کیک زردآلو
تخم مرغ:۴عدد
آرد:۲و ۱/۳لیوان
شیر:۱/۲لیوان
روغن مایع:۱/۲لیوان
بکینگ پودر:۱ق س سرخالی
شکر:۱لیوان سرپر
پودر نارگیل:۳ق غ
زردآلو بزرگ و سفت و رسیده تعداد لازم
وانیل:مقداری
طرزتهیه:
این کیک بخاطرنارگیل عطر فوق العاده ای داره،حتمادرست کنید🥰
تخم مرغ و شکر و وانیل و باهم مخلوط و حدود۷،۸دقیقه میزنیم تا دونه های شکر حل شود و سفید و کشدار شود سپس شیر و اضافه و ۱دقیقه میزنیم و روغن مایع رو اضافه و ۱دقیقه همزن میزنیم و پودر نارگیل و اضافه و مجدد باهمزن میزنیم و آرد و بکینگ پودر و مخلوط و سه بار الک میکنیم و به مواد کیکمون طی سه مرحله اضافه و با لیسک بصورت دورانی و آروم مخلوط میکنیم.قالب وچرب و آردپاشی کنید یا کاغذروغنی بگذارید و اگر قالبتون مثل من تفلون است فقط چرب کنید و مواد کیک به آرامی در قالب بریزیدوهمونطور که در ویدیو میبینیدزردآلوهارو نصف و ازسمتی که درمواد میذارید آرد بزنید وروی کیک قراردهید یا میتوانید دوتا زردآلو روی هم بگذارید اگر زردآلوها کوچیکندو رویش هم تخم زردآلو بگذاریدو در فر ۱۸۰درجه که یه ربع از قبل گرم کردید به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت بذارید و بعد با سیخ چوبی چک کنید اگر مواد کیک نچسبید به سیخ کیک آمادست،من چند دقیقه آخر کیک و بیرون آوردم و روی زردآلوها و کیک شربت بار یا عسل کمی رقیق شده ریختم و بادام پرک ریختم و ۱۰دقیقه در فر بود و بعد آنراخارج و با پودر نارگیل تزیینش کردم و با این دمنوش جذاب و خوشرنگ میتونید نوش جان کنید.
🍲 @bebinobepaz
شربت ریحان
شربت برگ ریحان را میتوانید با برگ ریحان سبز وبرگ ریحان بنفش هر کدام طبق همین دستور ولی جدا گانه درست کنید .
این نوشیدنی خنک گیاهی وسالم برای رفع تشنگی وعطش خصوصا مناسب برای فصل تابستان وماه مبارک رمضان است. و همچنین مقوی معده است.
این شربت رو با دو دستور براتون میذارم دستور اول ترجمه ی دستور ترکیه است دستور دوم رو خودم براتون میذارم اینم عالی میشه👌
دستور اول:
مواد لازم:
۱ لیتر آب گرم
۱ استکان شکر(بنا به ذائقه ی خودتون میتونید کم یا زیاد کنید)
۱ ق چ آب لیمو یا جوهر لیمو
یک دسته ریحان بنفش
به آب گرم شکر ،جوهر لیمو و شکر و ریحان را اضافه کنید هم بزنید ۲ الی ۳ ساعت در دمای اتاق بماند سپس از صافی رد کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود وسپس سرو کنید.
دستور دوم:
برگ ریحان ۱ دسته
شکر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
لیمو تازه ۱ عدد (میتونید از آب لیمو استفاده کنید)
برگ های ریحان را خوب بشویید . میتونید این شربت رو طبق همین روش ولی جداگانه با برگ ریحان سبز وبنفش درست کنید ،طعم ومزه دوتاش یکیه
بعد از شستن برگ سبز ریحان آن را داخل قابلمه بریزید. آب و شکر را در یک کاسه باهم مخلوط کنید وهم بزنید.سپس آن را به قابلمه حاوی برگ ریحان اضافه کنید . قابلمه را به مدت ۳۰دقیقه روی حرارت بگذارید تا هم شکرها کامل حل شوند وهم عطر ورنگ برگ ریحان به آب پس داده شود .
