#کیک_تولد
آرد سفید ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۸ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید
۲- سپس سفیده ها رو داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود (میتوانید از فریزر استفاده کنید بمدت نیم ساعت تا۴۰دقیقه تا نیمه یخی شوند)
۳- سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی شروع به کف کردن کرد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود واز ظرف نریزد
۴- بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
۵- پس از اتمام زرده ارد و بکینگ پودر را کهچند بار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم و ترافلارو با مواد مخلوط میکنیم.
۶-داخل قالب رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم و روی کاغذ هم چرب میکنیم مایع را داخل قالب ریخته و داخل فری که۱۰دقیقه قبل با درجه ۱۸۰درجه بمدت ۴۰دقیقه گذاشته تا بپزد بعد از اتمام زمان یکخلال چوبی داخل کیک فرو کرده اگر چسبید میگذاریم ۱۰دقیقه دیگر هم بپزد
۷- قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریمتا کامل خنک شود
و بعد برش میزنیم لایه ایی و ۳ لایه میکنیم و روی هر لایه خامه فرم گرفته و گاناش میریزیم(طرز تهیه گاناش جزء پستای پایین تر هست حتما ببینید عالیه)و بعد دوباره لایه بعدی کیک رو میزاریم و دوباره خامه و بعد دوباره گاناش تا لایه ها تموم بشه و بعد در اخر دورش رو خامه کشی میکنیم و بعد برای تزیین داخل قیف با ماسوره ساده خامه فرم گرفته میریزیم و مثل فیلم روی کیک پایپ میکنیم و بعد با ته قاشقی که گاناش زدیم یکم فرمش میدیم و تا اخر روشو تزیین میکنیم.
🍲 @bebinobepaz
#دسر_هویج (#جِزِریه #دسر_ترکی) 🥕
هویج درشت3عدد
آب1لیوان
شکر1/2لیوان
عسل1ق غ
آبلیمو1ق چ
نشاسته ذرت1ق غ
آب2ق غ
گردو یا بادام خرد شده1/4لیوان
دارچین1ق چ
گلاب1ق م
وانیل1/4ق چ
بیسکوئیت پتی بور1بسته
برای کِرِم
کِرِم شانتی (پودر خامه)1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
وانیل1/4ق چ
برای تزیین
بادام پَرَک یا فندق پَرَک_ پودر پسته_ پودر نارگیل
اول کِرِم شانتی و وانیل را به شیر سرد اضافه کرده با همزن به اندازه ای میزنیم که کاملاً فرم بگیرد.بعد روی آن را سلفون کشیده، داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک بماند.
هویج ها را پوست کنده با یک لیوان آب و یک قاشق شکر میگذاریم بپزد.اگر آب داشت،آب آنرا جدا کرده، بعد آنها را داخل بلندر یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم (من رنده کردم)
هویج را داخل تابه ای ریخته شکر، آبلیمو،عسل و دارچین را اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل شود.بعد نشاسته ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کرده اضافه میکنیم و تا جایی هم میزنیم که مانند حلوا از ظرف جدا شود. بعد وانیل، گلاب و گردو را افزوده، مخلوط میکنیم.از روی حرارت برداشته میگذاریم خنک شود. (توو رسپی اصلی این دسر، زرد چوبه و نوک قاشق چایخوری پودر میخک دارد که من استفاده نکردم وکمی گلاب زدم)
یک عددبیسکوئیت برداشته،باپالت کوچک(کاردک خامه کشی)یاکاردکره خوری به قطرنیم سانت خامه روی آن میکشیم باکمی فاصله ازکناره هاوآنراکنارمیگذاریم چون اگربخواهیم موادهویج راروی خامه قرار دهیم،خامه ازکناره هابیرون میزندوشکل آن نازیبا.بعدبیسکوئیت دوم رابرداشته،اینبارپشت بیسکوئیت کمی خامه میکشیم ویک قاشق غذاخوری پُر ازمواد هویج روی آن قرار داده آرام با پالت صاف میکنیم،کناره های آن بادست کمی پودرنارگیل میریزیم و روی بیسکوئیت اول قرارمیدهیم.درپایان روی بیسکوئیتِ دسرآماده شده مقداری خامه میزنیم وپَرَک بادام وپودرپسته روی آن میریزیم.همه آنها که آماده شدند دوساعت دریخچال قرارمیدهیم درست کردن این دسر یک مقدار زمان بَر هست،اگر عجله داشتید داخل یک ظرف چهار گوش لایه لایه بچینیدوبعدبرش بزنید.ولی به این شکل جلوه زیباتری دارد.
🍲 @bebinobepaz
#رولت_خامه_ای عالی به سبک قنادی
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شكر نصف لیوان
آرد یک لیوان
عسل يا شربت قوام ١ قاشق سوپ خورى
آب جوش جوش ۳ قاشق سوپ خورى
وانيل به مقدار لازم
بکینگ پودر نصف ق.چایخوری
پودر کاکائو 1ق.غ
ابتدادرجه ٢٢٠ فر را روشن كرده تا گرم شود
کف قالبتونو(۲۵در۳۵ ) چرب کنید وکاغذ روغنی بیندازید
طرزتهيه : زرده و سفيده را جدا ميكنم بعد سفيده را ابتدا خوب با همزن ميزنيم تاحدیکه اگه ظرفو برعکس کردین ازش نریزه و میزاریم توی یخچال حالاميرم سراغ زرده ها زرده را با شكر مخلوط كرده كمى با همزن ميزنيم بعد اب جوش را اضافه ميكنيم بعد كمى مخلوط شد، عسل را اضافه كرده و هم زده ، حالا وانيل را به مايه اضافه كرده تا يكدست ، كشدار شود، بعد سفيده را به زرده ها اضافه ميكنيد و با همزن به يك جهت خوب مخلوط مى كنيد
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الك كرده آرام آرام به مايه اضافه كرده و باز هم با همزن خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط شود و مایه یکدستی داشته باشیم.
مهمترین نکته درپخت این نان رولت هم زدن همه مراحل باهمزن برقی است چون برعکس سایرکیکهامیخواهیم تاپف کیک گرفته شودونان رولت خیلی پف نکند وخیلی ضخیم نشود.
بعدمایه #کیک راداخل قالب ریخته ،چون مایه کمی سفت هست بالیسک یاقاشق خوب ویکنواخت مایه رادرهمه جای قالب پخش کنیدتانان یکدستی داشته باشید.قالب رادرفرازقبل گرم به مدت 10دقیقه، باز بسته به دمای فرمتفاوت قراردهید تارولت بپزدوطلایی شود،همین که پخت وبه خلال دندان نچسبیدکافی است.
اگرروی رولت سفیدبودکمی گریل کنیدتاطلایی شودفقط گریل بیش ازاندازه موجب خشک وسفت شدن کیک می شودوکیک موقع رول کردن می شکند.
بعدازپخت بلافاصله ازفرکه دراوریدباپارچه تمیزروی ان رابپوشانیدوبگذاریدتاباگرمای خودش نرم شودوازدمابیفتد.بعدازنرم شدن رولت رابرگردانیدوکاغذان راجداکنیدوان راازقسمت رویی روی پارچه تمیزی بگذاریدوبه کمک پارچه رول کنیدوچنددقیقه ای بگذاریدتا حالت بگیرد.سپس ان رابازکرده از وسط نصف کنید وخامه بکشیدو موز بزارید دوباره رول کنید.
من برای فلینگ نصف لیوان پودر نارگیل و صدو پنجاه گرم خامه و یک ق.غ پودر کاکائو را باهم همزدم
🍲 @bebinobepaz
#صبحانه_پیتزا_دروغین
مواد لازم:
8.9 عدد نان تست
.
3 عدد تخم مرغ
.
100 گرم پنیر کاشار رنده شده(پنیر کشدار ترکی) میتونید از پنیر پیتزا ویا چدار استفاده کنید
.
2 عدد فلفل سبز بلند
.
2تا3 برش کالباس سالامی یا سوسیس خرد شده
.
2 عددگوجه فرنگی خرد شده
.
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
نانهای تست را کنار هم در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده بزارید.
در یک کاسه تخم مرغ ، پنیر ، فلفل سبز ریز خرد شده ، گوجه فرنگی و سالامی خرد شده را ریخته ومخلوط کنید، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و فلفل چیلی(دلخواه) اضافه ومخلوط کنیدو مقداری از موادروی نان ها بریزید و سپس بزارید در فر با دمای 180-200 درجه تا زمانی که پنیر آب ومواد کمی برشته شود (زمان پخت زیاد نشه چون نان تست خشک میشه). این غذا را گرم سروکنید.
مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد(حدود 10تا 15دقیقه)نوش جان
🍲 @bebinobepaz
#دسر_موز_و_کرم_بادام_زمینی
یک بسته بیسکوییت لازم داریم هر بیسکوییت دلخواهی میتونیداستفاده کنیدولی ساده باشه من اینبار کرمدار استفاده کردم خوشم نیومد.خرد کنید وته لیوان سرو بریزید.
موادلازم برای پودینگ موزی؛
شیر ۲لیوان
زرده تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۳پ
نشاسته ذرت ۲ق غ سرپر
کره نصف ق غ
وانیل مایع چندقطره(پودری۱ق چ)
موز ۱عدد پوره شود
موز را باچنگال له کنیدوکناربزارید.تمام موادبجزکره راباهم خوب مخلوط وروی حرارت مدام هم زده تا غلیظ شود.کره رااضافه وبه غلظت مناسب ک رسید ازروی حرارت بردارید،پوره موز رابهش اضافه کنیدوخوب مخلوط کنید.
موادلازم برای کرم بادام زمینی:
خامه صبحانه ۱بسته
شکر قهوه ای ۲ق غ پر
کره بادام زمینی ۲ق غ
پودر کاکائو ۱ق چ
خامه وشکر قهوه ای راباهم مخلوط وروی حرارت بزارید مدام هم بزنید تا ذرات شکر داخل خامه حل شود مواظب باشید نجوشه.حرارت خاموش کنید وکره وپودرکاکائو رااضافه وهم بزنید تا یکدست شود.
داخل لیوان ابتدا مقداری پودینگ موزی را روی بیسکوییتها ریخته وبعد کرم بادام زمینی وبترتیب تاآخر تکرار کنید.بمدت۲ساعت بزارید داخل یخچال سپس باخامه فرم گرفته یا کرمفیل تزیین کنید .من با کرمفیل روی دسر ماسوره زدم وروش کارامل وتکه های بادام زمینی ریختم.
نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
نان خامه و ماست
تعداد: ۱۲ عدد ☚ مواد لازم:
آرد گندم - ¼+۳ کاپ
بیکینگ پودر – یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین – ¼ قاشق چایخوری
شکر – ½+۱ قاشق چایخوری
نمک – یک قاشق چایخوری
ماست پر چرب – ¼ کاپ
خامه – ¼ کاپ
روغن زیتون – ۴ قاشق غذاخوری ☚ طرز تهیه:
۱) در یک ظرف بزرگ؛ آرد گندم، بیکینگ پودر، جوش شیرین، شکر و نمک را با هم ترکیب کنید.
۲) ماست، خامه و روغن را به مواد خشک اضافه کرده و به خوبی ورز دهید تا خمیر نرم به دست آید. اگر نیاز بود آرد اضافه کنید. خمیر را بپوشانید و اجازه دهید در یک جای گرم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند.
۳) وقتی که حجم خمیر دو برابر شد، روی یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید. خمیر را به ۱۲ چانه تقسیم کنید. یکی از چانهها را برداشته و با وردنه به صورت دایره درآورید.
۴) یک تابهی نچسب را با حرارت متوسط گرم کنید. نان را بر روی آن قرار داده و اجازه دهید تا زمانی که شروع به پف کردن کرد بپزد و لکههای قهوهای روی آن ظاهر شود. نان را برگردانید و سمت دیگر را بپزید و روی آن کره بمالید.
۵) نان را تا زمان سرو کردن بپوشانید تا گرم بماند.
🍲 @bebinobepaz
#فرنی_بستنی
بستنی ۱ لیوان من دو تا یه نفره وانیلی میهن ریختم
نشاسته گل یا پودر نشاسته گندم ۶ ق غ سر پر
شکر ۱ پیمانه پودر ژلاتین ۳ ق غ پر
گلاب ۲ ق غ
وانیل کمی
شیر ۳ لیوان
اول نشاسته و شیر و شکر رو حل میکنیم و میزاریم روی گاز (نشاسته باید تو شیر سرد حل بشه ) دائم هم میزنیم تا غلیظ بشه مثل فرنی و بعد که خوب غلیظ شد خاموش میکنیم و میزاریم کمی شرد بشه زلاتینمونو بن ماری میکنیم(میپاشیم روی نصف استکان اب سرد و روی حرارت کتری یا سی ثانیه توی ماکروفر اب میکنیم تا شفاف بشه ) و میزاریم کمی از داغی بیفته گلاب و بستنی و وانیل و زلاتین رو به فرنی اضافه و با همزن دستی کامل میرنیم تا حسابی مخلوط بشن و بعد میریزیم تو قالب از قبل چرب شده مون میتونین توی لیوانم بریزین دوستان حداقل ۵ ساعت باید توی یخچال باشه بعد درارین من برای تزئین از رنگ خوراکی بنفش استفاده کردم و برای بستن اونا هر لایه رو ده دقیقه گذاشتم تو فریزر و بعد لایه بعدی رو میریختم 💗💕
🍲 @bebinobepaz
#پاناکوتا_انبه
.
مواد لازم:
يك عدد انبه بزرگ
دو ليوان شير
يك بسته خامه صورتي
دو ق غذاخوري ژلاتين
نصف ق چ وانيل
نصف ليوان شكر
.
طرز تهيه:
تمام مواد رو بجز انبه داخل قابلمه بريزيد بذاريد روي حرارت تا مواد يكدست بشه وقتي كاملا خنك شد انبه رو پوره ميكنيم و بهش اضافه ميكنيم
داخل قالب ميريزيم و ٥ساعت ميذاريم داخل يخچال
🍲 @bebinobepaz