eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
اما به اندازه مصرف یک وعده بپزیدش و گرم و تازه با غذا نوش جان کنید.   مواد لازم: ✅۱ پ آب ولرم، ✅۱ ق غ خمیر مایه فوری✅۱ ق غ شکر یا عسل، ✅۳ پ  آرد (۲ پ همه منظوره +۱ پ کامل)، ✅۱/۳ پ عدس پخته شده،  ✅۱/۴ پ ماست  ✅۱/۴ پ روغن زیتون، ✅۱ عدد تخم مرغ ✅۱ ق غ نمک مواد میانی : دلخواه ( مثل پوره عدس ، سبزیجات تازه یا سرخ شده ) طرز تهیه: شکر را در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه رو روش بپاشید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که خمیر مایه تون فعال شد، تخم مرغ، نمک و ماست و بعد از آن هم آرد، عدس و روغن رو را اضافه کنید تا زمانی که خمیر یکپارچه بشه و به دست نچسبه ورز دهید. خمیر را شکل بدهید و در یک ظرف با درپوش پلاستیکی بگذارید و به آن استراحت دهید. در صورت تمایل به تو پر بودن نون، در این فاصله مواد میانی را تهیه کنید. (من عدس اضافی رو با پیاز داغ و ادویه تند به شکل پوره در آوردم ). مواد میانی رو به شکل توپک در بیاورید. مثل دستور اولیه ضرورتی برای تو پر بودن نون هم وجود ندارد. بعد از دو تا سه ساعت پف خمیرتان که دوبرابر شده را بگیرید  و به هشت قسمت تقسیمش کنید.  دوباره به  چونه ها نیم ساعت استراحت بدهید. ‌چونه ها را  باز کنید، توپک ها رو در داخل چونه ها  قرار دهید، جمع شان کنید و  رویشان وردنه بکشید. نون ها رو روی تابه داغ بپزید، پخت هر طرف حدود دو تا سه دقیقه زمان می برد . 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه سالاد جوانه ها 🥗 و کوکوی ریشه جوانه ها 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه سالاد جوانه ها 🥗 و کوکوی ریشه جوانه ها این سالاد را می توانید با جوانه سویا جوانه ماش درست کنید نکته مهم ما جوانه را چند ثانیه داخل آب جوش و نمک ریخته و بعد صاف میکنیم برای استفاده داخل سالاد مواد سالاد 🥗 ۲ عدد پیازچه سبز و کامل ۲ حبه سیر ۱ قاشق غذاخوری سس ماهی ۲ قاشق غذاخوری سس سویا ۱ قاشق پودر فلفل قرمز فلکس یک قاشق کنجد تفت داده دو قاشق روغن کنجد مواد را مانند تصویر آماده کرده مخلوط می کنیم و با جوانه های زیبا مخلوط و در ظرف مناسب میریزیم این سالاد 🥗 بهداشتی مقوی و خوشمزه است بریم با هم بخاطر این سالاد یه پیمانه ماش یا سویا هر کدومو داشتیم داخل آب خیس کنیم طرز تهیه کوکو با ریشه جوانه ها 🤔🤔😍😋 بعد از پاک کردن جوانه ها ریشه ها را در بشقاب یک بار شستشو کرده کنار گذاشته این مواد را اضافه می کنیم::: یک قاشق غ روغن زیتون یک حبه سیر درشت ریز شده سس سویا ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق مرباخوری شهد عسل یک قاشق کنجد تفت خورده و کمی روغن کنجد طرز تهیه این مواد را با ریشه جوانه ها داخل ظرف مخلوط کرده در تابه نچسب داغ صاف کرده مانند کوکو هر دو طرف را کمی طلایی کنید کوکوی ما آماده است دوستان میتونید این کوکو رو با خود جوانه ها درست کنید لطفاً امتحان کنید چقدر لذیذ و مقویه نوش جانتان 😋💪 🍲 @bebinobepaz
👈مواد لازم 1 کیلوگرم آرد برای خمیر 1.5 لیوان شیر ولرم 1.5 لیوان آب ولرم 3 ق غ روغن مابع 1 ق غ شکر 1.5 ق غ نمک 1 پاکت خمیر مایه خیس (42گرم) یا 1.5ق غ خمیر مایه خشک فوری 👈برای داخل یاغلاما 700 گرم گوشت چرخ شده 2 عدد پیاز متوسط 3 عددگوجه فرنگی 3 عدد فلفل سبز 1 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ کره 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری پول بیبر یا فلفل پرک ترکی 1 ق چ نمک 1 لیوان آب 👈طرز تهیه نکته:اگر خمیرمایه تون معمولیه با شیرولرم و شکر دستور مخلوط کرده ،ده دقیقه صبر کنید تا کف کند و فعال شود و در ادامه دستور به دیگر مواد اضافه کنید در غیر ابن صورت خمیر مایه خیس و خشک فوری نیاز به استراحت ندارند. برای خمیر شیر ولرم ، آب ولرم ، نمک، خمیر مایه ، شکر و روغن مایع را در مناسبی بریزید و مخلوط کرده و سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم به دست آوردید که حداقل چسبندگی را داشته باشدو در آخر ، 2 ق غ روغن مایع روی خمیر بریزید و خمیر را جمع و گرد کرده و روی آن را بپوشانید و به مدت 35-40 دقیقه استراحت بدید.بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را روی میز بزارید و از خمیر 33چانه کمی بزرگتر از گردو درست کنیدو روی آنها را با دستمال یا حوله تمیز آشپزخانه بپوشانید.روی میز را کمی آرد پاشی کنید و از اولین چانه شروع کنید و با وردنه چانه ها را یکی یکی بازکنید تابه نچسب روی اجاق گاز قرار دهید و آن را به خوبی و بدون روغن گرم کنید. دو طرف خمیری هایی را که باز کرده اید در تابه گرم شده بپزید و تمام خمیر ها را به همین شکل پخته و آماده کنید. 👈برای داخل یاغلاما گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس کره و پیاز را اضافه کرده و تفت بدید.وقتی وقتی پیازها تفت داده شد ،گوجه فرنگی پوست کنده شده و رنده شده و رب را اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. سپس آب را اضافه کنید و 2تا 3 دقیقه دیگر بپزید ، سپس از روی حرارت بردارید و کناره های نان را در مایه گوشتی بزنید و داخل ظرفی که میخواهید سرو کنید بزارید و از مایه گوشتی روی نان بریزید و دوباره روی مواد گوشتی نان بزارید و به همین صورت نانها را گذاشته و بین آنها مواد گوشتی بزارید و در آخر روی یاغلاما ماست سیردار بریزید و سرو کنید.نوشجان❤ 🍲 @bebinobepaz
. مواد لازم: پتی بور یک بسته پودر کارامل یک بسته شیر دو لیوان خامه یک لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ شکر ۲ ق غ (قابل حذف) نسکافه یک ق غ . طرز تهیه: شکر و کارامل و شیر رو با هم مخلوط کنید و بزارید رو گاز تا آروم آروم حل شه. خامه رو هم بزارید رو بخار کتری تا شل شه و وقتی شکر داخل شیر حل شد به شیر اضافه کنید . ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید و بزارید رو بخار کتری تا حل شه . بیسکویت رو هم کاملا خرد کنید تا یکدست شه اگر با دست خرد میکنید دقت کنید تیکه های بزرگ نمونه . حالا بیسکوییت و ژلاتین و نسکافه رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شه میتونید بریزید داخل مخلوط کن . بریزید تو قالب و برای ۴ ساعت بزارید یخچال . نوش جان😋 🍲 @bebinobepaz
چوربا یایلا با سبزیجات 🍲 @bebinobepaz
چوربا یایلا با سبزیجات مواد لازم: 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد کدوی متوسط 1 عدد هویج متوسط نصف استکان روغن مایع 2 لیتر آب جوش عصاره مرغ یا نمک 7 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری پر آرد 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک طرز تهیه: پوست سیب زمینی و هویج را بکنید و با قسمت درشت رنده ، رنده کنید. کدو را با پوست رنده کنید. سیب زمینی رنده شده را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا نشاسته سیب زمینی گرفته شود سپس با فشار دادن آب سیب زمینی را بگیرید . روغن مایع را داخل قابلمه بریزید و سبزیجات رنده شده را داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط تا وقتی که سبزیجات نرم شوند هم بزنید و تفت بدید. سپس آب جوش بریزید نمک و یا عصاره مرغ را اضافه کنید. تا وقتی که سبزیجات نرم شوند حدود ده دقیقه بجوشانید. در ظرف دیگری ماست ، زرده تخم مرغ و آرد را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. چون ماست سرد است گلوله گلوله نمیشود. یک ملاقه از مواد چوربا را داخل مخلوط ماست بریزید و هم بزنید باز یک ملاقه دیگر از مواد چوربا داخل ماست بریزید و مجدد هم بزنید. مخلوط ماست ولرم شده را به چوربا اضافه کنید و هچ بزنید و یک قل بجوشانید سپس با بلندر مواد را میکس کنید. قوام چوربا به خودتان بستگی دارد اگر غلیظ است میتوانید آب جوش بریزید برای من این مقدار آب کافی بود. کره را داخل ماهیتابه کوچکی گذاشته روی اجاق بذارید نزدیک به آب شدن کامل کره نعناع خشک را اضافه کنید و یک دو بار هم بزنید و روی چوربا بریزید. چوربا برای سرو آماده است. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
چيزكيك انجيري مواد لازم👇 🔺نصف ليوان مخلوط بادام و فندق خام 🔺يك ليوان جودوسر 🔺٩ عدد خرما 🔺٤-٣ قطره عصاره وانيل يا نوك ق چ پودر وانيل براي قسمت پنيري: 🔺٢٠٠ گرم پنير لبنه 🔺١ ق غ عسل 🔺١ ق غ آلبالو( چند عدد آلبالو را داخل غذاساز ريز كنيد) 🔺نوك ق چ پودر وانيل يا يك ق چ وانيل شكري تزيين: چند عدد انجير طرز تهيه: 👈🏻اگر خرما هاي سفتي داريد ، داخل آب ٥ دقيقه استراحت داده و سپس داخل عذاساز به حالت پوره در بياريد. 👈🏻فندق و بادام هاي خام و بعد از اينكه داخل غذاساز ريز كرديد، با جودوسر و پوره خرما و وانيل مخلوط كنيد. 👈🏻لايه زيري كه آماده كرديد و داخل قالب هاي مافين به صورت مساوي پخش كرده و صاف كنيد و داخل يخچال بگذاريد تا استراحت كنه. 👈🏻براي قسمت پنيري ، پنير لبنه و عسل و آلبالو رو هم بزنيد و بهش وانيل اضافه كنيد و به صورت مساوي روي لايه زيري بريزيد و حداقل ٢ ساعت داخل يخچال استراحت بديد . 👈🏻قبل از سرو ، روش از انجير هايي كه برش داديد براي تزيين استفاده كنيد. 🍲 @bebinobepaz
اسپاگتی و سبزیجات😍🥦🍝 مواد لازم: * 2 بسته ماکارونی فوری (نودلیت) * 1/3 فنجان آب مرغ * 1/4 فنجان سس سویا * 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب * 1 قاشق چایخوری فلفل * 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون * 1 عدد سینه مرغ بدون استخوان ، بدون پوست ، به صورت خرد شده * 1 و نیم فنجان کلم بروکلی خردشده * 1 فنجان پیاز شیرین خرد شده * 1 فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده * 1 فنجان قارچ خردشده * 3 حبه سیر ، خرد شده * 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده * 2 پیازچه نازک خرد شده * 1/2 قاشق چای خوری دانه کنجد جهت ها: 1. در یک قابلمه بزرگ آب جوش ، رشته های ماکارونی را بپزید تا نرم شود ، حدود 3-4 دقیقه. با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید. 2. در یک کاسه متوسط ​​آب مرغ ، سس سویا، سرکه و فلفل را با هم مخلوط کنید. 3. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و بپزید تا حدوداً 4-6 دقیقه طلایی و پخته شود. کنار گذاشته 4- کلم بروکلی ، پیاز ، فلفل دلمه ای و قارچ را بزنید تا نرم شود ، حدود 4 - 5 دقیقه. 5. سیر و زنجبیل را هم بزنید تا معطر شود ، حدود 1 دقیقه. 6. مخلوط آب مرغ را مخلوط کرده ودر کف قابلمه بریزید. 7. ماکارونی و مرغ را اضافه و هم بزنید تا گرم شود و در سس به طور مساوی پوشانده شود ، حدود 1-2 دقیقه. 8. در صورت تمایل ، بلافاصله سرو کنید ، با پیازچه و دانه کنجد تزئین کنید. 🍲 @bebinobepaz