eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.4هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله مجلسی تک نفره🍸 مواد لازم: ۲ بسته ژله ی الوئه ورا ۲ بسته ژله توت فرنگی ۱ عدد بستنی وانیلی ۱ لیوان ماست هم زده برگ نعناء برای تزئین طرز تهیه: تدا یک بسته ژله ی الوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از خنک شدن ماست هم زده را به آن اضافه میکنیم. و در ته ظرف یا جام ها میریزیم.(مقداری از ژله ی سفید را نگه میداریم) و بعد ژله ی توت فرنگی را طبق دستور با دو لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از خنک شدن روی ژله ی سفید اضافه میکنیم. در مرحله ای دیگر پودر ژله ی توت فرنگی دیگر را به صورت رولی درست میکنیم(روش درست کردن ژله ی رولی). و میگذاریم یخچال تا خودش را بگیرد.بعد مقداری ژله ی سفید را که از قبل نگه داشته ایم به صورت اوریب در جام ها ریخته و بعد از اینکه خودش رو گرفت گل های رولی مون رو در کنارش قرار میدیم و برای زیبا تر شدن میتونیم از برگ نعناء در کنارش استفاده کنیم. و در آخر بعد از سفت شدن کامل ژله ای که از قبل درست کرده ایم یک بسته پودر ژله ی الوئه ورا را با دو و نیم لیوان آب جوش به صورت بنماری حل میکنیم. به این خاطر از آب بیشتر استفاده میکنیم که لطیف تر و دارای شفافیت بیشتر بشه و چون این ژله در ظرف هست و برگردونده نمیشود نیازی به سفت بودن ژله ی رویی نمیباشد. همین که خودش رو بگیره کفایت میکنه. و ژله ی الوئه ورا را روی گل هامون میریزیم. بعد از ۴ الی ۵ ساعت ژله ی ما آماده است 👌 نوش جان... 🍲 @bebinobepaz
کوفته سوئدی🥘 🍲 @beinobepaz
کوفته سوئدی🥘 مواد لازم: 400 گرم گوشت چرخکرده گوساله 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک) 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر رنده شده کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه ) 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه 5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده مواد سس👇 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات) 100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه) 1 قاشق چایخوری سس خردل مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری) مقداری جعفری تازه خرد شده نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه طرز تهیه: تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان🤗 🍲 @bebinobepaz
آبگوشت 🍲 @bebinobepaz
آبگوشت . گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم نخود نصف لیوان پیاز متوسط ۲ عدد لوبیا سفید نصف لیوان گوجه فرنگی ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🥣طرز تهیه آبگوشت ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب بخیسانید و در صورتی که امکان دارد آبش را چند مرحله عوض کنید. . گوشت آبگوشتی را به همراه نخود و لوبیا و یک عدد پیاز، و گوجه در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید. شما می‌توانید در این قسمت پوست گوجه فرنگی‌ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید. . زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید آبگوشت شما با حرارت کم پخته شود. این کار به این خاطر می‌باشد که آبگوشت به خوبی جا بیفتد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم زمان لازم دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن سیب زمینی‌ها شود. . سیب زمینی‌ها را به داخل قابلمه می‌اندازید. بعد از انجام این کار شما باید چربی موجود در قابلمه را خارج ساخته و به همراه پیاز باقی مانده به خوبی می‌کوبید و سپس مواد آماده شده را داخل قابلمه قرار می‌دهید. . زمانی که حبوبات نرم شدند نمک و فلفل سیاه را به آبگوشت اضافه می‌کنید. برای خوشرنگ شدن آبگوشت ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید. . نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هر چه زمان بیشتری برای پخت آبگوشت صرف کنید آبگوشت شما جا افتاده‌تر و خوشمزه‌تر می‌شود. . برای خوردن گوشت و حبوبات آبگوشت می‌توانید به دو روش عمل کنید. در روش اول می‌توانید مقداری گوشت و حبوبات را داخل کاسه ریخته به همان صورت سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و مواد دیگر را بکوبید و به عنوان گوشت کوبیده سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
😋سینه مرغ پر شده با سبزیجات 😋 🍲 @bebinobepaz
😋سینه مرغ پر شده با سبزیجات 😋 اول از همه نیاز داریم به دو تا سینه مرغ ( برای دو نفر ) دو حبه سیر ، آب دو تا لیمو ترش ، یک قاشق روغن مایع ادویه هم : نمک ،پودر گوجه( جهت رنگ دهی)، فلفل سیاه، پودرتخم گشنیز، پاپریکا، پودر زنجبیل، و آویشن . ( طبق سلیقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید ) یک عدد پیاز ( من پیاز بنفش استفاده کردم چون خیلی خوشرنگه ) ، فلفل دلمه ای سبز ؛ قرمز و زرد از هرکدوم نصف . . . اول از همه روی سینه های مرغ رو با فاصله یک سانت برش های سطحی میزنیم ( یعنی کاملا برش ندید‌ که تکه ها جدا بشن ، فقط شیار ایجاد کنید ) . بعد ادویه ها و سیر و آب لیمو و روغن رو به مرغ اضافه میکنیم و خوب ماساژ میدیم تا مواد به همه ی قسمت ها برسه و بعد اجازه میدیم تا برای چند ساعت کاملا مزه دار بشن(یک ساعتم کافیه) . (📸 میتونید ورق بزنید و مراحلش رو ببینید 👉) بعد پیاز و فلفل دلمه ای هارو برش های نازک میزنیم و وقتی مرغ ها مزه دار شدن، داخل شیار هارو با سبزیجات پر میکنیم . داخل تابه (که بشه توی فر گذاشت) چند قطره روغن میریزیم و کفش از باقی مونده پیاز ها و فلفل دلمه ای هامون میچینیم و سینه های اماده شده رو روشون قرار میدیم . سپس میفرستیم توی فر ۲۰۰ درجه . ( اگر خواستید روی گاز هم درست کنید به همین روش عمل کنید، فقط در تابه رو ببندید ) حدودا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه تا سینه های مرغ بپزن ،(بستگی به قدرت فرتون داره) چند دقیقه اخر اگه مایل بودید میتونید روش کمی پنیر پیتزا بریزید و اگه دوست نداشتید هم که هیچی ❤️ کاملا سینه های مرغ آبدار بود و اصلا خشک نشد ❤ 🍲 @bebinobepaz
سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست نخود:1پیمانه سیر : 2 حبه نمک : به میزان لازم زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده میکنم و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد نکات_طلایی در تهیه خوراک سیرابی بهتره برای پخت خوراک سیرابی از قابلمه_مسی استفاده کنید همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید. سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک_سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب_لیمو و نان تازه میل کنید 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن راحتی سایز ۳۸ تا ۶۰😍 تپلا عجله کنید😁 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍 در به در دنبال بودم🤦‍♀😰 مدلای اینترنت همش بودن😕 به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت میگیرم😟😰 باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃 وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌 منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی عربی بانتی ... بیسکویت پتی بور خانواده حدود ۴۰۰گرم کره....۱۰۰گرم شیر عسل....یک قوطی گلاب...۱ ق م خ هل پودر شده..نصف ق چ بانتی ایرانی یا خارجی (عکسش گذاشتم) طرز تهیه بسکوییت پودر میکنیم با کره و شیر عسل خمیر میکنیم.تا جاییکه که خمیربدست نچسبد.. ورق الومنیوم به اندازه نصف کاغذ آچار باز میکنیم یه مقدار از خمیر روش پهن میکنیم به صورت مستطیل و کاکایو وسطش میذاریم و از دو طرف خمیر رو روی کاکایو برمیگردونیم و رول میکنیم..چند ساعتی تو فریزر میگذاریم بعد برش زدن تو پودر نارگیل میزنیم.. یکی از خوبی های این شیرینی این هست که ماندگاری زیادی داره در یخچال ..در ظرف در بسته نگه دارید ..تا یک ماه هم خراب نمیشه ..ودیگه اینکه رول های شیرینی را به مدت چند ماه میتونید فریز کنید ..هرروزی که میخواین برش بدین داخل نارگیل بغلطونین..همیشه وقتی از فریز بیرون اوردین ۲۰ دقیقه رولهای فریز شده لای حوله بزارین بعد بزارین رو تخته گوشت با چاقوی کارد برش بدین خیلی شیک برش میخوره ...از پودرنارگیل خیلی چرب برای این شیرینی استفاده نکنید چون بهش نمیچسبه ..هرچه خشک تر باشه 🍲 @bebinobepaz