eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کاداییف با محلبی در قالب تارت 🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت مواد لازم ۵۰۰ گرم کاداییف تر (قابل تهیه از فروشگاههای بزرگ و یا فروشگاههای اینترنتی) ۲۰۰ گرم کره برای شربت: ۳ لیوان شکر ➖۳ لیوان آب ➖۴/۵ قطره آب لیموترش برای شربت آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن ۱۶-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود. مواد لازم برای محلبی: ۲ لیوان شیر ➖۲ ق غ شکر ➖۱ ق غ نشاسته➖۱ ق غ آرد ➖نصف ق چ وانیل ➖۳ ق غ کرم شانتی به جز کرم شانتی همه ی مواد را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و تا زمانی که قوام دارو غلیظ شود بپزید سپس از روی حرارت برداشته وقتی که کمی از حرارت افتاد کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن بزنید. ابتدا در یک ظرف مناسب کاداییف های تر را از هم باز کنید و با دست تکه کنید . کره را آب کنید اول کمی هم بزنید بعد کره که کمی از حرارت افتاده را روی کاداییف ها بریزید. توجه کنید که همه جای کاداییف به کره آغشته شود . قالب تارت ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و کاداییف را کف آن پهن کنید و با ته لیوان روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و کاملا صاف و یکدست کف قالب پخش شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین حدودا به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه تا زمانی که سرخ شود بپزید (حتما پخت را کنترل کنید ). وقتی که از حرارت اولیه کاسته شد ۵-۴ دقیقه بعد شربت ولرم را روی کاداییف بریزید (همه جای آن بچرخانید) . ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به خورد کاداییف برود. سپس قالب را در ظرف سروتان برعکس کنید . محلبی گرم را روی کاداییف بریزید به طوری که همه جا یکنواخت پخش شود. بعد از سرد شدن بدلخواه تزئین کنید. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت 🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت مواد لازم ۵۰۰ گرم کاداییف تر (قابل تهیه از فروشگاههای بزرگ و یا فروشگاههای اینترنتی) ۲۰۰ گرم کره برای شربت: ۳ لیوان شکر ➖۳ لیوان آب ➖۴/۵ قطره آب لیموترش برای شربت آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن ۱۶-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود. مواد لازم برای محلبی: ۲ لیوان شیر ➖۲ ق غ شکر ➖۱ ق غ نشاسته➖۱ ق غ آرد ➖نصف ق چ وانیل ➖۳ ق غ کرم شانتی به جز کرم شانتی همه ی مواد را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و تا زمانی که قوام دارو غلیظ شود بپزید سپس از روی حرارت برداشته وقتی که کمی از حرارت افتاد کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن بزنید. ابتدا در یک ظرف مناسب کاداییف های تر را از هم باز کنید و با دست تکه کنید . کره را آب کنید اول کمی هم بزنید بعد کره که کمی از حرارت افتاده را روی کاداییف ها بریزید. توجه کنید که همه جای کاداییف به کره آغشته شود . قالب تارت ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و کاداییف را کف آن پهن کنید و با ته لیوان روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و کاملا صاف و یکدست کف قالب پخش شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین حدودا به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه تا زمانی که سرخ شود بپزید (حتما پخت را کنترل کنید ). وقتی که از حرارت اولیه کاسته شد ۵-۴ دقیقه بعد شربت ولرم را روی کاداییف بریزید (همه جای آن بچرخانید) . ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به خورد کاداییف برود. سپس قالب را در ظرف سروتان برعکس کنید . محلبی گرم را روی کاداییف بریزید به طوری که همه جا یکنواخت پخش شود. بعد از سرد شدن بدلخواه تزئین کنید. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
موس کیک انبه 🍲 @bebinobepaz
موس کیک انبه مدت زمان تهیه : ۴۰ دقیقه برای ۱۲ نفر برای کیک اسفنجی: سه تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق نیم پیمانه شکر سفید نیم پیمانه آرد یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر - برای موس انبه: یک و نیم پیمانه خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر الک شده دو پیمانه پوره انبه ۷ گرم پودر ژلاتین (کمتر از یک قاشق غذاخوری) ۵۰ میلی لیتر آب برای ژله انبه: یک پیمانه پوره انبه سه قاشق غذاخوری شکر سفید یک و نیم قاشق چای خوری پودر ژلاتین ۷ قاشق چای خوری آب برای مرطوب کردن کیک: یک چهارم پیمانه آب یک سوم پیمانه شکر سفید برای مرطوب کردن کیک، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا کمی غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید تا کاملاً به دمای اتاق برسد. فر را در دمای ۱۷۶-۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید، کف و دیواره یک قالب ۲۰ سانتیمتری ترجیحاً کمربندی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بگذارید. برای کیک، در کاسه بزرگی، تخم مرغ ها را حدود یک دقیقه هم بزنید تا پفی شود، شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا حجم تخم ‌مرغ‌ ها سه برابر شود و همچنین مایع به صورت روبانی روی هم بیفتد. این کار حدود ۷-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید. در طرف دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید. دقت کنید که نباید زیاد مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالب ریخته و حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شود و سطح کیک کمی طلایی شود. قالب را از فر خارج کرده و روی سیم قرار دهید و کاغذ روغنی آن را درآورده تا خنک شود سپس با کمک چاقوی تیز دیواره کیک را از دیواره قالب جدا کرده و کمر قالب را باز کنید و کیک را از قالب خارج کرده و روی سیم قرار دهید تا کاملاً به دمای اتاق برسد، بعد از اینکه کاملا سرد شد، دوباره کیک را داخل همان قالب گذاشته و کمر قالب را ببندید. سطح کیک را با مخلوط آب و شکر (با کمک فرچه) مرطوب کنید، به طوریکه همه جای سطح کیک مرطوب شود، ولی نه خیلی زیاد. برای موس انبه، با همزن تمیز، خامه و پودر شکر را آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد ولی خیلی سفت نشود، سپس پوره انبه را اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید بعد در یخچال قرار دهید. در این حین، سریع، روی آب سرد، پودر ژلاتین ریخته و بعد از ۵ دقیقه، به صورت بن ماری و یا در مایکروویو حرارت دهید تا کاملا حل شود.برای گذاشتن در مایکروویو، ابتدا ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و سپس هم زده و اگر نیاز بود، ۵ ثانیه دیگر حرارت دهیدتا کاملاً حل شود. 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔 همه میگن خوب نیس موها برمیگرده😢 دنبال راه چاره بودم بدون هزینه زیاد و بدون از شر موهام راحت بشم 🤔 تا 👇 رو دیدم الان یکساله دنباله رو پستاشم 😍😁 تازه کلی خرید کردم ازشون چون هم تضمین داره هم خیلی خوب راهنمایی میکنن🌸 http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506
ببین و بپز( آشپزی)
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔 همه میگن #لیزرم خوب نیس موها برمیگرده😢 دنبال راه چا
موهاتو کن❌💣 یکم که میرفت بالا میگفت:😳خانوم مام آدمیما 🤮شما بویی از زنیت نبردی ⁉️یکم به خودت برس خب🧜🏻‍♀ 😔🥺 خسته شده بودم انقد با میکردم🥀پوستم عین شده بود ...🦔😣 خیلی ناامید بودم انقد تا راهشو تو این کانال پیدا کردم 🤩😱👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. جوپرک ۱ پیمانه شیرخشک نیدو ۱ پیمانه پودر نارگیل ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱/۲پیمانه خامه صورتی یک بسته شکلات تخته ایی ویا نوتلا ویا شکلات گلکسی پودر پسته وخلال بادام و رنده نارگیل تازه و برگ گل محمدی برای تزیین . جوپرک دو سر رو با شیرخشک نیدو وپودر نارگیل مخلوط کرده وروی حرارت میزاریم تا به طلایی تیره تغییر رنگ پیدا کنه . حالا مواد بالا رو با یک بسته خامه خوب مخلوط میکنیم ودر ظرف پیرکسی این مواد رو ریخته وصاف میکنیم . . حالا شما می تونید شکلات تخته ایی آب کنید و روش بریزید ویکی از مغزیجات رو روی شکلات ریخته وچند ساعت در یخچال میزاریم وبعد برش میدیم . . ویا اینکه شما می تونید یک کار دیگه بکنید و اینکه وقتی مواد اولیه رو در ظرف پیرکس ریختیم داخل یخچال برای یک ساعت میزاریم وبعد برش بزنیم وبعد در چندتا کاسه از شکلات های آب شده مختلف استفاده کنید مثلا از نوتلا وشکلات گلکسی آب شده وشکلات تخته ایی استفاده کنیم تا مکعب هایی در رنگهای مختلف داشته باشیم . . وهر کدوم رو که داخل شکلات غوطه ور کردیم از مغزیجات متفاوت هم استفاده کنیم مثلا یکی رو خلال بادام ویکی پودر پسته ودیگری رنده نارگیلی وبرگ گل محمدی ویا پرک بادام ویا پودر بیسکویت لوتوس بزنیم ودوباره در یخچال میزاریم تا شکلات خودش رو بگیره . 🍲 @bebinobepaz
قرابیه اجیلی ارد قنادي ٤ ليوان بكينگ پودر ١ ق م وانيل ١/٢ ق م تخم مرغ متوسط ١ عدد پودر قند ١ ليوان نشاسته ذرت ١/٢ ليوان كشمش خرد شده،گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان كره گياهي ٢٠٠ گرم روغن مايع ١/٢ ليوان كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه، حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه. بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد🙂 🍲 @bebinobepaz
دسر با آرد سمولینا ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۹ ق غ سمولینا همه ی این مواد را با هم مخلوط کنید روی حرارت مبایم بگذارید هم بزنید تا قوام آن مثل محلبی یا فرنی شود، بعد از اینکه به غلظت مورد نظر رسید ۱/۲ پاکت خامه صبحانه و یک بسته شکلات سفید را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس از روی اجاق بردارید و در قالب دلخواه بریزید. در اینجا اژ قالب سیلیکونی استفاده شده، اگر از این مدل قالب استفاده مکنید، قالب را خیس کنید و یک شب در فریزر بماند تا دسر به راحتی از قالب جدا شود.نوش جان 🌸 🍲 @bebinobepaz