5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| ماجرای "بی نظیر بوتو" و هاشمی رفسنجانی
❌ سیر استحاله ، از نماینده انقلابی تا #نماینده_ذلیل مجلس
🎤استاد آیت الله وفسی
#جنجالی
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️
🏴 قد قتل علی المرتضی...
◾️پيامبر گرامي اسلام -صليالله عليه و آله و سلم- :
▪️اذا کانَ يومُ القيامَة وَ نُصِبَ الصِّراطُ عَلي شَفيرِ جَهنّمَ لَم يَجُزْ اِلّا مَن مَعَهُ کِتابُ عليِّ بنِ ابيطالب.
▪️روزي که قيامت برپا ميشود و پل صراط بر کناره جهنم نصب ميگردد هيچ کس حق عبور از آن را نخواهد داشت مگر اينکه برگه اجازه علي بن ابيطالب را به همراه داشته باشد.
📚(مناقب ابن مغازلي، ص ١٤٢ ـ فرائدالسمطين، ج ١، ص ٢٨٩)
⚫️ شهادت مظلومانه مولای متقیان ابوالحسن امیرالمؤمنین حضرت علی ابن ابی طالب -علیه افضل صلوات المصلین- تسلیت باد
@bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 دفاع عملی علامه امینی (ره) از مولی الموحدین امیرالمؤمنین -علیه السلام-
🎙حضرت استاد وفسی
🆔 @bayyenat110
⚠️ موظفید به همنشینی با #مستضعفین
📍 در حکومت اسلامی بهای بیشتر و فزونتر از آن کسی است که #تقوا داشته باشد، نه ثروت و مال و قدرت و همه مدیران و کارگزاران و رهبران و روحانیون نظام و حکومت عدل موظفند که با فقرا و مستمندان و پابرهنهها بیشتر حشر و نشر و جلسه و مراوده و معارفه و رفاقت داشته باشند تا متمکنین و مرفهین
📍 و در کنار مستمندان و پابرهنهها بودن و خود را در عرض آنان دانستن و قرار دادن، افتخار بزرگی است که نصیب اولیا شده و عملًا به شبهات و القائات خاتمه میدهد، که بحمد اللَّه در #جمهوری_اسلامی ایران، اساس این تفکر و بینش در حال پیاده شدن است.
➖ امام خمینی(ره)؛ ۶ مرداد ۱۳۶۶
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
💠کانال نشر آثار استاد وفسی ↙️
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️◾️
◾️پيامبرگرامي اسلام -صليالله عليه و آله و سلم- :
▪️کنتُ انَا و عليٌّ نوراً بين يَدَيِ اللهِ تعالي قَبل أَن يُخلقَ آدمُ بأَربَعَةِ عَشَرَ اَلفَ عامٍ!
▪️من و علي -علیه السلام- چهارده هزار سال پيش از خلقت آدم -ع- نوري بوديم که در ساحت قدس خداي متعال به سر ميبرديم.
📚 (الرياض النضرة، ج ٣، ص ١٢٠ ـ ميزان الاعتدال، ج ١، ص ٢٣٥)
🆔 @bayyenat110
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| ترس ، غم و شادی اهل تقوا
🎙استاد حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
✨✨✨✨✨✨
💢 #پرسش هایی از محضر حضرت استاد آیت الله وفسی -زید عزّه- از سوی معاونت مطالبات مردمی ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران
۱. اگرفردی عادی (که سِمَتی در نظام نداشته باشد) از طریق تجارتِ حلال وپس از پرداخت وجوهات شرعی (خمس و زکات و...) ثروت زیادی کسب کرده باشد آیا از نظر شرعی اشکال دارد که با آن ثروت کاخ بسازد وگران ترین ماشین های جهان را خریداری کند؟
۲. اگر یکی از مسئولین جمهوری اسلامی از طریق تجارت ِحلال و پس از پرداخت وجوهات شرعی (خمس و زکات و...) ثروت زیادی کسب کرده باشد آیا از نظر شرعی و فقهی اشکال دارد که با آن ثروت کاخ بسازد وگران ترین ماشین های جهان را خریداری کند؟
🔘 ادامه دارد...
@bayyenat110
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
﷽
الحمدلله رب العالمین والصلاة و السلام علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطیبین الطاهرین المعصومین
اولاً از توجه و دغدغه شما نسبت به صیانت از کیان اسلامی در جامعه کمال تشکر را دارم.
ثانیاً باید عرض کنم پس از رحلت حضرت رسول اکرم -صلی الله علیه و آله- دو مدرسه فکری و دو جریان بنیادین پدید آمد
الف) مدرسه اهل بیت -علیهم السلام- ب) مدرسه صحابه
از همان روز های نخست این دو مدرسه گرچه مشترکاتی چون قرآن کریم و سنت متواتر را در اختیار داشتند اما در نظامات سیاسی و اقتصادی و... حتی در مبانی نظری و عقاید ، اختلافات بزرگی داشته و دارند.
آنچه بنده در پاسخ به شما عزیزان عرض خواهم کرد ، برپایه آموزه های اسلام ناب محمدی برگرفته از راه و روش بنیان گذار ج.ا.ا حضرت امام خمینی -ره- است. شما مستحضر هستید که چه بسا افرادی حتی از بزرگان انقلاب ، در مقام بیان و لقلقه زبان می گویند پیرو ایشان هستند اما در مقام ترسیم سیاست های کلی و شعار های بنیادین و اعمالشان ، فرسنگ ها ازین مکتب دور هستند و قطعاً پاسخ های مارا خلاف دین و شریعت می شمارند، همانطور که در زمان آغاز و ادامه این نهضت با حضرت امام و انقلاب اسلامی مبارزه می کردند و آن را خلاف شرع دانسته و برای نابودی آن فتوا صادر نموده و اقدامات و اعمال نابخردانه ای هم انجام دادند که ننگشان در تاریخ ثبت شده است. به هرحال ما مطابق این عقیده پاسخ می دهیم ولو آنکه طرفداران اسلام آمریکایی نپسندند و از ما غضبناک شوند ( قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ - ۱۱۹ آل عمران)
پاسخ سؤال اول و دوم :
در شریعت مقدس اسلامی ، همانطوری که برای تحصیل ثروت قوانینی وجود دارد برای مصرف آن هم ، ضوابط شرعی موجود است که در جامعه کمتر محل توجه واقع شده و می شود. بنابر فرض اگر ثروت انبوهی به هر دلیل مشروعی برای یک مؤمن حاصل شد ، باید از اسراف ، تبذیر و... بپرهیزد و از ورود در گروه مترفان خودداری گرده ، از ذخیره سازی ثروت برحذر باشد.
۱. اسراف (از حد عرفی و عقلایی تجاوز کردن) : عبارت است از این که شیئی مورد نیاز مؤمن و خانواده اش باشد را تهیه کند به نحوی که بیش از مقدار مورد نیاز ، هزینه نماید. مثلا به یک خانه یک میلیاردی نیاز دارد و بیش از آن مقدار هزینه کند ، آن مقدار اضافی ، اسراف و حرام است اگرچه اصل خرید آن صحیح است.
۲. تبذیر (بی اندازه خرج کردن) : که امروزه به آن اشرافی گری گفته می شود این است که اصلاً شیئی مورد نیاز مؤمن و خانواده وی نیست و برای آن هزینه ای انجام می گیرد. مثل آنکه خانه مناسب دارد ولی یک خانه مجلل تهیه می کند در اینجا اصل خرید این خانه کار حرامی است.
۳. إتراف (زیاده روی در تلذذ در نعمت ها - عیاشی کردن) : که امروزه به طبقه ای از مردم یا مسئولان و فرزندانشان نسبت داده می شود و مردم می گویند : «طبقه اشراف» ، «ازما بهترون» . این طبقه به علت ثروت زیاد سر به طغیان اجتماعی گذاشته اند.
كَلَّا إِنَّ الْإِنسَانَ لَيَطْغَىٰ أَن رَّآهُ اسْتَغْنَىٰ ۶ و ۷ علق
این ها افرادی در حقیقت پست هستند که ناگهان به ثروت های زیادی ، حتی نامشروع دست پیدا کرده اند. این گروه افرادی بی مسئولیت ، خود خواه و عیاشی هستند که همیشه دربرابر رسالت انبیاء و حق پرستان ، مخالفت کرده و برای نابودی حق و ادامه زندگی کثیف و ننگینشان ، فعالیت می کنند این طبقه و مرتکبان اسراف و تبذیر در جهنم هستند . بنابر این که این امور از گناهان کبیره است.
کاخ سازی و خرید و فروش آن یا خرید و وارد کردن ماشین های گران قیمت ، از آن جهت که مصداق عناوین اسراف یا تبذیر است ، حرام است . اما اگر ثروت را ذخیره کرده و در راه خداوند انفاق نکنند ، حرام دیگری را مرتکب شده اند (۳۴ توبه )
در این مسئله هیچ تمایزی بین فرد عادی (سؤال اول) با مسئولین جمهوری اسلامی یا وابستگانشان (سؤال دوم) وجود ندارد. الا اینکه گروه دوم به غیر از ارتکاب حرام به سبب بدبین کردن و یا مأیوس کردن مردم نسبت به نظام مقدس ج.ا.ا و ترویج طبقه مترفین و اشراف ، حرام دیگری را هم مرتکب می شوند . پس گناه آن ها مضاعف است.
🔘 ادامه دارد...
🆔 @bayyenat110
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍀 حضرت زهرا سلام الله علیها :
🌱 اِنَّ السَّعیدَ، کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَن أحَبَّ عَلِیاً فی حَیاتِه وَ بَعدَ مَوتِه؛
🌱 همانا سعادتمند (به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی -علیه السلام- را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.
📚امالی(صدوق) ص182
🆔 @bayyenat110
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| نقد و بررسی داستان مشهور صحابه امام صادق -علیه السلام- و درک نکردن شب قدر
⛔ تحریف دین و جهالت برخی از خطبا
🎙استاد آیت الله وفسی
🆔 @bayyenat110
✨✨✨✨✨✨
💢 #پرسش هایی از محضر حضرت استاد آیت الله وفسی -زید عزّه- از سوی معاونت مطالبات مردمی ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران
۳.گاهی اطلاعاتی اقتصادی به برخی مسئولین جمهوری اسلامی زودتر از عموم مردم می رسد ( مثلا قیمت شکر یا سیمان تا یک ماه دیگر دو برابر می شود) اگر اقوام یا فرزندان مسئولین با استفاده از این اطلاعات به تجارت بپردازند و به ثروت زیادی دست پیدا کنند ، آیا اینگونه تجارت از نظر شرعی حلال و جایز است؟
🔘ادامه دارد...
@bayyenat110