💢رسالت مجلس دوازدهم در قبال حماسه مردم
🔰دوازدهمین دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی با خلق حماسهای بزرگ با حضور مردم در تاریخ ثبت شد و تا حدودی وضعیت چینش کرسیهای سبز رنگ بهارستان نیز مشخص شد. اکنون وقت آن رسیده است تا کاندیداهایی که وارد مجلس شدهاند، توان خود را در مسیر تقویت وحدت و پرداختن به مسائل و مشکلات مردم صرف کنند. سخن این است، مردم به امید بهتر شدن وضعیت کشور به پای صندوق رأی آمده و رسالت خود را به سرانجام رساندند و اکنون نوبت مسئولان و منتخبان است که ادای دین کرده و مطالبات آنان را پاسخ دهند. از این منظر رسالت مجلس دوازدهم چیست و اساساً چه اولویتهایی باید در دستور کار قرار گیرد؟
🔹۱ـ گام اول این است که توان و تلاشی که جریانها و کاندیدها برای پیروزی و ائتلاف سازی در انتخابات صرف کردند، اکنون باید با سطحی چند برابر در زمینه برنامهسازی به منظور حلوفصل معضلات کشور صرف شود. بنابراین، کانون اصلی و تمرکز جریانهای سیاسی باید از سیاستزدگی فاصله گرفته و با تزریق فضای آرامش و امید به کشور، به سمت تدوین برنامههای عملیاتی در زمینه اولویت اول کشور، یعنی اقتصاد و معیشت مردم و اولویت بلندمدت، یعنی فرهنگ سوق داده شود. نمایندگان منتخب ذیل جریان خود موظفند سریعاً برنامه های خود را برای حل مشکلات کشور ارائه کنند.
🔸۲ـ موضوع دومی که باید مورد توجه منتخبان ملت باشد، آن شأنیتی است که مجلس برای آن شکل گرفته است؛ یعنی شأن قانونگذاری و نظارت. البته به نظر میرسد در دوره جدید باید رسالت نظارتی مجلس در اولویت قرار گیرد و از این اهرم مهمی که حاکمیت و قانون اساسی در اختیار این نهاد مهم قرار داده، بیشتر و مؤثرتر استفاده کند. اهمیت و اولویت قرار گرفتن شأن نظارتی مجلس در مقایسه با دیگر شئون آن از این جهت است که نظارت، کنترل و هدایت از مهمترین نواقص اقتصادی موجود و منشأ بسیاری از چالشهای فعلی است.
🔹۳ـ منتخبان مجلس میتوانند به چهار شکل بر دولت، نهادها و سازمانهای مختلف و امور مالی کشور نظارت کنند. از حیث اقتصادی و نظر به سطح اهمیت و اولویت اقتصاد در مسائل کلان کشور، به نظر میرسد نظارت، کنترل و هدایت منابع و سرمایه از اولویت ویژهای برخوردار باشد؛ به ویژه که مطالبه اصلی مردم موضوع اقتصاد است.
🔸۴ـ نظارت و کنترل منابع و سرمایه در همه ارکان کشور به ویژه دولت از دو طریق دیوان محاسبات و تصویب بودجه شکل میگیرد. مسئله اصلاح ساختار بودجه و نظارت بر حسن تخصیص و هزینهکرد آن همچنان از معضلات اساسی و خواستههای رهبر معظم انقلاب است که اگر در اولویت مجلس دوازدهم باشد و مطابق انتظارات حل و فصل شود، میتواند زمینه بهبود اوضاع اقتصادی و تحقق مطالبات مردم را فراهم کند.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢مردم پیروز انتخابات شدند
🔹حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را باید به معنای تحول جدید و رویدادی بی نظیر در کشور ارزیایی و تحلیل نمود. این حضور در شرایطی برای نظام و کشور یک پیروزی مهم و بزرگ محسوب می شود که مردم به صورت هدفمند نه بزرگی را به تمام تحریم کنندگان انتخابات دادند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ورود هزاران صهیونیست مخالف نتانیاهو به قدس
🔸هزاران نفر از صهیونیستها در اعتراض به ناکارآمدی کابینه نتانیاهو برای آزادی اسرا به همراه خانواده آنها وارد قدس شدند.
🔹به گفته رسانهها شمار همراهان خانواده اسرا به ۲۰ هزار نفر میرسد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢تبادل اطلاعات و تجربیات در حوزه گازی دستاورد سفر رئیسجمهور به الجزایر است
🔹امروز رئیس جمهور بعد از گذشت سالیان درازی برای شرکت در هفتمین نشست سران کشورهای صادر کننده گاز به الجزایر سفر کرد. سفری که علاوه بر دستاوردهای اقتصادی در حوزه انرژی بخصوص گاز قطعا منجر به تعمیق روابط ایران و کشورهای شرکت کننده میشود.
🔸الجزایر پس از دهها سال مبارزه علیه فرانسه استقلال خود را در سال ۱۹۶۹ به دست آورد این کشور همواره نگاهی کاملاً عاطفی به کشورهای انقلابی از جمله ایران داشته است، به جز در یک مرحله بعد از کودتایی نظامی علیه اسلام گرایان به رهبری عباس مدنی، به غیر از آن زمان که در یک برهه خاص شاهد بروز اختلافاتی بود بین الجزایر و ایران بودیم به صورتی که مسائل ایجاد شده منجر به کاهش سطح روابط بین دو کشور شد، اما پیروزی انقلاب اسلامی ورق را به نفع روابط مطلوب دو کشور تغییر داد.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa