💥عظمت سوره های مسبحات💥
✍آیت الله کشمیری"ره" میفرمودند:
«مرحوم سید علی آقا قاضی، شب ها قبل از خواب [مسبحات ششگانه، یعنی سوره های حدید، حشر، صف، جمعه، تغابن و اعلی را] می خواند; چه آن که روایت دارد پیامبر اکرم (ص) هم قبل از خواب می خواندند و می فرمودند: در این سوره ها آیه ای است که بهتر از هزار آیه است; و امام باقر (ع) فرمود: کسی که قبل از خواب مسبحات را بخواند، نمی میرد تا آن که حضرت قائم (ع) را درک کند و اگر بمیرد، در جوار پیامبر خواهد بود.
🔺️اصول کافی، ج 2، ص 620
🔻روح و ریحان، ص 82- 81
#حکیمانه
#در_محضر_استاد
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
─┅═༅𖣔💠𖣔༅═┅─
@basiratekhanevadeh
─┅═༅𖣔💠𖣔༅═┅─
💠نحوه برخورد صحیح با «حس مالکیت» در کودکان
🔷اول مالکیت بعد بخشش
والدین باید بدانند برای پیدا شدن حس سخاوت، بخشش و توانایی قرض دادن، اول لازم است حس مالکیت در کودک پدید بیاید. اگر نگذاریم حس مالکیت در کودک به وجود بیاید و تثبیت بشود، کودک نه تنها نسبت به وسائل خود بلکه نسبت به وسائل دیگران هم حریص خواهد شد و هیچگاه موفق نخواهد شد در این زمینه با همسن و سالان خود رابطه خوبی برقرار کند.
به حس مالکیت کودک احترام بگذارید و برای آن ارزش قائل باشید. حس مالکیت باعث به وجود آمدن حس ارزشمندی و استقلال در کودک میشود. هیچگاه وسائل او را به زور نگیرید و به دیگران بدهید. با کودک صحبت کنید و اگر تمایل نداشت وسائلش را به کسی بدهد با روشهای دیگر جو بین کودکان را آرام کنید
🔷آموزش قرض دادن و تعامل کردن
درباره وسائل متعلق به کودک مثل اسباببازیها در اولین مرحله باید مبنا را بر قرض دادن بگذارید و آن را به کودک آموزش بدهید. وقتی کودک مفهوم مالکیت در قالب «مال من» و «مال او» را بلد باشد، میفهمد برخی وسائل متعلق به او هستند و برخی نیستند. پس میتواند با امانت دادن وسائل متعلق به خودش برای دقایق یا ساعاتی از وسیله دوستش استفاده کند.
در صورت تثبیت صحیح مفهوم مالکیت در ذهن کودک او با قرض دادن، تعامل کردن با دیگران را هم یاد میگیرد. به این ترتیب کودک راحت میتواند با همسن و سالان خود بازی کند و نگران از دست رفتن حس مالکیت خود نباشد.
🔷مراقب جملات سمی باشید
گاهی اطرافیان برای از بین حساسیت کودک نسبت به وسائل خود به شوخی از جملاتی مثل « میدی عروسکت رو من ببرم خونه؟»، « اگه نیای ببوسمت، ماشینتو میبرم برای نوهام» استفاده میکنند.
ما میدانیم که هیچ بزرگتری اسباببازی کودک را با خودش نمیبرد ولی این جملات برای کودکان به همین اندازه جدی است و یک تهدید به حساب بیاید. اگر کودک برای حفظ اموالش به خواسته بزرگترش تن داد باید بدانیم او را وارد مسیر خطرناکی کردهایم که در سنین بزرگتر به راحتی فریب خواهد خورد و برای حفظ دوستداشتنیهایش به خواستههای نامعقول وخطرناک دیگران هم تن خواهد داد. بنابراین بسیار جدی و البته محترمانه با این صحبتهای کلیشهای اطرافیان برخورد و از چارچوب ذهنی کودک خود محافظت کنید: « عمو شوخی میکنه، ماشین برای شماست»، « خاله شما رو دوست داره، اگر دوست داری شما هم برو پیشش بشین»
از طرف دیگر والدین هم باید مراقب باشند که برای خواباندن قائله بین کودکان بر سر اسباببازی و درگیری بچهها برای حس مالکیت، از جملات سمی استفاده نکنند: « اینو بده به دوستت، خودم یکی دیگه برات میخرم»، « اینو بده به دوستت، یکی بزرگتر یا جدیدترش رو برات میخرم»
🔴قرار نیست که حس مالکیت کودک را با مصرفگرایی تعویض کنیم. به این معنی که کودک هیچ حس تعلقی به وسائل خود نداشته باشد چرا که مطمئن است والدین برای او یکی بهتر و بزرگتر را تهیه خواهد کرد. این بچهها در آینده با مفاهیمی مثل مسئولیتپذیری و یا قدرشناسی هم دچار مشکل خواهند شد.
