✅آب به کدام آسیاب میریزید؟!
✍حسین شریعتمداری
🔹۱- نگارنده در جایگاهی نیست که قلم به نصیحت بگرداند و زبان به اندرز بچرخاند! ولی با توجه به تجربهای که صاحب این قلم از رخدادهای چند دهه اخیر اندوخته است و تقریباً در هیچیک از آن رخدادها نیز ناظر بیطرف نبوده است، به خود اجازه میدهد که توصیهای مشفقانه و دوستانه خطاب به برخی از گروهها و جریانات سیاسی انقلاب داشته باشد. بخوانید!
🔹۲- در این چند گزاره که فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست دقت کنید.
الف: یکی از مدعیان اصلاحات و از دستاندرکاران این جریان سیاسی که سابقه محکومیت به جرم فروش اطلاعات به بیگانگان را نیز در کارنامه خود دارد، در شهریورماه سال ۱۳۹۵ (قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶) در مصاحبه با نشریه «صدا» میگوید: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهائی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند»!
ب: اظهارات دیگری از یک مدعی اصلاحات را بخوانید.
روز ۵ مهرماه ۹۱ در مصاحبه با «عصر ایران» میگوید: «آقای ناطق اگر از جایگاه فعلیاش در جناح راست (لقب تقلبی که مدعیان اصلاحات به نیروهای طرفدار انقلاب داده بودند) خارج شود و به اصلاحطلبان بپیوندد، چیزی به اصلاحطلبان اضافه نمیکند. اهمیت آقای ناطق در این است که در آنسو قرار دارد نه در این سو! ناطق نوری اگر به این سو بیاید، جایگاهش را در آن سو از دست میدهد. آقای ناطق باید در آن سو خوب بازی کند»!
ج: اوایل آذرماه ۱۳۹۴، دبیرکل حزب اشرافی کارگزاران در مصاحبه با روزنامه شرق با اشاره به آقای لاریجانی میگوید: «ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده است مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد»!
... و دهها نمونه دیگر که شرح آن به درازا میکشد!
🔹۳- دیروز یکی از اعضای مطرح جبهه اصلاحات که عنوان نظریهپرداز این جبهه را نیز یدک میکشد در توئیتی اعلام میکند که نسبت به بیانیه انتخاباتی این جبهه (بیانیه موسوم به راه گشایان) نقد جدی دارد ولی به خاطر شرایط انتخابات و رقابتهای پیشروی جناح اصلاحطلبان با نیروهای انقلابی، از بیان موارد مورد انتقاد خویش خودداری میکند و مینویسد؛ انتقادات خود را به بعد از انتخابات موکول میکنم!
🔹۴- حالا به آنچه این روزها در میان برخی از جریانات انقلابی میگذرد، نیم نگاهی بیندازید! چه میبینید، تخریب هواداران این کاندیدا علیه نامزد دیگری از همین طیف و تهمت و تخریب متقابل از آن سوی به این سوی! هرطیف نیز نامزد خود را قدیس و برحق و طرف مقابل را بیرون از این دایره معرفی میکند! و در همین حال رسانههای وابسته به دشمنان بیرونی و برخی از دنبالههای داخلی آنها با چه آب و تابی این بده بستانهای ناپسند را پوشش میدهند و با دُمشان گردو میشکنند!
🔹۵- به جرأت و با اطلاع میتوان گفت که این حرکت زشت و پلشت و دشمنپسند فقط از سوی برخی از مدعیان هواداری (تاکید میشود مدعیان هواداری و نه هواداران واقعی) این یا آن کاندیدا در جریان است و بدیهی است که طرفداران واقعی و نامزدها از این جرگه بیرونند بنابراین انتظار آن است و انتظاری خدا پسندانه و قانونمدارانه نیز هست که نامزدها به صراحت از تهمتزنندگان اعلام برائت کنند و آنها را - که عدهای قلیل هم هستند- دعوت به رعایت اخلاق کنند و اگر از این حرکت پلشت دست نکشیدند در ادعای هواداری آنها تردید کرده و آنان را از خود برانند.
🔹۶- حالا به این توصیه حکیمانه رهبر معظم انقلاب که باید برای همگان فصلالخطاب باشد و هست توجه کنید. حضرت ایشان در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی -رضوانالله تعالی علیه- تاکید فرمودند:
🔹«در رقابتهای پیشروی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد، بدگویی کردن، تهمتزدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند». و در چهاردهم خردادماه ۱۴۰۰ نیز فرموده بودند: «توصیه به نامزدها؛ انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد».
✅ #پاس_گل شورای نگهبان به اصلاحات؛ #صدای_پای_ارتجاع می آید!؟
🔹شاید #اصلاح_طلبان خوابش را هم نمی دیدند در دورانی که هیچ کارنامه ای از موفقیت در عرصه های داخلی و خارجی ندارند و هیچ محبوبیتی هم در سپهر سیاسی جامعه برایشان نمانده، به یکباره روند تحولات سیاسی جامعه آنها را در یک #موقعیت_طلایی قرار دهد؛ مردی که #خادم_جمهور بود به ناگاه آسمانی می شود، یک چنددستگی عمیق در میان #جریان_انقلابی برای #دوران_پسارئیسی شکل می گیرد و در گام سوم فرایند احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری توسط #شورای_نگهبان به ناگاه یک #پاس_گل طلایی برای آنها فراهم می کند!
🔹️ #خطر_ارتجاع_اصلاحات در کمین کشور است. از میان نامزدهای انتخاباتی اصلاحاتی کسی تایید شده که سابقه منفی جدی ندارد، یک پایگاه رأی #قومی در میان هموطنان #آذری و شاید هم بخشی از #کردها دارد. اصلاح طلبان از قدیم هم بلد بودند که به خوبی از ظرفیت خاص بخشی از بزرگان اهل سنت برای مطامع سیاسی خود استفاده کنند و اینبار هم حتما تلاش می کنند آنها را در پای صندوق رأی به خط کنند!
🔹 از سوی دیگر و به دلیل ناکارآمدی فشارهای غرب برای مهار ج.ا و تکرار شکست های مکرر در منطقه بعد از #طوفان_الاقصی و #وعده_صادق، به نظر غرب اسبش را زین کرده که در رکاب اصلاح طلبان، بر جریان انقلابی بتازد و زمینه بازگشت آنان به قدرت را فراهم سازد. فقط مانده دوگام تا فتح مجدد دولت در ج.ا؛
اول تمرکز بر تشدید و ادامه #اختلافات در اردوگاه جریان انقلابی و دوم #بسیج تمام ظرفیت های رسانه ای، اقتصادی و سیاسی همسو در حمایت از #پزشکیان.
🔹️ امروز وقت آن است تا جریان انقلابی با تکیه بر #عقلانیت_سیاسی و اخلاص توحیدی، سناریوی تلخ #ارتجاع_اصلاحاتی را که قطعا خسارات سنگینی برای کشور به همراه دارد، خنثی کند. #وحدت، #هماهنگی و کار خالصانه برای خدا راهکار عبور از این #شرایط_حساس است وگرنه باید دوباره برای #عقبگرد در منافع منطقه ای و بین المللی و جا ماندن از منافع ملی در سیر پرشتاب #نظم_نوین_جهانی با حضور #ژنرالهای_عفلیج_دیپلماسی و #امپراتورهای_زنگزده_نفتی بود.
#خطر_ارتجاع_اصلاحات
✅ نظرسنجی های انتخاباتی در تلگرام؛ به دلیل خاص بودن مخاطب نظرسنجی های اینچنینی در تلگرام و ایتا، نتیجه آنها فاقد امکان تعمیم پذیری اجتماعی است اما برای شناخت رویکردهای ذهنی بخش هایی از جامعه مفید هستند.
#جهت_اطلاع
#سواد_رسانه
هدایت شده از أخٌفيالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞🔞🔞
سوخته...
فکر کنم گوشوارههای کوچکش رو خیلی دوست داشته
لعنت به اسقاطیل کودککش
بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
🔞🔞🔞 سوخته... فکر کنم گوشوارههای کوچکش رو خیلی دوست داشته لعنت به اسقاطیل کودککش
دلشو ندارید نبینید؛ لعنت بر صهیونیسم، لعنت بر حامیان صهیونیست های جنایتکار، لعنت بر آمریکا و سران کثیف عرب حامی اسرائیل 😭😭😭
✅ یک حضور تأمل برانگیز؛ آشنا در ستاد پورمحمدی چه می کند!؟
روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه حسام الدین آشنا مشاور سابق حسن روحانی، به عنوان مشاور ستاد پورمحمدی منصوب شده است. باتوجه به سابقه امنیتی آشنا و نقش ایشان در اقدامات عملیات روانی دولت روحانی، این حضور کمی عجیب به نظر می رسد. باید منتظر بود و دید آیا حضور وی در ستاد پورمحمدی منجر به نقش آفرینی خاص پورمحمدی در تهاجم روانی علیه نامزدهای جریان انقلابی خواهد شد یا نه!؟ با شناختی که از بازی سازی روانی آشنا دارم، به این حضور خوش بین نیستم و احتمال می دهم پورمحمدی نقش خاصی را در مناظرات بازی خواهد کرد که در عمل تهاجم به جریان انقلابی و حمایت از نامزد جریان اصلاحاتی اعتدالی را به نمایش خواهد گذاشت. باید منتظر بود تا فضا کمی شفاف تر شود!
✅ جلیلی یا قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
بزودی..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بازنشر/نظر روحانی در مورد #جلیلی از زبان دهباشی (مستندساز روحانی ستاد انتخاباتی وی)
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره شنیدنی آیتالله طبسی از راننده سعودی
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ در این روزهایی که همه حواس ها در کشور به رقابت های انتخاباتی است، بد نیست یادی کنیم از مجاهد مردان حزب الله که جان بر کف گرفته و مقابل ارتش صهیونیستی شیطان مشغول جهادند؛ عهدی که فرمانده شهید «طالب سامی عبدالله» (ابوطالب) با امام حسین علیهالسلام داشت...
✅ جلیلی یا قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_اول
شاید شما از جمله کسانی باشید که برای انتخاب نامزد مورد نظر برای انتخابات ریاست جمهوری بین دو گزینه #جلیلی و #قالیباف مردد باشید.
پاسخ به این سوال که کدام نامزد می تواند #رئیس_جمهور مناسب تری برای کشور باشد به اندکی مطالعه و بررسی حول چهار متغیر بستگی دارد:
1_نگرش سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هر کدام از این دو نامزد
2_طیف حامیان و طرفدارانی که قاعدتاً دولت بعدی را تشکیل می دهند
3_کیفیت شخصیت هر نامزد
4_تناسب شخصی فرد با نظام مسائل و بحران های پیش روی ج.ا.
#ادامه_دارد
✅ #جلیلی یا #قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_دوم
الف) شخصیت سياسی، فرهنگی دو نامزد
1_سعید جلیلی
آقای جلیلی در دسته بندی های سیاسی در طیف #اصولگرایان_آرمانگرا دسته بندی می شوند. این طیف از جریان اصولگرایی چند ویژگی دارد:
🔹رویکردهای محکم تر به موضوعات اساسی انقلابی و ایدئولوژیک
🔹توجه بیشتر به ایجاد تحول در رویکردها و ساختارهای حاکمیتی و اجرایی کشور
🔹نگاه منتقدانه به نسل قبلی جریان انقلابی و نقد آنها در مواردی همچون محافظه کاری، عبور از آرمانها و ارزشها و کوتاه آمدن در برابر جریانات فاسد و مسأله دار سیاسی و اقتصادی
🔹 اصرار بر نگاه انقلابی تر در مسائل سیاست داخلی و خارجی و آشتی ناپذیری بیشتر در برابر نظام سلطه
🔹مشی اقتصادی و اجتماعی مردمی تر
🔹توجه به نخبه گرایی، جوانگرایی و تحول گرایی در بدنه نیروی انسانی و مدیران کشور
2_محمدباقر قالیباف
آقای قالیباف به طیف اصولگرایان تحول خواه تعلق دارد. این طیف از جریان اصولگرایی شاخص های زیر را در خود دارد:
🔹تعلق خاطر بیشتر به حفظ افراد و نظامات بروکراتیک حاکم بر کشور
🔹تعامل نزدیک تر با نیروهای نسل قدیم انقلاب و توجه بیشتر به انتخاب مدیران از آنها
🔹 رویکردهای محافظه کارانه تر به مسائل سیاسی و اجتماعی کشور و اصول و آرمانهای انقلابی
🔹تلاش برای حفظ وضع موجود نظامات کشوری و اصرار بر رفتار در قالب قوانین و مقررات جاری به جای تحول و تغییر
🔹نگاه سنتی به سیاست خارجی و ارتباطات با همسایگان و سایر کشورها
#ادامه_دارد
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 آیتالله میرباقری | بایستههای رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب، ۱۴۰۳/۳/۲۳
💥 ما باید رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب را بپذیریم؛ منتها اولاً این رقابت باید کاملاً اخلاقی و همافزا باشد و زمینه را بهنفع رقبای بیرونی تغییر ندهد؛ ثانیاً در جهت افزایش ظرفیت انسانی انقلاب، گفتوگوی فعّال (نه انفعالی) با جریانهای رقیب را فراموش نکنیم، هم با بدنه عمومی و هم با لایۀ نخبگانی آنها.
💥 همۀ کاندیداهای انقلابی، در دورههای قبلی نشان دادند که بهنفع آرمانها حاضر به فداکاری و ائتلاف سیاسی هستند.
اما باید توجه کرد که ائتلاف سیاسی، با وجود بداخلاقیهایی که ظرفیتهای جبهۀ انقلاب را فرسایش میدهد، ممکن نیست. با این چالشها، اگر هم در پایان به وحدت برسیم، وحدت سیاسیِ پایدار نخواهد بود.
☑️ @mirbaqeri_ir
✅ #جلیلی یا #قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_سوم
الف) شخصیت سياسی، فرهنگی دو نامزد
🔹در حال که #جلیلی فردی با #مبانی_تئوریک بسیار قوی در چهارجوب #گفتمان_دینی و انقلابی بوده و اهل #مطالعه، اهل #برنامه، اهل راهبردنگاری و طراحی می باشد، #قالیباف شخصیتی به شدت #اجرایی داشته و یک #مدیر_پروژه_قوی و اهل #دوندگی و فعالیت عملیاتی پر شتاب است.
🔹️ #جلیلی در موضوعات مختلف نگاه های تثبیت شده و ایدئولوژیک قوی دارد و یک #چارچوب_فکری_منسجم، مشخص و مبتنی بر اصول و #مبانی_اندیشه_اسلامی را در آن می توان مشاهده نمود. #قالیباف اما از نظر فکری بیشتر دارای نگاه #اصولگرایان_سنتی بوده و یک #منش_انقلابی_سنتی دارد.
🔹️ ب) نزدیکان و اطرافیان دو نامزد:
در خصوص اطرافیان این دو نفر نیز گفتنی های زیادی وجود دارد و از اطرافیان هر دو می توان نکات مثبت و منفی روایت کرد. بخشی از اطرافیان جلیلی نیروهایی با افکار و اندیشه های #طیف_علامه_مصباح یزدی می باشند و همانند خود جلیلی باورهای انقلابی و سیاسی قوی ای دارند اما همزمان در همین طیف افراد کم وزن، شاید گاهی افراد #فرصت_طلب و #قدرت_طلب با #عمق_تجربی_پایین تر گرد آمده اند. از نظر اجتماعی عمده ی حامیان و علاقمندان آقای جلیلی همانگونه که رهبر انقلاب در سال 96 مطرح فرمودند افرادی با نگاه های انقلابی خاص و استوار می باشند و عمدتاً طیف بچه های بسیجی، نیروی های #جوان_نسل_جدید_انقلابی، بچه های #بسیج_دانشجویی، و افراد مشابه می باشند که البته سوابق اجرایی کمرنگ تری دارند. اطرافیان قالیباف نیز طیف متنوعی را شامل می شوند. در بین آن ها بخشی از افرادی را می توان یافت که سوابق اجرایی بیشتری دارند اما تا حدودی می توان بین آن ها افرادی که در اصطلاح سیاسی منسوب به طایفه ی #مدیران_تکنوکرات می باشند را مشاهده نمود. افرادی با گرایش های اقتصادی و علاقه مندان به فعالیت های تجاری و اقتصادی، برخی منسوبین قدیمی سپاه پاسداران و بازنشستگان آن ها و همچنین #نیروهای_سیاسی_تشکیلاتی احزاب جدید اصولگرایی را می توان در بین آن ها دید.
🔹️ ج) کیفیت شخصیت هر نامزد: درخصوص شخصیت این دو نامزد می توان چنبن جمع بندی کرد که هر دو نفر گرایش انقلابی قابل اتکایی دارند اما در این زمینه #جلیلی #پایه_های_نظری و مطالعاتی قوی تری دارد. در سوی دیگر اما #قالیباف #شخصیتی_عملیاتی و اجرایی داشته که می تواند افراد و نیروهای مختلف را گرد هم جمع کرده و در قالب اقدامات پروژه محور اهداف دولت را برآورده سازد. جلیلی هر چند از نظر اجرایی سوابق کمتری دارد اما از این جهت که انگیزه ی #تحول_خواهی و #نوگرایی بیشتری دارد برای جریان #جوان_انقلابی جذاب تر است در حالی که قالیباف با شاخصه های شخصیتی که ذکر گردید برای نیروهای قدیمی تر انقلابی، افرادی که شخصیت انقلابی محافظه کارانه تری دارند بیشتر مورد توجه است.