eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.3هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#سوپ_آسان 🍲 @bebinobepaz
#بال_کبابی_با_سس_ترخون 🍲 @bebinobepaz
#ژله_تخم_شربتي 🍲 @bebinobepaz
🍲 @bebinobepaz
#جوجه_کباب_فوری 🍲 @bebinobepaz
#دیپ_پیاز 🍲 @bebinobepaz
#رنگینک_قالبی 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم 🍲 @bebinobepaz - آرد گندم 4 لیوان - روغن کاملاااا جامد 1.5 لیوان(یا نصف روغن. نصف کره یا 200گرم تماما کره) - پودر قند 3/4 لیوان(میتونید کمترش کنید) - خرما نیم کیلو - پودر هل نصف قاشق غذاخوری - پودر دارچین، یک قاشق غذاخوری - مغز گردو بمقدار لازم برای پر کردن خرماها طرز تهیه: 1. روغن و کره را داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الک کردن داخل روغن (یا مخلوط کره و روغن)بریزید. . 2. سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند. 🍲 @bebinobepaz 3. وقتی که آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود. . 4. پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، پودر قند و دارچین و پودر هل را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. 6. هسته خرماها رو خارج کنید داخل هر یک از خرماها، یک تکه مغز گردو بگذارید. . 5. نصف مقدار آرد سرخ شده را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید 🍲 @bebinobepaz 7. سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید. 8. حالا بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایه‌ها به هم بچسبند. و چند ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا حالت قالب رو به خودش بگیره. (اگه عجله دارید و وقتتون کمه داخل فریزر بذارید) . 9. از قالب دربیارید. و نیم ساعتی توی محیط آشپزخونه بمونه تا به دمای محیط برسه و سرد نباشه. بعد سرو کنید. . شماهم با قالبای مختلف امتحان کنید. برای قالبهای کوچیکتر مواد رو نصف کنید. حواستون باشه به هیچ وجه روغن نیمه جامد یا مایع استفاده نکنید. روغن کاملا جامد باشه یا کره باشه. اگه عجله داشتید و وقتتون کم بود داخل فریزر بذارید تا زودتر خودشو بگیره. 🍲 @bebinobepaz
#آش_جو 🍲 @bebinobepaz
جو- یک پیمانه نخود- یک چهارم پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس - یک چهارم پیمانه  پیاز- دو تا درشت سبزی آش- نیم کیلو (هرچی گشنیز سبزی بیشتر باشه خوشمزه تر می شه) کشک- 2 فنجون سیر داغ به میزان دلخواه  نمک و زردچوبه و نعناء خشک- به میزان دلخواه اول تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم اگر اب قلم داشته باشید بریزید عالی میشه. (اول جو و نخود سپس عدس اگر جداجدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد.  پیازها رو نگینی خرد می کنم و سرخ میکنم به حبوبات پخته شده آصافه میکنم .یکم شو نگه دارید برا تزیین روش 😉😉😉یکم سیررداغ هم میریزم تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد، 4 لیوان آب به را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد وقتی جوش اومد سبزی رو می ریزم. تا زمانی که آش جا بیفته هر چندوقت یه بار هم می زنم تا ته نگیره. وقتی آش جا افتاد یه فنجون کشک رو می ریزم و هم می زنم و این موقع است که نمک آش را اندازه می کنم نوش جانتون ..گزینه مناسبی برا دم افطار . 🍲 @bebinobepaz
#کوکی_جو_دوسر 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم جو دوسر پرک ریز یک فنجان موز رسیده و شیرین دو عدد فندق خردشده یک مشت طرز تهیه موز ها رو با پشت چنگال کاملا له کنید جودوسر رو اضافه کنید فندق ها رو هم کاملا خرد کنید و اضافه کنید از مواد یک قاشق غذا خوری بردارید روی سینی فر چرب شده بزاریدو با پشت قاشق مواد و تخت کنید و کناره هاشو صاف و صوف کنید داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید چند دقیقه بزارید سرد بشه بعد از سینی جدا کنید 🔴 میتونید به جای فندق از انواع مغزها، مویز،کشمش، شکلات تلخ، دارچین، مغز افتابگردان، بادام زمینی و یا ترکیب انواع مغزها با هم استفاده کنید میتونید کوکی ها رو شکلاتی هم درست کنید 🔴 اگر دوست دارید شیرینی کوکی بیشتر باشه مقداری عسل یا شیره اضافه کنید ولی توصیه نمیکنن چون همینطوری خوشمزه تره 🔴 این مقدار مواد حدود 300 گرم کوکی بهتون میده 🔴 به جای جوی دوسر پرک خرده شده میتونید جوی دوسر پرک درشت بریزید کاملا سلیقه ای هست 🔴 سینی رو فقط چرب کنید کاغذ نذارید چون میچسبه به کوکی ها . 🍲 @bebinobepaz