eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
131.9هزار دنبال‌کننده
35.6هزار عکس
5.5هزار ویدیو
14 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
دلمه فلفل دلمه بادمجان دلمه 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم بادمجان دلمه ای ۴ عدد.گوشت چرخ کرده نیم کیلو. سبزی دلمه نیم کیلو برنج یک پیمانه لپه دوپیمانه پیاز سرخ کرده دو تا سه قاشق سوپخوری روغن به میزان لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری زرد چوبه و فلفل سبز تند تازه و قرمز به میزان کافی دلمه بادمجان یکی از آسانترین در عین حال خوشمزه ترین انواع دلمه میباشد که به آسانی قابل تهیه است طرز تهیه دلمه بادمجان : گوشت چرخ کرده را با با پياز سرخ می کنیم تا حدی که آب گوشت کشیده شود ، بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یک قاشق رب گوجه فرنگی را داخل گوشت ریخته و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود ، سبزی را ریز خرد می کنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم ، سپس گوشت را از روی آتش برمیداریم و با سبزی مخلوط می کنیم بعد برنج و لپه را نیم پز میکنیم ، سپس در آبکشی میریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط می نمائیم . مایه را آماده و کنار میگذاریم آنگاه پوست بادمجان ها را می کنیم و سر بادمجان را بشكل دایره کوچک عمیق برمیداریم بعد داخل بادنجان را دیواره و ته خالی می کنیم بطوریکه بادمجان سوراخ نشود . سپس داخل و اطراف بادمجان را کمی نمک میزنیم و با مایه دلمه پر میکنیم و در بادمجان ها را می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا نیافتد بعد روغن را در ظرفی میریزیم و اطراف بادنجانها را در روغن سرخ میکنیم (من سرخ نکردم)سپس بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف می چینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل میکنیم و داخل ظرف بادمجان میریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آنرا اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و زرد چوبه در ظرف دلمه میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتی که با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم 🍲 @bebinobepaz
شعریه #موادلازم : رشته شعریه یک‌ بسته شیرعسلی نصف قوطی کره 50 گرم هل یک قاشق چایخوری مغز گردو خورد شده به میزان دلخواه پسته خورد شده به میزان دلخواه کنجد مقداری گلاب 2 قاشق غذاخوری #طرزتهیه یک بسته شعریه را خورد کرده با کره تفت میدهیم تا کمی شعریه طلایی شود سپس پودر هل و کمی مغز گردو خورد شده را اضافه کرده و یک دقیقه با رشته ها هم میزنیم (من هم داخلش پسته خوردشده، هم گردو هم بادوم خورد شده زدم) شیر عسلی و‌گلاب را اضافه میکنیم مجدد یک دقیقه تند هم میزنیم طوریکه شیرعسلی با رشته ها مخلوط شن(بعد از اضافه کردن شیرعسلی خیلی روی شعله نزارین بمونه چون سفت میشه همینکه مخلوط شن کافیه) حالا قابلمه را از روی گاز برمیداریم یک نایلون را باز کنید رشته ها را بصورت مستطیل پهن کنید وسط رشته ها بصورت نواری مغزها را بریزید سپس رول کنید و مدت دو الی پنج ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره (هروقت خودش رو‌گرفت شما هم خودتونو بگیرید والا به خدا) بعدش نایلون رو باز کنید و برش بزنید یا اینکه میتونید بریزید داخل هرقالبی که دوست دارید و‌قالب بزنید توظرف در بسته نگه دارین تا سفت و‌خشک نشه 🍲 @bebinobepaz
#دسرموز مواد لازم جهت تهیه ی این دسر: _شیر ۲لیوان _موز ۲عدد _ژلاتین ۳قاشق غذاخوری _وانیل ۱/۴قاشق غذاخوری _شکر ۵ قاشق غذاخوری _خامه ی صبحانه ۱۵۰گرم _زعفران آب زده شده ی غلیظ(دم کرده) دو تا سه قاشق غذاخوری(به مقداری که دسر شما را خوش رنگ کند) و اما طرز تهیه: _پودر ژلاتین را داخل ۱/۳لیوان آب سرد ریخته تا حالت اسفنجی شود, سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید تا شفاف شود. (بنماری کنید) _شکررا داخل شیر ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکرکامل در شیر حل شود نیازی به جوشاندن نیست, فقط در حدی که شکر حل شود.سپس آن را از روی حرارت بردارید. _ژلاتین بنماری شده را به شیر و شکر اضافه کنید و اجازه دهید تا موادخنک شود,و مواد را داخل مخلوط کن بریزید. _سپس موز را خورد کرده و به همراه وانیل و خامه(خامه را روی بخار کتری بنماری کنید تا کمی روان شود) و زعفران به مواد داخل مخلوط کن اضافه کرده و مخلوط نمایید تا مواد دسر یکدست شود. (دسر را بچشید و شیرینی ان را با ذاإقه ی خود تنظیم نمایید) _مایه دسر رادر قالب مورد نظرریخته,و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.تهیه این دسر بسیار آسان هست. 🍲 @bebinobepaz
#ایده_خلاقیت 🍲 @bebinobepaz
#مینی_پیتزا ی کوکوی مرغ #کوکوی_مرغ 🍲 @bebinobepaz