🔷به کودک برچسب نزنید
همه میدانیم که برچسب زدن به کودک کار نادرستی است. اما برخی والدین تصور میکنند برچسب زدن برای یاد دادن فضائل اخلاقی و آشنایی او با رذایل اخلاقی کار درستی است. بنابراین برای اینکه به کودک بگویند خساست کار نادرستی است در مواقعی که کودک میخواهد از حس مالکیت خود دفاع کند به او میگویند: « خسیس نباش»⛔️
، « ببین اشکش رو درآوردی»⛔️
، « تو که صدتا ازینا داری یکیشو بده به دوستت».⛔️
باید بدانیم این جملات نه تنها برای کودک آموزنده نیستند بلکه چون توانایی درک آنها را ندارد چه بسا موجب نهادینه شدن خصیصهای که از آن میترسیم، مثل خساست، در کودک باشد. برای کودک تفاوتی ندارد که چه مقدار اسباببازی دارد و یا کودک مقابل او آن اسباببازی را ندارد. کودک تک بعدی میاندیشد و در اندیشه او در آن لحظه فقط این است « این اسباببازی من است، مال من است و کسی نباید آن را داشته باشد»
اگر بتوانیم فرآیند ذهن و تجزیه و تحلیل کودک از مسائل مختلف را در سنین مختلف بدانیم، میتوانیم در مواقع حساس خودمان را جای او بگذاریم و تصمیماتش را با عقل و منطق خودش بررسی کنیم.
📌📌بزرگترین اشتباه در فرزندپروری این است که با عقل و تجارب بزرگسالانه، رفتار کودک را تحلیل کنیم و از کودکی 4ساله بخواهیم مانند والد 40ساله خود فکر و رفتار کند
#تربیت_فرزند
#حس_مالکیت
@basiratekhanevadeh
مدیریت آرزوها.mp3
7.19M
#تلنگری
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
✿ اینکه خداوند یک شب، در یکی از بزرگترین و مهمترین رحمهای زمانی را به عنوان لیلة الرغائب یا شب رغبتها قرار داده است،
نشان ازین دارد که #آرزو #گرایش #رغبت تا چه حد می تواند در ساختار وجودی و سیر تکاملی #انسان نقش داشته باشد.
اینکه؛
- چه چیزی را آرزو کنیم؟
- چطور آرزو کنیم؟
- آرزوهایمان را چطور اولویت بندی کنیم؟
نشان می دهد چقدر در راه رسیدن به #انسانیت موفق بودهایم!
※ ویژه #لیلة_الرغائب
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سخنرانۍاستادشجاعۍ✨
نوجوان من، ناسازگاره، اصلاً حرف گوش نمیده!
همسر من لجبازه، همش ساز خودشو میزنه!
ممکنه ایراد کار، خود شما باشی!
@basiratekhanevadeh
💔 چرا همسرم عاشقم نیست؟
🔻اساساً محبت در ازدواج نمیتواند آنقدر عمیق و پرحرارت باشد که ما تصور میکنیم. اینکه امکان داشته باشد با یاد کسی دلمان بلرزد، با بردن نامش دست و پایمان را گم کنیم، از دیدنش حس پر شدن تمام خلأهای روحمان را داشته باشیم و این حسها همیشگی و دائمی باشد درون ما؛ تصور غلطی است. معمولا اینجور حسها سطحی و زودگذر هست و در دراز مدت اینگونه نخواهد ماند.
🔻اصولا توقع عاشقی از کسی داشتن خودش باعث نفرت خواهد شد. مرد وارد خانه میشود، همسرش به هر دلیلی الآن حوصلۀ خیلی چیزها را ندارد، به او میگوید: تو چرا مرا تحویل نگرفتی وقتی وارد خانه شدم؟ خانم میگوید: خب حال نداشتم، سرم درد میکرد! مردی که توقع زیادی از عشق داشته باشد اینگونه خواهد شد، به او میگوید: اِ؟ تو مگر مرا میبینی سر دردت برطرف نمیشود؟ مگر روحیه نمیگیری از حضور من؟ چرا اینقدر سرد برخورد میکنی؟ با کمی بیمحلی طرف مقابل از چشمش میافتد. چون توقعش را دیگر برطرف نمیکند.
🔻همۀ این نوسانات موجب میشود که آن عشق موهوم و خیالی مخدوش بشود. عشق موهوم و خیالی مخدوش شد، کینه و نفرت شروع میشود. سر چی؟ سر چیزهای خیلی ساده که شما بزرگترش را از رفقای خودتان میبینید اما کینه پیدا نمیکنید.
#استاد_پناهیان
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
@basiratekhanevadeh
👶 تربیت گام به گام کودک
🔸هنگامی که کودک به سه سالگی رسید لا اله الا اللّه را به او بیاموزید و او را رها کنید (همین مقدار کافی است).
🔸وقتی هفت ماه دیگر گذشت محمد رسول اللّه (ص) را به او آموزش دهید و سپس او را رها کنید
🔸آن گاه که چهار ساله شد صلوات فرستادن را به او بیاموزید.
🔸در پنج سالگی به او سمت راست و چپ را آموزش دهید و قبله را نشان او داده و بگویید سجده کند. آن گاه او را تا شش سالگی واگذارید.
🔸در شش سالگی فقط پیش روی او نماز بخوانید و رکوع و سجود را یادش دهید تا هفت سالش هم تمام شود
🔸وقتی هفت سالگی را پشت سر گذاشت، وضو ساختن را به او تعلیم دهید و به او بگویید نماز بخواند
🔸 هنگامی که نه ساله شد وضو و نماز را به نیکی آموخته باشد.
🔸و هنگامی که آن دو را به خوبی یاد گرفت خدا پدر و مادر او را به خاطر این آموزش شان خواهد آمرزید
📚وسائل الشیعة، ج15، ص193
@basiratekhanevadeh
پشتِ تمام #آرزوهایت
خدا ايستادہ
ڪافيست بـہ حڪمتش
ايمان داشتـہ باشے
تا قسمتت سر راهت قرار گیرد
وی را بخوانيد
تا شـما را اجابت ڪند
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه روند رشد جمعیتی ایران، چین، رژیم صهیونیستی آمریکا و روسیه از ۱۳۴۰ تا کنون
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ #استاد_شجاعی
🌛در #شب_آرزوها، اگر صادقانه یک اکسیر را بخواهید و دریافت کنید؛
بقیهی مسیر خود را بسمت سعادت هموار کردهاید!
#لیله_الرغائب
@basiratekhanevadeh
📖 بخوان به عشق امیرالمؤمنین(علیه السلام)
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
@basiratekhanevadeh
🌷علامه مجلسی فرمودند: شب جمعه مشغول مطالعه بودم، به این دعا رسیدم...
💌 بسم الله الرحمن الرحیم،
☘️الْحَمْدُ لله مِنْ اَوَّلِ الدُّنْیا اِلی فَنائِها
وَ مِنَ الآخِرَه اِلی بَقائِها, اَلْحَمْدُاللهِ عَلی کُلِّ نِعْمَه، اَسْتَغْفِرُالله مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ وَ اَتُوبُ اِلَیْه، وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ
🔸بعد یک هفته مجدد خواستم، آنرا بخوانم، که در حالت مکاشفه از ملائکه ندایی شنیدم، که ما هنوز از نوشتن ثواب قرائت قبلی فارغ نشده ایم...
📚قصص العلماء، ص 80
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ شب آرزوها
همین آرزومه...
ببینم ضریح حسین روبرومه ...
صلی الله علیک یا اباعبدلله ...
@basiratekhanevadeh
32.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ
💠در شب آرزوها رفتگان را فراموش نکنیم
🔹آنچه خواهید شنید:
والدین بعد از وفات فرزندان خود را عاق میکنند اگر ....
🎞 در نشر حداکثری سهیم باشید.
#امام_زمان
#لیله_الرغائب
#شب_ارزوها
#ماه_رجب
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | معنای حضور قلب در نماز
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: در میان فرائض هم از همه مهمتر نماز است؛ نماز اوّل وقت، با حضور قلب. حضور قلب یعنی اینکه شما وقتی نماز میخوانید، بدانید دارید با کسی حرف میزنید، مخاطب دارید. توجّه به این داشته باشید. گاهی هم حواس انسان پرت میشود؛ عیبی ندارد، بهمجرّد اینکه باز حواس انسان جمع شد، همان حالت و احساسِ داشتن مخاطب را در خودش احیاء کند و زنده نگه دارد؛ این حضور قلب است. نماز با حضور قلب، نماز اوّل وقت، حتّیالمقدور نماز به جماعت، این چیزها را رعایت کنید، شما اعتلای روحی پیدا خواهید کرد، فرشته خواهید شد، از فرشته بالاتر خواهید شد؛ این را شما بدانید. ۱۳۹۴/۴/۲۰
👈 حضرت آیتالله خامنهای در پیام به بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز: نماز، آنگاه که با احساس حضور خداوند، گزارده شود به همهی عرصههای زندگی نورافشانی میکند و دنیا و آخرت فرد و جامعه را آباد میسازد. ۱۴۰۱/۱۱/۵
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درخواست دیدنی کودک
از رهبر انقلاب
#ویژه_شب_جمعه
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 براندازهای گرامی ، سربازهای نوجوان خمینی رو ببینید ، بعد برید به این فکر کنید چرا همهتون رو جمع کنن یه کفش اینا نمیشید...
@basiratekhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آزادی بی قید و بند!!
دکتر غلامی:
🔹انسان آزاد آفریده شده اما تعریف های مختلفی از آزادی داریم
🔸بعضی افراد اینگونه تعریف میکنند که انسان از هر قید و بندی آزاد باشد! اصلا همچین تعریفی اجرایی نیست !
🔹هر آزادی باعث محدود شدن آزادی دیگری میشود.
@basiratekhanevadeh