✅ نظرسنجی های انتخاباتی در تلگرام؛ به دلیل خاص بودن مخاطب نظرسنجی های اینچنینی در تلگرام و ایتا، نتیجه آنها فاقد امکان تعمیم پذیری اجتماعی است اما برای شناخت رویکردهای ذهنی بخش هایی از جامعه مفید هستند.
#جهت_اطلاع
#سواد_رسانه
هدایت شده از أخٌفيالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞🔞🔞
سوخته...
فکر کنم گوشوارههای کوچکش رو خیلی دوست داشته
لعنت به اسقاطیل کودککش
بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
🔞🔞🔞 سوخته... فکر کنم گوشوارههای کوچکش رو خیلی دوست داشته لعنت به اسقاطیل کودککش
دلشو ندارید نبینید؛ لعنت بر صهیونیسم، لعنت بر حامیان صهیونیست های جنایتکار، لعنت بر آمریکا و سران کثیف عرب حامی اسرائیل 😭😭😭
✅ یک حضور تأمل برانگیز؛ آشنا در ستاد پورمحمدی چه می کند!؟
روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه حسام الدین آشنا مشاور سابق حسن روحانی، به عنوان مشاور ستاد پورمحمدی منصوب شده است. باتوجه به سابقه امنیتی آشنا و نقش ایشان در اقدامات عملیات روانی دولت روحانی، این حضور کمی عجیب به نظر می رسد. باید منتظر بود و دید آیا حضور وی در ستاد پورمحمدی منجر به نقش آفرینی خاص پورمحمدی در تهاجم روانی علیه نامزدهای جریان انقلابی خواهد شد یا نه!؟ با شناختی که از بازی سازی روانی آشنا دارم، به این حضور خوش بین نیستم و احتمال می دهم پورمحمدی نقش خاصی را در مناظرات بازی خواهد کرد که در عمل تهاجم به جریان انقلابی و حمایت از نامزد جریان اصلاحاتی اعتدالی را به نمایش خواهد گذاشت. باید منتظر بود تا فضا کمی شفاف تر شود!
✅ جلیلی یا قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
بزودی..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بازنشر/نظر روحانی در مورد #جلیلی از زبان دهباشی (مستندساز روحانی ستاد انتخاباتی وی)
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره شنیدنی آیتالله طبسی از راننده سعودی
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ در این روزهایی که همه حواس ها در کشور به رقابت های انتخاباتی است، بد نیست یادی کنیم از مجاهد مردان حزب الله که جان بر کف گرفته و مقابل ارتش صهیونیستی شیطان مشغول جهادند؛ عهدی که فرمانده شهید «طالب سامی عبدالله» (ابوطالب) با امام حسین علیهالسلام داشت...
✅ جلیلی یا قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_اول
شاید شما از جمله کسانی باشید که برای انتخاب نامزد مورد نظر برای انتخابات ریاست جمهوری بین دو گزینه #جلیلی و #قالیباف مردد باشید.
پاسخ به این سوال که کدام نامزد می تواند #رئیس_جمهور مناسب تری برای کشور باشد به اندکی مطالعه و بررسی حول چهار متغیر بستگی دارد:
1_نگرش سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هر کدام از این دو نامزد
2_طیف حامیان و طرفدارانی که قاعدتاً دولت بعدی را تشکیل می دهند
3_کیفیت شخصیت هر نامزد
4_تناسب شخصی فرد با نظام مسائل و بحران های پیش روی ج.ا.
#ادامه_دارد
✅ #جلیلی یا #قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_دوم
الف) شخصیت سياسی، فرهنگی دو نامزد
1_سعید جلیلی
آقای جلیلی در دسته بندی های سیاسی در طیف #اصولگرایان_آرمانگرا دسته بندی می شوند. این طیف از جریان اصولگرایی چند ویژگی دارد:
🔹رویکردهای محکم تر به موضوعات اساسی انقلابی و ایدئولوژیک
🔹توجه بیشتر به ایجاد تحول در رویکردها و ساختارهای حاکمیتی و اجرایی کشور
🔹نگاه منتقدانه به نسل قبلی جریان انقلابی و نقد آنها در مواردی همچون محافظه کاری، عبور از آرمانها و ارزشها و کوتاه آمدن در برابر جریانات فاسد و مسأله دار سیاسی و اقتصادی
🔹 اصرار بر نگاه انقلابی تر در مسائل سیاست داخلی و خارجی و آشتی ناپذیری بیشتر در برابر نظام سلطه
🔹مشی اقتصادی و اجتماعی مردمی تر
🔹توجه به نخبه گرایی، جوانگرایی و تحول گرایی در بدنه نیروی انسانی و مدیران کشور
2_محمدباقر قالیباف
آقای قالیباف به طیف اصولگرایان تحول خواه تعلق دارد. این طیف از جریان اصولگرایی شاخص های زیر را در خود دارد:
🔹تعلق خاطر بیشتر به حفظ افراد و نظامات بروکراتیک حاکم بر کشور
🔹تعامل نزدیک تر با نیروهای نسل قدیم انقلاب و توجه بیشتر به انتخاب مدیران از آنها
🔹 رویکردهای محافظه کارانه تر به مسائل سیاسی و اجتماعی کشور و اصول و آرمانهای انقلابی
🔹تلاش برای حفظ وضع موجود نظامات کشوری و اصرار بر رفتار در قالب قوانین و مقررات جاری به جای تحول و تغییر
🔹نگاه سنتی به سیاست خارجی و ارتباطات با همسایگان و سایر کشورها
#ادامه_دارد
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 آیتالله میرباقری | بایستههای رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب، ۱۴۰۳/۳/۲۳
💥 ما باید رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب را بپذیریم؛ منتها اولاً این رقابت باید کاملاً اخلاقی و همافزا باشد و زمینه را بهنفع رقبای بیرونی تغییر ندهد؛ ثانیاً در جهت افزایش ظرفیت انسانی انقلاب، گفتوگوی فعّال (نه انفعالی) با جریانهای رقیب را فراموش نکنیم، هم با بدنه عمومی و هم با لایۀ نخبگانی آنها.
💥 همۀ کاندیداهای انقلابی، در دورههای قبلی نشان دادند که بهنفع آرمانها حاضر به فداکاری و ائتلاف سیاسی هستند.
اما باید توجه کرد که ائتلاف سیاسی، با وجود بداخلاقیهایی که ظرفیتهای جبهۀ انقلاب را فرسایش میدهد، ممکن نیست. با این چالشها، اگر هم در پایان به وحدت برسیم، وحدت سیاسیِ پایدار نخواهد بود.
☑️ @mirbaqeri_ir
✅ #جلیلی یا #قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_سوم
الف) شخصیت سياسی، فرهنگی دو نامزد
🔹در حال که #جلیلی فردی با #مبانی_تئوریک بسیار قوی در چهارجوب #گفتمان_دینی و انقلابی بوده و اهل #مطالعه، اهل #برنامه، اهل راهبردنگاری و طراحی می باشد، #قالیباف شخصیتی به شدت #اجرایی داشته و یک #مدیر_پروژه_قوی و اهل #دوندگی و فعالیت عملیاتی پر شتاب است.
🔹️ #جلیلی در موضوعات مختلف نگاه های تثبیت شده و ایدئولوژیک قوی دارد و یک #چارچوب_فکری_منسجم، مشخص و مبتنی بر اصول و #مبانی_اندیشه_اسلامی را در آن می توان مشاهده نمود. #قالیباف اما از نظر فکری بیشتر دارای نگاه #اصولگرایان_سنتی بوده و یک #منش_انقلابی_سنتی دارد.
🔹️ ب) نزدیکان و اطرافیان دو نامزد:
در خصوص اطرافیان این دو نفر نیز گفتنی های زیادی وجود دارد و از اطرافیان هر دو می توان نکات مثبت و منفی روایت کرد. بخشی از اطرافیان جلیلی نیروهایی با افکار و اندیشه های #طیف_علامه_مصباح یزدی می باشند و همانند خود جلیلی باورهای انقلابی و سیاسی قوی ای دارند اما همزمان در همین طیف افراد کم وزن، شاید گاهی افراد #فرصت_طلب و #قدرت_طلب با #عمق_تجربی_پایین تر گرد آمده اند. از نظر اجتماعی عمده ی حامیان و علاقمندان آقای جلیلی همانگونه که رهبر انقلاب در سال 96 مطرح فرمودند افرادی با نگاه های انقلابی خاص و استوار می باشند و عمدتاً طیف بچه های بسیجی، نیروی های #جوان_نسل_جدید_انقلابی، بچه های #بسیج_دانشجویی، و افراد مشابه می باشند که البته سوابق اجرایی کمرنگ تری دارند. اطرافیان قالیباف نیز طیف متنوعی را شامل می شوند. در بین آن ها بخشی از افرادی را می توان یافت که سوابق اجرایی بیشتری دارند اما تا حدودی می توان بین آن ها افرادی که در اصطلاح سیاسی منسوب به طایفه ی #مدیران_تکنوکرات می باشند را مشاهده نمود. افرادی با گرایش های اقتصادی و علاقه مندان به فعالیت های تجاری و اقتصادی، برخی منسوبین قدیمی سپاه پاسداران و بازنشستگان آن ها و همچنین #نیروهای_سیاسی_تشکیلاتی احزاب جدید اصولگرایی را می توان در بین آن ها دید.
🔹️ ج) کیفیت شخصیت هر نامزد: درخصوص شخصیت این دو نامزد می توان چنبن جمع بندی کرد که هر دو نفر گرایش انقلابی قابل اتکایی دارند اما در این زمینه #جلیلی #پایه_های_نظری و مطالعاتی قوی تری دارد. در سوی دیگر اما #قالیباف #شخصیتی_عملیاتی و اجرایی داشته که می تواند افراد و نیروهای مختلف را گرد هم جمع کرده و در قالب اقدامات پروژه محور اهداف دولت را برآورده سازد. جلیلی هر چند از نظر اجرایی سوابق کمتری دارد اما از این جهت که انگیزه ی #تحول_خواهی و #نوگرایی بیشتری دارد برای جریان #جوان_انقلابی جذاب تر است در حالی که قالیباف با شاخصه های شخصیتی که ذکر گردید برای نیروهای قدیمی تر انقلابی، افرادی که شخصیت انقلابی محافظه کارانه تری دارند بیشتر مورد توجه است.
✅ دروغ نمی گویند جز #فرومایگان؛ #ظریف چرا #دروغ می گوید!؟
🔹جواد #ظریف وزیر خارجه #شکست_خورده دولت روحانی در یک #دروغ_گویی آشکار، ادعا کرد افزایش فروش نفت ایران، به خاطر کاهش تحریم های نفتی توسط دولت بایدن بوده و نه تلاش ایران!
🔹️ برای اثبات #دروغگویی_ظریف فقط کافی است مباحثه سناتور #تد_کروز و #بلینکن وزیر خارجه آمریکا را مشاهده کنید. در جلسه استماع مجلس نمایندگان کروز از بلینکن می پرسد:
چرا فروش نفت ایرانی ها از روزی ۳۰۰ هزار بشکه به ۲/۰۰۰/۰۰۰ بشکه در روز رسیده!؟
بلینکن پاسخ می دهد: چون سخت تلاش می کنند. ۶۰۰ تحریم وضع شد، اما آنها مصمماند و برای دور زدن تحریم ها هر کاری که می توانند انجام می دهند.
🔹سوال اینجاست که چرا وزیر خارجه ضعیف دولت شیخ حسن روحانی چنین بی پروا در مقابل دوربینهای تلویزیونی ادعایی خلاف واقع را مطرح می کند و نگرانی از واکنش های مردمی ندارد!؟
جواب را باید در این نکته جست که تیم تبلیغاتی پزشکیان به خوبی دریافته است که بخشی از مخاطبان رسانه های اصلاحاتی در #حباب_اطلاعاتی کوچکی قرار دارند و هرگز اخبار واقعی این موضوع به گوش آنها نخواهد رسید و با این خلاف گویی می توانند تعدادی از آراء بدنه اجتماعی اصلاحات را جذب کنند. همچنین می دانند که در کشور ما می توان خیانت کرد، به منافع ملی خسارت زد و خون مردم را در شیشه کرد اما در نهایت با شعبده رسانه خود را خیرخواه مردم و امین آنها جا زد بدون اینکه نگران برخورد قانونی بود!
#محمدجواد_ضعیف را باید آشکارا یک شارلاتان دیپلماتیک نامید که فاجعه بارترین کارنامه وزرای خارجه پس از انقلاب را به خود اختصاص داده اما بازهم با حقه بازی و دروغ گویی به دنبال تخریب دیگران است. در کلّاشی او همین بس که وقتی وزارتش را تحویل داد، روابط ما با تمام همسایگان در وضعیت بحران قرار داشت!
#ظریف_دروغگو
#وزیرخارجه_ضعیف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این #بی_ادبی و #گستاخی که از #فاضلی مشاور فرهنگی!!! پزشکیان مشاهده می کنید نشان دهنده #ذات_ضدفرهنگی #جماعت_اصلاحاتچی است. این قماش حرف های به ظاهر زیبا می زنند اما در عمل بی فرهنگ ترین بخش جامعه ایران امروز ما هستند. 25 سال تجربه شناخت نزدیک از این افراد را دارم. #بی_تقوایی، #دروغگویی، #اتهام_زنی، #تخریب، #توهین، #مسخره_کردن، #کم_سوادی، #بی_غیرتی و ده ها شاخصه منفی دیگر تنها بخشی از مشئ و منش این جماعت #غربگداست!
🔹جالب اینجاست که پزشکیان هم تایید کرد؛ #فرهنگ_نداریم! بله شماها واقعا هم فرهنگ ندارید، ماهم تایید می کنیم که فرهنگ ندارید!
✅ متأسفانه هیچکدام از نامزدهای انتخاباتی در بخش سلامت توجهی به اهمیت و کار آمدی طب ایرانی اسلامی ندارند و همچنان راه غلط اصرار بر طب مولکولی و هزینه های سنگین و وابستگی آن به غرب را پیگیر هستند. چقدر خوب بود نامزدهای انقلابی به این موضوع توجه ویژه می کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شرط تسریع و تعجیل در امر فرج؛ ببینید..
✅ #جلیلی یا #قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_چهارم
کشور اکنون با دو دسته نظام مسائل داخلی و خارجی مواجه است؛
الف) نظام #مسائل_داخلی:
🔹️ متأسفانه دهه 90 و بین سالهای 1390 تا 1400 کشور درگیر یک #دهه_عقب_ماندگی و پس رفت در بسیاری از شاخصهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شد. در این دهه کشور گرفتار #سبک_هولناکی از مدیریت در حوزه قوه مجریه بود که تبعات اقتصادی خود را در قالب #شوک_های_تورمی، #کاهش_شدید_ارزش_پول_ملی، فروپاشی نظامات اقتصادی، فشار سنگین به معیشت مردم و بسیاری از مشکلات دیگر شد.
مسائل اقتصادی در ادامه منجر به کاهش #سرمایه_اجتماعی نظام، #بحران_مشروعیت، #بحران_مشارکت، تنش های اجتماعی، #بحران_کارآمدی و مجموعه ای از بحران های فزاینده دیگری شد که نمود عینی آن را در #اغتشاشات سالهای 96،98 و 1401 مشاهده کردیم.
🔹️ به بیان دیگر، بحران ناکارآمدی دولت در دهه 90 کشور را درگیر مجموعه ای از بحرانهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کرد که تا زمان روی کار آمدن دولت #شهید_رئیسی، همچنان شیب تند فزاینده ای داشت.
ب) نظام مسائل #برون_مرزی :
🔹️ 1_ #بحران_همسایگی: در این زمینه اولین نکته این است که کشور طی دهه 90 دچار روابط بحرانی با همسایگان شد. به دلیل بی توجهی و #ناکارآمدی شدید دستگاه #دیپلماسی_ظریف، بی مهری به کشورهای شرق و #دیپلماسی_التماسی با غرب، روابط کشور تقریبا با اغلب همسایگان و حتی کشورهایی همچون عراق، دچار مشکل گردید و این امر منتج به تبعات بسیار ناگواری در اقتصاد و سیاست برای کشور شد.
🔹️ 2_ #برجامزدگی_افراطی: یکی از شاخص های مشکلات حاد کشور در دهه 90 و مشخصا در دولت حسن روحانی، تمرکز بر برجام و نگاه غلط، افراطی و انحرافی گره زدن تمام امور کشور به مذاکرات هستهای و #برجام_خسارت_محض بود که بازهم با آمدن دولت شهید رئیسی و دیپلماسی فوقالعاده هوشمندانه #شهید_امیرعبداللهیان اصلاح گردید.
🔹️ 3_پیش به سوی #دولت_ظهور: ما اکنون در واپسین سالهای دوری انسان از دولت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف هستیم. امروز بیش از هر روز به زمان برافراشته شدن دولت ظهور نزدیکیم و انقلاب اسلامی می رود تا به آرمان نهایی آن که #بسترسازی و #زمینه_سازی برای حکومت جهانی جبهه حق است، نزدیکتر شود و این امر باید یکی از مسائل اصلی دولت چهاردهمی باشد که قرار است روی کار بیاید.
🔹️ 4_تغییر در #هندسه_قدرت_جهانی: پس از قریب هشتاد سال سلطه غرب بر جهان با استفاده از فرصت تاریخی پس از جنگ جهانی دوم و ایجاد نظامات و ساختارهای بین المللی در جهت منافع آمریکا، جهان اکنون وارد #دوران_تغییرات عمیق در هندسه قدرت جهانی شده که هسته مرکزی این تغییر #افول_غرب، انتقال قدرت، تکنولوژی، اقتصاد و سیاست از غرب به شرق و فراهم شدن فرصت بهره مندی و حضور ج.ا. در معادلات جدید قدرت جهانی است. این فرصت بسیار محدود و #زودگذر است و کشور در این دوران نیازمند رئیس جمهوری است که هم #فهم_درستی از این تغییرات داشته باشد، هم برای بهره مندی از آن #برنامه و #جسارت داشته باشد. شکست غرب در #جنگ_اوکراین، شکست های سنگین رژیم صهیونیستی از مقاومت، عملیات های موفق مقاومت یمنی در #دریای_سرخ، عملیات غرورانگیز #وعده_صادق، تقابل چین با غرب در مناقشه تایوان، بیداری انسانی در غرب و.. تنها برخی از وجوه و نمودهای این تغییر در هندسه قدرت جهانی است.
🔹️ در این شرایط کشور نیازمند کسی است که هم #نگاهی_راهبردی و کلان به این دو حوزه از نظام مسائل کشور داشته باشد و هم بتواند برای عبور از بحران هاو بهره مندی از فرصتها خوب برنامه ریزی کرده و با مدیریت اجرایی و عملیاتی قوی با استفاده از سرمایه انسانی معتقد و همراه با این نگاه، کشور را به سوی تبدیل شدن به یکی از قطب های قدرت جهانی رهمون نماید.
#منتشر_کنید