ی کوکوی مرغ😊 # برای کوکوی مرغ،نصف سینه مرغ رو بعد آبپز رو از چرخ گوشت رد کردم و با سه تا سیب زمینی متوسط آبپز پوره شده و دوتا تخم مرغ،سه ق غ پیازچه،نمک و زردچوبه،فلفل سیاه،نوک ق م پودر آویشن ، خیلی کم پودر نعنا و پودر سیر مخلوط کردم ،البته چهار ق غ هم پنیرا موزارلا اضافه کردم و بعد گرد کرده وتو روغن سرخشون کردم البته دوتا سیب زمینی متوسط استفاده کنین بهتره،طمع قالب کوکوی من، بیشتر سیب زمینی بود تا طمع مرغ😉 برای خمیر هم یک بسته ده گرمی خمیر مایع رو با یک ق غ شکر مخلوط کردم و نصف پیمانه هم شیر ولرم روش ریختم و ده دقیقه گذاشتم جای گرم تا پف کنه. بعد چهار پیمانه آرد سفید رو الک کردم، روش یدونه تخم مرغ کامل و،یدونه سفیده رو (زرده برای رومال کنار گذاشته شود) یکسوم پیمانه روغن مایع،نصف پیمانه شیر ولرم یا آب ولرم،یک ق چ نمک،(نصف ق چ پودر آویش و نوک فلفل سیاه،کمی زنجبیل👈این مواد اختیاریه)اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم، تا جایی آب یا آرد اضافه،شود که یک خمیر نرمی بدست بیاد یکساعت استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه وبعد استفاده کنین. من اندازه نارنگی از خمیر برداشتم با وردنه خمیر رو دایره باز کردم به ضخامت یک دوسانتی و وسط خمیر رو کچاپ مالیدم و کمی پنیر و یدونه کوکو مرغ رو وسط خمیر گذاشتم ،دورتادور خمیر رو که کناره ها مونده بود رو به فاصله یک سانتی یا چاقو برش میزدم و در ادامه نوک دوتا برش رو بهم وصل کرد م،تا شکل گلبرگ بشه،و بعد روی خمیرهارو از مخلوط زرده و یک ق غ روغن مایع برس کردم،روغن مایع باعث براقیت روی نون ها میشه. چن تا شکل گل درستیدم و بعد چن تا رو هم حالت پیراشکی آماده کردم، یک گردی باز میکردم و وسط خمیر پنیر و کوکو میزاشتم و خمیر رو جمع میکردم، بازم روشون رومال زرده زدم و تو فراز قبل گرم شده، به مدت بیست تا نیم ساعت با دمای متوسط۱٨۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد گذاشتم تا بپزن. 🍲 @bebinobepaz
لازانیای اسفناج پنیری 🍲 @bebinobepaz
لازانیای اسفناج پنیری تعداد: 4 نفر مواد لازم لازانيا: 12 ورق پياز (نگيني خردشده): 1 عدد روغن: به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده): 1 قاشق چای خوری گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): 350 گرم سرکه سفید: 3 قاشق سوپ‌خوري پوره گوجه فرنگي: 400 گرم اسفناج (تفت داده شده): 250 گرم ريحان (پاک و خردشده): 25 گرم نمک و دانه فلفل سياه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم پنير ريکوتا (رنده شده): 300 گرم پنير پارمزان (رنده شده): 100 گرم زرده تخم مرغ: 1 عدد کره: به مقدار لازم پنير موتزارلا (ورقه اي خردشده): 350 گرم روش تهیه 1. ورقه های لازانیا را در ظرفی حاوی آب سرد به‌مدت یک ساعت خیس کنید تا نرم شوند، سپس آن‌ها را به آرامی آبکش کرده (دقت کنید تا ورقه ها پاره نشوند) و در ظرفی حاوی مقدار کمی آبِ ولرم یا در یک سینی بچینید. 2. پیاز را در تابه ای گود حاوی روغنِ داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا آبِ گوشت کاملاً کشیده شود. 3. سرکه و پوره گوجه‌فرنگی را ‌همراه 500 میلی‌لیتر آب به تابه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کنید تا 15 دقیقه بپزد و آبِ گوشت کاملاً کشیده شود. در اواخر پخت، اسفناج، ریحان، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. 4. پنیر ریکوتا را ‌همراه پنیر پارمزان، زرده تخم‌مرغ، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. 5.کف و دیواره‌های ظرفی نسوز و مخصوص فر را با مقداری کره چرب کنید. یک ردیف ورقه‌های لازانیا را در ظرف بچینید. یک لایه از مخلوط پنیر ریکوتا، یک لایه مخلوط گوشت و یک لایه پنیر موتزارلا را روی آن بریزید. به‌ همین ‌ترتیب ادامه دهید و لایه آخر را با لایه‌ای از پنیر موتزارلا و مخلوط ریکوتا بپوشانید. 6. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 45 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا بپزد. در 15 دقیقه آخر پختِ لازانیا، گریل فر را روشن کرده تا روی آن طلاییرنگ شود. پس از این مدت، ظرف را از فر بیرون آورید، لازانیای اسفناج پنیری را برش بزنید و سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
#کوزالاک_مانتیسی خوراک ترکی مواد لازم بادمجان 1عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 حبه فلفل دلمه ای 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق ماست موسیر 1پیمانه روغن مقداری خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته فلفل و نمک طرز تهیه: اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من دیگه رسما شده بودم کُلفت مادرشوهر😭 ولی سوگولی مادرشوهر جاری تنبلم بود😏 حالا شوهرم نمیذاره دست به سیاه و سفید بزنم میگه مگه پرنسسم کار میکنه همش کمک اینجاس😎👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f