هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
🔴 نماز آیات در پس لرزه ها
🔹 سؤال: بعد از وقوع #زلزله در منطقه ای، غالباً در مدت کمی، دهها پسلرزه رخ می دهد، حکم نماز آیات در این موارد چیست؟
🔸جواب: هر زلزله ای، چه شدید و چه خفیف، اگر زلزله مستقلی محسوب شود، #نماز_آیات جداگانه ای دارد.
#احكام_نماز_آيات #پس_لرزه
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 سفر تحصيلی
💠 سؤال: دانشجوی شهري هستم که تا وطنم 200 کیلومتر فاصله دارد و هر هفته به وطنم #سفر می کنم، اگر در #ماه_رمضان به سمت شهر خود حرکت کنم و پس از #اذان_ظهر به شهر خود برسم حکم روزه آن روز چه خواهد بود؟
✅ جواب: اگر اقامت شما در محل تحصیل به گونه ای است که عرفا #مسافر محسوب نمی شوید، در آنجا ـ بدون نیاز به قصد اقامت ـ نماز تمام و روزه صحیح است، در این صورت اگر هنگام برگشت به وطن قبل از اذان ظهر وارد وطن نشوید، #روزه صحیح نیست و اگر اقامت به طوری باشد که مسافر محسوب شوید، بنابر احتیاط واجب باید روزه را نگهدارید و قضای آن را هم بگیرید، در این صورت می توانید با رعایت #اعلمیت، به فتوای #مرجع_جامع_الشرایط دیگری رجوع کنید.
#احکام_روزه #روزه_دانشجو #سفر_تحصیلی
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از ✅ضرورتِ بصیرت و امر به معروف♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دلتون برای حرم امام رضا و زیارت مشهد تنگ نشده؟ این تصاویر بکر رو ببینید و صدای محمدعلی کریمخانی رو بشنوید تا روحتون به پرواز در بیاد.
هدایت شده از ✅ضرورتِ بصیرت و امر به معروف♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاامام رضا همه دلتنگت شدن غریب خراسان😖😖😢😢
🔰 چرا به امام حسن مجتبی(علیه السلام)،کریم اهل بیت می گویند؟
✍ #امام_حسن مجتبی علیه السلام نسبت به دردمندان و تیرهبختان جامعه بسیار دلسوز بودند و با خرابهنشینان دردمند و اقشار مستضعف و کمدرآمد همراه و همنشین میشدند و دردِ دلِ آنها را با جان و دل میشنیدند و به آن ترتیب اثر میدادند، و در این حرکت انسان دوستانه جز خداوند را مدّنظر نداشتند. هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتّی خود ایشان به سراغ فقرا میرفتند و آنها را به منزل دعوت میکردند و به آنها غذا و لباس میدادند.
امام حسن(ع) تمام توان خویش را در راه انجام امور نیک و خداپسندانه به کار میگرفت و اموال فراوانی در راه خدا میبخشید. مورخان و دانشمندان در شرح حال زندگانی پر افتخار ایشان، بخششهای بیسابقه و انفاقهای بسیار بزرگ و بینظیری ثبت کردهاند. آن حضرت در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.
از ابن شهر آشوب روایت شده که روزی امام حسن(ع) بر جمعی از گدایان گذشت که پارهای چند از نان خشکها را بر روی زمین گذاشتهاند و میخورند، چون نظر ایشان به آن حضرت افتاد از امام دعوت کردند و حضرت از اسب پیاده شدند و فرمودند: «خدا متکبّران را دوست نمیدارد» و با ایشان نشستند و از طعام ایشان تناول کردند و سپس از همه گدایان خواستند که برای صرف غذا به خانه حضرت بروند و حضرت با غذاهای خوب از ایشان پذیرایی کرده و به همه آنها لباسهای مناسب هدیه دادند.
تاریخ از بخشندگیهای امام حسن(ع) داستانهای فراوان به یاد دارد، مثلاً روزی عربی به نزد ایشان آمد و درخواست کمک کرد و امام دستور دادند که آنچه موجود است به او بدهند و قریب ده هزار درهم موجود را به آن اعرابی بخشیدند.
روایات تاریخی مربوط به بخششهای آن حضرت فراوان است که ذکر تفصیلی آنها مناسب این نوشته نیست، وقتی از خود امام پرسیدند، چرا هرگز سائلی را ناامید بر نمیگردانید؟ فرمودند: «من هم سائل درگاه خداوند هستم و میخواهم که خدا مرا محروم نسازد و شرم دارم که با چنین امیدی سائلان را ناامید کنم، خداوندی که عنایتش را به من ارزانی میدارد، میخواهد که من هم به مردم کمک کنم».
به خاطر این بخشندگیها و کارهای نیکی که از سوی امام حسن(ع) در مسیر خیر، احسان و کمک به طبقات درمانده و نیازمند انجام میگرفت، آن حضرت را کریم اهل بیت لقب داده اند و با توجه به کرامتها و بخششهای کمنظیر و گاهی بینظیر آن امام بزرگوار لقب «کریم» برازنده آن حضرت است.
🌺 میلاد #امام_حسن مجتبی علیه السلام بر شما عزیزان مبارک باد. 🌺
🌸↶ دعــای روز شـانـزدهـــم ↷🌸
🍃🍁مــ🌙ــاه مـبــارک رمضـــان🍁🍃
〖 اَلّلهُمّ وَفِّقْنی فیهِ لِمُوافَقَةِ الأبْرارِ وَ جَنِّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وَ آوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ اِلى دارِ القَرارِ بِاِلهِیّتَكِ یا اِلَهَ العالَمین〗
【 خدایا توفیقم ده در آن به سازش كردن نیكان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان 】
هدایت شده از ✅ضرورتِ بصیرت و امر به معروف♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ذکرها سه دسته هستن :
✅یه دسته #پاک_کنند
#گناه و زشتی رو پاک میکنن
مثل : «استغفرالله»
✅یه دسته #مدادند
برامون #حسنه مینویسند مثل:
«الحمدلله»،«سبحان الله» ،«لااله الاالله»
✅و اما یه ذکری هست
که هم پاک کنه و هم مداده،
گناهان را پاک میکنه بجاش حسنات مینویسه!!..
و آن: صلوات بر محمد و آل محمد
🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺
#اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد
♥️✨🌿💐🌸🍃🦋
✨🌺🌾
🌿🌾✨
🔸 امیدوارکننده ترین آیه قرآن 🔸
کسی آمد خدمت امام باقر علیه السلام گفت: امید بخش ترین آیه قرآن چیه؟ آقا فرمود: به نظر خودت کدوم آیه است؟ گفت : «قُل یا عِبادیَ الَّذینَ اَسرَفوا عَلَی اَنْفُسِهِم لا تَنقَطوا مِنْ رحْمَةِ الله»: آی بنده هایی که گناه کردید، از رحمت خدا مأیوس نشوید.
آقا فرمود: نه این ممکنه خیلی به انسان امید بدهد، اما امیدبخش ترین نیست، امید بخش ترین آیه این آیه است: «وَلَسَوفَ یُعطیکَ رَبُکَ فَتَرضی»: یعنی پیغمبر اینقدر روز قیامت شفاعت از تو قبول میکنیم تا راضی بشوی. بعد امام باقر علیه السلام سه مرتبه فرمود: امید ما به شفاعته ، امید ما به شفاعته، امید ما به شفاعته.
واقعا همینطور است، ما چه نمازی داریم، چه روزه ای داریم، یه بازنگری تو اعمال خودمان کنیم تازه با هزارات تیری که بهش می زنیم با هزاران حبطی که اتفاق میافته چقدر میتونیم این اعمال را حفظش کنیم.
