#باقلوا بادام
مواد لازم خمير باقلوا :
زرده تخم مرغ ۲ عدد، آرد ۲ پيمانه، كره ۱۵۰ گرم، شير يك دوم پيمانه، پودر پسته به ميزان لازم
مواد ميانى :
بادام ۶۰۰ گرم، پودر قند ۱ پيمانه، هل آسياب شده ۱ قاشق غذاخوری
مواد شهد :
شكر ۱ و يك سوم پيمانه، تركيب گلاب و آب به ميزان يكسان ۱ و يك سوم پيمانه.
بادام را یک دقيقه در آبجوش جوشانده ، سپس آبكش كرده و در آبسرد مى ريزيم. پوست بادامها را مى گيريم. بادامها را روى يك پارچه پهن مى كنيم تا كاملاً خشك شوند، سپس همراه با پودر قند آسياب كرده و با هل مخلوط مى كنيم.
براى شهد، شكر، آب و گلاب را مخلوط كرده و با شعله كم مى جوشانيم به حدى كه نه زياد رقيق نه خيلى غليظ باشد، كنار مى گذاريم تا خنك شود.
براى خمير، پنجاه گرم از كره كه به دماى محيط رسيده را با زرده تخم مرغ با همزن دستى يا چنگال مى زنيم، شير را اضافه كرده و خوب مخلوط مى كنيم. سپس آرد را كم كم به مواد اضافه مى كنيم و با نوك انگشتها ورز مى دهيم تا خمير لطيفى حاصل شود. روى ظرف خمير سلفون كشيده و براى سى دقيقه استراحت مى دهيم. خمير را دو قسمت كرده ، يك قسمت را روى سطح آرد پاشى شده، نازك ، به اندازه سينى باز مى كنيم و روى سينى سى در سى، برگردانده و كاملاً لبه هاى سينى را با خمير مى پوشانيم.
مواد ميانى را روى خمير ريخته، با پشت قاشق فشار مى دهيم تا يكدست و فشرده شود. كمى گلاب با آبپاش روى مواد مى پاشيم. خمير دوم را پهن كرده و روى مواد قرار مى دهيم. با چاقو باقلوا را به شكل مربع يا لوزى برش مى زنيم. صد گرم كره باقى مانده را كه آب كرده ايم روى باقلوا مى ريزيم و سينى را در طبقه پايين فر كه از قبل با دماى صد و هشتاد درجه گرم شده به مدت بيست دقيقه قرار داده. مجدداً پنج دقيقه در طبقه وسط قرار مى دهيم.
به محض بيرون آوردن باقلوا شهد را روى آن ريخته، پودر پسته پاشيده. دو عدد سيخ روى سينى قرار داده و سينى را در يك پارچه تميز مى پيچيم ( سيخ از برخورد پارچه با شهد جلوگيرى مى كند ). براى يك شب در دماى اتاق قرار مى دهيم. در آخر برش زده و در ظرف درب بسته نگهدارى مى كنيم. نوش جان😉.
✔ اندازه سینی ۳۰ سانت در ۳۰ سانت هستش
🍲 @bebinobepaz
#مگنولیا_ردولوت
مواد لازم
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم کره
۱ لیوان روغن مایع
۱ ق غ پودر کاکائو
۱ ق م سرکه سیب
۱ ق چ جوش شیرین
نصف ق چ وانیل
۱ ق م بکینگ پودر
۱ ق غ آبلیمو
۱ ق م رنگ غذا پودری
۳ لیوان آرد
موادلازم برای محلبی:
۱ لیتر شیر
۳ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
دو سوم لیوان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق غ کره
یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه
نصف ق چ وانیل
برای لابلای مگنولیا و تزئین روی آن توت فرنگی، آلبالو، شاتوت
طرز تهیه:
در ابتدا باید شیر را با آبلیمو ببرید🤏🏻 آبلیمو را به شیر اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا ببرد، در یک ظرف دیگر کره ی هم دمای اتاق و شکر را با همزن خوب بزنید سپس تخم مرغ ها را تک تکاضافه کنید و هم بزنید، روغن مایع و شیر بریده شده را هم اضافه کنید و سپس پودر رنگ غذا را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در نهایت تمامی مواد جامد را الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا به قوام مورد نظر برسد، و نهایتا مخلوط جوش شیرین و سرکه را اضافه کنید و بدون اینکه خیلی هم بزنید ، در قالب کمربندی ۲۴ سانتی بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید. بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد تکه تکه کنید و پودر کنید.
