.
یه کوکیز شکلاتی با بافت کوکی و طعم عالی.. بدون همزن.. بدون کره.. بدون استراحت خمیر
.
.
⬅️ کوکیز شکلاتی با روغن مایع ➡️
رسپی این کوکیز شکلاتی عالی از وبلاگ prodottitipicitoscani
با تغییرات خودم اینجا می نویسم.با این کاتر کوچک 42 کوکی داشتم.
👈آرد سفید 142 گرم (یک پیمانه منهای 1 ق غ سر خالی)
👈پودر کاکائو 15 گرم (یک و نیم ق غ)
👈روغن مایع 40 گرم (2 و دوسوم ق غ)
👈شکر دانه ریز 60 گرم (یک چهارم پیمانه + یک ق چ)
👈تخم مرغ 1 عدد(50 گرم)
👈وانیل کمی
👈بکینگ پودر یک پینچ (در حد یک دوازدهم ق چ)
👈نمک یک پینچ
در ظرفی آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید.
در ظرف دیگری تخم مرغ و وانیل و روغن و شکر را با قاشق مخلوط کنید.
مخلوط آرد را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
خمیر اصلا چسبنده نیست.
خمیر را بین دو نایلون پهن و به ضخامت دلخواه 3 میل کاتر دلخواه بزنید.
در سینی فر کاغذ روغنی یا فویل ضخیم انداخته، با برس کمی چرب کنید و خمیرهای کاتر خورده را با کمی فاصله بچینید. سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشه.
بافت کوکی داره لطفا زیاد توی فر نذارید که خشک میشه.
پی نوشت:
💞اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید مخلوط آرد را تا جایی بریزید که خمیر لطیفی شود و بدست نچسبد، اگر چسبنده بود کمی آرد بیشتر بریزید، چون پیمانه اصلا دقیق نیست.
💞اگر شکر دانه ریز ندارید پودر قند بریزید.
💞روی کوکیز ها عسل گرم برس زدم.
💞اگر از کاتر دو تکه(کاتر مهردار) استفاده می کنید، باید خمیر را به ضخامت 4 تا 5 میل پهن کنید که بعد از مهر خوردن، ضخامت آن به 3 میل برسد.
🍲 @bebinobepaz
#ساندویچ_دونر_مرغ#کباب_ترکی_مرغ
مواد لازم:
فیله مرغ ۸ عدد
پیاز ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
قارچ ۱۲-۱۰ عدد
گوجه ۳ عدد
نمک و فلفل و نعناء خشک،پاپریکا،ادویه دودی،پودرسیر
ماست ۵-۶ قاشق غذاخوری
مایونز ۱/۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
خردل ۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه:ابتدا ما باید مرغ ها را مزه دار کنیم به این صورت که فیله ها را در ظرف مناسب ریخته و به ترتیب ماست،مایونز،خردل،آبلیمو،نمک و ادویه ها،روغن زیتون را اضافه کرده ،مخلوط میکنیم و حدودا یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم،در این فاصله دو عدد از پیاز ها را خلالی خرد میکنیم ،فلفل دلمه ای ها را هم خرد کرده ،گوجه ها راهم که بهتره پوستش رو بگیرید هم خرد کنید قارچ را هم اسلایس کنید و بزارید کنار ،بعد از مدت زمان استراحت مرغ ها ظرف فر را حاضر کنید دو عدد پیاز بزرگ بردارید سر پیاز ها را جدا کنید و دو عدد سیخ فلزی یا چوبی که خیس کردین را در وسط پیازها قرار دهید مثل ویدیو و در وسط ظرف فر قراردهید،فیله های مزه دار شده را در سیخ ها قرار دهید مابین فیله ها میتوانید از فلفل دلمه ای استفاده کنید و تمااامی موادی که خرد کرده بودیم مثل پیاز،قارچ،گوجه،فلفل دلمه را دورتادور مرغ ها بریزید مقداری ادویه،روغن زیتون و نمک روی سبزیجات خرد شده بریزید و بفرستید در فر از قبل گرم شده با خرارت ۱۷۰ و به مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت تا کاملا مواد پخته شود،سپس از فر در آورده و با کمک چاقو و چنگال مرغ را برش بدید از چوب و پیازهای بزرگ خارج کنید و با بقیه مواد مخلوط و مقداری از سس کلم را توی ساندویچ ریخته از مواد مرغی در داخل ساندویچ بریزید و با پیاز و جعفری نوش کنید
#سس_کلم
کلم قرمز و سفید را رنده کنید در ظرف مناسبی بریزید خیارشور را هم رنده کنید،پیازچه ها را خرد کنید اگر ندارید یکعدد پیاز کوچک رنده کنید،هویج را هم رنده کنید و با مخلوطی از مایونز،ماست پرچرب،نمک و فلفل و لیموی تازه مخلوط و برای مابین ساندویچتون استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کیک _خامه_ای_توت_فرنگی
👈مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۷۰ گرم شکر دانه ریز
۵۰ گرم آرد
۲۰۰ میلی لیتر خامه سنگین
۲۰ گرم شکر دانه ریز
۱۰۰ گرم ماست یونانی
۵۰ گرم مربای توت فرنگی
۲۰۰ گرم توت فرنگی
نعناع تازه
📷ممنون از دستور اصلی و عکس www.oceans-nadia.com👈
👈 دستور تهیه:
آرد کیک را الک کنید. یک قالب مربعی تهیه کنید (روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید). فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و بزنید. ۷۰ گرم شکر دانه ریز اضافه کنید و در یک حمام آب گرم با همزن دستی بزنید. وقتی تخم مرغ به دمای پوست انسان رسید ، آن را از حمام آب خارج کنید و بزنید تا کف آن خیلی سفت شود.
آرد الک شده را اضافه کرده و با لیسک پلاستیکی به آرامی هم بزنید. درون قالب ریخته و روی آن را صاف کنید و در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از پخت ، از ظرف خارج کنید و به ۲ لایه برش دهید. ۲۰۰ میلی لیتر خامه سنگین تازه و ۲۰ گرم شکر دانه ریز را در یک کاسه بریزید و آن را بزنید تا سفت شود. در یک کاسه جداگانه ۱۰۰ گرم ماست یونانی و ۵۰ گرم مربای توت فرنگی را مخلوط کنید. خامه را به آرامی به آن اضافه و هم بزنید.
توت فرنگی ها را به صورت ورقه ای برش دهید. کیک خود را مانند شکل جمع کنید. کیک های پایه را با یک خامه بپوشانید و لایه بعدی را بگذارید و دوباره خامه بریزید و توت فرنگی ها را در کناره ها و بالای خامه پخش کنید. بگذارید چند ساعت در یخچال بماند و قبل از سرو با نعنا تزئین کنید.
🍲 @bebinobepaz
#رولت_مرغ_و_اسفناج
👈مواد لازم:
۸۰۰ گرم سینه مرغ
۵۰۰ گرم اسفناج
۲۰۰ گرم ژامبون آب پز
۱۵۹ گرم پنیر گرانا پادانو
۴ تخم مرغ آب پز
۱ حبه سیر
روغن زیتون
نمک و فلفل
سبزیجات معطر
👈دستور تهیه:
اسفناج را پاک کرده و بشویید. با چاقو ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه ریخته ، یک حبه سیر و اسفناج را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید.
فیله های مرغ را داخل کیسه فریزر کرده و با گوش کوب آنها را نرم کنید. سپس آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید و یک مستطیل درست کنید. برش های ژامبون را روی ۳/۴ مرغ قرار دهید و ته آن را آزاد بگذارید. اسفناج را به طور یکنواخت روی ژامبون پخش کنید. در آخر پنیر رنده شده را بگذارید و تخم مرغ های آب پز شده را روی آن قرار دهید. ادویه و سبزیجات معطر را به دلخواه خود روی آن بپاشید. از کاغذ استفاده کنید تا رول را به سمت خود بچرخانید. دو سر رول را محکم کنید و در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
حالا رول را در قالب قرار دهید، در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. حالا آن را از داخل کاغذ برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید ، تا زمانی که خوب برشته شود. قبل از برش اجازه دهید تا خنک شود.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_انگلیسی
.
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
ارد ۳۰۰
شکر ۲۵۰
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق م
روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم
کشمش نصف پیمانه
پسته نصف پیمانه
پودر کاکائو ۱ ق غ
.
طرز تهیه:
سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را داخل کاسه همزن بریزید وفرم دهید تا حجیم شود و سپس کاسه را خالی کرده ، کره و شکر را بریزید داخل کاسه و ۳ دقیقه هم بزنید ، بعد زرده را اضافه کنید و سپس اسانس را ، چند دقیقه هم بزنید ، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها ارد را ( همه موارد با همزن انجام شود )
بعد سفیده را با لیسک ارام مخلوط کنید با مواد ،
کشمش ها رو چند دقیقه ای داخل اب استراحت بدین تا نرم بشه ، بعد با پسته ها مخلوط کنید و ارد بزنید ،
و با مواد مخلوط کنید
یه مقداری از مواد رو بردارید و به ان پودر کاکائو را اضافه کنید .
داخل قالب سیلیکونی رو با کره به دمای محیط رسیده کاور کنین کاملا و روش ارد بپاشین تا همه جای قالب پوشیده بشه مواد را داخل قالب بریزین و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ بپزید تا تستر تمیز بیرون بیاد
بعد از پخت وقتی سرد شد ، کیک رو از قالب جدا کنین و بزارین کاملا سرد بشه.
قالب رو بشورین ، شکلات تلخ بنماری کنین و کل قالب رو با یه فرچه شکلات مالی کنین و بزارین یخچال تا سفت بشه. این مرحله رو ۳ بار تکرار بکنین تا یه کاور نه خیلی ضخیم ته نازک از شکلات داخل باشین .
کیک رو بزارین داخل قالب ( اگر گنبدی شده بود برش بزنین تا صاف بشه و از قالب بیرون نزنه ) بعد که کیک رو داخل قالب گذاشتین روی کیک رو هم با شکلات بنماری شده کاور و بزارین یخچال.
وقتی سفت شد کیک رو از قالب جدا کنین .
🍲 @bebinobepaz
خوراک لوبیا با روغن زیتون
یه غذای خیلی ساده،با کالری پایین ،خوشمزه و مناسب تابستون! واسه وگان ها و کسایی که رژیم دارن،شدیدا توصیه میکنم😍.
مواد لازم:
لوبیای سبز ظریف
۱ عدد پیاز
۱ حبه درشت سیر
۱ عددگوجه فرنگی
روغن زیتون (واسه یه بشقاب پر از این غذا،۱/۲ فنجان روغن زیتون لازمه)
۱ عدد قند
نمک
رب گوجه فرنگی(برای یه بشقاب پر از این غذا،۱ ق چ رب گوجه لازمه)
نمک و فلفل سیاه
تهیه: سرو ته لوبیاها رو بگیرین.میتونی از وسط نصف کرده و بعد کمی آبپز کنین.پیاز رو نگینی خردکنین.گوجه فرنگی رو هم پوست بکنین و خرد کنین.
روغن زیتون رو تو تابه ریخته،پیاز و سیررنده شده رو کمی تفت بدین،نباید رنگ پیاز تغییر کنه!لوبیاها رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه بدین.در آخر گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل رو اضافه کنین و با حرارت کم بپزین.در آخر یه حبه قند تو غذا بندازین . گاز رو خاموش کنین وبذارین کمی از داغی بیفته و بعد سرو کنین.
سبزیجاتی که با روغن زیتون پخته میشه معمولا ولرم سرو میشه و حتما یه حبه قند هم استفاده می کنن.نوش جان🧡
🍲 @bebinobepaz
#بستني_زعفروني_ساده
.
دوقاشق غ خ نشاسته رو با يك قاشق شكر مخلوط كنيد و بعد نيم پيمونه شير بهش اضافه كنيد و روي حرارت بزاربد تا غليظ شه.. و بزاريد يخچال تا خنك شه..
حالا قالب بستني هارو چرب كنيد و توشون پسته خور شده بريزيد..
نيم پيمونه شكر با يك پاكت خامه٢٠٠گرمي و سه قاشق غذا خوري گلاب و كمي زعفرون و مخلوط نشاسته و شير خنك شه رو باهم تركيب كنيد تا شكر حل شه،و بعد داخل قالب بستني بريريد و چوب بستني رو هم داخلش بزاريد و بزاريد فريزر تا ٢٤ساعت...
موقع استفاده قالب رو كمي تو اب گرم بزاريد تابستني راحت جدا شه...
بافتش خامه اي و نرم...
#بستني_زعفروني_ساده
اگ قالب بستني نداريد تو ليوان يكبار مصرف يا ظرف پلاستيكي درست كنيد...
🍲 @bebinobepaz