مواد لازم
برای چهار نفر
سینه مرغ کامل یک عدد و نصف
پیاز خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده یک پیمانه
سیر رنده شده دو حبه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
گوجه تازه خرد شده یک پیمانه
ارد سوخاری و ارد سفید برای سرخ کردن فیله مرغ
تخم مرغ دو عدد
سبزیجات معطر خشک یک قاشق غذاخوری
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل کمی برای فیله مرغ
روغن مایع برای سرخ کردن فیله مرغ
پنیر موزرلا و پارمزان پنجاه گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
انواع سبزیجات برای کنار خوراک
روش پخت
هر نصف سینه را از قسمت قطور و به امتداد طول آن برش میدهیم نمک و فلفل میپاشیم . هر تکه از فیله ها را جداگانه در ارد سفید زده سپس در تخم مرغ بغلطانید و سپس در پودر سوخاری بزنید. هر طرف فیله ها را در روغن داغ شده کاملا سرخ میکنیم .
وقتی فیله ها اماده شد روی دستمال آشپزخونه می گذاریم تا روغن اضافی خارج شود.سپس سس را آماده میکنیم. پیاز و سیر را در روغن زیتون کمی سرخ میکنیم.سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنیم. سبزیجات خشک و آویشن را اضافه میکنیم. گوجه های تازه و کمی آب را اضافه می کنیم اجازه میدهیم تا کمی سس بجوشد و غلیظ شود. اگر دوست داشتید یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک هم به سس بزنید.
در یک ظرف نسوز اول فیله ها را میچنیم کمی سس ریخته و سپس روی انها پنیر میریزم و بعد جعفری خرد شده میپاشیم. داخل فر گذاشته به مدت بیست دقیقه بپزید تا پنیر آب شود.
🍲 @bebinobepaz
زیتون پرورده
مواد لازم
زیتون بی هسته نیم کیلو
رب انارترش یک قاشق غذاخوری
سیر یک بوته
چوچاق خشک یاتازه یک سبزی محلی گیلانه دوتاسه قاشق غذاخوری پر
مغزگردو دومشت
آب انارترش یادانه انار دوقاشق سوپ خوری
نمک وفلفل
ابتدا هسته زیتون رایکی یکی در میاوریم اگر اززیتون بی هسته استفاده کنیم کارراحت تر است اما باید دقت کردکه آب درون زیتون نباشد سپس مغزگردورا آسیاب میکنیم وسبزی رابادانه انارآسیاب می کنیم وسیرهاراپوست گرفته وخوب له میکنیم و سپس تمام مواد را باهم خوب مخلوط میکنیم واگر شوری زیتون پرورده کم بود میتوانیم کمی نمک اضافه کنیم ولی معمولا خود زیتون شور است
توجه کنید اگر دانه انار نداشتید از آب انار ترش استفاده کنید .
نکته اگر تمایل داشتید کمی از آب غوره یا آب نارنج بجای آب انار استفاده کنید
نکته بعضیها یک پیاز کوچک هم درون این مواد رنده یاخرد میکننند البته آبش راباید بگیرید
نکته درصورت نبود چوچاق از قدری نعناع خشک وگشنیز استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz
سوپ جو
يك تكه مرغ رو به همراه پياز وهويج ريز شده وزردچوبه فلفل سياه دارچين وآب روي حرارت گذاشتم مرغ كه پخته شد چند عدد قارچ خرد شده اضافه كردم ودو قاشق رب زدم ومقداري جو پرك شده رو كه جداگانه پخته بودم اضافه كردم وكمي تره و جعفري ريز شده توش ريختم ونمكش رو ميزان كردم وگذاشتم با حرارت كم سوپ جا بيفته وبا ليمو ترش تازه وفلفل سياه محشر بودجاي دوستانم سبز
🍲 @bebinobepaz
#پنه_با_سس_پستو
.
اول از همه سس پستو رو درست كنين .
سیر 4 حبه
برگ ریحان خرد شده 2 لیوان
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
گردو یا بادام زمینی 1/2 لیوان(در اصل بايد از دانه كاج استفاده كرد كه من نداشتم)
روغن زیتون 1/2 لیوان
نمک و فلفل مقدار لازم
.
گردوها رو آسیاب کنید تا خوب له بشن
ریحان خرد شده ، گردو ، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید ، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنيد ، پس از اینکه سس یکدست شد نمک و فلفل رو اضافه کنین
.
پنه هارو به مدت ١٥ دقيقه تو قابلمه آب جوش بريزين، كمي روغن و نمك اضافه كنين و بعد آبكشي كنين
و در آخر كمي آويشن اضافه كنين و با سس پستو تركيب كنين😍😋
@bebinobepaz
ایده های سرو و دیزاین به صورت برشی و ظرفهای تکنفره😍
این ترحلوای شیرازیه...مخصوص افطار هس.اینم یه دستور امتحان شده و عالی.......برا یه ظرف پیرکس ازین مستطیل ها...شما نیاز دارید به نصف لیوان ارد برنج.چهارلیوان شیر.یک لیوان نشاسته.سه لیوان اب یخ.یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان گلاب. برا اینکه خیلی خوب بشه بهتره برنج خوب روخودتون اسیاب کنید و ارد برنج درست کنید. بعد نشاسته رو با اب یخ مخلوط کرد و اونقدر هم بزنید تا قشنگ حل بشه. بعد شکر رو با گلاب مخلوط کرده هم بزنید تا اونم حل که شد به نشاسته و اب سرد اضافه کنید. بعد شیر و ارد رو هممخلوطکرده و هم بزنید...خوب هم بزنید که حالت گلوله گلوله نشه. بعد همه مواد رو مخلوط کرده هم بزنید و داخل قابلمه بریزید و سپس بذارید روی حرارت. این زمان باید تند تند و بدون وقفه هم بزنید....چون اگر وقفه بیفته موادتون گلوله گلوله میشه و کیفیت ترحلوا پایین میاد.
همونطور که هم میرنید یواش یواش مواد شروع به غلیظ شدن میکنه...در حدی هم بزنید که موقع هم زدن جای قاشق روی مواد بمونه.
حالا حرارت رو خاموش کنید و ظرفی که قبلا تهش رو یه کم چرب کردین بیارید و سریع مواد رو بریزید داخل اون...جنسش پیرکس باشه بهتره....در این مرحله ظرف رو به ارامی تکون بدید تا روی سطح ترحلواتون صاف بشه...اگر با قاشق روی اون رو صاف کنید وقتی خنک شد سطح ترحلوا ترک می خوره...بعد چند ساعت بذلرید داخل یخچال و بعدش اماده خوردن هس.... اگر خواستین زعفرونی درست کنید...موقعی که روی حرارت در حال غلیظ شدن هس زعفرون دمکرده هم اضافه کنید.... اگر دو رنگخواستین درست کنید باید اول یکیش رو درست کنید بریزید داخل ظرف ...بلافاصله شروع کنید به درست کردن رنگ دوم.....مثلا اول سفید درست کنید...بعد که ریختین داخل ظرف فوری مجددا شروع کنید به درست کردن زعفرونیش...بعد به ارامی زعفرونی رو هم بریزید روی سفید....تو این مدت سفیده تقریبا خودش رو گرفته...بعد بذارید یخچال.... ترحلوا تا درست نبسته نباید نه تکون بخوره نه قاشق بزنی بهش وگرنه اب میندازه...یعنی بهتره شب درست کنی بذاری یخچال...بعد فردا که قشنگ بست برش بزنی و میل کنی
@bebinobepaz
🍖 #رولت_گوشت 🍖
.
. 🍥 مواد لازم:
گوشت چرخ كرده٣٠٠ گرم
آرد١ق س
پياز ٢عدد
تخم مرغ١عدد
نمك و فلفل .
.
🍥 مواد داخل #رولت:
تخم مرغ پخته
خلال بادام وپسته
نخودفرنگی پخته
گردو خرد شده
پياز سرخ كرده مقداري .
.
.
🍥 مواد سس:
رب ١ق س
دارچين کمی
آب ١ليوان
آبليمو٢ق س .
.
.
🍥 طرزتهیه:
ابتدا پياز را رنده ميكنيم و آب آن را ميگيريم بعد با گوشت دوبار چرخ شده و نمك و فلفل و آرد و تخم مرغ قاطي میکنیم
بعد يه كيسه فريزر را باز ميكنيم و گوشت روي آن ميگذاريم بعد كيسه فريزر ديگري روي آن گذاشته و با وردنه به صورت مستطيل باز ميكنيم و مواد مياني را روي سطح كار پخش ميكنيم با همان كيسه شروع به رول كردن ميكنيم و در تابه با حرارت بالا كمي سرخ ميكنيم تا خودشو بگيره بعد مواد سس رو با هم مخلوط كرده و روي رولت ميريزيم و ميگذاريم بپزد.
@bebinobepaz