22.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 استحاله زهرا رهنورد
♦️ پاسخ به بیانیه اخیر زهرا رهنورد در مورد حجاب
🔸 پنجم رمضان ۵۷ در اصفهان چه خبر بود؟
از پنج روز مانده به ماه مبارک رمضان، تا روز پنجم رمضان مردم بسیاری در منزل آقای خادمی جمع شده بودند. از صبح تا آخر شب، از همهجا میآمدند و از برنامههای مختلفی که اجرا میشد استفاده میکردند. تحصن طولانی شده بود و رژیم به نامهها و درخواست علما بیتوجهی میکرد.
رژیم مُصر بود که هرطور شده سفرۀ تحصن را جمع کند. بارها سعی کردند با آتشزدن چادر روی حیاط خانه فاجعهای بسازند تا مردمی که در حیاط خانه پناه گرفته بودند، بهجرم پناهبردن به خانۀ مرجع و عالم دینی، در آتش بسوزند و فکر تحصن از سرشان بیرون برود.
نیروهای شهربانی برای شکستن تحصن به آیتالله خادمی فشار میآوردند. کاسۀ صبر مردم لبریز شده بود؛ ولی حکومت هنوز به درخواستشان جوابی نداده بود.
نوزدهم مرداد، آقای مسعودی از قم به منزل آیتالله خادمی تلفن کرد و از قول آقای خمینی گفت: «به آیتالله خادمی دعا و سلام برسانید و بگویید تابهحال هرچه بوده از تحصن و تعطیلی بازار، خوب بوده؛ ولی بازار را باز کنند و تحصن را از منزل خارج و در شهر و مساجد منتشر کنند.»
پنجم رمضان، بعد از افطار، آقای محبوبی سخنرانی کرد و سپس پسر آقای خادمی پیام اتمام تحصن را خواند. بهدنبال این اطلاعیه، قرار شد متحصنان ساعت ده شب از منزل حاجآقاحسین خارج و پس از راهپیمایی در خیابانها به منازل خود بروند.
مردم هنوز از محل تحصن دور نشده بودند که مأموران به آنها حمله کردند. از فلکۀ پهلوی تا اطراف خانۀ آیتالله خادمی، پر بود از نیروهای نظامی مسلح. درگیری شدیدی آغاز شد و تا سحرگاه ادامه پیدا کرد که تا آن زمان در اصفهان بیسابقه بود. در کوچهپسکوچهها عدهای را شهید و تعدادی را زخمی کردند.
بالاخره سحر ششم رمضان، صدای رگبارها خاموش شد. حمله و کشتار توسط مأموران رژیم، به منزل آیتالله خادمی و آن شب محدود نشد. فردای پنجم رمضان، از مناطق مختلف شهر خبر میرسید که عدهای از مردم بیگناه با تیراندازی مأموران، مجروح یا شهید شدهاند.
روزنامههای دولتی از واقعۀ پنجم و ششم رمضان با عنوان «تظاهرات مسلحانه» نوشتند؛ درحالیکه در تحصن، مردم هیچ عملیات مسلحانهای انجام ندادند. رژیم شاه بهدنبال بهانهای بود برای سرکوب تحصنکنندگان. به همین دلیل بود که اعلام کرد: «بهواسطۀ تظاهرات مسلحانۀ مخالفان، رژیم ناچار شده حکومتنظامی اعلام کند.»
فردای آن روز، آغاز دور جدیدی از مبارزۀ مردم اصفهان بود؛ مبارزه در فضای حکومتنظامی. اصفهان اولین شهری بود که طعم حکومتنظامی را میچشید.
هدایت شده از .
💠 روزهای که قضا دارد ولی کفاره لازم ندارد
💬 کسی که در روز ماه رمضان نیت روزه نمیکند، یا از روی ریا روزه میگیرد یا قصد میکند که روزه نباشد، ولی هیچ یک از کارهایی را که موجب باطل شدن روزه است انجام نمیدهد، قضای آن روز بر او واجب است ولی کفاره واجب نیست.
📚 رساله نماز و روزه، مسأله ۹۰۱
هدایت شده از .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیان نکاتی بسیار مهم در خصوص عدم توانایی روزه گرفتن بیماران
💬 افرادی که در ماه رمضان سال گذشته بیمار بودند و بدلیل بیماری توانایی روزه گرفتن نداشتند ، اگر با همان بیماری در همان ماه رمضان یا بعد از آن و قبل از ماه رمضان سال آینده ،فوت کردند، کفاره و روزه قضای او بر عهده چه کسی است؟
#احکام
هدایت شده از .
