eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای کیک : تخم مرغ درشت : ۲ عدد شکر : نصف لیوان شیر : نصف لیوان روغن مایع : نصف لیوان آرد سفید : دو سوم لیوان آرد سمولینا : ۱ لیوان بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری مواد لازم برای کرم : نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۴ قاشق غذاخوری شیر : ۱ لیوان کره : دو قاشق غذاخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری اول از همه کرم رو اماده کنید همه مواد به غیر از وانیل و با هم مخلوط کنید بزارید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وانیل و بهش اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید روشو سلفون بکشید تا دویه نبنده بزارید داخل یخچال تا کمی سرد شود تخم مرغها، شکر و وانیل و داخل ظرفی بریزید حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر و بهش اضافه کنید باز کمی هم بزنید روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر الک شده رو بهش اضافه کنید با هم زن یک دو دور هم بزنید در نهایت آرد سمولینا رو بهش اضافه کنید و با لیسک مخلوط و یکدست کنید کف قالب مافین یا قالبهای تکی کپسول کاغذی بندازید دو سوم قالب و پر کنید کرم و داخل قیف بریزید و روی مواد کیک دو خط بزنید بزارید داخل فری که از قبل گرم شده هم زمان بالا و پایین روشن با دمای ۱۸۰ درجه بمدت نیم ساعت بزارید تا بپزه سپس شربت بار یا عسل روی کیک داغ بریزید 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم جهت تهیه ای پودر ژله در رنگ ها و طعم های مختلف و به دلخواه( من فقط از الورا استفاده کردم) آب جوش و آب سرد بستنی وانیلی به ازای هر بسته پودر ژله ۱/۴ لیوان انواع میوه هایی که تو دسترستون هست دستور تهیه ژله بستنی: در طرز تهیه   به روش زیر عمل نمایید: ابتدا قالبی را که برای ژله در نظر گرفته اید، چرب نمایید. نصف دو بسته از پودر ژله الورا را با یک لیوان بزرگ آب جوش حل کنید بعد از اینکه کاملا خنک شد دو لیوان بستنی وانیلی که در محیط آشپزخانه ذوب شده است، به مایع ژله اضافه کنید بگذارید کمی خودشو بگیره بعد هر میوه ای رو که دوست داشتید خرد کنید و به مواد ژله تون اضافه کنیدبعد این ترکیب را به آرامی با قاشق مخلوط کنید و تا بستن کامل ژله در یخچال قرار دهید. میتونید از چند رنگ مختلف استفاده کنید اینکه چه رنگ و چه طعمی اول، وسط و یا آخر قرار بگیرد کاملا سلیقه ای می باشد.دقت داشته باشید زمانی که برای بستن یخچال در نظر گرفته شده است، بستگی به تنظیمات یخچال شما دارد ( ژله من در عرض ۴۰ دقیقه بسته بود)و در بعضی یخچال ها زودتر  در بعضی دیگر دیر تر این اتفاق رخ می دهد. اگه دوست داریدبا چند رنگ مختلف درست کنید باید هنگامی لایه اول را از یخچال خارج کنید که به شدت خود را نگرفته باشد که به لایه بعدی بچسبد و نباید هم خیلی شل و آبکی باشد که با رنگ بعدی ترکیب شود.برای خارج کردن ژله بستنی از درون قالب، به مدت سی ثانیه قالب را درون آب گرم قرار دهید و بعد در ظرف مناسبی که در نظر گرفته اید، برگردانید. برای بستنی از قالب های مناسب و زیبا استفاده کنید اگر تمایلی به قالب ندارید می توانید از جام و لیوان های جالب و شکیل برای تهیه و ژله بستنی استفاده نمایید. 🍲 @bebinobepaz
ژله ویترینی واسه درست کردن این ژله به دو بسته ژله با رنگ دلخواه و یک ونیم بسته ژله آلوورا و یک بسته خامه ۲۰۰ گرمی و یا بستنی وانیلی احتیاج داریم ابتدا هر بسته ژله رنگی رو در یک و یک سوم لیوان آب جوش حل کرده وقتی به دمای محیط رسید خامه یا بستنی رو اضافه کرده و داخل قالبهای ساده به قطر یک سانت ریخته و داخل یخچال گذاشته وقتی خودش رو گرفت با کاتر گل و یا هر مدل دیگه قالب زده و گلها را در کف و دیواره قالب بچینید و بقیه قالب را با باقیمانده اضافات ژله ها پر کنید سپس ژله آلوورای سرد را روی گلهای قالب زده بریزید فقط در حدی ژله بریزید که گلهای داخل قالب کنار هم قرار بگیرند و کمی روشون پوشیده بشه نباید در ژله غوطه ور بشن.قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد بعد از طی این مدت قالب را چند ثانیه در آب داغ نگه داشته تا ژله از قالب جدا بشه سپس در دیس مورد نظر برمیگردانید و با شکوفه های خامه تزیین کنید. برای تهیه این ژله از هر رنگی که مایلید میتوانید استفاده کنید نوش جان🌹 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوفته حسن پاشا 🍲 @bebinobepaz
کوفته حسن پاشا 🍲 @bebinobepaz
کوفته حسن پاشا 🔹مواد لازم: برای کاسه های گوشتی: 500 گرم گوشت چرخ کرده چربی متوسط 1 عدد پیاز رنده شده متوسط 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 فنجان پودر سوخاری 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده برای سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان آب گرم دیگر مواد لازم 1 لیوان نخود فرنگی آب پز شده یا کنسرو برای پوره سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی آب پز متوسط نصف لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری کره نصف قاشق چایخوری نمک 3 قاشق غذاخوری چدار پنیر چدار رنده شده . برای مشاهده مراحل ورق بزنید... 🔹دستور تهیه 1- گوشت چرخ شده را درون یک کاسه بریزید. پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و با جعفری ساطوری شده ، آرد سوخاری ، 1 عدد تخم مرغ و ادویه جات و نمک خوب ورز دهید. بگذارید نیم ساعت در یخچال استراحت کند. 2- برای پوره سیب زمینی ها آنها را برش داده می شوند و در آب به صورت آبپز آن را بپزید. 3- سیب زمینی آبپز شده را خوب له کنید و آن را روی حرارت بسیار پایین قرار داده شیر و کره و نمک و پنیر چدار ( به دلخواه) را اضافه کنید تا یکدست شود. 4- مواد کوفته را به اندازه نارنگی جدا کنید و به شکل یک پیاله کوچک فرم دهید و داخل سینی فر قرار دهید. 5- مواد کوفته را در قر که از قبل حداقل به مدت ده دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار دهید. 6- کوفته ها را از فر خارج کنید سپس به اندازه یک قاشق نخود فرنگی در کاسه های گوشتی ریخته و پوره ها را با قاشق یا قیف مخصوص شیرینی پزی روی کوفته ها بریزید و به مدت 25-30 دقیقه در 200 درجه آن را درون فر بپزید. 7- سس تهیه شده از رب و آب را کف ظرف کوفته ها ریخته (روی کوفته ها نریزید) و دوباره برای 15 دقیقه در فر قرار دهید و کمی روی آن را گریل کنید. 8- میتونید قبل از اتمام زمان پخت در صورت تمایل در این مرحله روی سیب زمینی ها پنیر اضافه کنید تا سطح آن طلایی شود. 9- این کوفته های خوشمزه را همراه با سبزیجات دلخواه یا برنج نوش جان کنید. . 🍲 @bebinobepaz