42.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|فیلم کامل بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس و مسئولان قوه قضائیه؛ امروز ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ تاکتیک آمریکا برای ماندن در افغانستان
چند وقتی است که اخبار زیادی از رسانهها و خبرگزاریهای مختلف غربی در رابطه با وضعیت افغانستان و پیشرویهای طالبان به جهان مخابره میشود. خبرهایی که بسیاری از آنها دروغ و کذب محض است و صرفاً ابعاد تبلیغاتی و رسانهای دارد. برای پی بردن به واقعیتهای موجود و بررسی بیشتر شرایط ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ انتشار اخبار کذب و جعلی همچون تصرف ۸۰ درصدی شهرهای افغانستان توسط طالبان، نشان از یک نوع عملیات رسانهای- روانی در جهت ناامن نشان دادن افغانستان است. این رسانهها بهگونهای وانمود میکنند که عامل اصلی این اتفاقات، خروج آمریکا از این کشور است. این در حالی است که خود آمریکا عامل اصلی ناامنی در افغانستان است.
2⃣ ایجاد موجی از وحشت رسانهای و تبلیغاتی همچون تصرف ۸۰ درصدی مناطق افغانستان در راستای ایجاد یک ماشین روانی گسترده برای تصرف بیشتر مناطق توسط طالبان است. این گزاره بیشتر به دنبال ایجاد ترس در افکار عمومی و نیروهای نظامی افغان است. روشی که داعش در سال ۲۰۱۴ در جهت تصرف مناطق مختلف عراق و سوریه از آن استفاده کرد. همین روش اکنون توسط رسانههای غربی در افغانستان در حال اجراست. لازم به ذکر است که از ۴۵۰ شهرستان افغانستان، ۹۰ شهر آن در اختیار طالبان است.
3⃣ ایجاد ناامنی گسترده و همزمانی آن با خروج نیروهای آمریکایی، نشان از توافقات پشت پردهای دارد که این همزمانی را ایجاد کرده است. رفتن اشرف غنی به آمریکا در برهه کنونی و عدم مبارزه جدی با طالبان توسط نیروهای امنیتی و نظامی، همگی از ابعاد نهانی از ماجرا حکایت دارد که رویههای آن بعدها آشکار خواهد شد.
4⃣ از زمانی که بحث خروج آمریکا از افغانستان مطرح شده است، گزارههای ناامنی در این کشور بیشتر و در ابعاد مکانی گسترده تر شده است؛ از انفجارهای مقابل مدارس تا قضایای کنونی، همگی از ایجاد یک نوع سناریوی مشترک توسط آمریکا با عوامل داخلی همسوی خود است که بتواند همچنان در این کشور حضور داشته باشد.
👈نکته پایانی
برخی اعتقاد دارند که آمریکا موافق تسلط طالبان بر افغانستان و تشکیل دولت توسط این گروه است؛ اما آنچه آمریکا به دنبال آن است؛ در وهله اول، تضمین حضور خود و در وهله دوم، ایجاد یک دولت ملی متشکل از افراد وابسته است. ابعاد این دولت ملی برآمده از تشکلهای سیاسی مختلف با گرایشهای متضاد است. امری که بههیچعنوان در کشوری همچون افغانستان قابل پیادهسازی نیست. درنتیجه آمریکا با این اقدام به دنبال تشکیل یک دولت شکننده، بدون هر نوع همگرایی است تا در خلأ امنیتی حاصلشده از خلأ سیاسی در این کشور، حضور خود را تثبیت کند.
✍️ محمدرضا فرهادی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🌐 زمان مراسم تحلیف رئیسی تغییر کرد/ رئیس جمهور منتخب ۱۴ مرداد در مجلس سوگند یاد میکند
🔻در حالیکه ساعاتی پیش اعلام شد ۱۲ مرداد ماه مراسم تحلیف حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب خواهد بود، برگزاری این مراسم به روز پنجشنبه ۱۴ مردادماه موکول شد.
🔻سید نظام الدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات این مراسم گفت: پس از برگزاری مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهور منتخب از جانب مقام معظم رهبری، تحلیف رئیس جمهور منتخب در سالگرد صدور فرمان مشروطیت و در محل مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
🔻وی بیان کرد: با توجه به اهمیت بین المللی مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب، ستادی از جانب رئیس مجلس شورای اسلامی با ۱۱ کمیته مسئولیت تمهید مقدمات، دعوت و استقبال از مدعوین خارجی و داخلی، اطلاع رسانی، امنیت و حراست، امور بهداشتی و... مراسم مذکور را عهده دار شده است. همچنین پروتکلهای بهداشتی متناسب با وضعیت اپیدمی کرونا در نظر گرفته شده و ستاد کرونای مجلس در این باره تمهیدات لازم را اندیشیده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
250-sedayeenghelab_ir.mp3
11.7M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 250
💠 ایران! کلید سلطه آمریکا بر غرب آسیا
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#ایران
#آمریکا
#غرب_آسیا
🆔 @sedayeenghelab_ir
♨️ روزنامه های سه شنبه ۸ تیر ماه👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331740
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ نشریه اخبار و تحلیلهای سه شنبه ۸ تیر
✨حماسهاي که خلق شد!
✨به دنبال مقصر ناکارآمدیها!
✨اقدامات رئیسی در دستگاه قضا؛ مصداق حرکت جهادی و امیدآفرین
✨ چرا امام (ره) بهشتی را «شهید مظلوم» نامید؟
✨ اعلام جنگ نامحدود با اشغالگر آمریکایی
✨قالیباف: ۵ ساله میتوان آرامش را به کشور برگرداند
✨کنایه نماینده مجلس به همکاران دولتگرا
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331743
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید|باید علنی عذرخواهی کنید
🔻علی سلطان محمدی همسر مهشاد کریمی از جانباختگان حادثه اتوبوس خبرنگاران:
«ما را تحت فشار گذاشتند که رضایت ندهید جسد را تحویل نمیدهیم.
ما به تسلیت شما راضی نیستیم و پیگیری میکنیم.
ما برکناری آقای کلانتری را نمیخواهیم او نهایت ۳ ماه دیگر میرود، باید علنی عذرخواهی کنید.»
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ حماسهاي که خلق شد!
🔻«انتخابات» همچون هر پديده سياسي دیگر، رخ ميدهد و سرانجام به پايان ميرسد، اما آنچه در اذهان باقي ميماند، تصويرسازيهايي است که توسط شارحان و مفسران، ارائه شده و به آنچه رخ داده معنا ميبخشد. بهواقع پس از هر رخداد سياسي، رقابت و جدال ها میان طرفین آغاز ميگردد و بازيگران این اتفاق تلاش می کنند تا برداشت خود را بهعنوان تصوير واقعي از آن رخداد بدل نمايند. رهبر معظم انقلاب در سخنان دیروزشان تلاش کردند تا قرائتي صحيح از آنچه در ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در پاي صندوق رأی اتفاق افتاده را ارائه دهند و در برابر تفسيرهاي انحرافي بايستند!
👈گزارههاي تحليلي
1⃣ «حماسه» ديدن آنچه در ۲۸ خردادماه رخ داده است، دال مرکزي فهم ايشان از انتخابات رياست جمهوري سيزدهم است؛ حماسهای که در آن اردوگاه وسيع تحريم گران انتخابات در آن ناکام ماندند و مردم عليرغم تخريبها و ناميدسازيها، مشکلات و ناکارآمديهاي اقتصادي و کرونا به پاي صندوق رأی آمدند و رأی خود را به صندوقها ريختند. در اين ماجرا فرق نمیکند که اين رأی، رأی سالمي بود که به صندوقها ريخته شد، يا رأی باطلهای که به هر دليل جزو آراء نامزدهاي انتخاباتي خوانده نشد!
2⃣ ديگر ويژگي حماسه ۲۸ خرداد، اخلاقي بودن آن بود. هرچند در مواردي مباحثي مطرح شد که از انگارههاي اخلاقي فاصله داشت، اما درمجموع، ازجمله انتخاباتي بود که چهرهاي اخلاقي از آن در اذهان عمومي باقي ماند. نامزدها و هوادارانشان با هم رقابت داشتند، اما درمجموع رقابتها به منازعه و تنش و درگیری نینجامید و در فردای انتخابات همه فعالين سياسي و نامزدهاي انتخاباتي نتيجه انتخابات را پذیرفتند و به رئیسجمهور منتخب ملت تبريک گفتند؛ رفتار سياسي نکوهيدهاي که متأسفانه در سال ۱۳۸۸ شاهد آن نبوديم و محصول آن آتشي بود که بر خرمن رأی ملت افتاد و حماسه بزرگ مشارکت ۸۵ درصدي ملت را تباه کرد!
3⃣ پيام ديگر انتخابات ۱۴۰۰ آن بود که عليرغم مشکلات متعددي که امروز وجود دارد، برونرفت از مشکلات راهکار دارد و کسانی که به میدان رقابت انتخاباتی آمده بودند همگی بر این موضوع تأکید داشتند. اين در حالي است که مخالفان ملت در طول اين سالها تلاش کردهاند خط ياس و نااميدي و بنبست را به افکار عمومی القاء کنند.
👈نکته پایانی
حماسه بزرگ ملت، افقی روشن پیش روی این سرزمین گشوده است که انشاءالله با تشکیل دولت جوان انقلابی و حضور درصحنه ملت، این افقها دستیافتنی خواهد شد.
✍ مهدی سعیدی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir