eitaa logo
بازارچه تخصصی ایده کسب و کار
3.6هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
5.8هزار ویدیو
313 فایل
ما به شما نگاهی نو در خصوص افزایش درآمد و دارایی و رشد کسب و کار نشان خواهیم داد. ارتباط با ادمین: @TamiziFar1400
مشاهده در ایتا
دانلود
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠آقای علی دماوندی جوان بهشهری است که پشتکار خودش توانسته کارگاهی ایجاد کند و با ضایعات چوب کسب و کار پرسودی ایجاد کند و به چندین کشور صادرات داشته باشد. 💠ایده‌ای که برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کرده است. اگه شما هم علاقمند به کار با چوب هستید این ایده را جدی بگیرید. ❤️ به کانال بپیوندید 🆔http://eitaa.com/bazarche_kasbokar_vip
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 هنر معرق و منبت کاری یکی از مشاغل خانگی است که با سرمایه اندک می توانید شروع کنید و در بازار بزرگ فضای مجازی و حضوری برای خودتان مشتریان زیادی جذب کنید. 💠 این حرفه بیش از 1000­ سال قدمت دارد و نزد بسیاری از جهانیان شناخته شده است. و سالیانه افراد زیادی از سراسر دنیا برای دیدن آثار و خرید محصولات ارزشمند معرق و منبت وارد ایران می شوند. ❤️کانال 🆔‌ http://eitaa.com/bazarche_kasbokar
❣اعمالت را محاسبه کن قبل از آنکه .... ❤️کانال 🆔‌ http://eitaa.com/bazarche_kasbokar_vip
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 این چیز کیک از سه لایه تشکیل شده لایه اول : ۱۰۰ گرم بیسکوییت شکلاتی ۵۰ گرم بیسکوییت کاپوچینو ۱۰۰ گرم کره ذوب شده _ بیسکویت هارو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم و کف قالب  به خوبی فشرده میکنیم.( قالب ۲۳_۲۵ سانتی) و کنار میزاریم. لایه دوم : ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای لبنه ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری پودر قند ۱/۴ پیمانه شیر ۳ قاشق غذاخوری ژلاتین ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای _ پودر ژلاتین با چند قاشق اب سرد مخلوط میکنیم و به روش بنماری ( روی بخار آب جوش ) ذوب میکنیم تا شفاف و روان بشه . شکلات تخته ای رو هم به همین روش ذوب میکنیم. پنیر ها و خامه به دمای محیط رسیده و پودر قند و شیر رو با همزن دستی ( میتونید با همزن برقی ) مخلوط میکنیم تا یکدست و پوک بشه. شکلات بنماری شده رو اضافه میکنیم و در حین هم زدن پودر ژلاتین ذوب شده را اضافه میکنیم و به همزدن ادامه میدهیم تا به خوبی مخلوط بشن. مواد رو روی لایه بیسکویتی میریزیم و برای یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. برای لایه سوم ( میتونید این لایه رو حذف کنید. ) به طور دقیق دستور و مواد لایه دوم به جز شکلات رو درست میکنیم و روی لایه دوم میریزیم و برای ۳/۴ ساعت دیگه داخل یخچال قرار میدیم . ( در این مرحله سوم میتونید هر طعمی که دوست دارید به مواد اضافه کنید یا به طور ساده تهیه کنید. من از یک بسته پودر کاپوچینو استفاده کردم.) و بعد از چند ساعت قالب از یخچال خارج کنید و با یک چاقو تیز کناره های چیز کیک از قالب جدا کنید. و به دلخواه تزیین کنید. آشپزخونه 🫕🥣 بازارچه کسب و کار
🌻موفقیت، هیچ وقت به سمت شما نمی آید ، 🌺 بلکه شما باید به سمتش بروید. ⬜️ پیش به سوی موفقیت.
💥 با سلام و ادب 🎥📽 🌹 از سری کلیپهای جذاب ارتباط موثر 💥 قسمت نوزدهم: چطور حاضرجواب باشیم؟ dl.cdana.ir/communication/avc_power%20of%20repartee.mp4 ❤️کانال 🆔http://eitaa.com/bazarche_kasbokar_vip
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10309308939574.pdf
429.2K
❣بخش اول جزوه مشتری مداری 🔮حتما مطالعه بفرمایید خصوصا برای کارآفرینان خوبه ❤️کانال 🆔http://eitaa.com/bazarche_kasbokar_vip