درست پشت سر حاج قاسم نشسته بود...
همان راه را هم رفت...
در ساعات آخر قبل از عزیمت از تهران به سوریه که به شهادتش انجامید، در جلسه ای که با برخی فرماندهان داشتند، صحبت از عیدی شد. چون این اولین جلسه در سال جدید بود...
به همراهان ایشان عیدی داده شد،
سردار حاجی زاده بلند گفتند پس عیدی حاج علی چی میشه؟
بعد شهید زاهدی با صدای بلند گفته بودند عیدی من باشه دیدار حاج قاسم...
و همین هم شد، و قبل از روز عید فطر دیدارشان شد.
📿 شادی روح شهدا صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🍃 تا پیر نشدی مشتی باش
سخنران استاد دانشمند🎤
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏯ #روضه سوزناک
🍃روضه مادر از زبان امام حسن(ع)
🍃تو عالم خواب امام حسن(ع) دیدم
🎙 #علی_پورکاوه
👌بسیار دلنشین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻#امام_خمینی رحمت الله علیه:
▪️یادتان نرود که یک ۱۵ خرداد داشتیم.
۱۵ خرداد مبدأ نهضت اسلامی ایران است.
🌹 گرامی باد یاد و خاطره شهیدان قیام ۱۵ خرداد
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻فقط به این صحبتها گوش کنید ببینید حمید رسایی برای تصویب ۱۸ دقیقه ای برجام چی میگه!
علی لاریجانی ابتدا قبل از تشکیل جلسه علنی، یک جلسه غیرعلنی گرفت و نمایندگان را آماده کرد و در مجلس شایعه براه انداخته بودند که مقام معظم رهبری موافق تصمیم برجام هستند.
با یه همچین افرادی طرف هستیم..
📌آرایش انتخاباتی
نئو اصولگرا_محافظه کاران_گفتمانی ها_دولتی ها
ثبت نام کاندیدهای ریاست جمهوری تمام شد و آرایش انتخابات تقریبا روشن شد.
تصور عمومی مردم این هست که تجربه نشان داده است تغییر افراد در راس دولت هیچ چیز را تغییر نمی دهد و مشکلات اقتصادی و معیشتی همچنان باقی می ماند.بخشی از جامعه بر اساس این تجربه انگیزه ای برای تعیین سرنوشت خود ندارند.
متاسفانه در گزینه های ریاست جمهوری نیز تغییری صورت نگرفته است چه رسد به تغییر در وضعیت سیاست های اقتصادی و افراد تکراری فقط در حال جابه جایی احساس مسئولیت خود از این کرسی به آن کرسی اند.
🔺صرف نظر از نتایج بررسی شورای نگهبان باید گفت رقابت در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم میان چهار قطب جریان نئو اصولگرایی(قالیباف)،محافظه کاران معتدل(لاریجانی و همتی) و گفتمانی های انقلابی(جلیلی) و دولتی ها(بذرپاش اسماعیلی منظور مرتضوی)است و برجستگی رقابت در این چهار محور ارزیابی می شود.
با پیش فرض تایید صلاحیت گزینه های اصلاحات(جهانگیری و شریعتمداری و پزشکیان) این جریان نمی تواند قطب پنجم انتخابات پیش رو را تشکیل دهد.
(تغییر فرمان به سمت روابط با غرب مهم ترین بمعنای تنش های همیشگی دولت با مجموعه حاکمیت می شود
اراده ای که بجز فرصت سوزی و تنش فایده ای نخواهد داشت و نمی تواند حاکمیت را همراه کند)
طیف پوششی های ریاست جمهوری که به یک صنعت سیاسی پرسود برای معامله و تصاحب وزارتخانه ها و مناصب کلیدی دولت تبدیل شده است نیز مثل اصلاحات خیلی زود تمام خواهد شد و کناره گیری خواهند کرد.
این افراد با عناوینی از جمله برای حفظ انقلاب و تداوم راه شهید رئیسی و کار جهادی و ... می گویند پا به عرصه می گذاریم اما مساله تشنگی قدرت و سهم خواهی است و همین فرهنگ سیاسی مسموم که در حال رشد است باعث می شود مناصب کلیدی کشور بدست افراد نالایق و غیر متخصص که بر اساس معامله صحنه گردانان انتخاب می شوند بیافتد.
🔺سبد رای جامعه انقلابی که اصلی ترین ضلع مشارکت را در انتخابات دارد بین سعید جلیلی، قالیباف و دولتی ها تقسیم میشود.قالیباف در انتخابات مجلس شورای اسلامی از بدنه سخت انقلابی تهران سیگنال مهمی دریافت کرد که او دیگر فرد اول و انتخاب اول آن ها نیست.
با این وجود قالیباف پایگاه اجتماعی خود در جامعه حزب الهی کشور را دارد و
سبد رای دولتی ها در صورت توافق با وی بیشتر خواهد شد هرچند ممکن است بذرپاش به عنوان تداوم دهنده راه دولت رئیسی در میدان رقابت بماند.
البته رای ثابت قالیباف در تهران خارج از بدنه سخت حزب الهی نباید نادیده گرفته شود.
🔺بخش مهمی از آراء آقای احمدی نژاد در با رد صلاحیت وی به آقای جلیلی اضافه میشود البته بخشی نیز انتخابات را تحریم خواهند کرد.
بخش کوچکی از مشارکت کنندگان نیز رای معکوس می دهند مثلا برخی از اصلاحاتی ها برای اینکه جلیلی و قالیباف رای نیاورند حاضر اند به لاریجانی رای دهند یا برای اینکه مانع ریاست جمهوری جلیلی شوند از قالیباف حمایت کنند برخی هم برای رقابت با قالیباف به جلیلی رای خواهند داد.
سبد رای محافظه کاران و اصلاحات ثابت اما محدود است.
سبد رای خاکستری و مشارکت دادن آن ها در انتخابات مهم ترین و تعیین کننده ترین فرصت برای انتخاب رئیس جمهور آینده است با توجه به آشفتگی اصلاحات در تحریک پایگاه اجتماعی خود برای مشارکت در انتخابات و عدم توان سیاسی برای اقناع سازی قشر خاکستری و همچنین با توجه به نفوذ پایین جلیلی در قشر خاکستری باید اذعان کرد قالیباف و گزینه دولت( احتمالا بذرپاش)شانس بیشتری برای افزایش سبد رای خود از جامعه خاکستری دارند.
🔺بیش از آنکه قالیباف و اصولگرایان به رقابت با اصلاحات و محافظه کاران می اندیشند آن ها برای تضعیف سبد رای جلیلی متمرکز شده اند چراکه سبد رای بدنه انقلابی بسیار تعیین کننده خواهد بود و تلاش پنهانی دستگاه تبلیغاتی اصولگرایان و برخی دولتی ها برای کوچک کردن سبد رای سعید جلیلی انجام می شود
ابوقاسم
🔹️واکنش قابل تأمل یک مقام صهیونیست به کاندیدا شدن عضو فعال ستاد موسوی و وزیر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری😳
✍ پ ن: عباس آخوندی اون عروسیه که ننهاش ازش تعریف میکنه!
خود بخوان حدیث مفصل .....
🗳 #انتخابات
#الگوی_خدمت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ نابود کردن اعتماد مردم به آمبولانس‼️
🚨اورژانس تهران باید جواب بده!
قبلا شنیده بودم برخی مدیران شرکتها و افراد ثروتمند از آمبولانس خصوصی برای تردد استفاده میکنند ولی ندیده بودیم !
👈🏻اقدام عجیب اورژانس تهران در انتقال علی پروین مورد انتقاد شدید قرار گرفته است!
┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به حاج آقا خمینی بگو همه دیدن و خریدنت، من ندیده خریدارت شدم...
سکانسی از فیلم «صبح اعدام» و عرض ارادت طیب حاج رضایی به امام (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عجب دوربین مخفی قشنگی👌
نامه بسیجهای دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و علامه طباطبایی به جناب آقای محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی
پیرامون اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری
آقای قالیباف! چگونه انتظار دارید مردم فکر کنند شما برای «خدمت» آمدهاید؟
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
🔻پس از پایان انتخابات مجلس دوازدهم، آحاد ملت منتظر تشکیل مجلسی در راسامور بودند تا نمايندگانشان به وظایف ذاتی یعنی، تقنین و نظارت بر اعمال و حرکات دولت و تنقید افعال اولیای دولت در موارد تخلف بپردازد، وظیفهای که الحق و الانصاف کاری بسیار صعب و راهی باریک و تاریک در پیش دارد!
🔻پیرامون اعلام کاندیداتوری حضرتعالی برای انتخابات ریاستجمهوری، در حالیکه «تنها هفت روز» از انتخاب شما به عنوان ریاست مجلس میگذرد، اینکه مجدد احساس تکلیف کرده و تصمیم گرفتهاید در انتخابات ریاست جمهوری هم شرکت کنید، چند نکته را به ذهن افکار عمومی متبادر میکند که مسلماً ۵ محل ابهام و سوالات جدی است و لازم است شفاف و صریح با شما در میان گذاشته شود:
🔻به سخرهگرفتن نهاد انتخابات و عدم تعهد به جایگاهی که در آن به عنوان نماینده مجلس قرار گرفته و «سوگند نمایندگی» خوردهاید و آرا مردم را جلب نمودید، میتواند منجر به ایجاد این نگاه شود که مردم، سیاستمداران را بهعنوان شخصیتهای «فرصتطلبی» ببینند که مناصب مهمی چون ریاست مجلس را بهعنوان عرصهای تشریفاتی تلقی کرده و قصد دارند بهصورت پلکانی به مناصب بالاتری برسند و ایجاد این ذهنیت در مردم، ظلم بزرگی است به نظام مقدس جمهوری اسلامی و گناهی نابخشودنی در حق آن!
🔻مسئله دیگر گویا نادیده گرفتن پیام انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ است؛ که عملا مردم علیه گونهای از حضور سیاسی پدرخواندهها در سیاست شوریدند و با رای خود، اعتراض فعالی به عملکرد جنابعالی و حواشی مربوط به اطرافیانتان نشان دادند. درواقع دست ردّ مردم بر جنس سیاستورزی شما و اطرافیانتان در انتخابات مجلس، قیامی علیه سندرم قدرتطلبی بدون مسئولیتپذیری سیاسی بود.
🔻با وجود غیرقانونینبودن این اعلام حضور شما در معرکهای که اکنون همه خود را شایسته رقابت در آن میدانند، اما میتوان این موضوع را به معنای فقدان لحاظ اخلاق سیاسی در اقدام شما و حلقه یاران و نزدیکانتان دانست. کدام اخلاق سیاسی اجازه میدهد رأی نمایندگان مجلس در شورای اسلامی به ریاست خودتان را «معلق» کنید و تا یک ماه آینده بهجای مسائل کلان قانونگذاری کشور، درگیر معرکهای بیمعنا شوید؟ مگر خانه ملّت را میتوان معلق نگه داشت؟! آیا تصور کردهاید در مملکت اسلامی ما قحطالرجال است؟! آیا جز جنابتان، آقای نیکزاد و هفت نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی -که در این چند روز به وزارت کشور مراجعه کردهاند- شخصیتی نیست که امور را به نحو احسن سامان ببخشد؟!
🔻باید در نظر داشت که حضور جنابتان در انتخابات، قطعا منجر به دامنزدن به تشتت موجود در صحنه سیاسی داخل و جبهه انقلاب اسلامی کشور خواهد شد. کما اینکه نمودی از آن در صفآرایی جریانهای سیاسی، در انتخابات مجلس مشاهده شد و اقدام اخیر نیز قطعا به اختلافات درونی مجلس عمق بیشتری خواهد بخشید؛ آن هم در وضعیتی که مقام معظم رهبری در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از مجلس بهعنوان نقطهای که قرار است «دعوتکننده به همدلی» باشد یاد کردند. متاسفانه حضور شما در صحنه سیاسی کشور موجب بیاخلاقیهایی میشود که اطرافیان شما و دیگر عناصر موجود موجب آن هستند. چه کسی بناست ضربه به آبروی ملّی را جبران کند؟
🔻همچنین باید توجه داشت که مجلس، امروز در وضعیتِ استثنائیِ که جمهوری اسلامی با آن مواجه شده در تکیهگاهی قوه مجریه، نقش مهم و حیاتی دارد. لذا در این لحظه تاریخی ثبات مجلس به عنوان مکمل قوه مجریه از ضرورت بیشتری برخوردار است و بایستی با قدرت وظیفه خود را انجام دهد و به قوه مجریه برای عبور از این شوک وارده کمک کند و عامل اطمینان خاطر مردمی باشد که باز به جنابعالی اعتماد کرده و در امید احیای مجلس بودهاند.
🔻با توجه به جمیع نکات بالا و لزوم مراقبت از استحکام استقرار سیاسی جمهوری اسلامی و همچنین جلوگیری از بدگمانی مردم نسبت به مسئولین، از شما درخواست میشود از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف دهید.
🔻والسلام علی من اتبع الهدی
«بیطرفان»
💠@raefipourfans