فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃
عشق من
اله من
مرا اینگونه ادب مکن 😭
#ابوحمزه
♥⃢ ☘ @bayenatiha
tasbihat_dahganeh_dar_har_rouz_mah_ramezan.mp3
8.97M
[ #اعمالماهمبارکرمضان🎈]
سبحاݩ الله البصیࢪِالذے لیس ابصࢪمنہ🍃
♥⃢ ☘ @bayenatiha
؎🌱؎
ســــــــــلام و ࢪحمت خدا بہ دلهاے نازنین شما عزیزاے دل😍👋
قبـــــوڵ باشہ الهے
ࢪوزه هاتون 🍃
عباداتتون🎈
ذکࢪهایی کہ روے لبتون مےشینہ📿
کارهاے مستحب و قشنگتون ❤️
الهے که به هرطرف زندگیت نگاه مےکنے
لطف و برکت خدا رو ببینے 😍
خب خانوم خانوما
یہ روز دیگہ رو دارے پشت سر میذارے
مواظب باش کم و کسرے نذاریا 😎💪
اخہ اعمال ما توے این ماه
دیگہ بہ خاطر گناهامون حجاب نمیشن
دیگہ هبط نمیشن
دیگہ ناقص و کاملش میره به عرش خدا و قبول میشه ❤️
پس حتے شده با کارهای کوچیک
کیسه حسنہ هاتو حسابی پرکن🌟
#بریمذخیرهکنیمخوبیهارو😍💪
♥⃢ ☘ @bayenatiha
[☘]
[ #اعمالماهمبارکرمضان🎈]
🍃انَّ الله و ملائکة یصَلونَ عَنِ النبی
یا ایهالذیݩ ءامَنوا صلّواعلیہ و سلِّموا تسلیما ...
🍃لبیــــــــــک یا ربِّ و سَعدَیک ...
خدایا من تورا اجابت کردم و از تو سعادت مےخوام...
#صلواتماهرمضاݩ
#ادامہدارهدرمفاتیحالجنان
♥⃢ ☘ @bayenatiha
روشـــツــنی خونه [🌙]
#مامانڪدبانو🍎 #مربای_سیب_ درسته 🍏نکات طبی، تغذیه ای این مربا: طبع این غذا مرکب المزاج است و خون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
{🍀}
#مامانڪدبانو
مہربون ببین چے برات آوردم😍
چطوࢪے پودࢪ سیر درست کنیم
ارکانیگ اونم توے خونہ خودمون 💪
♥⃢ ☘ @bayenatiha
<🎍>
مےدونم شاید خستہ و بی حال باشے☺️
ولے اگہ الآن پانشیم و بہ کارهامون نرسیم
دیگہ وقت خوب براش پیدا نمیشہ
#بریمبهکارهامونبرسیم😍💪
|🎋|
کارهای کوچیک مےتونہ آخرتمون رو آبادتࢪ کنہ
#پیشنهادهاےحالخوبکن
♥⃢ ☘ @bayenatiha
ماقــــــــــوت 😋
مواد لازم:
نشاسته يك پيمانه
شكر يك پيمانه
آب پنج پيمانه
گلاب نصف پيمانه
زعفران يك چهارم قاشق چايخوري
اول نشاسته رو توي يك پيمانه آب تو قابلمه حل ميكنيم تا يكدست شه و گلوله اي نباشه.بعد چهارپيمانه ديگه آب و شكر و زعفران رو اضافه ميكنيم و روي شعله کم قرارميديم .شروع ميكنيم به هم زدن.بعد از چنددقيقه شروع ميكنه به بسته شدن و غليظ شدن. و حالت ژله اي ميگيره.بذاريد غليظ شه..مراقب باشيد ته نگيره.البته ته ديگشم خوشمزس.زماني كه احساس كردين غلظتش خوبه گلاب رو اضافه كنيد و بعد از چهارپنج دقيقه از رو شعله برداريد.
✔میتونید به جای اب از شیر استفاده کنید ولی دیگه بافتش شفاف نیست ....من با اب درست کردم
✔من از مقدار نشاسته دو قاشق غذاخوری سر صاف کم کردم
✔حتما و حتما با حرارت کم بپزید و از همزدنش غافل نشید . .
✔اگه نشا با حرارت زیاد پخته بشه خیلی سریع خودشو جمع میکنه و نشاسته فرصت پختن پیدا نمیکنه در نتیجه هم طعم نشاسته توش مشهود میشه و هم بعد از سرد شدن آب پس میده
✔طعم دهنده های اصلی نشا زعفران و گلاب هستن ، پس حتما از زعفران استفاده کنید نه رنگ خوراکی و نه گل زعفران.
✔نشا رو معمولا گرم سرو میکنن ولی سرد هم میتونه سرو بشه.بعد از سرد شدن نشا قالبی بیرون میاد،نیاز به چرب کردن قالب هم نداره.
تزیین روی نشا ، پودر کاکائو هست.
#ویژهسفࢪهافطاࢪ😍👌
#خوشمزه_جاتی
♥⃢ ☘ @bayenatiha
•°💛🌵’’
[• #حرفای_درگوشی •]
.
.
انسـان در رنـج زاده شده ..
ایـن منـش مـا در برخـورد با رنـج هاست
کـه میتونه عـیار ما رو مشخـص کنه !
شـریف باش ،
آرام باش و سر به زیـر و سخـت !
.
#حالشبتونعالے
♥⃢ ☘ @bayenatiha