفحات بعد پاسخ به شبهات آمده كه هر كس متناسب با نيازي كه دارد از بين تيتر مطالب و مباحث استفاده مي كند.
#نشر_حداكثري
👈لطفا در انتشار حداكثري اين جزوه همراهي نماييد.👉
همه با هم اين طرح را اجرا كنيم. يا علي
🇮🇷 #ستاد_ملت_امام_حسین ع 🇮🇷
#به_نیابت_حاج_قاسم
💠💠 خانه طلاب جوان
#انتخابات
#مسئولیت_پذیری
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکت جالب یک ستادانتخاباتی
🎥 کلیپ گزارش
🔷ستاد خدمت رسانی آیت اللّه رئیسی در #شهرستان_میاندوآب شروع به کار کرد !
🔷حامیان آیت اللّه رئیسی خدمت رسانی به مردم شهرستان میاندوآب را با پاکسازی ورودی و خروجی های شهر بصورت خودجوش شروع کردند
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
#رأی_من_رئیسی
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
raisi_miandoab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به همه جوونای ایران عزیز🌹
از طلبه و دانشجو و بازاری گرفته
تا خواهران و برادران بزرگوار که در جمعمون هستن
همه ما توی این چند روزه باقی مونده از ایام انتخابات حتما این مطلب به ذهنمون😇 رسیده:
🤔ینی میشه یه کاری کنم که دیگه
این وضعیت اسف بار😞 تکرار نشه 🙄
و در ایران عزیزمون تحول و جهش 🤩چشمگیری شکل بگیره؟!
کمپین #من_یک_نفر_نیستم،
جاییست برای اینکه ما بچه حزب اللهیها قدرت اجتماع خودمون رو دست کم نگیریم👌
📣قراره در روزهای پایانی ایام #انتخابات یه 🔥عملیات وسیع در سطح کشور رخ بده
جانمونی دلاور🌹
خ فرصت کمه
نکنه بعد انتخابات، افسوس بخوریم😔
بسم الله...
@man_yek_nafar_nistam
#من_یک_نفر_نیستم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥🔥برنامه مفسدانی که زخم خورده عدالت هستند برای هفته پایانی انتخابات چیست؟
🔻🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه کلید وارد میشود🤣😂🤣
🌿منتظر حضور ارزشمندتان در جمع دوستان گروه مقابله با عملیات روانی-انتخابات۱۴۰۰ هستیم👇
🆔http://eitaa.com/joinchat/4224385051Cdbca153c3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥اگه برجام در فضا بین موش و گربه ها امضا می شد ...🪐
💎در این انیمیشن عاقبت کار را ببینید ...
🔺اگه "اگرها" را دنبال کنین "اگر" های خلاقانه بعدی را از دست نمی دین😊
🔹@AgarHaTV
🔹 aparat.com/AgarHaTV
🔹 t.me/AgarHaTV
🔹instagram.com/AgarHaTV
🔹twitter.com/AgarHaTV
🌐AgarHa.ir
✍️ارسال به فک و فامیل یادتون نره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥اگه خاتمی و توکلی می خواستن در انتخابات 1380 با هم مچ بندازن ...
⛳️در این ویدیو بقیه ماجرا را ببینید
🔺اگه "اگرها" را دنبال کنین "اگر" های خلاقانه بعدی را از دست نمی دین😊
🔹@AgarHaTV
🔹 aparat.com/AgarHaTV
🔹 t.me/AgarHaTV
🔹instagram.com/AgarHaTV
🔹twitter.com/AgarHaTV
🌐AgarHa.ir
✍️ارسال به فک و فامیل یادتون نره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥اگه جاسوس هزار چشم ایران با رئیس جمهور آمریکا ملاقات کنه ...
🕶جاسوس هزار چشم ایران را در این انیمیشن ببینید ...
🔺اگه "اگرها" را دنبال کنین "اگر" های خلاقانه بعدی را از دست نمی دین😊
🔹@AgarHaTV
🔹 aparat.com/AgarHaTV
🔹 t.me/AgarHaTV
🔹instagram.com/AgarHaTV
🔹twitter.com/AgarHaTV
🌐AgarHa.ir
✍️ارسال به فک و فامیل یادتون نره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 گیس کشی، بددهنی و عصبانیت مصی علی نژاد از خانم الهه هیکس زیرا با اینکه خانم هیکس جزو اپوزیسیون است، ولی بر خلاف علینژاد به شرکت در انتخابات و رای دادن در جمهوری اسلامی اعتقاد داره.
❌ پ.ن) امثال خانم هیکس فهمیده اند که در نظام جمهوری اسلامی انتخابات بصورت سالم برگزار می شه و واقعا رای مردم از صندوقها خارج می شه، لذا به مخالفان توصیه می کنند که برای ایجاد تغییر در کشور باید از طریق مشارکت در انتخابات و صندوق رای اقدام کرد.
#آری_به_جمهوری_اسلامی
#رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
🆔@mahdavi_arfae
📱مجموعه استوری|
منامسالرأیمیدهم..
#انتخابات #انتخاب_اصلح
#مشارکت_حداکثری
❤️ لشگر سایبری انقلاب اسلامی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/438698090C7e4db3fe64
4⃣ روز تا حماسهی حضور
هدایت شده از مکروبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه که نباید آقای زاکانی جوابه همتی رو بده😌✌️
#انتخابات #مناظره #رئیسی
به ما بپیوندید⬇️
🆔 @makroobeh_ir🇮🇷
هدایت شده از مکروبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارنامه یک کاندیدای روکشی!
🔹عبدالناصر همتی را بهتر بشناسید.
#انتخابات #رئیسی #مشارکت_حداکثری
✅ تیم رسانه ای مکروبه
🆔 @makroobeh_ir🇮🇷
هدایت شده از شرح حال
تحلیلی سیاسی اجتماعی خانم دکتر جمیله علمالهدی.mp3
7.91M
تحلیل سیاسی اجتماعی خانم دکتر علمالهدی، همسر حجتالاسلام رئیسی در باب وضعیت کنونی انقلاب اسلامی و جهان و کاستیهای در باب عدالت و آزادی.
......
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
هدایت شده از تلاش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎 داستان اصلحیت و مقبولیت
👈اگر از دو شخصیت دارای صلاحیت، یکی محبوبیت و مقبولیتِ ناشی از تبلیغ سخن حق را داشته باشد، او حتما اصلح است.
#انتخابات
🏻تلاش مدیا| تنها راه تلاش است👇🏻
👈 ایتا:
🆔 eitaa.com/TalashMedia
👈 تلگرام:
🆔 t.me/TalashMedia
👈 اینستاگرام:
🆔 instagram.com/talashmedia/
👈 یوتیوب (کیفیت بالا):
🆔 b2n.ir/talashmedia
🆔 @TalashMedia
هدایت شده از سیاست+مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠چه تضمینی وجود داره که رأی بدم و اوضاع بدتر نشه ⁉️
#مشارکت_حداکثری
#من_رأی_میدهم
#انتخاب_درست_کار_درست
#ایران_امیدوار
#ایران_قوی
┄═❁•๑💠๑•❁═┄
پویش ساعت ۱۸
انتشار در اینستاگرام و توییتر
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
✅https://eitaa.com/Nsiasi🇮🇷
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
🕊https://t.me/Nedaye_tamaddon_saz🌎
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
🕊https://Instagram.com/Nedaye_tamaddon_saz🌎
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
https://chat.whatsapp.com/LwIX5etNsBO86cu3fPMUZE