📌موافقان، مخالفان و ممتنع های«FATF» در مجمع تشخیص مصلحت نظام
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
📌کاهش رشد جمعیت را جدی بگیرید.
🔹کاهش میزان رشد جمعیت در کشورمان موضوعی است که باعث نگرانی همه دلسوزان به انقلاب اسلامی شده است. بدیهی است که در چنین وضعیتی جمعیت کشور در آینده پیر خواهد بود. طبق آمار در وضعیت فعلی ایران جوان ترین کشور از لحاظ سنی محسوب می شود که مزیت خوبی برای کشور به حساب می اید. از این رو انتظار برنامه ریزی دقیق و عملی از مسئولین می رود که از این مزیت بهر برداری کافی در جهت تحقق آرمانهای کشور داشته باشند. یکی از برنامه ریزی ها باید تشویق مردم کشورمان به فرزند آوری است. امری که که نجات آینده توسعه و پیشرفت کشور به آن وابسته است. خوردن تعادل جمعیتی، تضعیف جایگاه ایران به عنوان یک کشور اسلامی، خطر سیاسی و امنیتی، خطرات اقتصادی، خطرات فرهنگی و اجتماعی را به دنبال دارد.اگرچه کنترل موالید تحت عنوان تنظیم خانواده در ایران پیش و پس از انقلاب اسلامی اجرا شده است، در بعضی شرایط شاید مفید و ضروری به نظر می رسید. اما باید توجه داشت که این امر یک استثناء است و نباید به صورت یک قاعده ساری و جاری باشد. در تحقیقات و محاسبات دقیقی که از سوی اندیشمندان به عمل آمده چشمانداز خطرناکی برای روند فعلی نرخ زاد و ولد پیشبینی شده است که تأمل در اجرای برنامه کنترل زاد و ولد و بلکه سیاست گذاری برای افزایش جمعیت را ضروری می سازد. امروزه مشکلات ناشی از کنترل موالید ایران را نیز در برگرفته است. نکته بعدی این است که بالا بودن جمعیت می تواند یک حُسن تلقی گردد. کشورهای که جمعیت بالاتری دارند نسبت به کشورهایی با جمعیت پایین تر از شرایط بهتری برخوردار می باشند. با یک برنامه ریزی دقیق از جمعیت بالا می توان در افزایش تولید، افزایش امنیت کشور، بالا بودن نیروی نخبه و دانشمنداستفاده کرد.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نفوذ غرب در اقتصاد ایران بعد از انقلاب ‼️
👤دکتر عبدالملکی، استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق :
وقتی به ۱۳ برنامه توسعه کشور در قبل و بعد از انقلاب نگاه میکنید، متوجه نمیشوید کدام برنامه برای قبل از انقلاب و کدامیک برای بعد از انقلاب است!/ بعد از انقلاب نظامات اقتصادی که آمریکاییها برقرار کردهاند همچنان به کار خود ادامه می دهد. بانک، صنعت خودرو، بازار ارز، کشاورزی و نظام بودجه ریزی ما همانی است که آمریکایی ها طراحی کردند.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
⭕️ تا خودمان نخواهیم، مشکل ازدواج حل نمی شود!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
اسمش «جمعیت امام علی علیه السلام»ـه؛
داره تو جمهوری اسلامی فعالیت میکنه؛
هدفش هم در ظاهر انجام کار مذهبیه؛
ولی یه مشت برانداز ضددین دارن برای انحلالش آه و ناله میکنن :)))
اصلا هم تابلو نیست که داستان چیه :)))))
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
▪️ماجراهای فروش و تحویل #واكسن_کرونا محملی شده تا مردم دنیا سیستم حاکم بر آمریکا را خوب بشناسند.
اینکه چقدر خودخواه، سستپیمان و غیرقابل اعتمادند.
به دولتها بویژه اروپاییها قول دادند، پولها را پیشپیش گرفتند، روی مردم کشورهای دیگر تست کردند، حالا میگویند اول خودمون بعد بقیه!
💬محمدصالح نورانی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
✅کلیپ غیراخلاقی و ۹ پیشنهاد مادرانه برای سوادرسانه ای
مسوولین کم کاری می کنند؟ شبکه اجتماعی هم مصیبت شده است؟ میلیاردها دلار خرج می شود تا فرزندتان را از خودش و از شما بگیرند؟
همه اینها درست. اما نقش مادر کلیدی است. #سواد_رسانه ای مادر کارگشا است. در روزگاری که همه خوابند هیچ کس مثل مادر هوشیار نیست و موثر.
