فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اختصاصی
💠به خاطر فراهم نبودن شرایط برگزاری جلسات تحلیل سیاسی سعی کرده ایم در این فایل تصویری به جریان شناسی انتخابات ۱۴۰۰ بپردازیم.
💠 این فایل تصویری ویژه جریان اصلاحات می باشد.
@basiratesiyasii
🌙دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
✴️ eitaa.com/basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتشار صوت صحبتهای #ظریف درباره اختلافش با حاج قاسم سلیمانی؛ ناراحتی وزیرخارجه از درخدمت بودن سیاست خارجی برای پیشرفت قدرت میدانی ایران
خدا را شکر که حاج قاسمی بود که جلوی شما را بگیرد تا قدرت منطقه ای را فدای سیاستهایتان نکنید!
👇👇👇👇👇
@basiratesiyasii
🔴دیپلماسی احمقانه به دنبال تخریب مرد میدان/تقابل با حاج قاسم نه گندم «پاستور» را برایت دارد، نه «جو» ی واشنگتن!
🔹امروز فایل صوتی وزیر به اصطلاح خارجه ایران در شبکه سعودی منتشر شد. در بخش هایی از این صوت محرمانه که مشخص نیست چطور به آن سوی مرزها و شبکه سعودی رسیده، آقای وزیر اتهامات و حملاتی به #مرد_میدان حاج قاسم سلیمانی وارد می کند و او را متهم می کند که دیپلماسی را فدای میدان کرده است اما حاضر نشده از میدان برای دیپلماسی هزینه کند!
🔹 آقای ظریف شما به اندازه کافی مولفه های قدرت این کشور را هزینه دیپلماسی ذلت بار خود کرده اید و تاوان این شاهکار ذلت بار شما را هم ۸۵میلیون نفر با گوشت وپوست خود درک کرده اند و در نقطه مقابل هم اثرات مثبت اقدامات میدانی حاج قاسم را هم به چشم دیده اند، نه فقط ۸۵میلیون ایرانی که مردمان سوریه وعراق هم از برکات وجود مرد_میدان بهره مند بوده اند.
🔹تمام این سالها شما یک شوخی تلخ در نظام اسلامی بودید و اگر کسی به کوچک بودن شما برای حضور در جایگاه وزیر دستگاه سیاست خارجی نظام شک داشت، با انتشار این فایل صوتی این شک به یقین تبدیل شد.
🔹آقای ظریف شما کدام دستاورد را داشتید که بابت صله ی آن توقع داشتید حاج قاسم "میدان" را هزینه نرد عشق باختن شما با شیطان بزرگ کند؟ شما کدام خطوط قرمز "میدان" سیاست را رعایت کرده بودید که توقع داشتید #سردار_دلها خطوط قرمز "میدان" امنیت را هم به شما بسپارد.
🔹آقای ظریف شما تمام شده اید و فاجعه ی حضور ۸ساله شما در دولت از اذهان پاک نمی شود پس با خاک پاشیدن بر خورشید به دنبال تنفس مصنوعی و زندگی نباتی در عرصه سیاسی کشور نباشید. تقابل با حاج قاسم نه گندم "پاستور" برایتان دارد و نه "جو"ی واشنگتن. ومن الله التوفیق
✍علی سلیمانی
👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
@bssiratesiyasii.mp3
48.65M
موضوع:
کرونا،فضای مجازی وانتخابات
سخنران:
استاد شکوهیان راد
@basiratesiyasii
سخنرانی فوق العاده مهم مهم
#پیشنهاد_دانلود
#انتشار_حداکثری
8 سال دستگاه دیپلماسی دست اینها بود
بیشترین انعطافپذیری نظام با اینها بوده
رفتن مذاکره کردند و نتوانستند از طرف مذاکره تضمین بگیرند
این حرفا فرار به جلوست تا از پاسخگویی فرار کنند.
باید فضا رو به سمت پاسخگو کردن دولت ببریم
👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
#نامرد_میدان
🚨غلبه «میدان» بر دیپلماسی یا حفظ اسرار از «نفوذیها»/ کدام یک علت بیاطلاعی ظریف از اقدامات حیاتی محور مقاومت بود؟
🔹جواد ظریف در فایل صوتی افشاشدهای که امشب منتشر شده، میگوید که در جمهوری اسلامی، در بسیاری از موارد این دیپلماسی بوده که فدای «میدان» میشده و او از بسیاری از اقدامات مهم بیاطلاع بوده و مواردی از جمله بیاطلاعی از حمله به عینالاسد و وضعیت جنگ سوریه را شاهدی بر ادعای خود ذکر میکند.
🔹با اینکه ظریف در اظهارات خود سعی دارد تمام این دسته از اتفاقات را ناشی از اشتباه نظام در برتری دادن میدان نظامی به عرصه دیپلماسی بداند، اما اطلاعات روی زمین میگوید که این تمام واقعیت نیست.
🔹این ماجرا بخشهای ناگفتهای دارد که اتفاقا نه به دلیل برتری میدان بر دیپلماسی، که به جهت شخص جواد ظریف و ساختار معیوب و مسموم وزارت خارجه باید مورد توجه قرار گیرد و حوادث دیگر مبتنی بر آن تحلیل شود.
🔹ارتباطات مشکوک ظریف با مراکز غربی از جمله «گروه بینالمللی بحران» و «نایاک» از دیرباز محل نقد جدی بخش مهمی از نهادهای نظارتی نظام بوده است. مراکزی که با اعضای نشاندار صهیونیست از قبیل جورج سوروس، زیپی لیونی وزیر خارجه اسبق اسرائیل و شیمون پرز ارتباطات روشن و اعلام شدهای دارد.
🔹«رابرت مالی» که اکنون اصلیترین فرد ایالات متحده در برابر جمهوری اسلامی است، قبلا ریاست گروه بحران را برعهده داشته و در حقیقت مسئول همان گروهی است که متن از پیش آماده شده برجام را ماهها قبل از توافق به طرفهای مذاکره پیشنهاد کرده بود.
🔹«تریتا پارسی» از اعضای ارشد نایاک در کتاب خاطرات خود مینویسد که هرگز برای او سخت نبوده که در دوران مذاکرات با محمدجواد ظریف گفتگوهای طولانی مدت خصوصی در هتل محل اقامت وی داشته باشد! او همچنین در کتاب خاطرات خود نوشته که ۳۳ دیدار با مقامات کاخ سفید درباره توافق هستهای داشته که از جمله آن افراد «بنرودز» مشاور اوباما در کاخ سفید، مالی و «کالین کال» مشاور امنیت ملی «جو بایدن» معاون اوباما بودهاند.
🔹گروه «رهپویان صلح» و انجمن «کاسمی» که در حکم خواهران دوقلوی «نایاک» فعالیت دارند، از دیگر مجموعههای مشکوکی هستند که با تیم مذاکرهکننده و هیات آمریکایی ارتباطات نزدیکی داشته و دارند. «هومن مجد»؛ شخصی که روی بالکن هتل محل مذاکرات در کنار جواد ظریف دیده شده بود، مدیر گروه «رهپویان صلح» است.
🔹«محمدعلی شعبانی» عضو دیگر نایاک از اعضای دوتابعیتی تیم مذاکرات هستهای بود که ظریف درباره وی گفته وطنپرستی و حمایت آنها از منافع ملی جای تردید ندارد. وی از کارآموزان نایاک بود که بعدها سفری مخفی به اسرائیل داشت و با افراد و نهادهای مختلفی دیدار کرد.
🔹انتصاب «سحر نوروززاده» از اعضای نایاک به سخنگویی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا در دوره جان کری نیز از جمله موارد دیگری است که ارتباط این دو طیف را آشکار میکند. سحرنوروززاده همان کسی است که انتشار عکس او با «عبدالرسول دری اصفهانی» که به اتهام جاسوسی دستگیر شد، خبرساز شده بود.
🔹دیدار و گفتگو با «رند پال» که در واقع نماینده ترامپ بود و بحثهای زیادی را برانگیخت نیز از جمله اقدامات عجیب دیگر ظریف بود. او هر چند سعی داشت این شخص را «نماینده مردم آمریکا» معرفی کند، اما پس از مدتی مشخص شد که او فرستاده ترامپ بوده و ظریف نیز به دلیل عدم قبول مذاکره مستقیم با دولت ترامپ پس از این دیدار تحریم شد!
🔹مجموعه این ارتباطات مشکوک و مواضعی از قبیل تمسخر قدرت دفاعی کشور و اتهام پولشویی به نظام جمهوری اسلامی، از ظریف و مجموعه تحت مدیریت او دستگاهی نامطمئن غیرقابل اتکا در پروژههای کلان و مهم کشور ساخته است.
🔹این وضعیت به شکلی است که حتی نهاد ریاست جمهوری و شخص حسن روحانی در مواقع حساسی چون سفر بشار اسد به تهران، وزارت خارجه را در جریان قرار نداده بودند و همین امر باعث استعفای پر سر و صدای ظریف شد.
🔹لزوم حفاظت اطلاعات و حراست از اسرار حیاتی محور مقاومت در کنار سابقه منفی تیم وزارت خارجه، شاید راهگشای بهتری برای فهم چرایی چیزی باشد که ظریف بر آن نام «برتری میدان بر دیپلماسی» میگذارد.
@basiratesiyasii
مصاحبه منتشرنشده ظریف: با فشار سلیمانی، دیپلماسی را فدای جنگ کردم
بر اساس فایل صوتی که به دست ایران اینترنشنال رسیده، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، در جریان یک مصاحبه در اسفندماه گذشته که تاکنون منتشر نشده، با اشاره به حاکمیت نظامیان در جمهوری اسلامی، دخالتهای قاسم سلیمانی، فرمانده سابق سپاه قدس، در سیاست خارجی را تایید کرده و گفته دیپلماسی به دلیل فشارهای او فدای میدان جنگ و نظامی شد.
این گفتوگوی بیش از سه ساعته با سعید لیلاز، اقتصاددان حامی دولت، در اسفندماه سال گذشته صورت گرفته و بر اساس محتویات آن به نظر میرسد قرار بوده پس از پایان کار دولت منتشر شود.
ظریف در خلال سخنانش در این مصاحبه با به کار بردن کلمه «میدان» به سیاستهای جنگی و نظامی و دخالت مقامهای امنیتی در دیپلماسی و نهادهای جمهوری اسلامی ارجاع داده است.
او همچنین بارها در طول مصاحبه از لیلاز خواست بخشهایی از گفتههایش را منتشر نکند.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی درباره تحمیل سیاستهای سپاه پاسداران به وزارت خارجه، استراتژی جمهوری اسلامی را «جنگ سردی» خواند و گفت: «من دیپلماسی را بیشتر برای میدان هزینه کردم، تا میدان برای دیپلماسی هزینه شده باشد.»
این مقام دولت همچنین همراهی خود با قاسم سلیمانی را تایید کرد و گفت: «هیچ زمانی در دوران کار من، نتوانستم به فرمانده میدان [نظامی] بگویم کاری را بکن چون در دیپلماسی نیاز دارم.»
او افزود: «تقریبا هربار که من برای مذاکره رفتم این سلیمانی بود که میگفت میخواهم تو این خاصیت یا نکته را بگیری. من برای موفقیت میدان مذاکره میکردم.»
ساختار وزارت امور خارجه امنیتی است
رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی در پاسخ به سوالی درباره دخالت نیروهای امنیتی در سیاست خارجه و امنیتی بودن سابقه بیشتر سفرای منطقهای حکومت ایران گفت: «بیشتر ساختار وزارت امور خارجه ما هم امنیتی است.»
ظریف درباره امنیتی شدن مسائل جمهوری اسلامی در روابط بینالملل گفت: «گروهی در کشور ما در اینکه همه چیز امنیتی شود منافع دارند، چرا که نقش آنها پررنگ میشود.»
او اشاره کرد که این گروه اقلیتی هستند که علاوه بر قدرت بر هم زدن شرایط، توان ایجاد موج گسترده را هم دارند.
سلیمانی زیر بار حرفهایم نمیرفت
ظریف در همین زمینه به نمونه دخالت فرمانده وقت سپاه قدس در مذاکرات وزارت امور خارجه با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اشاره کرد و گفت سلیمانی فهرستی از امتیازاتی را که باید گرفته میشد، تحویل میداده است.
در واکنش به این سخنان، وقتی لیلاز به عنوان مجری اشاره کرد که آیا در مقابل سلیمانی هم گفته بود حاضر است کاری برای دیپلماسی بکند یا نکند، ظریف آن را رد کرد و گفت: «نه، این قسمتش نبود.»
ظریف اضافه کرد: «مثلا اینکه من به او بگویم از هواپیمای ایرانایر در مسیر سوریه [حین درگیریهای نظامی] استفاده نکن، او زیر بار نمیرفت.»
با فشار سلیمانی، پرواز به سوریه شش برابر شد
ظریف در ادامه سخنانش درباره اعمال نفوذهای سلیمانی برای نخستینبار اشاره کرد که پس از رفع تحریمهای هواپیمایی ملی ایران (هما) از سوی آمریکا جان کری، وزیر وقت وزارت خارجه ایالات متحده، در خرداد ۱۳۹۵ به او تذکر داد که پروازها از ایران به سوریه شش برابر شده است.
او اشاره کرد که وقتی برای پیگیری این موضوع از وزارت راه دولت و وزیر وقت آن عباس آخوندی سوال کرد، او در جریان نبوده است.
ظریف ادامه داد در ادامه پیگیریها، فرهاد پرورش، رییس خطوط هوایی ایرانایر، تایید کرد «فشار حاج قاسم» موجب پروازهای هما علاوه بر خط هوایی ماهان شده بود.
وزیر امور خارجه همچنین گفت وقتی در دیدار بعدیاش با سلیمانی از او خواست که به جای هما با ماهان پروازها انجام شود، سلیمانی به او پاسخ داد: «هما امنتر است.»
برای نظام میدان نظامی اولویت دارد
وزیر امور خارجه درباره برعکس بودن جایگاه نظامیان و دیپلماسی در ایران و ضرورت سپردن مسائل به دیپلماتها گفت: «برای نظام میدان اولویت داشت.»
او درباره دوسویه نبودن رابطه جنگ و دیپلماسی در سیاستهای حکومت ایران اشاره کرد: «ما بعد از برجام برای اینکه بتوانیم کار میدانی [نظامی] خود را پیش ببریم، بسیار هزینه کردیم.»
ظریف بار دیگر نقش خود در سیاست خارجی کشور را «صفر» دانست و گفت: «سیاست میدان هم باید تابع استراتژی کشور باشد، اما اینطور نبوده و میدان تعیین کرده که سیاست کشور چه باشد.»
سفر سلیمانی به مسکو برای نابودی دستاورد ما بود
او گفت که پس از نهایی شدن برجام در تیرماه سال ۱۳۹۴ تا روز اجرایی شدن این توافق در دیماه همان سال، اتفاقاتی علیه برجام افتاد که حمله به سفارت عربستان از جمله آنها بود.
ظریف گفت در این شش ماه نخستین اتفاق سفر قاسم سلیمانی به مسکو بود.
@basiratesiyasii
👇👇👇👇
او اشاره کرد این سفر با اراده روسیه و بدون کنترل وزارت امور خارجه ایران صورت گرفت و در راستای «نابودی دستاورد وزارت امور خارجه» با اراده روسیه بوده است.
او در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا دولت اجازه دخالت به سلیمانی مثلا در حوزه پرواز به سوریه را میداد، گفت وزیر راه و رییسجمهور از آن بیخبر بودهاند.
دیپلماسی فدا شد؛ با ما بازی کردند
او در پاسخ به سوالی درباره چرایی دخالت نظامی در تصمیمات دولت، خطاب به حامیان حکومت گفت: «وقتی میدان [نظامی] تصمیمگیر باشد این میشود.»
ظریف افزود: «وقتی که میدان بخواهد بر استراتژی کشور حاکم شود، این میشود که میتوانند با ما بازی کنند.»
او در همین زمینه به مثال برخورد دولت روسیه با ایران و فشار به جمهوری اسلامی در جریان پرونده برجام اشاره کرد.
امنیت نظامیها به ضرر دیپلماسی
وقتی سعید لیلاز در این بخش از مصاحبه از او پرسید آیا این تصمیمات و دخالتها ارزش انجام شدن داشت و آیا در مقابل چیزی برای دیپلماسی به دست آمد، ظریف پاسخ داد: «چه چیزی گرفتیم؟ شما بگویید.»
وزیر امور خارجه همچنین در پاسخ به سوالی دیگر تایید کرد که فدا کردن دیپلماسی «نمیارزید.»
ظریف با اشاره به اصرار سلیمانی بر استفاده از پروازهای هما گفت: «او میگوید چون میدان اصل است اگر دو درصد هما امنتر از ماهان باشد، باید از هما استفاده کند، حتی اگر بخواهد ۲۰۰ درصد به دیپلماسی ضرر بزند، باشد.»
روسیه تلاش کرد برجام به نتیجه نرسد
این مقام دولت همچنین تاکید کرد که روسیه تمام تلاشش را کرد تا امضای برجام به نتیجه نرسد.
ظریف توضیح داد روسیه با وجود درخواست از قبل سلیمانی برای سفر به مسکو و دیدار با ولادیمیر پوتین، رییسجمهور این کشور، درباره جنگ سوریه، زمانی با انجام آن موافقت شد که هفته پایانی امضای برجام بود.
او همچنین به مواردی از تلاش روسیه برای ضربه زدن به برجام طی هفتههای آخر امضای آن، به خصوص در زمینه سوخت نیروگاه هستهای بوشهر، اشاره کرد.
با این حال، ظریف گفت از موافقان جدی رابطه با چین و روسیه است.
از کری شنیدم اسرائیل ۲۰۰ بار به ما در سوریه حمله کرد
این مقام دیپلماسی ایران با تاکید دوباره بر بیاطلاعی از بسیاری از اقدامات منطقهای سپاه پاسداران گفت: «کری باید به من بگوید که ۲۰۰ بار اسرائیل در سوریه به شما حمله کرده است؟!»
او افزود: «شما میدانستید که آمریکا زودتر از من خبر حمله به [پایگاه نظامی] عینالاسد [در عراق] را شنید؟»
این مقام دولت اشاره کرد که با وجود اطلاع عادل عبدالمهدی، نخستوزیر وقت عراق، از حمله سپاه پاسداران پیش از وقوع آن، او دو ساعت پس از آن مطلع شد.
ظریف درباره بیاطلاعیاش از سفر بشار اسد، رییسجمهور سوریه، به ایران در سال ۱۳۹۷ که منجر به نوشتن استعفایش شد گفت: «سفر را من و سلیمانی با هم هماهنگ کردیم، اما وقتی او را آوردند به من چیزی نگفتند و من از تلویزیون دیدم.»
چهارشنبه میدانستند موشک به هواپیمای اوکراینی خورد
وزیر امور خارجه در ارتباط با ماجرای شلیک موشک سپاه پاسداران به هواپیمای مسافربری اوکراین در دیماه ۱۳۹۸ گفت که مقامهای نظامی و امنیتی کشور بعدازظهر چهارشنبه یا صبح پنجشنبه از آن خبر داشتند.
هواپیمای اوکراینی در نخستین ساعات بامداد چهارشنبه ۱۸ دی ماه با شلیک پدافند سپاه ساقط شد.
ظریف گفت که در پیگیری این پرونده و در پاسخ به سوالش درباره شلیک موشک در جلسه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در روز جمعه، برخورد تندی از سوی حاضران با او شد.
او اشاره کرد در آن جلسه رییس ستاد کل نیروهای مسلح، دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزیر راه حضور داشتهاند.
ظریف گفت وقتی در جلسه از این مقامهای نظامی پرسید که اگر موشک شلیک شده به او هم بگویند تا آن را «توجیه» کند، حاضران ضمن رد موضوع از او خواستند آن را در توییترش تکذیب کند.
به لاوروف در مذاکرات فحش دادم
رییس دستگاه دیپلماسی اشاره کرد در جریان مذاکرات برجام به دلیل اختلاف نظر با سرگئی لاوروف، نماینده روسیه، به او توهین کرد.
ظریف گفت در مرحلهای از مذاکرات وقتی به توافق نرسیده بودیم و لاوروف به من گفته بود تو دستورالعملی نداری، در حضور جان کری، وزیر خارجه آمریکا، به او پاسخ داده است: «این مساله به تو ربطی ندارد.»
وزیر امور خارجه ایران همچنین اضافه کرد که به غیر از این عبارت کلمهای «بیادبانه و غیردیپلماتیک» هم خطاب به لاوروف گفته است.
روابطمان با آمریکا به نفع روسیه نیست
او در بخش دیگری به عدم تغییر رفتار دولت آمریکا در زمان ریاستجمهوری جو بایدن اشاره کرد و گفت: «بالای ۱۰ میلیارد دلار پول ما در خارج از کشور بلوکه شده است و از روزی که آقای بایدن آمده هیچ تحولی ندیدیم.»
@basiratesiyasii
👇👇👇
او درباره تنشهای ایران در سطح جهانی گفت ما انتظار داریم چین و روسیه در کنارش با آمریکا مقابله کنند، اما چین رقابت خود با آمریکا را در حوزه تکنولوژی و ژپواستراتژی میداند.
ظریف همچنین اشاره کرد به نفع روسیه نیست که روابط ایران با غرب عادیسازی شود.
مردم ایران قهرمانپرستند
ظریف در ادامه درباره سخنان حاشیهسازش مبنی بر اینکه گفته بود «ما انتخاب کردیم اینطور زندگی کنیم»، مردم ایران را «قهرمانپرست» خواند و گفت وقتی کسی وعده پیروزی میدهد او را میپسندند.
او درباره عدم تمایل شهروندان به مشارکت در انتخابات گفت: «مردم آنچه که اتفاق میافتد را انتخاب کردهاند، شرکت نکردن هم یک نوع انتخاب است.»
ظریف اشاره کرد مردم ایران «قهرمان بودن در منطقه» و ترجیح میدان نظامی به سیاست و اقتصاد را میپسندند.
اینکه محبوبم حجت اداره کشور نیست
ظریف در بخش دیگری در پاسخ به سوالی درباره نامزدیاش در انتخابات ریاستجمهوری پیش رو خود را «محبوب» دانست و گفت: «برای من این که محبوبم، حجت شرعی نیست که بتوانم کشور را اداره کنم.»
وزیر امور خارجه روز یکشنبه پنجم اردیبهشتماه طی نامهای به علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، خواستار حمایت بیشتر از دیپلماتها شد و گفت قصد ندارد در انتخابات ریاستجمهوری نامزد شود.
او در ادامه مصاحبهاش درباره مخالفان داخلی دولت که جلوی مذاکرات را میگیرند، گفت: «حالیشان نیست، خیال میکنند شش ماه دیگر همه چیز سر جایش است و میآیند و مسائل کشور را حل و فصل میکنند.»
از حسن نصرالله بپرسید من خائنم یا خادم!
این مقام دولت با حمایت از سیاستهای «انقلابی» جمهوری اسلامی تاکید کرد قدرت ایران در انقلابی بودن آن است.
او همچنین اشاره کرد که نسل جدید ارزش استقلال کشور را نمیدانند.
ظریف در پاسخ به انتقادهای داخلی از عملکردش در برابر کشورهای غربی گفت: «من بارها گفتم بروید از سیدحسن نصرالله بپرسید من خادم هستم یا خائن.»
احمدینژاد مذاکره با آمریکا را غیرقابل اجتناب کرد
ظریف در پاسخ به سوالی درباره تنش با آمریکا گفت مسائل جمهوری اسلامی با آمریکا هیچگاه حل نخواهد شد، اما میتوان با این کشور «مدیریت تنازع» کرد.
او اشاره کرد محمود احمدینژاد، رییسجمهور سابق و سعید جلیلی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، مذاکره جمهوری اسلامی با آمریکا را «غیر قابل اجتناب» کردند.
ظریف همچنین در واکنش به سخنان جلیلی و کسانی که ایران را تحت فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل متحد نمیدانند، گفت: «دوستان حالیشان نیست که فصل هفتم منشور ملل متحد از ماده ۳۹ تا ۵۱ را در بر میگیرد. این از دروغ بدتر و فاجعه است.»
روحانی بالانشین است
ظریف در پاسخ به سوالی درباره انتقادش از حسن روحانی، رییسجمهور، گفت بزرگترین گلایهاش از او «بالا نشستن و فاصله زیاد» است.
وزیر امور خارجه دولت روحانی همچنین گفت توصیهاش به رییسجمهور «بیشتر گوش کردن» است.
@basiratesiyasii
بصیرت سیاسی 🇵🇸
مصاحبه منتشرنشده ظریف: با فشار سلیمانی، دیپلماسی را فدای جنگ کردم بر اساس فایل صوتی که به دست ایران
متن مصاحبه ظریف در اسفند ۹۹
👆👆👆👆👆
ظریف در درون خودش در جهاد اکبر پیروز نشده است
👈 کنایه اکانت رهبر انقلاب به اظهارات ظریف: آن مردی که میرود جلوی دشمن و واهمه نمیکند و در همه میدانها نه خستگی میفهمد، نه سرما میفهمد، نه گرما میفهمد این اگر چنانچه در درون خودش در آن جهاد اکبر پیروز نشده بود اینجور نمیتوانست جلوی دشمن برود.
#مرد_میدان
#نامرد_میدان
@basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا حاج قاسم اجازه نمیداد، ظریف میدان را در خدمت دیپلماسی بگیرد؟
#استیضاح_ظریف
👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔹واکنش خواهرزاده حاج قاسم سلیمانی به سخنان اخیر ظریف
لطفا همراه شوید✒
@basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جگرم بی قرار و درمانده ست
در رگم شور خون فرمانده ست...
#فایل_صوتی_ظریف به هر نیتی که ضبط شده باشد و به هر نیتی که افشا شده باشد، دوباره #سردار_دل_ها را ترور کرد؛ اینبار ترور سیاسی...
دوباره باید برای مظلومیت شهید ارباً اربای آن شب جمعه ی عجیب اشک ریخت و بغض قاتلانش را در سینه زنده کرد!
پ.ن: احسنت به حسن انتخاب صفحه مجازی @khamenei_ir
بابت بارگذاری به موقع این شعرخوانی به یادماندنی احمد بابایی در حضور رهبر معظم انقلاب
رها_عبداللهی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 میدان تره بار را نميتوانند مدیریت کنند، انتظار دارند میدان امنیت را هزینه دیپلماسی کنند/دیپلماسی انتحاری از نامرد نامزد نمیسازد!
٨ سال به ربالنوع دیپلماسی فرصت داده شد تا به معجزهی مذاکره با شیطان رجیم، اقتصاد افلیج را شفا دهد. از قضا سرکنگبین صفرا فزود و پهلوانپنبهای که برای شکستن سد تحریم رفته بود، کارش به بتنریزی در اقتصاد کشید.
شد غلامی که آب جوی آرَد
آب جوی آمد و غلام ببُرد
این روزها مرغ هوا و آبزی دریا در مدیریت تخممرغی حقوقدانان از فرش به عرش پریدهاند و در بَر و بحر و سماوات و ارضین هیچ جنبندهای را از تیغ دروگر تدبیر و امید، زنهار نیست. میدان ترهبار را نمیتوانند مدیریت کنند و انتظار دارند میدان امنیت منطقهای ایران برای دیپلماسی هزینه شود. چاه ویل مذاکره، قوت لایموت مردم را هم هورت کشیده اما آقایان دوقورتونیمشان باقی است و «هل من مزید» میخوانند.
قوهی عاقلهی نظام، از مؤلفههای قدرت ایران تنها امنیت منطقه را از سبد داد بیستد برجام خارج کرده بود و امروز امیرکبیر خودخواندهی زمان، در حسرت وادادن این امتیاز نقد به غرب، داد و بیداد میکند. آنها که در جهاز هاضمهی غرب جویده شدهاند، از نگاه به شرق ویار میگیرند و عُق میزنند. در دایرةالمعارف حقوقخواندههای بینالملل، منافع ملی در آغوش گشودن برای غرب و لگد زدن به شرق ترجمه میشود.
تغییر پارادایم از دیپلماسی التماسی به دیپلماسی انتحاری، نمیتواند از نامرد، نامزد بسازد. رادیکال کردن فضا، معادلهی پر ابهام لیبرالها را در انتخابات حل نمیکند. دیگی که اصلاحطلبان برای انتخابات بار گذاشتهاند، با قربانی عظیم هم نمیجوشد. برگ برندهی غربباوران گاهی با نفوذ مویرگی، مهرهی سوخته میشود. یاران #آشنا گواهند که رازهای سر به مهر زمها، زندهبهگور نخواهد شد.
دست سردار نمک نداشت یا آش مذاکرات وین برای نمکپروردههای غرب شور شده است؟ یادشان رفته که سدشکن میدان حماسه، خود را جلوی رئیسجمهور سپر کرد تا حریف قمارباز شود. یادشان رفته در مجلس، عبوسا قمطریرا ژست رفاقت با قهرمان #میدان میگرفتند تا از استیضاح فرار کنند. او مراقب نظام بود اما آنها او را هنوز هم رقیب خود میپندارند. قدم زدن با کفتار، گفتارشان را گزنده کرده است.
خون شهید شاید هزینه شود، اما هدر نمیرود. پمپئو حتما نمیفهمد اما ما میدانیم که حاج قاسم آن شب در فرودگاه بغداد زنده شد تا فاتحهی غرب و غربیاوران را یکجا بخواند. مردان خدا با ترور شخصیت، زندهتر میشوند. سلیمانی شهید، شخصیت نظام است؛ وجودش هزینه برای جهان تکقطبی بود و هست. آنها که در دوقطبی سخیف میدان-دیپلماسی از خون او هزینه میکنند، از گندم پاستور نمیخورند.
#ظریف
✍ زهرا محسنی فر
👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😔 آنها که در نبودنت زبان باز کردهاند، حتی نفس کشیدنشان را مدیون تو هستند...
#ظریف
@basiratesiyasii
@bssiratesiyasii.mp3
48.65M
موضوع:
کرونا،فضای مجازی وانتخابات
سخنران:
استاد شکوهیان راد
@basiratesiyasii
سخنرانی فوق العاده مهم مهم
#پیشنهاد_دانلود
#انتشار_حداکثری