#دوغ_خانگی
اگر از شیر محلی استفاده می نمایید آنرا پس از به جوش آمدن به مدت بیست دقیقه بجوشانید و صبر کنید تا سرد شود
حالا نیم لیتر شیر را در بطری هایی مانند بطری نوشابه (1/5) لیتری بریزید و یک لیتر آب اضافه نمایید سپس سه قاشق غذا خوری ماست به آن بیفزایید
در این مرحله می توانید نمک را اضافه کنید که میزان آن بستگی به ذائقه شما دارد ولی به طور معمول یک قاشق غذا خوری سر صاف کافی است
البته اگر نمک را اضافه نکنید هیچ تاثیری در روند تبدیل شیر به دوغ نخواهد داشت و می توانید نمک را هنگام مصرف بیفزایید
اکنون در بطری را محکم نمایید وبه مدت 48 ساعت در دمای معمولی آشپزخانه نزدیک به موتور یخچال (چون موتور مقداری گرما تولید می کند وهمین کافی است)قرار دهید دوغ خوشمزه شما پس از 48 ساعت آماده است.
نکات مهم :
اگر دوغ را در زمستان تهیه می کنید بطری را در جای گرم نزدیک رادیاتور قرار دهید
به طور کلی به هر میزان شیر دو برابر آب اضافه کنید
هر چقدر بیشتر از 48 ساعت بماند گاز دار تر می شود
در بطری را آهسته و با احتیاط باز کنید چون با سرعت خارج می شود اگر بعد از 48 آنرا در یخچال قرار دهید این امر به شما در خالی کردن دوغ از بطری کمک می کند هم خنک می شود و نیاز به استفاده از یخ ندارد و دوغ شما رقیق نمی شود
اگر بعد از48 ساعت می خواهید استفاده کنید و فرصت قرار دادن در یخچال را ندارید با یک ملاقه فلزی چندین ضربه به بطری بزنید سپس در بطری را با احتیاط باز کنید.
🍲 @bebinobepaz
#دال_عدس با #سیب_زمینی
مواد تشکیل دهنده؛
2 فنجان عدس قرمز
1 سیب زمینی بزرگ
عدس را بشویید و در تابه قرار دهید، سیب زمینی را خرد کرده و 5 لیوان آب جوش اضافه کنید و با هم بپزید.
برای #سس
مقداری روغن در تابه بریزید و 1پیاز را سرخ کنید. 2_3حبه سیر اضافه کنید.
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ریخته سرخ کنید.
مقدار مورد نظر را از زیره سبز، فلفل سیاه،نمک اضافه کنید. در نهایت، 1 قاشق غذا خوری از انار ترش یا نصف لیمو را اضافه کنید.
اضافه کردن 2 فنجان بلغور در عدس پخته شده و مخلوط كردن و پختن آن به مدت 5 تا 10 دقيقه بگذاريد. پس از استراحت، سس را اضافه كنيد و آن را به خوبي مخلوط كنيد. گلوله کرده.
مقداری جعفری خرد شده و با پیاز و آب نصف لیمو ریخته خوب مخلوط کنید.در آخر با جعفری ورقه های لیمو تزیین کنید. نوش جان😘😘
🍲 @bebinobepaz
#سیر_ترشی🤩
مواد لازم .
سرکه قرمز به میزان لازم
سیر درشت و یکدست 1 کیلو
شیره انگور 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه .
بوته های سیر ، را تمیز میکنیم ، پوست اضافی آنرا میگیریم ، و میشوییم ، بدون آنکه حبه های آن جدا شود ، و صبر میکنیم تا کاملا خشک شود .
بوته های سیر ، را داخل ، شیشه ترشی ، میچینیم ، شیره انگور را در شیشه ، میریزیم ، و شیشه را با سرکه پر میکنیم ، درب آنرا ، محگم میبندیم و کنار میگذاریم ، تا به مرور زمان ، جا بیفتد .
نکته ..... سیر ترشی ، هر چقدر ، از زمانش بگذرد ، بهتر و پر فایده تر میشود .
شیره انگور ، از تیزی و تندی سرکه ، کم میکند . 🍇🍠🌽🍆🍅
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از ببین و بپز( آشپزی)
👗👚🧛♀🧕
بلاخره لو رفت بازیگرا از کجا لباس میخرن😍😍😍😍
❌❌فروش ویژه لباس مجلسی و مانتو های خاص و مزون دوز
امکان انتخاب پارچه و رنگ به دلخواه مشتری و مطابق با هر سایزی بدون محدودیت❌❌❌
ارسال به سراسر ایران
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
۳۰۰۰مدل مانتو خاص و زیبا ، فقط کافیه ببینی 👆👆👆👆
#اش_کله_جوش
این آش مخصوص آذربایجان غربی شهرستان ماکو هست خیلی،خیلی خوشمزه هست هر چی از طعمش بگم کم گفتم
این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش ( آق پنجر )هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا ده دقیقه بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار
سبزیش خیلی سفت سه چهار ساعت زمان میبره بپزه
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت میدیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود
سپس بلغور شسته شده و سبزی و یه پارچ اب جوش میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم ته نگیره موادی که نیم پز شد نخود پخته شده و سیر له شده و آب قلم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و کشک رو تو آبجوش حل میکنیم اضافه میکنیم هم میزنیم میزاریم بیست دقیقه با شعله ی کم بپزه موقع سرو روش پیاز داغ فراوان میریزیم
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
پایه باترکریم همینطور که از اسمش مشخصه کره است. پس اگر با کره مشکل دارید دنبال پوشش دیگری برای تزئین کیک هایتان باشید.
مواد مورد نیاز باترکریم سوئیسی
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان (۲۰۰ گرم)
کره ۲۲۵ گرم
اسانس
سفیده تخم مرغ و شکر را درون یک ظرف بریزید.
در یک قابلمه کمی آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و زیر آن را کم کنید(در حدی که جوش ریز بزند). سپس ظرف حاوی تخم مرغ را روی قابلمه قرار داده وبسیار مهم است ظرف تخم مرغ با سطح آب تماس نداشته باشد
مخلوط شکر و تخم مرغ را آرام با ویسک هم زده تا شکر ذوب شود و به تخم مرغ حرارت یکسانی برسد(در این مرحله هدف فقط ذوب شدن شکره پس نیازی نیست که سفیده فرم بگیرد یا کف کند).
تقریبا برای این مرحله به ۵ دقیقه زمان نیاز خواهید داشت.
با دو انگشت تست کرده اصلا نباید زبری شکر را احساس کنید.
مخلوط تخم مرغ را به یک ظرف بزرگ تر منتقل کنید.
ابتدا با سرعت کم و سپس با سرعت زیاد سفیده را آنقدر زده تا تقریبا به “استیف پیک” برسید(ایجاد قله های برفی).
این مرحله تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (یا سریع تر بسته به دمای اتاق) طول میکشه سپس آماده اضافه کردن کره می شود.
کره باید کاملا نرم باشد پس از قبل در دمای محیط قرار دهید.
کره را به قطعات کوچک برش بزنید حالا دونه دونه قطعه های کره رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
وقتی کره را اضافه می کنید باید با سرعت کند همزن بزنید. پس همزن را روی پایینترین سرعت بگذارید(هدف این است که هوا وارد باترکریم نشود).
این مرحله را رعایت کنید.
در این مرحله حجم باترکریم و پف سفیده کم میشود( اصلا نگران نباشید).
مرحله افزودن کره و زدن آن حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد.
حالا باترکریم ما آماده است و زمان افزودن اسانس یا رنگ فرا رسیده اگر از اسانسهای روغنی استفاده می کنید سه یا چهار قطره کافیست در غیر این صورت یک قاشق چای خوری بریزید.
** رنگ خوراکی را کم کم اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید.
اما اگر باترکریم خراب شد؟
باتر کریم شل شده ؟
باترکریم شل و آبکی شده، دلیلش اینه که یا خیلی سریع تیکه های کره رو اضافه کردید، یا کره زیادی گرم بوده است.
راه حل – نگران نباشید. کافیه ده دقیقه ظرف را در یخچال گذاشته و دوباره بزنید تا فرم بگیرد.
🍲 @bebinobepaz
#ترشی_فلفل🌶🌶🌶
مواد لازم:
۱و نیم کیلو فلفل
۱فنجان سرکه
۱فنجان روغن زیتون (به دلخواه)
سیر
نمک
فلفلهای سالم و بدون زدگی رو دستچین کنید
اگر مثل من ساقه اصافی فلفل رو میچینید دقت کنید جوری نچینید که سر فلفل سوراخ بشه و آب به داخل فلفل نباید نفوذ کنه وگرنه ترشی کپک میزنه
دقت کنید برای گرفتن تلخی فلفل ها ،حجم زیادی از فلفل رو در آب نریزید وگرنه فلفل ها کامل تلخیشون گرفته نمیشه...پس به فلفل ها جا بدید تا بتونن نفس بکشن و دلبر و بدون تلخی بشن😄😜
گاهی فلفل ها رو هم بزنید تا در این مدت زیر رو بشن
حتما باید بعد از گرفتن تلخی فلفل ها رو دوباره با آب بشویید و پهن کنید تا کاملا خشک و بدون آب بشن وگرنه ترشی کپک میزنه
ترشی معمولا دو هفته ای آماده ست😋
میتونید از فلفل های خیلی تند یا ملایم استفاده کنید...فلفلهای من تقریبا تندیشون ملایمه...هر چقدر ترشی بیشتر جا بیفته تندی اون کمتر میشه ...من خودم زیاد طرفدار چیزای تند نیستم ولی تندی این ترشی در نهایت کاملا مطبوع و دلچسبه😇
از فلفلهایی که سبز و ریز و براق هستن استفاده نکنید چون خیییلی تندیشون زیاده...فلفلهای قلمی که درشت تر هستن و پوستشون مات هست یا فلفل کبابی که بزرگ تر هست مناسب این ترشی هستن..
اگه از فلفل کبابی استفاده میکنید ۷۲ ساعت خیس کنید تا تلخیش گرفته بشه
بعد همه مواد رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و سرکه و نمک و سیر بریزید روش 😉🙃
بعد دو هفته ترشی شم آماده خوردنه🤤🤤
🍲 @bebinobepaz