eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.4هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام سلام🙋🏻‍♀️ امروز میخوام ببرمتون بهشت...چیز کیک درست کردم فوق خوشمزه پیشنهاد میکنم حتما درست کنین. مواد لازم: بیسکوئیت پتی بور شکلاتی. ۲۰۰ گرم(۲ بسته) نوتلا. ۱۶۰ گرم کره. ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه. ۲۰۰ گرم خامه. ۲۰۰ گرم شکر. ۵۰ گرم پودر ژلاتین. ۲غ ق آب سرد. نصف پیمانه طرز تهیه : بیسکوئیتها را پودر کنید و بعد کره ی ذوب شده رو بهش اضافه کنید...۱ ق غ نوتلا را به بیسکوئیتها بزنید و بعد کف قالب کمربندی(یا هر قالبی که خودتون دارین)را چرب کنید و مخلوط بیسکوئیت و کره را بریزید توش و با پشت قاشق فیکس کنید...چهل دقیقه در یخچال قرار دهید.در این فاصله خامه را با دور تند همزن یکم بزنید تا باز بشه بعد پنیر را بهش اضافه کنید و بعد نوتلا و هم بزنید تا یکدست بشه.پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و اسفنجی که شد روی بخار کتری قرار بدید تا شفاف بشه بعد که از داغی افتاد کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید...قالب رو از یخچال بیرون بیاورید و مایه روی بیسکوئیتها بریزید و داخل یخچال قرار دهید و بعد از چهار ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید و برش بزنید....نوش جان 🍲 @bebinobepaz
بچه ها نخواین که تبدیل گرم رو به پیمانه یا لیوان بگم برای اینکه واقعا تو پخت و بافتش تاثیر میزاره هیچ موادی رو هم لطفا جابجا نکنین که ایا جاش میشه اینو زد یا چیز دیگه ای به هیچ وجهی روغن صاف قنادی رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا کیفیت بی خودی دارن هرجا دیدین نوشته روغن صاف قنادی بهتره جاش روغن جامد بزنین روغن جامد رو اول ذوب کنید بعد بزارین داخل یخچال تا سفت شه همونو استفاده کنید کره 125 گرم پودرشکر نصف پیمانه (میتونید خودتون شکر رو آسیاب کنید) وانیل یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد آرد 250 گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر و پودر پسته برای تزیین طرزتهیه کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم و‌سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم و‌قالب میزنیم سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم . . نکات اگر پودر شکر نداشتین خودتون شکر رو اسیاب کنید میتونید جای کره از مارگارین استفاده کنید رنگ زردش برای اینه من کمی زعفرون دم شده ی غلیظ اضافه کردم به مواد 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای کیک : تخم مرغ درشت : ۲ عدد شکر : نصف لیوان شیر : نصف لیوان روغن مایع : نصف لیوان آرد سفید : دو سوم لیوان آرد سمولینا : ۱ لیوان بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری مواد لازم برای کرم : نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۴ قاشق غذاخوری شیر : ۱ لیوان کره : دو قاشق غذاخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری اول از همه کرم رو اماده کنید همه مواد به غیر از وانیل و با هم مخلوط کنید بزارید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وانیل و بهش اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید روشو سلفون بکشید تا دویه نبنده بزارید داخل یخچال تا کمی سرد شود تخم مرغها، شکر و وانیل و داخل ظرفی بریزید حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر و بهش اضافه کنید باز کمی هم بزنید روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر الک شده رو بهش اضافه کنید با هم زن یک دو دور هم بزنید در نهایت آرد سمولینا رو بهش اضافه کنید و با لیسک مخلوط و یکدست کنید کف قالب مافین یا قالبهای تکی کپسول کاغذی بندازید دو سوم قالب و پر کنید کرم و داخل قیف بریزید و روی مواد کیک دو خط بزنید بزارید داخل فری که از قبل گرم شده هم زمان بالا و پایین روشن با دمای ۱۸۰ درجه بمدت نیم ساعت بزارید تا بپزه سپس شربت بار یا عسل روی کیک داغ بریزید 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم جهت تهیه ای پودر ژله در رنگ ها و طعم های مختلف و به دلخواه( من فقط از الورا استفاده کردم) آب جوش و آب سرد بستنی وانیلی به ازای هر بسته پودر ژله ۱/۴ لیوان انواع میوه هایی که تو دسترستون هست دستور تهیه ژله بستنی: در طرز تهیه   به روش زیر عمل نمایید: ابتدا قالبی را که برای ژله در نظر گرفته اید، چرب نمایید. نصف دو بسته از پودر ژله الورا را با یک لیوان بزرگ آب جوش حل کنید بعد از اینکه کاملا خنک شد دو لیوان بستنی وانیلی که در محیط آشپزخانه ذوب شده است، به مایع ژله اضافه کنید بگذارید کمی خودشو بگیره بعد هر میوه ای رو که دوست داشتید خرد کنید و به مواد ژله تون اضافه کنیدبعد این ترکیب را به آرامی با قاشق مخلوط کنید و تا بستن کامل ژله در یخچال قرار دهید. میتونید از چند رنگ مختلف استفاده کنید اینکه چه رنگ و چه طعمی اول، وسط و یا آخر قرار بگیرد کاملا سلیقه ای می باشد.دقت داشته باشید زمانی که برای بستن یخچال در نظر گرفته شده است، بستگی به تنظیمات یخچال شما دارد ( ژله من در عرض ۴۰ دقیقه بسته بود)و در بعضی یخچال ها زودتر  در بعضی دیگر دیر تر این اتفاق رخ می دهد. اگه دوست داریدبا چند رنگ مختلف درست کنید باید هنگامی لایه اول را از یخچال خارج کنید که به شدت خود را نگرفته باشد که به لایه بعدی بچسبد و نباید هم خیلی شل و آبکی باشد که با رنگ بعدی ترکیب شود.برای خارج کردن ژله بستنی از درون قالب، به مدت سی ثانیه قالب را درون آب گرم قرار دهید و بعد در ظرف مناسبی که در نظر گرفته اید، برگردانید. برای بستنی از قالب های مناسب و زیبا استفاده کنید اگر تمایلی به قالب ندارید می توانید از جام و لیوان های جالب و شکیل برای تهیه و ژله بستنی استفاده نمایید. 🍲 @bebinobepaz
ژله ویترینی واسه درست کردن این ژله به دو بسته ژله با رنگ دلخواه و یک ونیم بسته ژله آلوورا و یک بسته خامه ۲۰۰ گرمی و یا بستنی وانیلی احتیاج داریم ابتدا هر بسته ژله رنگی رو در یک و یک سوم لیوان آب جوش حل کرده وقتی به دمای محیط رسید خامه یا بستنی رو اضافه کرده و داخل قالبهای ساده به قطر یک سانت ریخته و داخل یخچال گذاشته وقتی خودش رو گرفت با کاتر گل و یا هر مدل دیگه قالب زده و گلها را در کف و دیواره قالب بچینید و بقیه قالب را با باقیمانده اضافات ژله ها پر کنید سپس ژله آلوورای سرد را روی گلهای قالب زده بریزید فقط در حدی ژله بریزید که گلهای داخل قالب کنار هم قرار بگیرند و کمی روشون پوشیده بشه نباید در ژله غوطه ور بشن.قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد بعد از طی این مدت قالب را چند ثانیه در آب داغ نگه داشته تا ژله از قالب جدا بشه سپس در دیس مورد نظر برمیگردانید و با شکوفه های خامه تزیین کنید. برای تهیه این ژله از هر رنگی که مایلید میتوانید استفاده کنید نوش جان🌹 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوفته حسن پاشا 🍲 @bebinobepaz
کوفته حسن پاشا 🍲 @bebinobepaz