35.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ شناختی و روش صحیح مقابله با آن
🔹جنگ شناختی جنگی است که در آن شناخت انسانها نسبت به وقایع پیرامون خود مورد هدف قرار میگیرد.
🔸دراینبین خطرناکترین بخش این جنگ، تلفات انسانی آن است که علاوهبر از دست دادن نیروی انسانی، سبب میشود تا فرد با تمام اطلاعات و منابع شناختی خود به خدمت نیروهای مهاجم درآید.
🔹بههمیندلیل روش صحیح مقابله با تهاجمات دشمن در جنگ شناختی، افزایش سطح اطلاعات و اقناعسازی عمومی در سطوح گسترده است.
هدایت شده از .
✅قدرت نرم
🔹قدرت نرم توانایی بدست آوردن از طریق مجذوب کردن می باشد.این کار از طريق جذابیت های فرهنگی، ایده های سياسی و اقتصادی صورت می گیرد. زمانی که سیاستهای ما در چشم دیگران مشروعیت دارد قدرت نرم ما تقویت شده است.
🔸 در واقع زمانی که شما دیگران را وادار می کنید ایده های شما و آنچه شما می خواهید را بپذیرند بدون اینکه برای این کار هزینه زیادی صرف کنید، در آن صورت شما از قدرت نرم استفاده کرده اید.
🔹اساس قدرت نرم در ارزش ها، فرهنگ و نحوه رفتار با هر کشور در سطح ملی،منطقه ای یا بین المللی و ایجاد حس مشروعیت برای اهداف بینالمللی یک کشور نهاده شده است.
🔸قدرت نرم توانایی بدست آوردن چیزی است که می خواهیم با جذب و اقناع سایرین جهت تحقق اهداف خود احصاء کنیم.اساسا این نوع قدرت با قدرت سخت متفاوت است به جهت اینکه ارزان تر و کاراتر از اجبار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا بچههامون از دین فراری میشن..
🎥استاد عالی
═✧❁🌷یازینب🌷❁
💠 #مقدار_روزه_قضا
💬 من سالهای قبل، چند روز از ماه رمضان رو روزه نگرفتم؛ اما الآن دقیقاً نمیدونم چند روز بوده. چهکار باید بکنم؟
🔹 آیات عظام امام خمینی، خامنهای، بهجت، تبریزی، سیستانی، صافی، نوری، مکارم، وحید، جوادی، سبحانی و مظاهری:
👈 کمترین مقداری رو که یقین دارین قضا شده، بهجا بیارین و وسواس نشین؛
مثلاً اگه بین ده روز و پانزده روز شک دارین، این یعنی مطمئن هستین که حداقل ده روز از روزههای شما قضا شده، اما در مورد اون پنج روز اضافه شک دارین؛ دراینصورت، همون ده روز رو قضا کنین، کافیه.
🔹 توضیح اضافه از آیتالله مکارم: البته اگه تعداد دقیقش رو قبلاً میدونستین و الآن بهخاطر سهلانگاری فراموش کردین، احتیاط واجب اینه که مقدار زیادتر رو بخونین.
⭕️نکته: بعضی از مراجع، مثل آیتالله وحید، سیستانی و مکارم میگن که در هر حال، اگه بتونین مقدار بیشتر رو بخونین، بهتره؛ مثلاً اگه فراموش کردین که چند روز بوده، اما میدونین که بیشتر از ده روز نبوده، بهتره احتیاطاً ده روز رو قضا کنین، اما این واجب نیست.
📣 نکته: احتیاط واجب، یعنی توی این مسئله میتونیم به نظر مرجع اعلم بعد از مرجع خودمون که فتوای قطعی داره، عمل کنیم.
📚 استفتائات جامعةالزهرا؛ رساله دانشجویی، سید مجتبی حسینی.
هدایت شده از .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکنکن🌱
#شهیدمصطفیصدرزاده🌹
آخرین ساعات و لحظات سال...
۱. دعای عاقبت بخیری و شهادت
۲. دعای تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
فراموش نشود....
هدایت شده از .
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا