#داستان_امروز
«وحشت از تکرار تاریخ ...»
یادمان نرفته
امام حسن(ع) لشکر داشت شیعه کم داشت؛
سرداران خائن و عافیت طلب، سربازان انقلابی تر از ولایت در کنار تبلیغات پر قدرت موثر و مخرب،
سه عنصر اساسی اجبار پذیرش صلح بر #کریم_آل_طاها بود.
و بنگریم بر حال
و بگذریم از عافیت طلبان و خائنان که همیشه تاریخ بوده اند
باید ترسید از تکرار او که ردا از دوشِ ولی برداشت
از او که سجاده کشید
و او که خنجر را تا استخوان فرو برد ...!
باید ترسید از سبقت از ولی!
از فریاد یا مذل المومنینِ انقلابی دو آتشه!
باید وحشت داشت از انقلابی بودن بیش از ولایت مدار بودن
انقلابی بودنی که به کشیدن سجاده امام و فریاد یا مذل المومنین ختم شود!
باید وحشت داشت از احتمال تکرارِ ارسالِ این خبر به معاویه زمان:
”ولی از سوی لشکریانش مجروح شد...!”
و او پیروزمندانه بنویسد:
«تو با چنین لشکری میخواهی با من نبرد کنی؟!»
و نمک بر زخم سوزاننده تر شود با رو شدن نامه های خیانت سرداران
و ولی تنها بماند
و ما سرگرم عربده های ”ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند...”
باید ترسید از تکرار تاریخ به روایت تشابه و عبرت گرفت قبل از ...
باید ترسید و عبرت گرفت
@bassiijj
اشکال این نیست که چرا فتنهگری مثل هادی غفاری با آن سابقه اهانت به رهبر انقلاب، حضور فعال در کودتا و فتنه سال ۸۸ و کشف سلاحهای غیرمجاز از مسجدی که در اختیار داشت، در شبکههای سیما انتن دارد و سخن میگوید اما اشکال مهمتر اینجاست که این رسانه با حذف نیروهای صریح اللهجه جریان انقلابی و ترییون ندادن به آنها عملا تبدیل شده به نهادی که در حال موجه سازی جریان تجدیدنظرطلب فتنهگر است.
حمید رسایی
@bassiijj
پایگاه بسیج شهیدان هدایتکار
#تکرار_تاریخ_حکمیت
⭕️ اشاره #تاجزاده به رهبری و تکرار نوستالژی "اشعثبنقیس"
♨️ مصطفی تاجزاده، از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ و از حامیان رئیسجمهور روحانی به تازگی در یک توییت نوشت:
🔻"وخامت اوضاع موجب شده که شخص رهبر را خطاب قرار دهم. من نگرانم و معتقدم امروز دیگر جای مجامله و تعارف نیست. همه باید خیلی صریح با رهبری حرف بزنند. وقت آن است که به رهبر بگوئیم شما میتوانید و باید اصلاحات انجام دهید تا ایران به سرنوشت کشورهای منطقه دچار نشود! "
🔸محتوای این توییت ماجرای تاریخی "حکمیّت" در جنگ صفین را در ذهن تداعی میکند.
🔴 ماجرایی که طی آن عدهای در سپاه امیرالمؤمنین(ع)، روی از امر حضرتش گردانیدند و خواستار حکمیّت شدند.
💢 حکمیتی که امام(ع) مخالف آن بود اما به ایشان تحمیل شد و آن عده بعدها و پس از مشخص شدن اشتباهشان تأکید کردند که علی(ع) هم در وضع کنونی مسئول است و باید با ما توبه کند که حکمیت را پذیرفت!
🔻آقای تاجزاده باید بداند که رهبر معظم انقلاب در ایام پیش از انتخاباتهای ۹۲ و ۹۶ این هشدار را داد که رئیس جمهور حاکم سرنوشت کشور است و مردم باید به یک گزینه با همت جهادی رأی بدهند.