بعد از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید تا خنک شود. سپس شربت را به وسیله یک الک صاف بکنید. بعد از سرد شدن شربت را داخل بطری شیشه ای درب دار ریخته وداخل یخچال بگذارید .
موقع استفاده ۳ إلی ۴ قاشق غذاخوری از این شربت را داخل یک لیوان بریزید، قالب یخ وبرش لیمو وچند تکه برگ ریحان برای تزیین داخل لیوان بریزید وبقیه را آب اضافه کنید . بعد از خنک شدن نوش جان بکنید .🌸
🍲 @bebinobepaz
کیک موس گیلاس
برا پایه میتونید ازکیک یا بیسکویت استفاده کنید،من همیشه کیک رو ترجیح میدم
میتونید از هرکیکی استفاده کنید مث اسفنجی یا شیفون
ک من کیک شکلاتی رو انتخاب کردم
کیک شکلاتی
تخم مرغ ۴ عدد
شکر۱ لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی)
آرد شیرینی پزی۲/۵ لیوان
روغن مایع۱ ل
آب جوش۱ ل
نوتلا۳ ق.غ (جایگزینش پودر کاکائو یاشکلات خرد شده یا شکلات صبحانه)
پودر کاکائو۱/۵ ق.غ(مقدارش بستگی ب کیفیت پودر کاکائو داره)
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر۲ق.چ
همه مواد ب دمای محیط رسیده باش
آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو رو الک کنید(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ+شکر+وانیل رو۶تا۸دقیقه با دور متوسط رو ب بالا همبزنید تا حجمش سه برابر وسفید وکشدار شه،این مرحله بستگی ب قدرت همزنتون هم داره پس این نکته رو در نظر داشته باشید.
روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم،
آب جوش رو بانوتلا مخلوط میکنم و ب تناوب همراه ارد ب مایه اضافه و فقط درحد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیکمون پفش کم میشه
قالب رو با کره چرب ، مایه رو داخلش ریخته تو فر۱۷۵درجه ب مدت۴۵دقیقه بزارید خنک شه از قالب خارج،خنک ک شد دوباره ب قالب برگردونید
موس گیلاس
حدودا نیم کیلو گیلاس تازه رو هسته گرفته با۲ق.غ شکر بزارید بپزه تا کمی نرم شه ،بعد پوره میکنین
۲ونیم ق.چ سر خالی پودر ژلاتین رو با ۱/۴ ل اب سرد مخلوط میزاریم کمی بمونه بعد بن ماری میکنیم (ژلاتین زیاد باعث میشه بافت موس پلاستیکی شه ک من اصلا دوس ندارم)ب پوره گیلاس اضافه
نیم کیلو خامه قنادی رو فرم داده پوره گیلاس رو بهش اضافه میکنیم.اگه اسانسشم دارید چ عالی یک قطره بریزید عالی میشه،من بهش دو ق.غ ژله قرمز ک با کمی اب جوش حل کردم اضافه
مایه مون امادست روی کیک ریخته میزاریم یخچال تا خودشو بگیره،من شب تا صب گذاشتم ک بمونه،بعد ب دلخواه برش بزنید امادست
پ.ن:میتونید بجای خامه از ترکیب پنیر خامه ای بدون نمک و خامه صبحانه استفاده کنید ولی باید شکر بیشتری ب گیلاس اضافه کنید،استفاده از طلق باشه دیواره قالب بلندتر باشه
طلق رو لوازم تحریری ها دارن
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_ناپلئونی
خمیر هزارلا .....۱بسته
خامه قنادی ....۲۰۰ گرم
پودرقند و پودر پسته .....برای تزیین(درصورت تمایل)
طرز تهیه:
یک بسته خمیر هزار لا رو بذارین تو دمای محیط که یخش آب بشه.
.بشکل دلخواه برش بزنین،رو سینی فر کاغذروغنی بندازین و شیرینی ها رو بچینین.بذارین داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه برای حدود 20 دقیقه (دما و زمان برای فرهای مختلف متفاوته)
از فر که در آوردین بذارین کاملا خنک بشه بعد ۲۰۰گرم خامه قنادی رافرم بدین
روی شیرینی رابا چاقو ضربه بزنید تابرجستگی نداشته باشه شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه.و بینش رو خامه زدم.
اضافه های خمیر رو هم پودر کردم و یه قاشق غ پودر قند اضافه کردم و روی شیرینی یکم خامه مالیدم(برای اینکه خورده ها بهش بچسبند)روی شیرینی پاشیدم و در یخچال برای دوسه ساعت گذاشتم تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشه.
میتونین برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشین. .
🍲 @bebinobepaz
از دسته #غذاهای_سنتی_ایرانی که فوری،مجردی و اقتصادی و دقیقا متناسب فصل باشه ،
امروز ،
#مجور_کدو_کرمان داریم.
این کوکو کاملا از نظر طعم با کوکوی کدوی همیشگی متفاوته👍🏼
اصلا نمیشه تصور کرد که ترکیب کدو ،پنیر فتا و شوید، چه معجزه ایی میشه!!
این کوکو بخاطر اقتصادی بودنش،سرعت عمل بالا ،وجود پنیر بعنوان یه منبع مهم کلسیم و طبع خنک کدو تو این روزای گرم یه پیشنهاد ویژه ست👍🏼
کرمانی های عزیز می تونن اعتراف کنن که چقدر این کوکو خوشمزه ست😍
دستورش خیلی خیلی ساده ست .
براتون تایپ می کنم انشالله درست کنیبن و نووووش جان کنیین.
#مجور_کدو_کرمانی
مواد لازم :
کدو سبز :نیم کیلو
تخم مرغ :۲عدد
آرد گندم :۲ق غ
شویدخشک:۴ق غ
پنیر سفید :۱۵۰گرم
روغن مایع
نمک و فلفل
سیر :۲حبه اگه دوست داشتین 👍🏼😍
طرز تهیه :
کدوها را پس از شستن ، رنده کنین و بعد تخم مرغ ها را داخل آن بشکنین و هم بزنین.
شوید و آرد گندم را هم با هم مخلوط کنین ، به کدوها ی رنده شده اضافه کنین .
پنیر را هم رنده کنید و به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنین و خوب هم بزنین.
مواد رو به یکباره داخل ماهیتابه بریزین
یا قاشق ، قاشق داخل روغن سرخ کنیبن.
این کوکو با سبزی خوردن و گوجه فرنگی و پنیر سفید اضافه بی نظیر میشه👍🏼
نووووش جان👍🏼
پ ن :چون پنیر شوره حتما نمک رو با دقت اصافه کنیبن👍🏼
پ ن : کرمانی ها #مجور_کدو رو وعده ی نهار ،شام و یا افطار میل می کنن👍🏼
پ ن :طبع کدو سرد و ترِ.
البته شوید بکار رفته در این کوکو مصلح سردی و تری این غذا هست ولی اگه حساس هستین از سیر ،نعناع و یا دمنوش شوید ، استفاده کنین👍🏼
🍲 @bebinobepaz
کیک تابه ای
تخم مرغ ۳ عدد
ارد قنادی ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۱ پیمانه سرخالی
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ هارو همراه وانیل و شکر با همزن دستی میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه(تند بزنید) سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن دستی بزنید. ارد و بکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم وبا لیسک مخلوط میکنیم.
کف تابه دوطرفه رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم. میتونید یه ملاقه از مواد رو بردارید و بهش یکم پودر کاکائو اضافه کنیم و بریزید توی قیف و نوارهای باریک و نامنظم روی کیک بزنید تا نهایتا کیکتون زیبا هم بشه😉😋
در تابه دوطرفه رو میبندیم و روی حرارت زیاد که شعله پخش کن داره میزارید بعد از سه دقیقه شعله رو کم کم میکنیم و تمام .
اجازه بدید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزه.
درش رو باز کنید وبا خلال تست کنید.
روش رو هم پودر قند و پودر پسته ریختم.
این کیک بدون فر و بدون همزن هست و نتیجه واقعا عالیه👌🏻
در ضمن اگر هم تابه دوطرفه نداشتین کافیه در تابه رو دمکنی بزارید🥰
🍲 @bebinibepaz