#تارت_شکلاتی
مواد #کراست
پودر بیسکویت پتی بور 250 گرم ( اگه از پودر بیسکویت وانیلی استفاده کردید 20 گرم پودر کاکایو اضافه کنید )
کره ذوب شده 100 گرم
دارچین 1 ق چ(اختیاری هست میتونید حذفش کنید)
مواد میانی تارت
شکلات تلخ 150 گرم
خامه صبحانه (از این صورتی ها ) 120 گرم
موز متوسط دو عدد
اول باید کراست دسر رو تهیه کنیم : همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کف ظرف مورد نظر بریزید و خوب فشرده کنید ( فشرده سازی این مرحله در شکل نهایی تارت تاثیر خیلی بالایی داره .حالا برای یک ساعت بذارید داخل یخچال .
مواد میانی : خامه روروی حرارت بذارید همین که از اطراف شروع به حباب زدن کرد شکلات های ریز شد رو داخلش بریزید و زیر حرارت رو خاموش کنید تا با گرمای خامه شکلات ها ذوب شوند و در انتها فقط هم بزنید ( هم زدن بیش از اندازه شکلات پیشنهاد نمی شود )
حالا یک لایه نازک از سس گاناش رو روی کراست بیسکویتی بریزید و بعد موزهای حلقه شده رو روی ان بچینید و بعد بقیه سس رو بریزید و صاف کنید و حتما حداقل سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد برش بدید
برای تزیین دسر از پودر کاکایو استفاده کردم ولی شما می توانید از خامه قنادی یا سس گاناش هم برای تزیین استفاده کنید .
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #۵۰تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍
در به در دنبال #مدللباس بودم🤦♀😰
مدلای اینترنت همش #تکراری بودن😕
به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت #1میلیون میگیرم😟😰
باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه #مدللباسایی اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃
وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌
منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
#دسر_عربی
مواد لازم:
شیر 2 لیوان
کرم کارامل 1 بسته
پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری پر
شکر 2 تا 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری پر
خامه صبحانه 200 گرم یا یک بسته
بیسکوییت پتی بور 15 عدد
.
طرز تهیه:
شیر رو در ظرف بریزید و پودر کرم کارامل رو به همراه شکر+ نسکافه به شیر اضافه کنید و پودر ژلاتین رو روی یک چهارم لیوان اب سرد بپاشید و کمی صبر کنید تا اسفنجی بشه و روی بخار کتری بنماری کنین تا شفاف شه
بعد ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید در حدی که شکر و و پودر کرم کارامل و #نسکافه در شیر حل بشن.
بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله بیسکوییت پتی بور رو در شیر خورد کنید
خامه و ژلاتین بنماری شده رو بهش اضافه کنین و مواد رو در میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه.
مواد دسر رو ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال حدود ۸ ساعت تو یخچال بمونه
بعد از اینکه دسر خودشو گرفت اطرافشو به سمت داخل کشیدم تا از دیواره ی قالب جدا شه و برگردوندم تو ظرف
شکلات تخته ای رو بنماری کردم و ریختم تو قیف، نوک قیف رو یه کوچولو بریدم و روی دسر رو شکلات ریختم و ازین قندای تزئینی که اماده از لوازم قنادی خریده بودم گذاشتم روش
🍲 @bebinobepaz
با این روش #سیب_زمینی_تنوری دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید 😉
۴ الی ۵ عدد #سيب_زميني رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان 🌹
پ.ن : اگر در سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید بسیار بهتر است
🍲 @bebinobepaz
سالاد بادمجان و اسفناج
برای درست کردن این سالاد مواد زیر را لازم داریم:
بادمجان شیرین
بیبی اسفناج
جعفری خرد شده
نعناع خرد شده
پیازچه خرد شده
گوجه خشک شده
بادمجانها را حلقه میکنیم. به دو طرفش نمک میزنیم و تقریبا نیم ساعت به بادمجانها زمان میدهیم که کمی از آبش گرفته شود. در همین زمان جعفری، نعناع و پیازچه را خرد و آماده میکنیم. برای سس سالاد هم کمی سیر رنده شده، پودر پاپریکا، کمی خردل و آب لیمو را با رکغن زیتون خوب مخلوط میکنیم.
بادمجانها را با روغن زیتون فرابکر آغشته میکنیم و هر طرف بادمجان را دو تا سه دقیقه در حرارا بالا گریل میکنیم. بعد از آماده شدن بادمجانها، اسفناج، گوجه خشک و بادمجان را مخلوط کرده سبزیهای خرد شده را اضافه میکنیم و سس آماده شده را روی سالاد میریزیم.
نوش جونتون❤
.
در پیج سالاد خوشحال، هر روز میتونید دستور سالادهای مقوی و سالم و متفاوت رو که میتونید جایگزین یک وعده غذایی خودتون کنید ببینید.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_تولد
آرد سفید ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۸ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید
۲- سپس سفیده ها رو داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود (میتوانید از فریزر استفاده کنید بمدت نیم ساعت تا۴۰دقیقه تا نیمه یخی شوند)
۳- سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی شروع به کف کردن کرد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود واز ظرف نریزد
۴- بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
۵- پس از اتمام زرده ارد و بکینگ پودر را کهچند بار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم و ترافلارو با مواد مخلوط میکنیم.
۶-داخل قالب رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم و روی کاغذ هم چرب میکنیم مایع را داخل قالب ریخته و داخل فری که۱۰دقیقه قبل با درجه ۱۸۰درجه بمدت ۴۰دقیقه گذاشته تا بپزد بعد از اتمام زمان یکخلال چوبی داخل کیک فرو کرده اگر چسبید میگذاریم ۱۰دقیقه دیگر هم بپزد
۷- قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریمتا کامل خنک شود
و بعد برش میزنیم لایه ایی و ۳ لایه میکنیم و روی هر لایه خامه فرم گرفته و گاناش میریزیم(طرز تهیه گاناش جزء پستای پایین تر هست حتما ببینید عالیه)و بعد دوباره لایه بعدی کیک رو میزاریم و دوباره خامه و بعد دوباره گاناش تا لایه ها تموم بشه و بعد در اخر دورش رو خامه کشی میکنیم و بعد برای تزیین داخل قیف با ماسوره ساده خامه فرم گرفته میریزیم و مثل فیلم روی کیک پایپ میکنیم و بعد با ته قاشقی که گاناش زدیم یکم فرمش میدیم و تا اخر روشو تزیین میکنیم.
🍲 @bebinobepaz
#دسر_هویج (#جِزِریه #دسر_ترکی) 🥕
هویج درشت3عدد
آب1لیوان
شکر1/2لیوان
عسل1ق غ
آبلیمو1ق چ
نشاسته ذرت1ق غ
آب2ق غ
گردو یا بادام خرد شده1/4لیوان
دارچین1ق چ
گلاب1ق م
وانیل1/4ق چ
بیسکوئیت پتی بور1بسته
برای کِرِم
کِرِم شانتی (پودر خامه)1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
وانیل1/4ق چ
برای تزیین
بادام پَرَک یا فندق پَرَک_ پودر پسته_ پودر نارگیل
اول کِرِم شانتی و وانیل را به شیر سرد اضافه کرده با همزن به اندازه ای میزنیم که کاملاً فرم بگیرد.بعد روی آن را سلفون کشیده، داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک بماند.
هویج ها را پوست کنده با یک لیوان آب و یک قاشق شکر میگذاریم بپزد.اگر آب داشت،آب آنرا جدا کرده، بعد آنها را داخل بلندر یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم (من رنده کردم)
هویج را داخل تابه ای ریخته شکر، آبلیمو،عسل و دارچین را اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل شود.بعد نشاسته ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کرده اضافه میکنیم و تا جایی هم میزنیم که مانند حلوا از ظرف جدا شود. بعد وانیل، گلاب و گردو را افزوده، مخلوط میکنیم.از روی حرارت برداشته میگذاریم خنک شود. (توو رسپی اصلی این دسر، زرد چوبه و نوک قاشق چایخوری پودر میخک دارد که من استفاده نکردم وکمی گلاب زدم)
یک عددبیسکوئیت برداشته،باپالت کوچک(کاردک خامه کشی)یاکاردکره خوری به قطرنیم سانت خامه روی آن میکشیم باکمی فاصله ازکناره هاوآنراکنارمیگذاریم چون اگربخواهیم موادهویج راروی خامه قرار دهیم،خامه ازکناره هابیرون میزندوشکل آن نازیبا.بعدبیسکوئیت دوم رابرداشته،اینبارپشت بیسکوئیت کمی خامه میکشیم ویک قاشق غذاخوری پُر ازمواد هویج روی آن قرار داده آرام با پالت صاف میکنیم،کناره های آن بادست کمی پودرنارگیل میریزیم و روی بیسکوئیت اول قرارمیدهیم.درپایان روی بیسکوئیتِ دسرآماده شده مقداری خامه میزنیم وپَرَک بادام وپودرپسته روی آن میریزیم.همه آنها که آماده شدند دوساعت دریخچال قرارمیدهیم درست کردن این دسر یک مقدار زمان بَر هست،اگر عجله داشتید داخل یک ظرف چهار گوش لایه لایه بچینیدوبعدبرش بزنید.ولی به این شکل جلوه زیباتری دارد.
🍲 @bebinobepaz