🔹ولی آیا گزینهای که آقای تاجزاده و دوستانشان در دامن رأی مردم گذاشتند همین بود!؟
🔸و آنها چرا حاضر نیستند به مردم بگویند که ۸ سال است خود و دوستانشان بر تمام مقدرات کشور حاکم هستند و امروز که نتیجه نگاه و مدیریتشان بر عالم و آدم آشکار شده اما حاضر به پذیرش مسئولیت نیستند و قصد دارند کسی دیگر را مسئول این اوضاع جلوه دهند!؟
‼️ مگر حکومت دیکتاتوری است که رئیسجمهور وجود خارجی نداشته باشد یا مسلوبالید باشد که تاجزاده رهبری را مخاطب قرار میدهد!؟
⭕️ مگر آقای روحانی بعنوان آمال و آرزوی تاجزاده و دوستانش، کم اختیار و بودجه در دست دارد که هرکاری را بخواهد در اقتصاد و سایر اوضاع کشور انجام دهد!؟
♨️ آدرس اشتباه تاجزاده و دوستانش در مقطع کنونی که دقیقا موسم پاسخگویی، عذرخواهی و اشاره به مثبتات رقیب از سوی خودِ آنهاست؛ میتواند سمت دقیق مقصّرین اصلی وضع موجود را به هر جوینده حقیقتی نشان دهد.
🔻گفتنیست، "اشعث بن قیس" از چهرههای کلیدی تحمیل حکمیت به امیرالمؤمنین علی(ع) در جنگ صفین بود. او حامی شماره یک ابوموسی اشعری (گزینه مورد مخالفت امام) در مذاکرات حکمیت نیز بود.
@bassiijj
⚠️توطئه داخلی!
⭕️ آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. #توطئه_آمریکا این است که در داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)؛ ۱۷ دی ۱۳۵۸
@bassiijj
🏴سالروز شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت
حضرت امام رضا(ع) بر عموم شیعیان تسلیت باد.
@bassiijj
عقیق مادحین_5807427457917125206.mp3
8.83M
📢دهاتی....
🌹نواهنگ ویژه شهادت امام رضا(علیه السلام)
♦️ با صدای #حاج_محمود_کریمی
@bassiijj
🔴 برای تقویت #مبانی_فکری چه باید کرد؟
🔹مسئولین فعلی جمهوری اسلامی در دولت، مجلس، قوه قضائیه و دستگاه های مختلف همه (بجز معدودی) روزی روزگاری در صف مبارزه و شور و حرارت بودند. مبارزات قبل از انقلاب و جبهه جنگ. خیلی از آنها اهل مسجد و فعالیت های جهادی و سیاسی و فعالیت های بسیجی و فرهنگی در مساجد بوده اند و برخی در بسیج شهری و بسیج دانشجویی و انجمن های اسلامی و غیره فعالیت داشته اند.
🔸عموم افرادی هم که حالا جزو لیدرهای مخالف جمهوری اسلامی هستند و در شبکه های خارج از کشور علیه جمهوری اسلامی حرف می زنند یا در مؤسسات فکری و اندیشه پردازی و علمی مشغول طراحی مدل های براندازی هستند نیز روزی در این کشور جزو مبارزین و فعالین سیاسی و فرهنگی بوده اند.
🔹براستی چرا بخش جدی از مسئولین فعلی که ما به آنها نقد داریم و ناکارآمد تشریف دارند از آرمان های انقلاب دور افتاده اند؟ و چرا برخی از مبارزین دیروز، امروز علیه جمهوری اسلامی مبارزه می کنند؟
🔸انحراف از آرمان های انقلاب(ساده زیستی، عدالت طلبی، دوری از اشرافی گری، سبک زندگی اسلامی، شهادت طلبی، ایثارگری و غیره) چرا رخ داده است؟
🔹میتوان به چند دلیل اشاره کرد: چرب و شیرین دنیا، غرق شدگی در رفاه و امکانات، قدرت طلبی و شهوت طلبی و ضعف مبانی فکری و معرفتی و سیاسی.
🔸همه در یک فضای شور و انقلابی حضور داشته و رشد کرده اند بدون اینکه مبانی فکری خود را تقویت نمایند. میتوان در فرصتی جداگانه اثبات کرد که ریشه همه مفاسد، فساد فکری است. وقتی فکر دچار فساد شد انسان را به فساد می کشاند.
🔻براستی مبانی فکری خود را چگونه و از چه طریقی باید تقویت کنیم تا در طوفان های سهمگین، دچار انحراف از آرمان های انقلاب نشویم؟
🔹حضرت امام(ره) در دوران حیات مبارک، جوانان و نوجوانان را به مطالعه آثار علمی شهید مطهری ارجاع می دادند و حضرت آقا در دوران رهبری خویش بارها و بارها در مقاطع مختلف جوانان فعال، دانشجویان، طلاب، فرهنگیان و حتی مجموعه های نظامی را به گذراندن دوره #طرح_ولایت آیت الله مصباح(حفظه الله) ارجاع داده اند.
🔸برای من جالب است که برخی از تقید به رهبری حرف می زنند اما این تأکیدات جدی رهبری را نمی بینند و با طرح ولایت وآثار علمی و فکری علامه مصباح، سیاسی برخورد می کنند.
🔹قطعاً کتب شهید مطهری و بهشتی موثر است، صحیفه امام که مجموع بیانات و آثار امام است قطعاً مفید است، طرح کلی اندیشه اسلام که مجموعهای از بیانات رهبری قبل از انقلاب است هم بسیار مؤثر است، ولی برای مبانی فکری مدون و نظام مند، بهترین مسیر طرح ولایت علامه مصباح است. چون روی این مبانی بصورت جدی و تخصصی کار شده و امروز در قالب 6 کتابِ «معرفت شناسی، خدا شناسی، انسان شناسی، فلسفه حقوق، فلسفه اخلاق و فلسفه سیاسی اسلام» ارائه شده است.
1⃣ رهبر انقلاب در این باره می فرماید: ««تقویت بنیه معرفت دینی بسیار مهم است. احساسات خوب است، عواطف خوب است و تحریک آن هم خوب است مثل همین اربعین که مردم با عواطفشان و با احساساتشان شرکت می کنند. اما احساسات هم می تواند پوچ باشد و هم می تواند مبتنی بر مبانی باشد. باید اصول و مبانی را در اذهان تقویت کرد. همین #طرح_ولایت چیز خوب و الگویی است که محصول آقای مصباح ادام الله بقائه است،که ایشان هم منبع فکر و محتوا را داشتند و هم ابزار را – مانند شاگردان- این تجربه است باید حمایت شود». رهبر انقلاب 19/8/1395»
2⃣ «این معرفتها، این آگاهیها - آشنایی با مبانی دین و مبانی فرهنگ محکم و استوار دینی - چیز خیلی عظیمی است؛ و به نظر من این طرح بایستی فراگیر شود. اینگونه طرحها آنقدر مفید و خوب و سازنده است که هرچه دربارهی آن سرمایهگذاری شود، به نظر من زیاد نیست. دنیای روپا، دنیای مسلّط امروز - که عمدتاً همان دنیای غرب و مَن تَبَعش هستند - مهمترین خلأ را دارند و آن، خلاءِ یک فکر، یک اندیشهی راهنما و بهاصطلاحِ متداول، یک ایدئولوژی است که متّکی به یک فکر صحیح و یک تلقّی درست از عالَمِ وجود باشد. مهمترین خلاءِ آنها نداشتن این است.» ۱۳۷۸/۰۶/۱۳
✅ #داود_مدرسی_یان
@bassiijj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 «ولی نصر»، مشاور پیشین دولت «اوباما»: ۴ سال پیش ترامپ به سران کشورهای اروپایی وعده داد که ایران طی مدت دو ماه در برابر تحریم ها به زانو درخواهد آمد، اما اکنون ۴ سال از آن زمان گذشته و ایران تسلیم نشده است!
@bassiijj