#دلمه
پیازو نگینی و سرخ كرده، بعد گوشت چرخ کرده + نمک + فلفل + زردچوبه و هر ادويه ای ک دوست داشتین + سبزی معطر که حتما مرزه شاملش بشه و يه قاشق کوچیک رب ( ب سبزي فروشي بگيد سبزي دلمه ميخوام خودش ميدونه چي بزاره😀)
+برنج نيم پز شده + لپه پخته رو اضافه میکنيم همه رو باهم تفت كوچيك میديم ...
براي #دلمه_برگ_قالبي و كلم و پياز بايد حتما داخل اب در حال جوش بذاريد تا نرم بشن ، ( برگ مو فقط در حدي ك نرم بشه كافيه ) قسمت ريشه كلم رو بگيريد تا بتونيد اونو راحت برگ برگ كنيد و داخل آب جوش بندازيد...
پياز رو هم همينطور ، قسمت ريششو بگيريد و يه قاچ بديد و بندازيد داخل آب وقتي قشنگ نرم شدن ابكش كنيد خودتون ميبينيد ك لايه ها چ قشنگ از هم باز ميشن😁 بزاريد خنك بشن ...
ولي بادمجون و كدو از پهنا ورقه ورقه كرده و سرخ ميكنيم،،
گوجه رو هم حلقه حلقه ميكنيم . حالا كمي سس داخل قالب ريخته( سس: مقداري رب را داخل روغن تفت داده و كمي ادويه جات بهش اضافه ميكنيم و اب ميريزيم وقتي چنتا قل زد خاموش ميكنيم ) بعد دور تا دور قالبمون رو با كلم يا ..... پوشش ميديم و از مواد پر ميكنيم و درباره روي مواد رو از كلم يا..... ميپوشونيم...روشونو فويل ميكشيم و ميذاريم تو فر گرم شده ، تقريبا نيم ساعت.. فقط بهش سر بزنيد كه ي موقع نسوزه
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_پرتقالی
.
تکه های مرغ رو در کره سرخ کرده و روشون رنده ی پوست لیمو گذاشته و نمک پاشیده,و اب پرتقال(چه طبیعی,چه سن ایچ ) و اب همون لیمو که پوستشو رنده کردیم رو گرفته و کنار مرغ ها میریزیم. .قبل از اینکه آب مرغ کشیده بشه,از اون سس بردارید که کنار غذا سرو کنید,بعد بزارید کامل ابش کشیده شه و سرخ شه .این مدل مرغ,به هیچ ادویه ای جز نمک و حتی پیاز احتیاج نداره و اگه یه روز هم تو یخچال بمونه طعم و بوی بد نمیگیره(هرچند که میگن مرغ یک شب مونده رو نخورید😉)
واسه ته دیگها 😉 یه تخم مرغ رو با هفت ق غ ماست, و گلاب و زعفرون مخلوط کردم, کمی از برنج آبکش شده رو باهاش مخلوط و کف قابلمه ریختم,بعد برنج سفیدمو روش ریختم.
🍲 @bebinobepaz
یه مدت #دل_و_دماغ نداشتم ، آخه شوهرم بهم بی محلی میکرد منم هیچ شوق و ذوقی واسه رابطه نداشتم 😢
یه روز حوصله نداشتم رفتم پیش جاریم که شوهرش زنگ زد چون کار داشت گوشی رو گذاشت رو آیفون ...
شوهرش میگفت عسلم امشب بازی شکلات بریم یا منچ آتیش بیار ؟ جاریم گفت هر کدوم تو خواستی ، بعد شوهرش گفت آخ جووووون بخورمت
منو میگی ، دهنم وا مونده بود 😳
آخه شوهرش خیلی #خجالتی و کم رو بود ، این قرتی بازی ها بهش نمی خورد
گفتم بیشرف چیکار کردی با این شوهر بخت برگشتت که اینجوری قربون صدقت میره ها
ورپریده منو عضو یه کانال کرد که #بازی های #داغ زناشویی داشت از وقتی اجرا کردم شوهرم همش شیرجه میزنه روم و عین بلبل همش میگه اخ جیگرم ، اخ ویتامینم 😅😋
اینم اون کانال که شوهرمو دیوونه کرده 👇
http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
#چورباماست_آش_ماست
مواد لازم :
10 لیوان آب
نصف استکان برنج
1 لیوان نخود آب پز
برای کوفته :
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
نمک،فلفل سیاه
برای مزه دار کردن با ماست :
3 لیوان ماست
1 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
برای روی چوربا
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذا خوری نعناع
طرز تهیه :
آب و برنج شسته شده رو داخل قابلمه میریزیم وتا زمانی که برنج کاملا پختن شود میپزیم بعد میریم سراغ ریزه کوفته پیاز را خیلی ریز رنده کرده با گوشت چرخ کرده ونمک وفلفل خوب مخلوط کرده و ورز میدیم و ریزه کوفته درست میکنیم وداخل سینی میچینیم ویک قاشق غذاخوری آرد میپاشیم وتکون میدیم تا کوفته ها کاملاً آغشته به آرد بشن وداخل کمی روغن زیتون تا زمانیکه سرخ بشن تف میدیم این کوفته هارو ونخود آب پز شده داخل قابلمه بریزید و داخل ظرف دیگری ماست، تخم مرغ وآرد رو خوب هم میزنیم واز آب چوربا دو ملاقه اضافه کرده و هم میزنیم ولرم شود این مخلوط را داخل قابلمه میریزیم و سریع هم میزنیم تا بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد چند دقیقه بجوشیه ونمک رو اضافه کرده و اجاق را خاموش میکنیم. کره را روی اجاق گرم کرده ونعناع را اضافه کرده وتفت میدیم و روی چوربا میریزیم. خیلی خوشمزه میشه حتماً درست کنید مخصوصا تو فصل تابستان سرد سرو کنید خیلی خوشمزه میشه
🍲 @bebinobepaz
#اکبر_جوجه
ابتدایک عددمرغ خیلی کم وزن رو ازوسط نصف می کنیم پوستش رو اصلا نگیرین من ازنصف مرغ استفاده کردم بازردچوبه زعفران فراوان ۱عددپیازدرشت که خلالی کردم مقداری نمک فلفل پودر زنجبیل پودر سیر ۲عددآب لیموی تازه حسابی مزه دارمی کنیم توی یک کیسه زیپ دار قرار میدیم به مدت ۸تا۱۲ساعت .بعدتمام پیازهارو ازش جدا می کنیم توی ظرفی مناسب کلی روغن سرخ کردنی میریزیم وقتی حمام روغن داغ شد جوجه رو توش قرار میدیم زیرش رو خیلی کم می کنیم برای بهترپخته شدن جوجه خودم به شخصه ۱پیمانه آب اول پخت هم اضافه می کنم تاهم اول پخته بشه بعدسرخ بشه راستش بااین روش عالی میشه نگران نباشین روغن اصلا عکس العمل نشون نمیده وپرش نداره حدود ۱ساعت ونیم برای پخت وسرخ کردنش زمان میبره من ۱قالب ۵۰گرمی کره هم اضافه می کنم روی طعمش خیلی تاثییرداره خیلیهاپرسیدن چطوری رنگش این شکل شده به خاطر زعفران وزردچوبس عزیزان تمام خوشمزگیه این مرغ فقط مزه دارکردن و زمان مارنه شدنه پس همیشه چندین ساعت قبل ازپخت این خوراک اقدام به مزه دارشدنش کنید ودر ریختن زعفران خیلی دستودلبازباشین اکبرجوجه باسس انار که بعضیها فقط از رب انار وبعضیهامخلوط رب انارکمی رب گوجه وپودر سیر که باپیازداغ وروغن سرخ کردن همراه باچلوزعفرانی زیتون پرورده سرو میکنن واقعا عالی میشه
🍲 @bebinobepaz
#فيله_استريپس_پولكي
مواد لازم :
فیله مرغ به تعداد دلخواه
ادویه برای مرينيت مرغ👇
نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،پاپریکا،فلفل قرمز
ادویه برای آرد
زردچوبه،زنجبیل،پاپریکا،آویشن،ادویه کاری،فلفل قرمز
آرد سفید یا آرد گندم
طرز تهیه :
ادویه های مرغ رو به مرغمون اضافه میکنیم (به اصطلاح مرينيت ميكنيم)،بعد داخل ظرف مناسبي قرار داده و سلیفون میکشیم و برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار ميدهيم
در این فاصله آردمون رو آماده میکنیم،آرد رو با ادویه های آردي که بالا ذكر شد مخلوط ميكنيم
ظرف آرد رو در کنار یه ظرف دیگه که پر از آب و یخ هست میزاریم.
یك عدد از فیله هارو برمیداریم اول در آرد بعد چند ثانيه داخل آب یخ (با يه انبر داخل آب يخ بزنيد وسريع خارج كنيد)
دوباره در آرد و مجدد داخل آب یخ و سر آخر داخل آرد میغلتونیم و با دست به صورت آسیابی(دورانی)جوری که دستمون آغشته به آرد هست اينكار را تکرار میکنیم این كار را تا جايي تکرار میکنیم كه فیله ها به اصطلاح پولک دار بشن
توضيح بيشتر براي اين قسمت اين كه (فيله رو درحالي كه مقدار زيادي آرد اطراف فيلس و داخل دستاتونِ، با حركت دورانيه دودست پولكي كنيد،
دستتون خلاف جهت هم دور فيله بچرخه(تقريباً مثل حالتي كه دارين كوفته يا قلقلي درست ميكنين)
بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم
براي سس هم ميتونيد از سس مايونز استفاده كنيد
سس مخصوص اين فيله ها👇
مايونز،مقداري خيارشور رنده ريز شده،مقدار كمي پيازچه خرد شده و فلفل و كمي آبليمو هست
ميتونيد باقيمونده آرد رو الك كنيد و براي دفعات بعد استفاده كنيد
🍲 @bebinobepaz
#ماهی_شکم_پر
ماهی هارو با زعفرون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، ادویه و سیر خرد شده مرینیت میکنیم و اجازه میدیم چند ساعت داخل یخچال بمونن
سبزیجات معطرو سرخ میکنیم و کم کم بقیه مواد رو اضافه میکنیم شامل پیازداغ عسلی، گردو نگینی، زرشک و آلو سلیقه ای هست که من خیلی مزه ش رو میپسندم
همه رو که تفت دادیم چند قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب باهم ترکیب شن
موادمون رو داخل شکم ماهی ها میریزیم و میدوزیم
برای پخت هم میشه از فر استفاده کرد هم تابه دوطرفه که من از تابه استفاده کردم
+#سالاد شامل خیار، گوجه، پیاز بنفش، جعفری تازه،انار، شوید، پنیر فتا و گردو هست و از رب انار و سرکه بالزامیک بعنوان سس میتونید استفاده کنید
+چون طبع ماهی سرده کنارش خرما نوش جان کنید که من معمولا خرمارو به شکل حلوا سرو میکنم
🍲 @bebinobepaz
مربای سیب🍏
سیب زرد پوست کنده و خورد شده= ۱ کیلو
شکر= یک کیلو
آب= ۲ لیوان
سیب ها رو پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید من با هسته گیر هسته وسط سیب رو گرفتم و حلقه ای خرد کردم
سیب های خرد شده رو داخل یک ظرف بریزید و روشون آب بریزید تا تغییر رنگ ندن
آب و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا دونه های شکر کاملا حل بشه حرارت رو کم کنید و اجازه بدید قوام بیاد
سیب ها رو داخل آبکش بریزید و بعد به شیره قوام اومده اضافه کنید و اجازه بدید یک الی یک و نیم ساعت با حرارت کم بجوشد
اگه میخواید رنگ مرباتون قرمز باشه در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید با در بسته بجوشه در غیر این صورت رنگ مربا زرد میشه
در آخر پخت میتونید گلاب یا زعفران اضافه کنید من فقط کمی زعفران اضافه کردم اگه طعم خود سیب رو میپسندید میتونید هیچی اضافه نکنید
اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه کاملا خنک بشه بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدید
🍲 @bebinobepaz
ژله چشم نظر
مواد لازم
١بسته ژله بلوبرى
١بسته ژله آلوئه ورا
بستنى ١/٥ليوان
اول ژله رولى هاتونو درست كنين،من اينجورى درست ميكنم👇🏻
نصف بسته ژله بلوبرى رو با نصف ليوان اب جوش مخلوط و بنمارى كنين،از رو كترى بردارين،بستنى وانيلى رو از فريزر در بيارين به اندازه نصف ليوان بندازين داخل ژله كه هنوز گرمه،با قاشق به تيكه هاى كوچيك تر اندازه يه حبه قند تقسيم كنين بزارين با گرماى ژله آب بشه،بعد كه آب شد به مقدار خيلى جزعى در حد يك بار با قاشق هم بزنين بيشتر نشه
داخل سينى ٢٣*٣٣ مشما فريزر پهن كنين،(بايد قطر ٣-٤ميل بشه)،بزارين داخل يخچال روى سطح كاملا صاف ٤٥دقيقه بمونه بعد بيارين بيرون رول كنين
حالا نصف بسته ژله آلوئه وراتونو با ١ليوان اب جوش مخلوط و بنمارى كنين بزارين كااااملا سرد بشه
وسط قالبتون يه ظرف ديگه بزارين اندازه ها طورى باشه كه ژله رولى ها جا بشن
داخل ظرف وسطى رو پر اب كنين و درصورت نياز دورش ٢-٣تا چسب بزنين تا كاملا به قالب بچسبه
بعد ٣-٤ق از ژله آلوئه وراتون كه سرد شده بريزين تو قالب تا نيم بند بشه بعد ژله رولى ها رو بچينيد،بقيه ژله آلوئه وراتون رو بريزين روشون تا بپوشونتشون و مثه ژله ويترينى جا ژله رولى ها سفت بشه،بزارين يخچال تا ببنده
حالا اب داخل ظرف وسطى رو با ملاقه خارج كنين و داخلش اب داغ بريزين تا ظرف جدا شه
بعد اون نصف باقيمونده ژله آلوئه ورا رو با ١/٢ليوان اب جوش مخلوط و بنمارى كنين بزارين تا سرد بشه بعد ١/٢ليوان بستنى شُل شده بهش اضافه كنين خوب خوب هم بزنين بريزين وسط ژله كه خالى مونده بوده
بعد كه اونم نيم بند شد نصف ژله بلوبرى كه باقى مونده بود رو با نصف ليوان آب جوش مخلوط كرده بزارين سرد بشه ١/٢ليوان بستنى شُل شده بهش اضافه كنين خوب خوب هم بزنين بريزين روى ژله نيم بند شده قبلى
يه ٤-٥ساعت ژله تو يخچال بمونه بعد با استفاده از اب گرم برش گردونين تو ظرف
نوار هاى ابى رنگ و اون نقطه مشكى رنگ رو با استفاده از رنگ خوراكى روى قسمت سفيد رنگ طراحى كنين
🍲 @bebinobepaz