🔸این متن از جهت سواد رسانه ای به نقش مادرانه می پردازد؛ فقط از جهت سواد رسانه ای و نه بیشتر.
شما می خواهید به فرزندتان کمک کنید. حالا فرض کنید سردبیر یک رسانه اید و او مخاطب . باید چه کرد؟
تغییر در مخاطب از طرق فرآیند اقناع انجام می شود. رسانه با اقناع بینش و گرایش و رفتار مخاطب را تغییر می دهد.
🔹با این مقدمه باید چه کرد؟
1⃣یکم. نگران باشید نه مضطرب
گام اول خودتان اید. شما رسانه اید. اما رسانه هیجانی وعصبانی هیچ وقت نمی تواند موثر باشد. پس بر خود مسلط باشد. نه خودتان احساس گناه کنید و نه به فرزند احساس گناه دهید. صبور باشید و همه چیز را تمام شده نپندارید.
2⃣دوم مقتدرانه عمل کنید نه مستبدانه.
مستبدانه تصمیم نگیرید و برخورد متصلبانه نکنید. با این حال مقتدر باشید. آدم مقتدر، قدرتش از اعتبارش است. هم قدرت دارد و هم مشروعیت. مادر به خودی خود اعتبار دارد. این اقتدار را نگه دارید که بسیار از آن کار بر میاید. اولین گام برای اقناع اعتبار منبع است که مادر در اوج آن قرار دارد.
3⃣سوم. اهل مدارا باشید نه مسامحه.
فرق ظریفی ایندو دارند. با فرزندتان متناسب با شرایطی که دارد مدارا کنید. اما مسماحه نکنید. یعنی بی خیال نباشید. ادمی که مدارا می کند تلاش می کند متناسب با شناخت و ظرفیت فرزند او را گام به گام به مقصد هدایت کند. اما ادم اهل مسامحه فرزندش را رها می کند.
4⃣چهارم نظارت کنید نه مچ گیری.
نرم افزارهای مختلفی برای نظارت بر فرزند وجود دارد؛ از آنها استفاده کنید. برای نظارت وقت بگذارید اما هر اطلاعی کسب کردید جار نزنید. مچ نگیرید تا حریم ها حفظ شود و فرزندان احساس نکند راه بازگشت وجود ندارد. فقط اطلاع کسب کنید تا متناسب با آگاهی تصمیم بگیرید.
5⃣پنجم. فعال باشید نه منفعل
مرحله بعدی شکستن مقاومت است و در اینجا شکستن تابو. ماجرا را عادی کنید تا حس کنجکاوی بر دیگر هیجان ها اضافه نشود. خیلی صادقانه و تا دیر نشده موضوعی که نگرانش هستید را با او در میان بگذارید. مثلا اگر اطمینان دارید که فرزندتان در معرض مواجه با کلیپ است خودتان زودتر او را مطلع کنید که ماجرا چیست وحس کنجکاوی را تعدیل کنید. بگذارید از شما بشنود تا دیگری.
6⃣ ششم. تذکر دهید نه تعلیم
مرحله بعد از شکستن مقاومت، ایجاد تردید است. برای ایجاد تردید استدلال کافی نیست. از عواطف استفاده کنید. از ابزارهایی که می تواند یک تلنگر برای فرزندان محسوب شود. آنچه فرزندتان می داند را در این مرحله تذکر دهید. مثلا توجه دادن به خودش؛ به بزرگیش و هویتش. یا تذکر دادن به عقوبت های دنیایی و غیردنیایی. یا حتا اینکه هر آدم عاقلی در هر جای دنیا نسبت به این موضوع نوعی نفرت دارد. این مرحله تذکر است نه تعلیم. بین ایندو تفاوت است. مثل تفاوت حکمت و موعظه. در تذکر، برخلاف تعلیم شخصیت متذکر و اعتبار منبع بسیار مهم است. مادر و مادری ازین جهت خیلی موثر است.
7⃣هفتم. تعلیم دهید نه تخدیر
حالا نوبت شناخت است. فرزنداتان را در مرحله دودلی رها نکنید. تحمیق یا تخدیر یعنی بی اعتنایی به آگاهی بخشی و رها کردن فرزند در جهل. با زبان همدلی و متکی به نقاطه مشترک با فرزند برای او استدلال کنید. استدلال درباره چی؟ سه چیز. اولا صاحب اثر کیست و چه ویژگی هایی دارد. دوم درباره خود اثر. اینکه چه مشخصاتی دارد. موسیقی و شعر و بازیگران و .... مرحله سوم نیز اینکه این کلیپ در شرایط امروز جامعه چه کارکردی دارد؟چه چیز را در مخاطب هدف گرفته است. چرا برایش تخریب این وجه در مخاطب اهمیت دارد؟
8⃣هشتم تشویق کنید نه تادیب
واپسین مرحله در اقناع ترغیب است. یعنی ایجاد رفتار. این مرحله را با تشویق امتحان کنید تا تادیب. مثلا تشویقش کنید همین مسیر را برای کمک به دوستانش دنبال کند. تلاش کنید در این ایام بیشتر سمت کارهای دلپسند و دوست داشتنی برای خودش و خانواده برود. بیشتر سمت معنویت برود و کمتر در تنهایی و خلوتی شبکه های اجتماعی باشد.
9⃣نهم. پیروزید نه شکست خورده
توجه کنید که در هر شرایطی پیروزید. زیبایی نزد فرزند شماست به امانت. بخواهد و نخواهد درونش خوبی ها را فریاد می کند. هم از درون به فضائل کشش دارد و هم از بیرون. هرکاری از دستتان ساخته است انجام دهید اما توجه کنید که هدایت اصلی دست من و شما نیست. دست اوست که حاضراست و ناظرست و باقی است. اوست که هادیست. به اسم رب ظاهر است و مربی است و تربیت با اوست. پس اول تلاش و بعد هم با حسن ظن و ایمان به پیروزی دعا کنید
🖍 محسن مهدیان
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه
🔴#وابستگی در صنعت #خودروسازی
🔹صنعت خودرو کشور برای تولید ۱.۵ میلیون خودرو سالانه به ۳.۵ میلیارد دلار ارز برای تامین قطعات و لوازم یدکی نیازمند است، در حالی که واردات این میزان خودرو حداقل ۱۵ میلیارد دلار نیاز دارد.
🔹جالب است بدانید که تحریم کنندگان ایران، هیچ گاه واردات خودرو را تحریم نکردند بلکه قطعات خودرو را تحریم کردند تا ایران نتواند صنعت خودروسازی داشته باشد.
🔹نکته ی مهم تر اینکه این صنعت، محرک صنایع مختلفی مانند فولاد، آهن، آلومینیوم، مس، پلاستیک، شیشه، منسوجات، تراشههای کامپیوتری، برق، الکترونیک، لاستیک و موارد مشابه است، در نتیجه دولتها برای صنعت خودرو اهمیت ویژهای قائلند چرا که از یک سو بخش مهمی از درآمدهای کشور را تشکیل می دهد و از دیگر سو همواره از صنعت خودرو به عنوان نشانه ی قدرت، عظمت و افتخار یاد می کنند.
🔹 هدف از تحریم ها جلوگیری از وقوع یک اقتصاد درونزای قوی در ایران است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیل سیاسی صوتی
💠 چرا مجلس اینترنت را گران کرد؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر علی بابایی کارنامی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
📌غنی سازی 60 درصدی در ایران در اختیار کیست؟
مطرح شدن غنی سازی 60 درصدی توسط رهبر معظم انقلاب باعث شد که جمهوری اسلامی در برابر تلاشهای محدود ساز غرب با سربلندی بایستاد. از طرف دیگر آمریکا و سه کشور اروپایی در تلاش اند تا قطعنامه ضد ایرانی را در آژانس انرژی اتمی به تصویب برسانند و به نوعی آنها در تلاش اند تا ایران را به عقب برگردانند. عقب نشینی از صنعت هسته ای مقدمه ای است برای تبدیل شدن کشور به لیبی که بستری برای شروع شیطنتهای غرب خواهد بود. از این رو ایستادی ایران بر حق مسلم خود در داشتن فناوری هسته ای غرب را بشدت مایوس خواهد کرد.