📚از بیانات حجت الاسلام رفیعی
🌿🌾✨
✨🌺🌾
♥️✨🌿💐🌸🍃🦋🍃🌸
هدایت شده از ✅ضرورتِ بصیرت و امر به معروف♥
قلب مؤمن در آخرالزّمان ❤
💖«فَعِنْدَهَا يُذَابُ قَلْبُ الْمُؤْمِنِ فِي جَوْفِهِ كَمَا يُذَابُ الْمِلْحُ فِي الْمَاءِ مِمَّا يَرَى مِنَ الْمُنْكَرِ فَلَا يَسْتَطِيعُ أَنْ يُغَيِّرَهُ.»(تفصيل وسائل الشيعة إلى تحصيل مسائل الشريعة، ج ۱۵، ص ۳۴۸)💖
.
💖امام علی (علیه السّلام) فرمود: در آن هنگام (آخرالزّمان) دل مؤمن در درونش گداخته و آب میشود، مانند نمك كه در آب حل میگردد، بخاطر منكراتى كه میبيند و نمیتواند تغيير داده و اصـلاح كند.💖
التماس دعای فرج🌹
هدایت شده از ✅ضرورتِ بصیرت و امر به معروف♥
💥 #قوی_شدن 1️⃣
✅ تاکید قرآن کریم بر قوی شدن:
✍️ با مطالعه قرآن کریم، متوجه می شویم که همیشه قوی بودن در قرآن به عنوان یک عامل مثبت و امتیاز، ارزیابی شده است.
🔹وقتی بنی اسرائیل انتخاب (طالوت ) را از سوی پیامبرشان (اشموئیل ) به عنوان رهبر، مورد انتقاد قرار می دهند، وی در پاسخ می گوید:
✨إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاهُ عَلَيْكُمْ وَ زادَهُ بَسْطَةً فِي الْعِلْمِ وَ الْجِسْمِ
💫خداوند او را بر شما برگزیده و قدرت علمی و جسمی وی را از شما افزون تر قرار داده است.
📖 بقره/ 247💠
هدایت شده از ✅ضرورتِ بصیرت و امر به معروف♥
💥 #قوی_شدن 2️⃣
✅ تاکید قرآن کریم بر قوی شدن:
🔹 درباره لزوم تقویت بنیه رزمی و نظامی می فرماید:
✨و اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ
💫در برابر آنها (دشمنان ) آن چه توانایی دارید از (نیرو) آماده سازید.
📖 انفال / 60💠
🌺حکم ندانستن تعداد روزه قضا 🌺
📥پرسش:
سلام
می دانم چند روز روزه قضا دارم اما تعداد آن روزها را یادم رفته است، حال تکلیف من چیست؟
مرجع: آیه الله مکارم شیرازی.
📤پاسخ:
سلام علیکم
از نظر آیه الله مکارم شیرازی در این موارد که می دانید روزه قضا دارید اما تعداد آن را نمی دانید، به همان مقداری که یقین دارید، روزه نگرفته اید قضا کنید مثلا اگر شک دارید که دو روز روزه قضا دارید یا سه روز، همان دو روز را بگیرید کفایت می کند.
نظر مراجع عظام نسبت به ندانستن تعداد روزه قضا:👇
📝آیات عظام:خامنه ای، مکارم شیرازی، فاضل لنکرانی، : جایز است که به قضاى آن مقدار از روزههایش که یقین به فوت آنها دارد، اکتفا نماید. [1]
📝آیه الله زنجانی: بنابر احتیاط واجب باید مقدار بیشترى را که احتمال می دهد روزه نگرفته قضا نماید. [2]
📚منابع:
1. أجوبة الاستفتاءات (بالفارسیة)، ص 170، س 819، توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج1، ص 945،سایت معظم له، استفتائات، احکام روزه قضا.
2. توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج1، ص 945.
احکام 💠
هدایت شده از ✅ضرورتِ بصیرت و امر به معروف♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم برای امام رضا تنگ شده...
بخدا دل ما هم برای امام رضا تنگ شده😔😢😭
ذڪـر رۅزانـ
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
🌺🍃 *دعاهای ماه مبارک رمضان بعد ازنماز واجب* 🍃🌺
*(بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم )*
*یا عَلِىُّ، یا عَظیمُ، یا غَفُورُ، یا رَحیمُ، اَنْتَ الرَّبُّ الْعَظیمُ، الَّذى لَیْسَ کَمِثْلِهِ شَىءٌ ،وَهُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ، وَهذا شَهْرٌ عَظَّمْتَه، ُوَکَرَّمْتَهُ، وَشَرَّفْتَهُ، وَفَضَّلْتَهُ عَلَى الشُّهُور،ِ وَهُوَ الشَّهْرُ الَّذى فَرَضْتَ صِیامَهُ عَلَىَّ، وَهُوَ شَهْرُرَمَضانَ، الَّذى اَنْزَلْتَ فیهِ الْقُرْآن، َهُدىً لِلنّاسِ، وَبَیِّنات، مِنَ الْهُدىوَالْفُرْقانِ، وَجَعَلْتَ فیهِ لَیْلَةَ الْقَدْر،ِوَجَعَلْتَها خَیْراً مِنْ اَلْفِ شَهْر،ٍفَیاذَالْمَنِّ، وَلا یُمَنُّ عَلَیْکَ، مُنَّ عَلَىَّ بِفَکاکِ رَقَبَتى مِنَ النّارِ، فیمَنْ تَمُنُّ عَلَیْهِ ، وَاَدْخِلْنِى الْجَنَّةَ، بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ*
💎💎💎ذڪـر رۅزانـ
*اللهم ارزقني حج بيتك الحرام في عامي هذا و في كل عام ما ابقيتني في يسر منك و عافيه و سعه رزق و لا تخلني من تلك المواقف الكريمه و المشاهد الشريفه و زياره قبر نبيك صلوتك عليه و اله و في جميع حوائج الدنيا و الاخره فكن لي اللهم اني اسئلك فيما تقضي و تقدر من الامر المحتوم في ليله القدر من القضاء الذي لا يرد و لا يبدل ان تكتبني من حجاج بيتك الحرام المبرور حجهم المشكور سعيهم المغفور ذنوبهم المكفر عنهم سيئاتهم و اجهل فيما تقضي و تقدر ان تطيل عمري في طاعتك و توسع علي رزقي و تودي عني امانتي و ديني امين رب العالمين*
💎💎💎ذڪـر رۅزانـ
*بسم الله الرحمن الرحیم*
*اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ* *الْقُبُورِالسُّرُورَاَللّهُمَّ اَغْنِ کُلَّ فَقیرٍ اَللّهُمَّ اَشْبِعْ کُلَّ جایِعٍ اَللّهُمَّ اکْسُ* *کُلَّ عُرْیانٍ اَللّهُمَّ اقْض دَیْنَ کُلِّ مَدینٍ اَللّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ کُلِّ*مَکْرُوبٍ اَللّهُمَّ رُدَّکُلَّ غَریبٍ اَللّهُمَّ فُکَّ کُلَّ اَسیرٍ اَللّهُمَّ اَصْلِحْ کُلَّ فاسِدٍ مِنْ اُمُورِالْمُسْلِمینَ اَللّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَریضٍ اَللّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنا بِغِناکَ اَللّهُمّ غَیِّرْ سُوءَ حالِنا*بِحُسْنِ حالِکَ اَللّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّیْنَ وَاَغْنِنا مِنَ الْفَقْرِ اِنَّکَ عَلی کُلِّشَیءٍ قَدیرٌ*
💎💎💎ذڪـر رۅزانـ
*اَللّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضانَ الَّذى اَنْزَلْتَ فيهِ الْقُرْآنَ وَافْتَرَضْتَ على عِبادِكَ فيهِ الصِّيامَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍوَارْزُقْنى حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرامِ فى عامى هذا وَ فى كُلِّ عامٍ وَ اغْفِرْ لى تِلْكَ الذُّنُوبَ الْعِظامَ فَاِنَّهُ لا يَغْفِرُها غَيْرُكَ يا رَحْمنُ يا عَلاّمُ*
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
هدایت شده از هیأت حَسَنیه بیت الزهرا سلام الله علیها
🔻آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانے:
#عبد، هر گره کوری که داشته باشد، در ماه مبارک رمضان با #ربّ خود در میان بگذارد، آن را باز میکند.
