#کوکو_شکم_پر
کوکو شکم پر
سینه مرغ پخته شده رو به قطعات کوچیک خرد می کنم . هویج و فلفل دلمه رو ریز خرد می کنم و همراه کمی روغن تفت میدم. از تابه خارجشون می کنم و یدونه پیاز نگینی خرد شده رو همراه کمی زردچوبه توی همون روغن تفت میدم تا طلایی بشه. یک قاشق رب میزنم و مرغ رو بهش اضافه می کنم. نمک و فلفلش رو اندازه می کنم. هر ادویه ای که دوست داشتین میتونین بهش بزنین.
سیب زمینی رو می پزم و رنده ریز می کنم. بهش یدونه تخم مرغ و کمی آرد نخودچی میزنم. نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه می کنم. خوب مخلوطشون می کنم. یه قابلمه که بشه سه چهار تا توپک کوکو توش گذاشت، رو روی حرارت میذارم تا گرم بشه. اونقدری روغن توش میزیزم که نصف کوکو رو بگیره. میذارم روغن با حرارت متوسط خوب داغ بشه. دستم رو با آب کمی مرطوب می کنم و اندازه یه نارنگی ازمواد برمیدارم، یه گودی کوچیک توش میدم و از موادم میریزم داخلش. سیب زمینی رو با دست به آرومی جمع می کنم تا روی موادم رو پوشش بده. گردش می کنم همچین صاف و صوف😁. به آرومی توی روغن میذارم تا سرخ بشن. توپک ها رو بزرگ بر ندارین چون سنگین میشه و حالت خوبی هنگام سرخ کردن پیدا نمیکنه. شما میتونید از گوشت چرخ شده یا کالباس و قارچ و هر چیزی که دوست داشتین توی کوکو رو پر کنین.
🍲 @bebinobepaz
#چیزکیک_سوخته
مواد لازم: پنیرخامه ای ۴۳۰ گرم.شکر ۱۲۰ گرم.آرد سفید ۲۰ گرم.تخم مرغ ۱۸۰ گرم(۳ عدد درشت).خامه صبحانه ۲۷۰ گرم.وانیل ۱ق چ.آبلیمو ترش تازه ۱ق چ.
طرز تهیه:
پنیر و شکر با همزن بزنید تا شکر کاملا محو بشه.تخم مرغها یکی یکی اضاف و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید نه بیشتر.وانیل و آبلیمو هم اضافه کنید.
در ظرف جداگانه آرد و یک چهارم از خامه مخلوط کنید سپس یک چهارم خامه دیگر مخلوط کنید و در آخر بقیه خامه را اضافه کنید.حالا این مواد را به مواد پنیری اضافه و با سرعت کم همزن مخلوط کنید.برای اطمینان از مخلوط شدن هر دو مواد حدود ۱۰ ثانیه با دور زیاد همزن بزنید .داخل قالب ۱۸ با ارتفاع ۹ سانت دو لایه کاغذ روغنی قرار بدین بطوری که کف و دیواره ها رو بپوشونه(لطفا ویدیو رو ببینید) مواد رو داخلش بریزین و در فری که از قبل با ۲۴۰ درجه سانتی گراد(حرارت از بالا و پایین بدون فن)شده به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار بدین(تا زمانی که روی چیزکیک کاراملی بشه)وقتی بیرون میارین وسط چیزکیک شل هست و لرزون .بعد از اینکه در دمای محیط خنک شد ۵_۶ساعت در یخچال قرار بدین.با کمک کاغذی که کف قالب بود بیرون بیارین و سپس برش زده و نوش جان کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کباب_بیتی
مواد لازم:
یوفکا یک عدد بزرگ
کره یک ق غ
گوشت چرخکرده
تخم مرغ یک عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر له شده یک حبه
رب فلفل تند یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری
روغن مایع
پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک
مواد لازم برای رومال:
کره ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک/آب
طرز تهیه:
یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.
مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید
و برش بدید.
و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید در صورت تمایل میتونید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید.
قبل اینکه در فر بزارید روی یوفکا با فرچه سس بزنید
(رب گوجه با کمی آب حل کنید نمک بزنید کره آب شده اضافه کنید)😋
🍲 @bebinobepaz
#کاپ_کیک_شکلاتی
موادلازم :
تخم مرغ 4 عدد
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
نمک یک پنس
پودر کاکاٸو دو قاشق غذاخوری
طرزتهیه :
ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده، سفیده رو حسابی میزنیم اواسط هم زدن یک سوم شکر رو اضافه و مجدد هم میزنیم تا حسابی پف کنه و از ظرف نریزه،
سپس مابقی شکر، زرده و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشداربشه،
حالا شیر رو اضافه و هم میزنیم سپس روغن مایع رو اضافه مجددا هم میزنیم
حالا ارد ،پودر کاکاٸو ،و بیکینگ پودر و نمک سه بار الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و اروم با لیسک در یک جهت هم میزنیم
در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی اروم بصورت دورانی یا تا زدن هم میزنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش نخوابه)
قالب کاپ کیک رو کپسول کاغذی بندازینو با یه قیف یکبار مصرف تا نصفه از مواد کیک پر کنید من از شکلات چپسی و رشته شکلات استفاده کردم واسه روی کاپ کیکها شما میتونید تو قالب هم بریزید به این صورت که قالب مورد نظر روچرب کرده و ارد پاشی می کنید یا از کاغذ روغن استفاده کنید
قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم تا کاپ کیکها پخته شه (این دما و زمان بستگی به فرتون داره)
🍲 @bebinobepaz
#کباب_بیتی
مواد لازم:
یوفکا یک عدد بزرگ
کره یک ق غ
گوشت چرخکرده
تخم مرغ یک عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر له شده یک حبه
رب فلفل تند یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری
روغن مایع
پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک
مواد لازم برای رومال:
کره ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک/آب
طرز تهیه:یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید.و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید در صورت تمایل میتونید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید. قبل اینکه در فر بزارید روی یوفکا با فرچه سس بزنید(رب گوجه با کمی آب حل کنید نمک بزنید کره آب شده اضافه کنید)😋
.
🍲 @bebinobepaz
شیرینی کرمدار
(اندازه لیوان آب 200 میلی لیتر است.)
✨✨✨✨✨
مواد مورد نیاز:
170 گرم آرد
110 گرم کره (سرد)
60 گرم شیر عسل(3 قاشق غذاخوری سر پر )
کرم شکلات
مواد مورد نیاز:
۱۵۰-۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
80 گرم شکلات شیری
1 قاشق چایخوری کاکائو
✨✨✨✨✨
طرز تهیه:
کره و آرد را در یک کاسه بریزید (1 لیوان آرد + 2 قاشق غذاخوری آرد دیگر) (کره را نیم ساعت پیش از یخچال خارج کرده و به صورت مکعب خرد کنید) با نوک انگشتان مخلوط کنید ، تا زمانی که مانند شن و ماسه شود.
شیر عسل را نیز اضافه کنید و خمیر را جمع کنید سپس خمیر را به ضخامت 2-3 میلی لیتر باز کنید. با قالب گرد برش داده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. نیمی از خمیر را با قالب کوچکتر از وسط برش دهید. به مدت 10 دقیقه در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید.
برای کرم پنیر ماسکارپونه را در یک کاسه قرار داده و خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس شکلات را در ظرف به روش بنماری ذوب کنید و به پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و آن را به مدت دو دقیقه با همزن مخلوط کنید و بعد کاکائو را اضافه کرده و کمی بیشتر مخلوط کنید ، کاملا باید مخلوط فرم گرفته باشد.
🍲 @bebinobepaz
مرباى زرشک
زرشک تازه: 800 گرم
شکر: 900 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آب: جوشیده ولرم: دو لیوان
.
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که مربای شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #۵۰تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍
در به در دنبال #مدللباس بودم🤦♀😰
مدلای اینترنت همش #تکراری بودن😕
به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت #1میلیون میگیرم😟😰
باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه #مدللباسایی اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃
وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌
منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4