eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر زعفرانی بهشتی نوتلا پنیری 🍲 @bebinobepaz
دسر زعفرانی بهشتی مواد لازم :زرده ی تخم مرغ ۳ عدد شیر سه لیوان شکر یک لیوان سرخالی خامه ی صبحانه ۱ قوطی (۲۰۰ گرم) زعفران دم کرده ۵ ق غ خلال پسته ۳۰ گرم پودر ژلاتین ۳ ق غ طرز تهیه: شیر و نمی از شمر را روی حرارت بزارید تا شکر کاملا حل شود زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید در یک ظرفی زرده ی تخم مرغ و مابقی شکر رو با هم زن خووووووب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود خامه ی صبحانه را اضافه کرده و کمی دیگر بزنید شیر داغ را کم کم به مایع تخم مرغ اضافه کنید و همین طور با هم زن بزنید پودر ژلاتین بنماری شده و خلال پسته را اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید و دریخچال به مدت ۴ ساعت بزارید تا ببنده و آماده شده در آخر سر که از قالب خارج کردید با کمی خلال پسته و زعفران ناساب روی دسر رو تزیین کنید یک دسر بسیار بسیار خوشمزه و لاکچریه🤗 ترکیب پنیر و‌نوتلا واقعا محششره . حتما امتحان کنید . نوتلا پنیری شیر ۲ پیمانه شکر ۱/۴ پیمانه خامه۶۰گرم نوتلا یک پیمانه پنیر خامه ماسکارپونه ۲۰۰ گرم ( یه بسته) وانیل کمی پودر ژلاتین ۱ ق س ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری حل کنید بعد دو پیمانه شیر رو با شکر و خامه و نوتلا با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه بعد روی حرارت بزارید تا گرم بشه ( نجوشه) بعد پنیر خامه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید بعد پودر ژلاتین که بن‌ماری کردیم بهش اضافه کنید و بریزید داخل قالب و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال تا ببنده. . 🍲 @bebinobepaz
مواد پودر بیسکویت پتی بور 250 گرم ( اگه از پودر بیسکویت وانیلی استفاده کردید 20 گرم پودر کاکایو اضافه کنید ) کره ذوب شده 100 گرم دارچین 1 ق چ(اختیاری هست میتونید حذفش کنید) مواد میانی تارت شکلات تلخ 150 گرم خامه صبحانه (از این صورتی ها ) 120 گرم موز متوسط دو عدد اول باید کراست دسر رو تهیه کنیم : همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کف ظرف مورد نظر بریزید و خوب فشرده کنید ( فشرده سازی این مرحله در شکل نهایی تارت تاثیر خیلی بالایی داره .حالا برای یک ساعت بذارید داخل یخچال . مواد میانی : خامه روروی حرارت بذارید همین که از اطراف شروع به حباب زدن کرد شکلات های ریز شد رو داخلش بریزید و زیر حرارت رو خاموش کنید تا با گرمای خامه شکلات ها ذوب شوند و در انتها فقط هم بزنید ( هم زدن بیش از اندازه شکلات پیشنهاد نمی شود ) حالا یک لایه نازک از سس گاناش رو روی کراست بیسکویتی بریزید و بعد موزهای حلقه شده رو روی ان بچینید و بعد بقیه سس رو بریزید و صاف کنید و حتما حداقل سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد برش بدید برای تزیین دسر از پودر کاکایو استفاده کردم ولی شما می توانید از خامه قنادی یا سس گاناش هم برای تزیین استفاده کنید . 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن راحتی سایز ۳۸ تا ۶۰😍 تپلا عجله کنید😁 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍 در به در دنبال بودم🤦‍♀😰 مدلای اینترنت همش بودن😕 به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت میگیرم😟😰 باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃 وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌 منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شیر  2 لیوان کرم کارامل 1 بسته پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری پر شکر 2 تا 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری پر خامه صبحانه 200 گرم یا یک بسته بیسکوییت پتی بور 15 عدد . طرز تهیه: شیر رو در ظرف بریزید و پودر کرم کارامل رو به همراه شکر+ نسکافه به شیر اضافه کنید و پودر ژلاتین رو روی یک چهارم لیوان اب سرد بپاشید و کمی صبر کنید تا اسفنجی بشه و روی بخار کتری بنماری کنین تا شفاف شه بعد ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید در حدی که شکر و و پودر کرم کارامل و در شیر حل بشن. بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله بیسکوییت پتی بور رو در شیر خورد کنید خامه و ژلاتین بنماری شده رو بهش اضافه کنین و مواد رو در میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه. مواد دسر رو ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال حدود ۸ ساعت تو یخچال بمونه بعد از اینکه دسر خودشو گرفت اطرافشو به سمت داخل کشیدم تا از دیواره ی قالب جدا شه و برگردوندم تو ظرف شکلات تخته ای رو بنماری کردم و ریختم تو قیف، نوک قیف رو یه کوچولو بریدم و روی دسر رو شکلات ریختم و ازین قندای تزئینی که اماده از لوازم قنادی خریده بودم گذاشتم روش 🍲 @bebinobepaz
با این روش دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید 😉 ۴ الی ۵ عدد رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان 🌹 پ.ن : اگر در سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید بسیار بهتر است 🍲 @bebinobepaz
سالاد بادمجان و اسفناج برای درست کردن این سالاد مواد زیر را لازم داریم: بادمجان شیرین بیبی اسفناج جعفری خرد شده نعناع خرد شده پیازچه خرد شده گوجه خشک شده بادمجان‌ها را حلقه می‌کنیم. به دو طرفش نمک می‌زنیم و تقریبا نیم ساعت به بادمجان‌ها زمان می‌دهیم که کمی از آبش گرفته شود. در همین زمان جعفری‌، نعناع و پیازچه را خرد و آماده می‌کنیم. برای سس سالاد هم کمی سیر رنده شده، پودر پاپریکا، کمی خردل و آب لیمو را با رکغن زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. بادمجان‌ها را با روغن زیتون فرابکر آغشته می‌کنیم و هر طرف بادمجان را دو تا سه دقیقه در حرارا بالا گریل می‌کنیم. بعد از آماده شدن بادمجان‌ها، اسفناج، گوجه خشک و بادمجان را مخلوط کرده سبزی‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم و سس آماده شده را روی سالاد می‌ریزیم. نوش جونتون❤ . در پیج سالاد خوشحال، هر روز می‌تونید دستور سالادهای مقوی و سالم و متفاوت رو که می‌تونید جایگزین یک وعده غذایی خودتون کنید ببینید. 🍲 @bebinobepaz