برای محلبی🤏🏻 در یک قابلمه ی متوسط به جز کره ، وانیل و خامه بقیه ی مواد را بریزید و تا زمانی که بجوشد مدام هم بزنید و وقتی به قوام فرنی رسید کره و وانیل را اضافه کنید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود ، خامه را هم اضافه کنید و با میکسر بزنید ، کف ظرف سرو را یک لایه کی و روی آن میوه های قرمز بچینید سپس یک لایه محلبی و دوباره روی آنها را با کیک بپوشانید و روی آن را با خامه تزئین کنید. نوش جان 🌸🌸
🍲 @bebinobepaz
.
#خورشت_كرفس
کرفس نیم کیلو
سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم
گوشت 200 گرم
روغن به میزان لازم
آب به میزان لازم
آبغوره 2ق غ
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
پیاز 1 عدد
رب گوجه 1ق غ
کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم
بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه.
بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید
ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست
رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید.
#کوکو_سبزی
سبزی کوکو ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۵ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
زرشک و گردو خرد شده مقداری(سلیقه ایه میتونید نریزید)
سبزی کوکو که شامل تره جعفری و گشنیز و کمی شوید وسیر تازه هست را خرد کرده .
تخم مرغها را در ظرف شکسته ادویه اضافه شود و خوب هم بزنید و بعد کمی روغن درون تابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
زرشکو گردو خرد شده را میتوانید با مواد کوکو مخلوط کنید ولی من چون زرشک و گردو کف تابه میسوزه و شکل ظاهری کوکو را اینجوری دوست ندارم، نصفی از مواد کوکو را درون تابه ریخته سپس زرشک و گردو خرد شده را روی مواد کوکو پاشیده سپس بقیه مواد کوکو را روی زرشک و گردو ریخته سطح کوکو را صاف کرده و در تابه را گذاشته با حرارت کم تا کوکو خودش را بگیرد و سطح کوکو برشته شود.
سپس برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود .
برای اینکه کوکو سبزی وا نره خرد نشه باید نسبت تخم مرغ به سبزی رعایت بشه تخم مرغ کم باشه وا میره بعضی کمی آرد میریزن من اصلا آرد و پیشنهاد نمیکنم فقط نسبت به کوکو های دیگه کوکو سبزی تخم مرغ بیشتری میبره .
🍲 @bebinobepaz
😍پاستا سوسیس دودی با سس ایتالیایی😍
پاستا سوسیس دودی و سس ایتالیایی واقعا چه چیزی بهتر از این غذا برای عزیزانتان وجود دارد😍.سس ایتالیایی کلاسیک شامل سیر، روغن زیتون، گوجه، بوده البته با بعضی از افزودنی های دیگر می توان طعم این سس را کامل تر کنید.
پاستا با طعم های مختلف و شکل های مختلف یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی بوده که با ذائقه ایرانی ها سازگار و جای خود را در فهرست غذایی ما باز کرده است. این غذای لذیذ را با رسپی های مختلف امتحان کرده و از خوشمزه بودن آن لذت ببرید. چه چیزی بهتر از یک بشقاب پر از طعم و عطر های لذیذ هیجان انگیز است؟😋
مواد لازم :
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه
پاستا ۳۰۰ گرم ( تقریبا نفری ۱۰۰ گرم )
سوسیس دودی خرد شده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۲۵۰ گرم
پوره ی گوجه ۱ پیمانه
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا پاستاها را با مقداری نمک در آب جوش ریخته تا بپزند در این فاصله پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و تغییر رنگ دهد سپس پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. سپس در ماهیتابه ای دیگر فلفل دلمه ای و سوسیس را سرخ کنید و سس گوجه ای که در مرحله ی قبل درست کردید به همراه پاستاهای آبکشی شده به آنها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سطح پاستاها را با پنیر رنده شده بپوشانید و در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم بر روی گاز قرار داده تا پنیرها آب شوند. یا به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار داده و این پاستای لذیذ را نوش جان کنید 😋
🍲 @bebinobepaz
زرشک پلو با سوپ جو رستورانی:👌👌
از شب قبل مقداری جو رو در آب خیس کنید و صبح بگذارید تا پخته بشه ،حتما درب ظرف باز باشه وکمی روغن مایع اضافه کنید تا جو در حال پخت سر نره ،
مقدار برای مواد اولیه دست خودتون هست مرغ را با هویج ،فلفل دلمه ای ،چوب دارچین ،پیاز ،نمک ،فلفل و زردچوبه بگذارید خوب بپزه مرغ ها را جدا کنید تا داغ هست به دلخواه خرد کنید،
زرشک را با کره و کمی شکر تفت بدید،
هویج را خلال کنید و بگذارید با کمی شکر و زعفران بپزه،
برنج را آبکش و با پودر گل محمدی دم بگذارید ،
آب مرغ را به همراه سبزیجات با گوشت کوب برقی خوب بزنید تا یکدست بشه و به جو در حال پخت اضافه کنید مدت پخت جو برای داشتن سوپ با لعاب قابل قبول زیاد باید باشه ،
رب را با شکر سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید ،در آخر هم ادویه ها فلفل قرمز ،فلفل سیاه ،نمک ،دارچین وپایریکا اضافه کنید و آبلیموی تازه که در طعمش تاثیر زیادی داره ......
