eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
138.9هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
كره 100 گرم (به دمای محیط رسیده) پودر قند نصف پیمانه وانيل نصف ق چ تخم مرغ يك عدد (به دمای محیط رسیده) آرد يك و نیم ليوان (چون آردها با هم فرق میکنه آرد رو کم کم اضافه کنید شاید مقدارش از چیزی که گفته شده کمتر یا بیشتر بشه) طرزتهیه: كره و وانيل و پودر قند رو با همزن برقي خوب هم ميزنيم تخم مرغ رو اضافه كرده هم ميزنيم در انتها آرد رو اضافه ميكنيم و با لیسک آروم هم ميزنيم. نباید ورز بدین کوکی روغن پس میده و بعد از پخت مثل سنگ میشه خمير كاملا نرمی بدست میاد که چسبندگی نداره "مدت زمان پخت بسته به کوچیک و بزرگ بودن کاتر تغییر میکند بعد از پخت هم اجازه بديد بيسكويتها كاملا سرد بشن بعد بردارید". خمیر رو بین پلاستیک فریزر باز و پهن کنید و با کاتر قالب بزنید اگه مثل من کاتر انار و آدم برفی ندارید روی طلق یا کاغذ روغنی طرح انار و آدم برفی رو در بیارید و بعد روی خمیر بذارید و با چاقو ببرید داخل قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید و دمکنی و شعله پخش کن بذارید بمدت ۲۰_۲۵با حرارت کم بذارید بپزه. داخل کیک پز با مدت زمان ۱۵_۲۰ دقیقه میپزه و نیازی به چرب کردن کف کیک پز و قابلمه نیست. وقتی که بیسکوییت ها اماده شدن اجازه بدید تا خنک بشه ومیتونید روشو با کرم رویال آیسینگ و یا فوندانت تزیین کنید داخل فر از قبل گرم شده هم با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ده دقیقه میپزه. سفیده تخم مرغ ۱ عدد....ابلیمو ی تازه ۱ ق چ ....پودر قند ۱ پیمانه....وانیل ۱/۴ ق چ سفیده تخم مرغ و وانیل روبا همزن کمی بزنید و کم کم پودر قندو بهش اضافه کنید تا که غلیظ بشه حواستون باشه که آیسینگ تو مجاورت هوا بمونه زود خشک میشه یه دستمال مرطوب روی ظرف بکشید ...اگرم خواستید که رنگی بشه تو یه ظرف کوچیک کمی از موادو‌بردارید و رنگ خوراکی اضافه کنید و بیسکوئیت هارو تزیین کنید. 🍲 @bebinobepaz
این ژله رو تو قالب پاپس کیک سیلکونی درست کردم ، قسمتی که صافه (ژله الورا یه بسته رو تو نصف لیوان اب داغ حل میکنیم ، خوب حل شد نصف دیگه شو اب سرد میریزیم دونه انارو میریزیم تو دایرهای قالب سیلکونی که چرب کردیم بعد ژله الورا رو تو دایره ها با قاشق پر میکنیم میزاریم تو یخچال سفت شد،، میاریم بیرون کمی موند از تو قالب در میاریم توظرفی صاف میذاریم تو یخچال سرد بمونه ) ، ژله انارم حل کرده با نصف اب داغ نصف سرد میریزیم تو قالب میزاریم یخچال سفت شده دو تا دایره رو هم میزاریم میچسپانیم مثل توپ گرده بعد خلال میزنیم بهش،میتونیم برا چسبوندن دو نیم دایره از چسب خوراکی ،یا ژله غلیظ شده درست کنید ، با قلم مو به دوطرف دایره زده بعد به هم بچسبونید بعد چنگالهای پلاستیک فانتزی استفاده کنید چون وزن توپک سنگینه خلال در میاد من برا تزیین گذاشتم نکته: این ژله تو دو رنگه نصفش بی رنگ که همون ژله الورا و نصف دیگه اش ژله اناره ، شما میتونید یه رنگ درست کنید ، یا سفید با دونه انار یا ژله انار باشه کمی توش ژله الورار بریزید رنگشو کمرنگ تر کنید تا دونه های انار مشخص بشه ، دیگه سلقیه ایه 🍲 @bebinobepaz
#كوكو_لوبيا_سبز لوبيا سبز 300 گرم سيب زميني نگيني خرد شده و سرخ شده 1 عدد بزرگ هويچ نگيني خرد شده و سرخ شده 2 عدد پياز سرخ شده 1 عدد گردو خرد شده نصف ليوان نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم شير 1 ق س بكينگ پودر 1 ق م آرد 2 ق غ كره 50 گرم تخم مرغ 3 عدد زعفران دمكرده بميزان لازم . سيب زميني،هويچ،پياز رو نگيني خرد كرده سرخ كرده بعد توي ظرفي لوبيا و تمام مواد سرخ شده را ريخته نمك،فلفل،زعفران،زردچوبه رو هم اضافه كرده ب كمك قاشق قاطي ميكنيم حالا تخم مرغارودونه دونه شكسته و شروع ميكنيم ب هم زدن تا كف كنه در اين بين گردو وبكينگ پودر و ارد رو اصافه ميكنيم و خوب همزده داخل ماهيتابه كره رو اب ميكنيم مواد رو توي ماهيتابه ريخته ميزاريم تا سرخ بشه بعد طرف ديگشو برميگردونيم تا اون طرفش هم سرخ بشه داخل ظرف سرو قرار داده و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_ویتامینه🍋🥕🍊 #کیک_پرتقال_هویج_لیمو 🍲 @bebinibepaz
🍋🥕🍊 3 عدد تخم مرغ 220 گرم شکر 2 عدد هویج (200 گرم) 1/2 آب لیمو + پوست لیمو (سفیده پوست رنده نشه) آب 1 عدد پرتقال + پوست پرتقال،، 120 گرم روغن مایع،، 220 گرم آرد سفید قنادی،، 30 گرم نشاسته ذرت (میتونید همین میزان آرد اضافه کنید). 1 بسته بیکینگ پودر (یا 1 قاشق مرباخوری پر). 1 پنس نمک(مابین دو انگشت اشاره وشست) . . طرز تهیه : در یک کاسه ، تخم مرغ ها را با شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کشدار وکرمرنگ شود. هویج ها را پوست بگیرید وخرد کنید، بهمراه روغن بریزید در غذا ساز وپوره کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال ، پوست رنده شده و آب لیمو ونمک به مایه تخم مرغ اضافه کنیدو هم بزنید تا یک مایه خوب مخلوط شود. از قبل آرد و بیکینگ پودر و نشاسته را الک کنید وبه مایه کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا مایه صاف ویکدست شود. قالب 23 تا 24 سانتی راچرب و آرد پاشی کنید (اضافه آرد را بگیرید)، مخلوط مایه را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 - 40 دقیقه تا کیک پخته شود. نکته :همیشه قبل از بیرون آمدن کیک از فر با خلال دندان چک کنید اگه مایه به خلال نچسبید کیک پخته شده، نوش جان 😍 کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند : یک لیوان آرد 150 گرم یک لیوان کشمش 180 گرم یک لیوان پودر قند 160 گرم یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم یک لیوان روغن مایع 220 گرم یک لیوان ماست 200 گرم یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم 1 پیمانه شکر 200 گرم 1 پیمانه شیر 250 گرم 1 قاشق سوپخوری روغن 20 گرم 1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم 1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم 🍲 @bebinobepaz
تارت شکلات و انار #بدون_فر 🍲 @bebinobepaz
تارت شکلات و انار 👈 مواد لازم برای پایه یا کراست تارت: 🔸دو پیمانه معادل ۱۹۲ گرم بیسکویت پودر شده 🔸یک چهارم پیمانه معادل ۲۱ گرم پودر کاکائو 🔸 یک سوم پیمانه معادل ۶۷ گرم روغن یا کره آب شده 🔸 ۲ قاشق غذاخوری معادل ۴۰ گرم عسل 🔸 نوک ق چ نمک 👈 مواد داخل تارت: 🔹 یک دوم پیمانه معادل ۱۱۴ گرم شیر پرچرب 🔹 یک چهارم پیمانه آب انار 🔹 ۲۳۰ گرم شکلات تلخ خرد شده 🔹 یک دوم پیمانه دانه انار برای روی تارت . 👈طرز تهیه: قالب تارت 21 سانتی را با روغن چرب کنید. بهتر است از قالب های تارتی که قسمت زیرشان متحرک است استفاده کنید تا براحتی با بالا آوردن کف قالب, تارت از قالب جدا شود. برای تهیه کراست یا پایه تارت در یک کاسه تمام مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. مخلوط را با پشت قاشق به صورت یکنواخت به کف قالب فشار دهید قسمت کف قالب صاف و کناره ها کمی بالا بیاید. سپس آن را داخل یخچال بگذارید. تکه های شکلات را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید. در یک شیر جوش, شیر و آب انار را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط جوش بیاید, سپس مایع داغ را روی شکلات ریخته و یک دقیقه صبر کنید تا شکلات آب شود سپس بهم بزنید تا یکنواخت شود. این مایع را داخل کراست تارت بریزید. با دانه های انار روی آن را تزئین کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. سپس آن را برش دهید دوستانی که وگان هستند یا از رژیم و پالئو پیروی می کنند می توانند به جای بیسکویت از آرد بادام و به جای شیر از شیر نارگیل استفاده کنند تا این تارت شکلاتی را به راحتی با رژیم خود تطبیق دهند این دوستان می‌توانند به عنوان جایگزین عسل, از شیره افرا استفاده کنند. 🍲 @bebinobepaz
❣ایده یلدایی😍🍫 🍲 @bebinobepaz
❣ایده یلدایی😍🍫 مواد لازم: 2/3 لیوان شیر غلیظ شده(شیر عسلی)تقریبا 160میلی 1 یا 1.5 لیوان شکلات تخته ای (تلخ یا معمولی)تقریبا 170 تا250 گرم 1 قاشق چایخوری وانیل 1/2 لیوان بادام(یا طبق ذائقه تون پسته،فندوق و گردو) 1/2 لیوان انار شیرین . طرز تهیه: ابتدا یک قالب نان آماده کنید برای اینکه تکه های شکلاتی ضخیم تر باشند،اگر قالب نان نداشتید،میتوانید از قالب با قطر 20 سانت هم استفاده کنید ولی تکه های شکلاتی نازک تری خواهید داشت،سپس دور تا دور قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و کنار بگذارید،شیر غلیظ شده (شیر عسلی) و شکلات تخته ای را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته(یا روی بخار آب بنماری کنید)و مرتب هم بزنید تا شکلات کامل ذوب شود،حدود 5 دقیقه ،سپس از روی حرارت برداشته وانیل و نیمه از آجیل و دانه انار را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید ،سپس مایع آماده شده را در قالب ریخته و چند بار قالب را روی میز بکوبید تا سطح مایع صاف شود و بقیه آجیل و دانه انار را هم ریخته و سر قالب را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود،سپس از یخچال و قالب در آورده و به تیکه هایی با سایز مختلف (مطابق با سلیقه خود)برش دهید،این دسر اگه مدت زیادی در دمای اتاق قرار بگیرد ممکن است مقداری نرم شود، دسر را در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال میتوانید نگه دارید،نوش جان 🤗❤ . ✔بلور های سفید روی دسر، نمک دریایی هست که اضافه کردنش کامل اختیاریه ✔میتونید انار را روی دسر بریزید و داخل مخلوط شکلات فقط آجیل بریزید،در کل سلیقه ای هستش🙂 ✔بچه ها اگر فکر میکنید با شیر عسلی خیلی دسر شیرین میشه،میتونید از شیر غلیظ شده خونگی استفاده کنید ✔طرز تهیه شیر غلیظ شده خونگی استوری کردم و هایلات میشه . 🍲 @bebinobepaz
کیک یخچالی قالبی این مقدار برای 20 نفره ِ بیسکوییت پتی بور 6 بسته 20عددی گردوی خرد شده(اختیاری)یک لیوان پودر نارگیل 7 قاشق خامه صبحانه یک بسته موز 3 عدد شکلات تخته ای یک تخته وزن نکردم حدودا 350 گرم(ممکنه کمتر ببره) . بیسکوییتهارو با دست درشت خرد میکنیم. شکلات هم ذوب میکنیم.(روی بخار کتری یا بخاری یاچایساز) گردوهم خرد میکنیم تمام مواد بجز موز رو باهم مخلوط میکنیم تا منسجم و یکدست بشه. ممکنه شکلات زیاد باشه کم کم اضافش کنید تا جایی که موادتون بهم بچسبه کافیه. (حواستون باشه شکلات زیاد نریزید) وقتی بیسکوییتها به شکلات آغشته شد موز رو میریزیم چون اگه اول بریزید له میشه. کف قالب گرد 23 سانتی کاغذ روغنی میذاریم مواد رو داخلش میریزیم و منسجم و فشردش میکنیم. و حدود دوساعت داخل یخچال یا اگه عجله داشتید یک ساعت داخل فریزر کافیه. وقتی خودشو گرفت و سفت شد از قالب درمیارید وکاغذ روش رو برمیدارید. از وسط نصفش کنید. بریلو آماده خریدم با خامه صبحانه نصف نصف مخلوط کردم . رنگ سبز و قرمز زدم و با قیف پلاستیک روشو طرح هندوانه کشیدم 🍲 @bebinobepaz
#توپکهای_اناری_یلدایی این ژله رو تو قالب پاپس کیک سیلکونی درست کردم ، قسمتی که صافه (ژله الورا یه بسته رو تو نصف لیوان اب داغ حل میکنیم ، خوب حل شد نصف دیگه شو اب سرد میریزیم دونه انارو میریزیم تو دایرهای قالب سیلکونی که چرب کردیم بعد ژله الورا رو تو دایره ها با قاشق پر میکنیم میزاریم تو یخچال سفت شد،، میاریم بیرون کمی موند از تو قالب در میاریم توظرفی صاف میذاریم تو یخچال سرد بمونه ) ، ژله انارم حل کرده با نصف اب داغ نصف سرد میریزیم تو قالب میزاریم یخچال سفت شده دو تا دایره رو هم میزاریم میچسپانیم مثل توپ گرده بعد خلال میزنیم بهش،میتونیم برا چسبوندن دو نیم دایره از چسب خوراکی ،یا ژله غلیظ شده درست کنید ، با قلم مو به دوطرف دایره زده بعد به هم بچسبونید بعد چنگالهای پلاستیک فانتزی استفاده کنید چون وزن توپک سنگینه خلال در میاد من برا تزیین گذاشتم نکته: این ژله تو دو رنگه نصفش بی رنگ که همون ژله الورا و نصف دیگه اش ژله اناره ، شما میتونید یه رنگ درست کنید ، یا سفید با دونه انار یا ژله انار باشه کمی توش ژله الورار بریزید رنگشو کمرنگ تر کنید تا دونه های انار مشخص بشه ، دیگه سلقیه ایه 🍲 @bebinobepaz