ما در روایات داریم که شب اول ماه مبارک رمضان، درهای آسمانها باز میشود و تا آخرین شب ماه مبارک رمضان بسته نمیشود.
گویا اینطور است که من نشستهام و دارم با #خدای_خود حرف میزنم، او هم حاضر است و دارد به حرفهای من گوش میکند.
اگر من او را نمیبینم، او من را میبیند. اگر من حرفهای او را نمیشنوم، او حرفهای مرا میشنود.
چهبسا من نتوانم دردهای خودم را درست بگویم، ولی او بهتر از من بداند.
پس از ماه رمضان #غفلت نکنید!
#الهۍالعفو
#رمضان_الکریم
#استغفار
#ضیافت_الهی
🌕 @beytol_zahra_hasaniye
هدایت شده از پونز
تابع تشخیص کارشناسی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم اما باید توجه داشت که عبادات در ماه رمضان جزو نیازهای اساسی مردم است
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با #کرونا :
🔹یک سؤال بیپاسخی وجود دارد در مورد مراسم دعا و نماز و عبادت؛ بنده هیچ پیشنهادی در این باره ارائه نمیکنم و تابع نظر و تشخیص کارشناسی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم اما باید توجه داشت که عبادات و توسل بخصوص در ماه رمضان و شبهای قدر جزو نیازهای اساسی و حتمی مردم است و مردم در قضایای مهم نیز بیشتر به ارتباط با پروردگار نیاز دارند البته معتقدم اگر قواعد سختگیرانهای هم در این زمینه وضع شود مردم مؤمن و مسجدی حتماً بیشتر از دیگران به آن عمل میکنند.
🔹همان گونه که گفتم نظر کارشناسیشده در ستاد ملی مبارزه با کرونا را معتبر میدانم اما این بررسی را باید به کسانی سپرد که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک میکنند آن وقت هر چه آنها تصمیم بگیرند بنده و همه مردم به آن عمل خواهیم کرد. ۹۹/۲/۲۱
📌 @ponezs
هدایت شده از هیأت حَسَنیه بیت الزهرا سلام الله علیها
🌼 رمضان؛ ماه #توبه و اِنابه
🔻رهبر معظّم انقلاب حفظه الله:
🔘در دعاهائی که چه در صحیفهی مبارکهی سجادیه، چه در بقیهی دعاهای مأثورِ برای ماه رمضان وارد شده است، صفاتی برای این ماه ذکر شده که هر کدام از این صفات و خصوصیات، قابل تأمل و تدبر است: «شهر التّوبة و الانابة» ... در میان خصوصیاتی که ذکر شده است - که البته همه مهم است - آنچه که نظر بنده را جلب میکند ..، این «شهر التّوبة و الانابه» است.
▫️#ماه_توبه است، ماه انابه است. توبه یعنی بازگشت از یک راه غلط، از یک کار غلط، از یک فکر غلط. انابه یعنی رجوع الی اللَّه، بازگشت به سمت خدا. این توبه و انابه، به طور طبیعی یک معنائی را در خودش مندرج دارد. وقتی میگوئیم از راه خطا برگردیم، معنایش این است که نقطهی خطا را، راه خطا را شناسائی کنیم؛ این خیلی مهم است. ما همین طور که داریم حرکت میکنیم، غالباً اینجور هستیم که از کار خودمان، از خطای خودمان، از تقصیری که میکنیم، غفلت میکنیم؛ توجه نمیکنیم به اشکالی که در کار خودمان وجود دارد. این خود، هم خود شخصی است، هم خود جماعی؛ ملت خودمان، حزب خودمان، جریان خودمان، جناح خودمان. هرچه که به خود انسان ارتباط پیدا میکند، عیوب آن غالباً مورد غفلت قرار میگیرد؛ لذا دیگران عیب ما را باید به ما بگویند. اگر خودمان میفهمیدیم و اصلاح میکردیم، نوبت نمیرسید به دیگران؛ احتیاج نبود که دیگران به ما بگویند.
▫️این توبه و انابه که فرمودند، قدم اوّلش این است که به #عیب کار توجه کنیم، بفهمیم کجای کار ما اشکال دارد؛ خطامان کجاست، گناهمان کجاست، تقصیرمان کجاست. از شخص خودمان هم شروع کنیم، تا بعد برسیم به دایرههای جماعی وسیعتر. اول شخص خود را محاسبه کنیم، ببینیم کجا اشتباه کردیم؛ این وظیفهی همه است. از ما آدمهای معمولی که تقصیر و گناه و خطا در کارمان زیاد است، بگیرید تا انسانهای برجسته، تا بندگان صالح خدا، حتّی تا اولیاءاللَّه؛ آنها هم همین جورند، آنها هم احتیاج به استغفار دارند، آنها هم احتیاج به توبه دارند.
▫️روایتی است از نبی مکرم اسلام (صلّی اللَّه علیه و اله و سلّم)، که این حدیث را هم شیعه نقل کردهاند، هم اهل سنت نقل کردهاند. از قول حضرت نقل شده است که فرمود: «انّه لیغان علی قلبی»؛ دل من را غبار میگیرد، ابر میگیرد. «یغان»، «غین» به معنای «غیم» است؛ یعنی ابر. مثل روی خورشید را، روی ماه را که ابر بپوشاند، یک حالت تیرگی نسبی، جلوگیری از آن درخشش. فرمود: «لیغان علی قلبی»؛ گاهی دل مرا آن حالت ابرآلودگی و مهآلودگی فرا میگیرد. «و انّی لأستغفر اللَّه کلّ یوم سبعین مرّة»؛ در هر روزی من هفتاد مرتبه #استغفار میکنم. پیغمبر این جمله را میفرماید؛ آن روح ملکوتی، آن ذات پاک.
▫️در یک روایت دیگر - که این از طرق ماست - دارد که «کان رسول اللَّه صلّی اللَّه علیه و اله یتوب الی اللَّه فی کلّ یوم سبعین مرّة». اینجا دیگر تعبیر توبه دارد.
▫️از قول امام صادق (علیه السّلام) نقل شده است که پیغمبر روزی هفتاد مرتبه #توبه میکرد، «من غیر ذنب»؛ بدون اینکه گناهی کرده باشد.
▫️خوب، پیغمبر که معصوم است؛ از چی توبه میکند؟ مرحوم فیض (رحمة اللَّه علیه) میگوید: «انّ ذنوب الأنبیاء و الأوصیاء علیهم السّلام لیس کذنوبنا بل انّما هو ترک دوام الذّکر و الاشتغال بالمباحات». ممکن است در کوچه و بازار و زندگی معمولی برای نبی و ولی لحظهی غفلتی پیش بیاید؛ آن چیزی که اکثریت زندگی ما را تشکیل میدهد، برای او ممکن است یک لحظهای پیش بیاید، مشغول و سرگرم به یک امر مباحی بشود؛ خود همین برای پیغمبر استغفار دارد. بنابراین، این مخصوص ما نیست؛ این برای همه است .
✅ پس نتیجه این شد که در ماه رمضان در حد توان خودمان باید #مراقبت کنیم، رفتار خودمان را تصحیح کنیم؛ فکرمان را، قولمان را، عملمان را تصحیح کنیم؛ بگردیم اشکالاتش را پیدا کنیم، آن اشکالات را برطرف کنیم.
🔘 این #تصحیح در چه جهتی باشد؟ در جهت #تقوا . در آیهی شریفهی روزه میفرماید: «لعلّکم تتّقون»؛ روزه برای تقواست. بنابراین، این تلاشی که در راه ماه مبارک رمضان انجام میگیرد، در جهت تقوا باشد.
🗓 ۱۳۸۹/۵/۲۷ - ۷ رمضان ۱۴۳۱
🤲🏻 @beytol_zahra_hasaniye
هدایت شده از هیأت حَسَنیه بیت الزهرا سلام الله علیها
💠 در محضر مرحوم آیت الله #خوشوقت ره
🌺 قالَ الصادقُ: إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِنْدَ اللّهِ اثْنا عَشَرَ شَهْراً فِي كِتابِ اللّهِ .. فَغُرَّةُ الشُّهُورِ شَهْرُ اللّهِ عَزَّ ذِكْرُهُ وَ هُوَ شَهْرُ رَمَضَانَ
🌙 ویژگیهای ماه مبارک #رمضان (1)
1️⃣ ماه خدا
🌺 جریان از آنجا شروع میشود که #پروردگار_متعال از دوازده ماه سال، یک ماه را به نام ماه مبارک رمضان اعلام کرده است، اين ماه را #ماه_خدا ناميده است؛ يعني بيشترين #ارتباط انسانها با خدا در اين ماه انجام ميگيرد؛ لذا اسمش را ماه خدا گذاشتهاند.
#مردم در اين ماه بيشتر با خدا سر و کار پيدا میکنند، در اثر برنامهایکه پروردگار متعال در اين ماه به اجرا گذاشته است.
اين مُشاهَد و محسوس است و همه میتوانند ببينند، بفهمند و بشنوند که مردم در اين ماه بيش از يازده ماه ديگر با خدا سر و کار دارند؛ لذا فرمودهاند: «اين ماه، ماه خدا است؛ #شهر_الله است».
🌐 @beytol_zahra_hasaniye
🌸↶ دعــای روز هـفـدهـــم ↷🌸
🍃🍁مــ🌙ــاه مـبــارک رمضـــان🍁🍃
〖اَلّلهُمَّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ وَاقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ وَالآمالِ یا مَن لا یَحْتاجُ اِلى التّفْسیرِ وَالسُؤالِ یا عالِماً بِما فی صُدورِ العالَمین صَلِّ عَلى مُحَمّدِِ وَ آلهِ الطّاهِرین〗
【خدایا در این روز به كارهاى شایسته و اعمال نیك راهنمائیم كن و برایم حاجتها و آرزوهایم را برآور، اى كه نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد، اى داناى به آنچه در سینههاى جهانیان است درود فرست بر محمد و آل او پاكیزگان】
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
صفات مومنان در قرآن🌸🍃
✨التَّائِبُونَ:
”همان توبه کنندگان🌸🍃
✨الْعَابِدُونَ:
”پرستندگان“
✨الْحَامِدُونَ:
”سپاسگذاران🌸🍃
✨السَّائِحُونَ:
”روزه داران🌸🍃
✨الراَّکِعُونَ:
”رکوع کنندگان“
✨الساِّجِدُونَ:
”سجده کنندگان🌸🍃
✨الآمِرُونَ بِالْمَعْرُوِفِ:
”وادارندگان به کار های پسندیده🌸🍃
✨واَلنَّاهُونَ عَنِ الْمُنْکَرِ:
”باز دارندگان از کار های ناپسند“
✨واَلْحَافِظُون لَِحُدُودِ اللّهِ:
”پاسداران مقررات اللّه🌸🍃
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