میتونید برای تزیین سوپ از جعفری تازه خرد شده و زرشک استفاده کنید .
وبه دلخواه از زعفران برای تزیین استفاده کنید،
برنج را در ظرف مورد نظر سرو کنید و مواد را که حاضر کردید به دلخواه رو برنج تزیین کنید .
ممنونم از دوستای خوبم که همیشه همراه هستن و با لایکشون بهم انرژی میدن 😘😘
🍲 @bebinobepaz
#کومپیر
سیب زمینی هامون ک باید بزرگ باشن رو شسته و آنها را با روغن زیتون بپوشانید اینکارباعث ترد شدن پوست سیب زمینی میشه. آنها را با فویل آلومینیومی بپیچانید و در دمای 200-220 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت حدودا یک تا یکونیم ساعت بپزید(زمان پخت بستگی ب سایز سیب زمینی هاتون داره)ساده ترین راه برای بررسی این است که با یک خلال دندان سیب زمینی ها رو امتحان کنید و ببینید که داخل آن نرم است یانه.
وقتی سیب زمینی ها پخته شد ، آنها را از فر خارج کنید و از فویل جدا کنیدو10 دقیقه دوباره در فر قرار دهید تا پوستش به خوبی قهوه ای شود.
سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و یک برش طولی در وسط سیب زمینیها ایجاد کرده البته برش را تا آخر نمی زنیم تا سیب زمینی حالت کاسه ای داشته باشه بعد با قاشق داخل سیب زمینی هاراخارج میکنیم
در حالی که سیب زمینی هایی ک خارج کردیم هنوز داغ هستن اونهارو با پشت چنگال له کرده ومقداری کره و پنیر پیتزا، نمک و فلفل اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
از مخلوط حاصل داخل سیب زمینیها رو تا نصفه پرمیکنیم مابقی حجم سیب زمینی رو از ترکیب مورد علاقتون مثل گوشت چرخ کرده،سوسیس،ژامبون،قارچ،ذرت،زیتونو ...پرکنیدو روی آن سس مورد علاقتون رو بریزید.
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_وینی
مواد لازم کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴۰ گرم
آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
نمک دو پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مواد و نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید. فر را روی صد و هفتاد تنظیم کنید. آرد و پودر قند و جدا الک کنید. کره نرم شده در دمای محیط و با پودر قند و وانیل با دور تند دو دقیقه بزنید تا سبک و پفکی و سفید بشه. سپس سفیده رو با نمک اضافه کنید و یک دقیقه بزنید، در آخر آرد و کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع بشه. بعد سر قیف و ماسوره بذارید، ۲d ویلتون یا هر ماسوره ای که شبیهشه، مواد و بریزید داخلش و کف سینی که کاغذ روغنی انداختید به صورت بیضی یا دبلیو یا یه خط ساده شبیه چوب کبریت بزنید، چون با فشار دست به قیف خمیر کمی نرم میشه، من پنج دقیقه تو یخچال استراحت میدم، بعد میذارم تو فر، به مدت ۱۵ دقیقه که زیر شیرینیهاتون طلایی بشه، بعد از فر دراوره و با شکلات چیپسی یا بریلو تزیین کنید. این مقدار حدود ۴۵ عدد شیرینی به این شکل داد. .
🍲 @bebinobepaz
سالاد قایقی
مواد لازم
2 عدد فلفل بزرگ کاپیا
1 عدد سیب زمینی
1 بادمجان
1 کدو سبز
2 قاشق غذاخوری روغن
ماست چکیده
2 حبه سیر
نعناع خشک
آویشن
فلفل قرمز
نمک
آماده سازی
فلفل قرمز را از وسط نصف کرده و دانه ها را بردارید.
بادمجان ، سیب زمینی و کدو را مکعبی خرد کرده و روی آنها نمک و روغن بپاشید و خوب مخلوط کنید.
فلفل کاپیا و سبزیجاتی را که به صورت مکعبی برش داده اید ، روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید ، آنها را در فر با دمای 200 درجه بپزید.
صبر کنید تا مواد از داغی بیفتد.
در یک کاسه ماست ، سیر رنده شده ، آویشن ، نعناع خشک ، پودر چیلی و نمک را مخلوط کنید.
سس را روی سبزیجاتی را که در فر پخته اید بریزید و خوب مخلوط کنید.
فلفل ها را روی بشقاب سرو قرار داده و با مواد سالاد آنها را پر کنید.
روی آن را با نعناع خشک و فلفل چیلی تزیین کنید.
🍲 @bebinobepaz
#آش_ماش_قمری
مواد لازم:
گوشت گوسفندي(گردن بهتره)250 گرم
سبزی (تره،جعفري،شنبليله،مرزه،ترخون؛سبزی هارو زیاد خردشون نکنین )همه باهم نیم کیلو
برنج یک پیمانه
ماش يك پیمانه کلم قمری یک کیلو
پیاز داغ و نعناع داغ(فرااااااون).
نمک،فلفل و زرچوبه
.
طرز تهیه:
قمری هارو خرد میکنیم باسبزی،گوشت،نمک،فلفل،زردچوبه و یه پیاز و کمی آب میزاریم بپزه جوری که حسسسابی له بشه.توی یه قابلمه ی جدا برنج رو با آب کم میزاریم بپزه وقتی که یکم نرم شد ماش رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم باهم بپزن.وقتی سبزی و گوشت خوبه خوب پخته شد انقد میکوبیم تا کش دار بشه بعد برنج و ماش رو اضافه میکنیم و دوباره میکوبیم تا باهم یکی بشن و جا بیفتن وقتی خوب کوبیده شدن و کش دار،یعنی حاضره برای نوش جان کردن😊با پیاز داغ فرااااون و نعنا داغ تزیین کنید و میل بفرمایین😄 من که خیییلی دوس دارم این غذارو✌️
میتونین دو،سه حبه سیر خرد شده هم با سبزی ها بزارین تا پخته بشه،چون طعمش رو عالی میکنه
🍲 @bebinobepaz
#پاستای_خوشمزه
اول سی گرم کره رو تو یه ماهیتابه آب کنینو بعد یه چهارم پیمونه آرد رو بهش اضافه کنین. حالا آرد و کره رو باهم تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد. بعد دو پیمونه شیر رو کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنینو حدود پنج دقیقه هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه و قوام بیاد. حالا نوبت دو پیمانه پنیر چداره. وقتی پنیر رو هم اضافه کردین مخلوط رو مداوم هم بزنین تا کاملا داخل مواد آب بشه. بعدش نمک و فلفلم بزنین و موادو مخلوط کنین. حالا سس پاستامون حاضره فقط باید دویست گرم پاستایی که آبکش کردینو بهشون اضافه کنینو پاستارو هم بزنین تا کاملا و به صورت یکنواخت به سس آغشته بشن. حالا کف یک ظرف نشکن رو چرب کنینو و نصف مخلوط پاستا رو توش پخش کنین. بعد دو سوم پیمونه سس گوجه رو هم روی پاستا پخش کنین. بعد بقیه پاستا و باز دو سوم پیمونه سس رو میریزیم رو بقیه موادو روشو با پنیر چدار و پنیر پارمزان میپوشونیمو برای تقریبا سه ربع تو فرصدوهشتاد درجه میذاریم تا بپزه. برای پنج دقیقه آخرم گریل میکنیم تا پنیر طلایی بشه
🍲 @bebinobepaz