حال این سوال مطرح می شود که آیا ایران توان غنی سازی 60 درصدی به صورت بومی دارد یا نه؟
رصد اجرای مصوبه راهبردی مجلس شورای اسلامی نشان می دهد سازمان انرژی اتمی اجرای قانون مجلس مبنی بر اقدام راهبردی علیه تحریم ها را به خوبی پیش برده است. گزارش های میدانی نیز نشان میدهد که این سازمان از لحاظ فنی نه تنها توانایی خوبی برای غنی سازی 60 درصدی در اختیار دارد بلکه حتی برای برگشت به شرایط قبل از برجام نیز از دانش فنی کافی و جالب توجهی برخوردار است. بنابراین دانش غنی سازی 60 درصدی بطور کاملا بومی شده در اختیار دانشمندان هسته ای قرار دارد و دست نظام در این زمینه بالاست.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🚫 پاسخ شایعه👆👆👆
📌میتوان گفت عبارت «اولین کامپیوتر وارد شده به ایران» هم درست است هم غیردقیق. درست است اگر گفته شود اولین کامپیوتر از اولین سری که به صورت انبوه و برای استفاده عمومی و نه شخصی وارد کشور شد. 👈چون برای نخستین بار در سال ۷۰ یا ۷۱ خورشیدی بود که کامپیوتر به صورت انبوه و در حد ۲۰۰ هزار دستگاه وارد کشور شد و در اختیار ادارات و سازمانها قرار گرفت. از سوی دیگر دقیق نیست چون اولین کامپیوتر در آغاز دهه ۴۰ وارد شد و در دهههای ۵۰ و ۶۰ هم وارد میشد اما بسیار معدود و برای مصارف خاص و نه عام. تا جایی که گفته میشود نخستین کامپیوتر در سال ۱۳۴۱ و طبعا در ابعادی بسیار بزرگتر از نسلهای بعد وارد ایران شد؛ هر چند که استفاده چندانی از آن صورت نمیپذیرفت و در اختیار افراد خاصی بود.
☑️در دهه ۵۰ اما با افزایش درآمدهای نفتی استفاده از آن در برخی دستگاهها آغاز شد و تصویری از امیرعباس هویدا، نخستوزیر وقت که در سال ۱۳۵۴ ثبت شده او را در حال کار با کامپیوتر نشان میدهد؛ اگر چه باز روشن نیست واقعا تا چه اندازه استفاده میکرده و «جیمز بلر»، عکاس نشنال جئوگرافیک این لحظه را شکار کرده یا خود خواسته با این ژست عکس بگیرد؛ چرا که هویدا علاقه بسیاری به ژستهای خاص خود داشت و پیپ و عصا و ارکیده سه ژست مشهور او بودند.‼️
🔴در این سالهاست که شرکت آیبیام فعال میشود. منتها با پیروزی انقلاب نام آن به شرکت دادهپردازی ایران تغییر میکند و با محدودیتهایی که بر سر واردات کامپیوتر به وجود میآید، چند سال متوقف یا محدود میشود تا این که در میانه دهه ۶۰ یک شرکت خصوصی مبادرت به این کار و پیشبینی میکند در سال ۷۰ نیاز به ۷۰ هزار دستگاه خواهد بود.
✔️درمورد اینکه با کامپیوتر توسط جمعی از مذهبیون محالفت شد هم باید گفت بر اساس آموزه های دینی اساساً اسلام با فناوری و پیشرفت مخالف نیست و اگر هم اشخاصی مذهبی با این مقوله مخالفت کرده اند ساده اندیشی و بهتر است بگوییم بی انصافی است که آنرا به کل مذهب تعمیم دهیم.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️گزارش شبکه ای بی سی آمریکا از وضعیت غذای سربازان مدافع ساختمان کنگره: غذای سربازان، کپک زده و نپخته است و در آن خرده آهن دیده میشود.
👈آمریکا همان کشوری است که قرار بود با برجام، مشکل آب ایران را هم حل کند!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔻 افشای جزئیات پایگاه نظامی مشترک امارات-اسرائیل در جزیره "میون" یمن
🔸المیادین:
تصاویر ماهوارهای جدیدی منتشر شده است که اطلاعات بیشتری را از مساحت بالا و گستردگی پایگاه مشترک امارات و اسرائیل در جزیره "میون" یمن در ساحل "باب المندب" فاش میکند.
🔸این تصاویر همچنین اقدام امارات به احداث یک فرودگاه برای جنگندههای این کشور در جزیره میون را نشان میدهد.
🔹قابل ذکر است، نظامیان اماراتی در راستای استمرار تجاوزات علیه یمن، دو هفته پیش (اواسط فوریه) پایگاه نظامی خود را از اریتره به جزیره میون یمن در جنوب دریای سرخ منتقل کردند.
🔹در پی این رخداد مشخص شد که چند زیردریایی و ناوچه موشکی ارتش رژیم صهیونیستی نیز برای حمایت از نظامیان اماراتی در تنگه باب المندب مستقر شدهاند.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در این آشفته بازار فضای مجازی چگونه از کودکانمان محافظت کنیم؟
🔸آیا فراگرفتن سواد رسانهای کافیست؟
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 باورتان را تغيير دهید تا زندگيتان تغيير كند
🔸تا سال ۱۹۵۴، باور تمام دنيا بر این بود که انسان با توجه به محدودیتهای فیزیکی که دارد، هیچگاه نخواهد توانست یک مایل را زیر چهار دقیقه بدود تا اینکه "راجر بنستر" در مسابقهای، یک مایل را در کمتر از چهار دقیقه دوید!
🔹از آن پس، طی یک سال حدود ۲۰ هزار نفر این رکورد را زدند و کم کم این کار به سطح دبیرستانها کشیده شد!
🔸چه چیزی فرق کرد طی یک سال؟
🔹هیچچیز، جز یک کلمه :
🔸 "باور" : باور به شدن، باور به امکان.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
دمشق شهر عشق.pdf
1.32M
🔴 رمان : دمشق ، شهر عشق
🔸نویسنده : خانم فاطمه ولی نژاد
✅رمان دمشق شهرعشق بر اساس حوادث حقیقی زمستان ۸۹ تا پاییز ۹۵ درسوریه و با اشاره به گوشه ای از رشادتهای مدافعان حرم به ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و سردار شهید حاج حسین همدانی در بستر داستانی عاشقانه روایت میشود.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناگفتههایی از جلسه دکتر روحانی قبل از سفر به آمریکا در زمان اوباما
🔹 علی عسگری مشاور سابق آیتالله هاشمی رفسنجانی:
در جلسه مرکز تحقیقات استراتژیک آقای یونسی (وزیر اطلاعات دولت اصلاحات) پیشنهاد دادند رئیس جمهور به اوباما دست بدهند. خیلی از اصلاحطلبها یار واقعی نبودند.
🔹 آقای روحانی همه تخممرغها را در یک سبد گذاشت و به داخل توجه نکرد و ضرر و ضربه این کار متوجه نظام و دولت شد.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
امیرعبدالهیان: بدون جانفشانی سردار سلیمانی پاپ فرانسیس نمیتوانست با امنیت وارد عراق شود
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل:
🔻پاپ فرانسیس وارد بغداد شد.
🔻بدون نقش مهم جانفشانی ابومهدی المهندس، سردار سلیمانی و شهدای مبارزه با تروریسم و داعش در عراق و منطقه، امروز پاپ اعظم واتیکان نمیتوانست با امنیت و آرامش وارد عراق شود.
🔻مداخلات کاخ سفید و وجود نظامیان آمریکا در عراق و منطقه همچنان عامل ناامنی است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 کاربران عراقی این پوستر را منتشر کرده اند.
.
خلاصه حرف این پوستر این است :
آیا #پاپ می داند که آهنگ دلنشین زنگِ کلیساها در خاورمیانه در حالی به گوش میرسد که امنیتِ آنها در برابر #داعش ، به لطف تلاش های #قاسم سلیمانی و یارانش تامین شده است ؟
مقدسات مذاهب و ادیان را در برابر تکفیری ها ، این دست با کفایت حفظ کرده است . این حقیقتی است که نمی توان و نباید آن را انکار کرد...
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلطه سرمایهداری بر جهان و تحقیر مردم ادامه دارد
🔹"لومیر" مخترع سینما این تصویر را به عنوان فخر کشور استعماری فرانسه و به عنوان نمادی از شکوه و سخاوت این کشور ثبت و ضبط کرده است.
🔸زن فرانسوی برای کودکان مستعمره هند و چین (مستعمره فرانسوی هند و چین مشتمل بر نواحی ویتنام و کامبوج) غذا میپاشد ... درست مثل مرغ و خروس!
🔸این تصویر که در اواخر قرن ۱۹ به ثبت رسیده شاید عجیب و شگفتآور به نظر برسد اما جهان همچنان بر همین منوال اداره میشود.
🔸جهان سرمایهداری همچنان در سراسر کره خاکی مستعمره میگیرد و با انسان همانطور رفتار میکند که در این تصویر نمایان است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔺 گارد آهنین برای امنیت هوایی
🔸 آمار و ارقامی از برقرای امنیت پروازها توسط سپاه جمهوری اسلامی ایران
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 ما می توانیم !
🔵 روهر آلمان یا پتکو ایران؟
🔹ده سال پیش #پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیاز به پمپ های فوق سنگین ای کیو سی داشت تا با پمپاژ حجم زیاد آب دریا دستگاه هاش رو خنک کنه . توانایی ساخت این پمپ ها در اختیار شرکت روهر آلمان بود و روهر با اینکه قرارداد نوشته بود به بهانه ی تحریم حاضر به ساخت پمپ ها نمیشد . اینجا بود که جوون های شرکت پتکو آستین همت رو بالا زدند و در کمتر از یک سال سه تا از این پمپ ها رو ساختند و تحویل دادند . خبر به روهر که رسیدسریع از دولت آلمان مجوز گرفت و مابقی قراردادش رو انجام داد.
🔹افزایش توان و قدرت داخلی و اعتماد کردن به آن باعث بی اثر شدن #تحریم ها میشود.کشوری که بخواهد کشور قدرتمندی را تحریم کند در واقع خودش را تحریم کرده است و ما برای آنکه تحریم نشویم باید با تکیه بر #توان داخلی، خود را قدرتمند کنیم.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیل سیاسی صوتی
🔸در حاشیه حوادث امنیتی سراوان
💠 طرح رزاق چیست؟
🎙 کارشناس برنامه: علی مختاری
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 دوره شاه و بخشش آرارات و بحرین به پایان رسیده‼️
🔻 وزیران امورخارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب در بیانیه پایانی خود در نشستی در قاهره ادعای متوهمانه امارات متحده عربی درخصوص جزایر سه گانه ایران را تکرار و از این کشور حمایت کردند. آنها در این نشست مدعی شدند که امارات متحده عربی بر جزایر بوموسی، تنگ بزرگ و تنب کوچک حاکمیت دارد و ایران این جزایر را اشغال کرده است. در این خصوص توجه به گزاره تحلیلی تاریخی ذیل حائز اهمیت است:
1⃣ بررسی تاریخی این واقعیت را گواهی میدهد که ایران از گذشته دور بر تمامی جزایر و سواحل خلیجفارس حاکمیت مطلق داشته است.
2⃣با آغاز قرن ۱۹ حضور انگلیسیها در خلیجفارس به بهانه مبارزه با دزدان دریایی ولی در حقیقت برای تامین منافع خود، پررنگ شد و عملاً در خلاء اقتدار دولت مرکزی ایران، تعرض و اشغال جزایر و سواحل ایران را مورد توجه قرار دادند.
3⃣بررسی گزارشات، مکاتبات، نقشهها و اسنادی که توسط خود انگلیسیها در آن مقطع منتشر شده، گواهی میدهد که جزایر بوموسی، تنب بزرگ و کوچک متعلق به ایران است و هیچ مدرکی خلاف آن یافت نمیگردد.
4⃣ در سال ۱۹۰۳ انگلیسیها برای افزایش نفوذ خود در مقابل رقبا از جمله روسها و آلمانها در خلیجفارس، این سه جزیره و در کنار آنها جزیره سیری را به اشغال خود درآوردند. با فشار ایران در طول سالهای بعد و تضعیف دولت انگلیس پس از جنگ جهانی دوم اشغال جزیره سیری در سال ۱۹۶۲ پایان یافت.
5⃣ بدین ترتیب در زمان پهلوی دوم سلسله مذاکراتی بین سالهای ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۱ با انگلیسیها در خصوص مالکیت جزایر سهگانه در اشغال، شکل گرفت و نهایتاً با اعمال فشار و نهایتاً تهدید ایران به جنگ مسلحانه و عدم به رسمیت شناختن امارات در نوامبر سال ۱۹۷۱ (آذر ماه ۱۳۵۰) حاکمیت ایران به طور مطلق به این جزایر بازگشت و پس از ۶۸ سال، اشغال این جزایر پایان یافت.
🖌 احمد_بنافی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat