💢اشکال و ایراد کار کجاست؟
به مطالبه ونوع عبارات تأکیدی رئیس محترم قوه قضائیه طی روزهای اخیر دقت کنیم:
🔹1ـ حدود سه سال است که مکرراً تأکید داریم در قبال وضعیت ممنوعالخروجیها ساماندهی صورت گیرد و بهگونهای نباشد که افراد در حین سفر، متوجه ممنوعالخروجی خود شوند؛ معالأسف همچنان مصادیقی از این موضوع مشاهده میشود؛
🔸2ـ در خصوص تشکیل کارگروه مشترک میان قوه قضائیه و بنیاد شهید مجدداً به سازمان بازرسی دستور داد تا نسبت به نظارت بر حُسن اجرای قوانینِ مرتبط با امور شهدا، جانبازان و ایثارگران، اهتمام جدی به خرج دهد.
🔹3ـ در جریان سفر به استان سمنان اعلام کرد: بیش از ۱۰ سال است که من در مناصب مختلف قضایی در جریان نشست و برخاستهایی که با مسئولان و متولیان بخش خصوصی دارم، بر این مهم تأکید میکنم که قوه قضائیه آماده است از سازکارهای شما برای حمایت و دستگیری از همصنفهای زمینخوردهتان حمایت کند؛ در اینجا سؤال و دغدغه ما آن است که چرا شما متولیان بخش خصوصی، سازکاری ندارید که مانع زندان رفتن همصنفتان شوید؟
🔸4ـ در حوزه معدن، پیشتر در استانهای مرکزی سمنان، مازندران و اکنون در خراسان جنوبی با حوادثی مواجه بودیم؛ معالأسف در رابطه با این حوادث نیز اطلاعرسانی درست صورت نگرفت و صرفاً ما مسئولان دستور پیگیری دادیم؛ خُب مردم میگویند بالاخره سرانجام این پیگیریها به چه نتایجی منتهی شد؟ مردم میگویند نهایتاً اِشکال و ایراد کار کجاست؟
🔹برگردیم به 12 سال پیش (23/07/1391). تعدادی از سؤالات طرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب را بازخوانی کنیم: بعضیها با داشتن توان کار، از کار میگریزند؛ علت کارگریزی چیست؟ حقوق افراد را چقدر مراعات میکنیم؟ در رسانهها چقدر مراعات میشود؟ در اینترنت چقدر مراعات میشود؟ چقدر به قانون احترام میکنیم؟ علت قانونگریزی در برخی از مردم چیست؟ وجدان کاری در جامعه چقدر وجود دارد؟ انضباط اجتماعی در جامعه چقدر وجود دارد؟ محکمکاری در تولید چقدر وجود دارد؟ تولید کیفی در بخشهای مختلف، چقدر مورد توجه و اهتمام است؟ چرا به ما میگویند که ساعات مفید کار در دستگاههای اداری ما کم است؟ هشت ساعت کار باید به قدر هشت ساعت فایده داشته باشد؛ چرا به قدر یک ساعت یا نیم ساعت یا دو ساعت؟ مشکل کجاست؟
🔸درست کردن فرهنگ و سبک زندگی و اصلاح رفتار اجتماعی باید به تدریج انجام بگیرد و تابع دستورالعمل و بخشنامه نیز نیست؛ انتظار رهبری از جامعه نخبگانی کشور این است که نخبگان حوزه، دانشگاه، رسانهها، تریبوندارها، مدیران بسیاری از دستگاهها، به خصوص دستگاههایی که با فرهنگ و تربیت و تعلیم سروکار دارند، در این زمینه موظفند. باید ما همگی به خودمان نهیب بزنیم. در این زمینه باید کار کنیم، حرکت کنیم.
🔹«انتظار داریم اهل فکر و اهل نظر در مراکزی که میتوانند و اهلیت و صلاحیت این کار را دارند، در این زمینهها کار کنند، فکر کنند، مطالعه کنند؛ بتوانیم پیش برویم. مراقب باشیم دچار سطحیگری و ظاهرگرایی نشویم، دچار تحجر نشویم، دچار سکولاریسمِ پنهان هم نشویم.»
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حیفا به شهر اشباح تبدیل شد
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢نتانیاهو: روزهای سختی پیشرو داریم
🔹پس از ترور نصرالله هنوز روزهای سختی پیش است. تغییر موازنه قوا امکان ایجاد ائتلاف جدید در منطقه را به همراه دارد.
🔸این روزها چالشبرانگیز هستند. نباید فراموش کرد که هنوز در بحبوحۀ جنگ سختی هستیم و هزینههای آن سنگین است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصابت پهپاد مقاومت عراق به ایلات
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢روزنامههای دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa