اگر رب خورشت زیاد شد چیکار کنیم ؟😋😍
🥫خوشبختانه برای غذاهای آبدار مانند خورشت و آبگوشت، راحتتر میتوان مشکل زیاد شدن رب گوجه را حل کرد. تنها کافی است مقداری از آب خورشت را بردارید و دوباره به خورشت آب اضافه کنید، تا رب گوجه آن کمتر شود و بعد دوباره به خورشت خود کمی ادویه و نمک بزنید.
🫕با این روش میزان رب گوجه در خورشت شما به تعادل میرسد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
دسر انبه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍭مواد لازم
🧉شیر 2 لیوان
🧉شیرعسلی 1 قوطی
🧉پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری سر پر
🧉شیر برای حل کردن ژلاتین 1/4 لیوان
🧉انبه رنده شده 1 لیوان
🧉وانیل نوک قاشق چایخوری
🧉خامه صبحانه 200 گرم
🧉بیسکوییت پتی بور پودر شده 1/2 لیوان
🥢طرز تهیه
ابتدا دو لیوان شیر و شیرعسلی را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گاز مخلوط می کنیم.
در این فاصله پودر ژلاتین را با ۱/۴ لیوان شیر درون ظرفی شیشه ای بن ماری می کنیم تا کاملاً حل بشه.
وقتی شیر و شیرعسلی با هم کاملاً مخلوط شده و گرم شد از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تایکدست شود.
حالا پوره انبه و وانیل و ژلاتین بن ماری شده و بیسکوییت پودر شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
دسر آماده شده را داخل ظرفی مناسب یا قالب ریخته و در یخچال بزارید تا ببندد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
استیک با سس کره و سیر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم (۲ نفر)
۱ عدد استیک با ضخامت ۵ سانتی متری
نمک و فلفل سیاه ۳ قاشق غذاخوری
روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
کره
۳ حبه سیر
۲ ساقه رزماری
۳ ساقه آویشن تازه
🥩🧈طرز تهیه:
فر را با دمای ۹۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. همه قسمت های استیک را نمک و فلفل بپاشید. آن را روی توری روی سینی فر قرار داده و به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در فر بپزید تا مغزپخت شود. در صورت تمایل می توانید زمان پخت را بیشتر کنید تا استیک کاملا پخته گردد. روغن کانولا را درون تابه داغ کنید. استیک پخته شده را درون روغن داغ تفت دهید. هر طرف گوشت را به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. سپس، کره، سیر، رزماری و آویشن را اضافه کنید. با قاشق روغن طعم دار شده را روی سطح استیک بریزید و مدام آن را برگردانید تا همه طرف گوشت کاملا مزه دار گردد. استیک را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس با چاقو برش داده و به همراه اسکالوپ سیب زمینی و سالاد دلخواه خود سرو نمایید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
ساندویچ فوری چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍥مواد لازم :
▫️مایونز : یک دوم فنجان
▫️ کرفس : یک سوم فنجان
▫️ ماست ساده یونانی : یک چهارم فنجان
▫️ ترخون تازه و خرد شده : سه قاشق غذاخوری
▫️ آب لیموی تازه : دو قاشق غذا خوری
▫️ فلفل سیاه : یک دوم قاشق چای خوری
▫️ کاهو : ۴ برگ بزرگ
▫️نان تست سبوس دار : ۸ قطعه
▫️ گوجه فرنگی : ۸ برش
🍥طرز تهیه : ۱٫ ۷ مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب بهم بزنید.
۲٫ برگ های کاهو را بین ۴ قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید.
۳٫ سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست. ساندویچ شما آماده است نوش جان
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
شکلات فوری چگونه تهیه میشود؟😋😍
شیر خشک قنادی (نیدو) دو پیمانه
شیر هم دمای محیط پنج قاشق غذاخوری،
زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری،
شیر عسلی یک قوطی،
هل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
کره پنجاه گرم ،
پسته نیمکوب یک دوم پیمانه،
بادام و گردو از هر کدام یک سوم پیمانه،پودر پسته برای تزیین، قالب بیست سانتی یک عدد
🍒ابتدا تو یه تابه نچسب کره هم دمای محیط با شیر خشک روی حرارت بسیار ملایم مخلوط کنید در حدی که جذب هم شوند، شیر عسلی اضافه کنید هم بزنید و خوب که جذب شد شیر رو قاشق قاشق اضافه کنید و تند تند هم بزنید مواد که کاملا شبیه حلوا شد هل و زعفران دم کرده رو اضافه کنید و در حدی تو تابه روی حرارت هم بزنید و نگه دارید که مثل حلوا خودشو جمع کنه و از کف تابه جدا بشه ده دقیقه نهایتا بیشتر نمیشه آجیل اضافه کنید و در قالبی که فویل کشیدین تا دیواره ها مواد بریزید و سریع با کاردک روی مواد صاف کنید سرعت عمل مهمه که تا شکلات سفت نشده روش صاف کنید و پودر پسته بپاشید بزارید یخچال برای چند ساعت پ بعد با چاقو تیز به هر روشی دوست دارید برش بزنید .
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
ترشی کدو و پیاز چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍀سرکه سیب 2 پیمانه
🍀شکر قهوه ای ¾ 1 پیمانه
🍀برگ بو 3 عدد
🍀نمک 1 قاشق غذاخوری
🍀آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
🍀کدو 900 گرم
🍀پیاز خرد شده 2 عدد کوچک
🥦🥦🥦
داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را می ریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود.
کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب می ریزیم. مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را می گذاریم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می کنیم.
به باور ایرانیها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
خواص گلابی چیست ؟😋😍
✅گلابی میوه ای عالی و گوارا و پرآب است که خاصیت لینت دهندگی دارد. افرادی که یبوست دارند سعی کنند ۱ تا ۲ عدد گلابی در روز بخورند و بلافاصله ۱ لیوان آب ولرم بنوشند که خاصیت ملین آن قوی تر شود. گلابی میوه ای است که به آسانی هضم و جذب بدن می شود.
✅گلابی دارای دانه های بسیار ریزی است که خصوصاً نزدیک هسته آن زیاد است. این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی شود. از این رو با عبور از دستگاه گوارش ، معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می کند.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پیتزای فوری با نان پیتا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍖🍖مواد اولیه:
🌮۲ عدد نان پیتا یا نان تافتون کوچک
🌮۲۰۰ گرم ژامبون
🌮۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🌮۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
🌮۲۰ گرم کره
🌮نصف یک عدد فلفل دلمه ای
🌮نصف قاشق چایخوری زیره در صورت تمایل
🌮زیتون در صورت تمایل
🌮پنیر پیتزا به مقدار لازم
🌮نمک و فلفل به مقدار لازم
🫕روش تهیه:
ابتدا باید سس پیتزا رو درست کنیم پس ابتدا سیر و کره رو کمی با هم تفت میدیم تا سیر مزه کره رو بگیره ولی لازم نیست سیر سرخ بشه. حالا رب، نمک،فلفل و در صورت تمایل زیره رو به مخلوط سیر و کره اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد و مزه دار بشه. حالا سس پیتزامون حاضره.
پس سطح نون رو به سس آغشته میکنیم این مقدار سس برای دو عدد نون کافیه. حالا ژامبون و فلفل دلمه ای رو به شکل و اندازه دلخواه خورد میکنیم. بعد کالباس و فلفل رو به صورت یکنواخت روی نون پخش میکنیم.
حالا سطح مواد رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم.
من روی پیتزام از حلقه های زیتون هم استفاده کردم. حالا پیتزای فوریمون رو فقط برای حدود ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم شده میذاریم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
کوکوی ماست و هویج چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥄مواد لازم-
🧂تره ۲۵۰ گرم
🧂 ماست: نصف لیوان
🧂زعفران آبکرده: یک قاشق غذاخوری
🧂 نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
🧂 هویج: ۳ تا ۴ عدد
🧂آرد: یک قاشق غذاخوری
🧂 خلال پسته یا بادام: ۳ قاشق غذا خوری
🧂 تخممرغ: ۵ عدد.
🥕هویج را رنده کنید، زعفران، نمک، فلفل، آرد و خلالها را با هم در یک ظرف بریزید و تخممرغها را در آن شکسته و خوب بزنید. ماست را به مخلوط اضافه و مواد را در روغن داغ سرخ کنید و برش بزنید و طرف دیگر کوکو را هم سرخ کنید. بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید. کوکو را در ظرف مناسب بچینید و با دورچین سبزیجات میل کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz