eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍄🍄قارچ شکم پر با سبزیجات ... 🍲 @bebinobepaz
🍄🍄قارچ شکم پر با سبزیجات مواد لازم: 🍄15 عدد قارچ بزرگ 1 عدد پیاز متوسط 3 حبه سیر به دلخواه 🍅1 عدد گوجه فرنگی متوسط 1 عدد فلفل سبز متوسط 1 عدد فلفل دلمه زرد کوچیک 🍆1 عدد بادمجان متوسط جعفری ریز خرد شده 🍋آب نصف لیمو ترش نصف قاشق چایخوری نمک ، فلفل ، آویشن. 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 🍳طرز تهیه ساقه قارچ رو بردارید و کنار بگذارید. فضای داخلی یا گوشت قارچ رو خالی کنید. قارچ ها را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار بدید. پیاز و سیر را خرد کنید همینطور فلفل های سبز و زرد را به مکعب های کوچک خرد کنید. پوست بادمجان را شسته میتونید با پوست یا بدون پوست مکعبی کوچیک آنرا خرد کنید. گوجه فرنگی و ساقه های قارچ کنار گذاشته شده را هم خرد کنید و جعفری تازه رو ساطوری کنید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه مناسب ریخته، پیاز و سیر را اضافه کنید تا رنگ اون برگرده و نرم بشه، سپس ، به ترتیب؛ بادمجان ، قارچ ، فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از پخت مواد جعفری ، آب لیمو ، نمک و ادویه جات را اضافه کنید. مواد رو هم بزنید و از اجاق گاز بردارید. مواد آماده شده را با کمک یک قاشق در قارچ بریزید. میتونید به همین شکل در فر قرار بدید یا اینکه روش مقداری چدار رنده شده بریزید. قارچ پر شده و چیده شده روی سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه 200 تا 220 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید و تا داغ داغ سرو کنید. نکته اگه از پنیر چدار استفاده میکنید، 10 دقیقه اول آنرا بپزید ، سپس پنیر چدار را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر پخت رو ادامه بدید:-( 🍲 @bebinobepaz
فاصولیه😋😋😋 ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری نمک به مقدار لازم  لیمو عمانی ۴ عدد فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد  فلفل و زردچوبه به مقدار لازم آویشن ۱ قاشق مربا خوری زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری  لوبیا قرمز و یا لوبیا سفید ۱۵۰ گرم لوبیا سبز ۲۰۰گرم  گوشت ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۲-۱ عدد پیاز ۱ عدد سبزی معطر مقداری سیب زمینی نگینی ۲ عدد طرز تهیه: ابتدا گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.لوبیا را ۲۴ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم .پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه و لوبیا سبز به گوشت اضافه میکنیم.لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد. سپس سیب زمینی و لوبیا رو به گوشت اضافه میکنیم در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند و سبزی معطر و در صورت تمایل مقداری قارچ را در ۲۰دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم. سایر نکات: در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید. میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید. 🍲 @bebinobepaz
. مواد لازم : کره ۱۵۰گرم برابر با ۱پیمانه شیر ۲/۳ پیمانه پکینگ پودر ۱/۲ ق چ ارد سفید به میزان حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن ) خمیر مایه ۱/۵ ق چ زرده تخم مرغ ۱عدد شكر ١ ق چ مواد میانی خرما ۱۰۰ گرم هل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ زیره سبز ۱ ق م‌ ‌ طرز تهیه : کره رو بزارید به دمای محیط برسه ، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید . خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه ، و بعد اضافه کنید به زرده و کره هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه ) تهیه مواد میانی : پوست خرما رو بگیرید و له کنید با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید . از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه . با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه ‌ ‌‌ ‌ نکته:‌ این کلوچه سنتی سیستان هستش و بسیار عالی و خوشمزه میباشد 😍 . 🍲 @bebinobepaz
نون بربری با استفاده از آرد نانوایی مواد لازم دو‌ و‌ یک‌چهارم ق.چ. خمیر مایه فوری، ۵۱۰ گرم آرد نانوایی یک و‌نیم ق.چ. نمک ۳۵۰ -۳۸۰ ‌آب ولرم کنجد، سیاه دونه، تخم خرفه شنبلیله خشک به دلخواه رومال: ۱/۲ ق چایخوری روغن، کمی زعفرون ۱/۳ لیوان آب سرد ۱/۲ ق چایخوری عسل یا شکر، ۲ق.چ. آرد طرز تهیه: تمام مواد خشک‌ رو‌ با هم توی یک کاسه بزرگ قاطی کنید. آب ولرم را اضافه کنید ممکنه یه کم بیشتریا کمتر آب لازم باشه . هم بزنید تا خوب همه‌ارد و آب با هم قاطی بشه. بعد ۷-۱۰ دقیقه ورز بدید. توی کاسه رو‌چرب کنید و خمیر رو بزارید و با سلفون بپوشانید تا دو برابر بشه. ‌۱ تا ۲ ساعت طول میکشه سطح کارتون رو‌ کمی آرد بپاشید و خمیر رو به ۲ یا ۳ تقسیم کنید. به شکل مستطیل ۲۰ سانت در بیارید و با سلفون چرب شده بپوشونید و‌۳۰ دقیقه استراحت بدید. فر رو با درجه ۲۴۰ سانتیگراد‌ گرم کنید. مواد رومال رو قاطی کنید و‌ روی حرارت ملایم برای ۲ دقیقه هم بزنید. بزارید سرد بشه نون بربری رو با دست شکل بدید تا طولش تقریبأ ۳۰ سانت بشه. با سر انگشت بهش شیار بدید. رومال بزنید و کنجد بپاشید به آرامی روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید بزارید و وسط فر به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا رنگش کمی قهوه ای بشه. 🍲 @bebinobepaz
. اسپرینگ‌رول‌های ترد و برشته 🍲 @bebinobepaz
اسپرینگ‌رول‌های ترد و برشته اسپرینگ‌رول برای پیش‌غذا یا غذای اصلی درنظر گرفته می‌شود با خمیر بسیارنازک یوفکا وبا مواددلخواه پرشده و با روش‌های مختلفی آن‌را می‌پزیم مواد لازم: . خمیر یوفکا مثلثی: 1 بسته کلم سفید خردشده‌رشته‌ای: 2 پیمانه کلم قرمز خردشده‌رشته‌ای: 2 پیمانه توفو: یک قالب 5 در 10 سانتی که به صورت نواری برش می‌زنیم توفو پنیر سویا می‌باشد قارچ اسلایس شده: 8 تا 10 پیمانه هویج به‌صورت برش‌های نواری: 2 عدد متوسط سس سویا: 2 قاشق سوپ‌خوری نمک و روغن به‌مقدار کافی نشاسته‌ذرت: 1 قاشق‌ سوپ‌خوری +آب: 2 قاشق سوپ‌خوری طرز تهیه: 1_ هر رنگ از کلم‌های خوردشده را در ظرف جداگانه‌ای ریخته و یک قاشق نمک زده و بادست آن‌ها را ماساژ داده تا همه‌ی ظرف کلم به نمک آغشته شود و برای 15 دقیقه آن‌ها را کنار می‌گذاریم 2_ در یک تابه‌ی نچسب داغ، که روی شعله‌ی متوسط قراردارد توفوها را ریخته و بدون روغن سرخ می‌کنیم تاحدی ‌که کمی تیره‌تر از طلایی شود (قهوه‌ای روشن) وآن‌ها را کنار می‌گذاریم 3_ قارچ‌ها را دریک قاشق چای‌خوری روغن، سرخ‌کرده و سپس سویاسس را به آن‌ها‌ افزوده و خوب هم‌زده و سپس شعله را خاموش ومی‌کنیم 4_ حالا کلم‌ها را بادست فشرده به‌حدی که تاجای ممکن که آبش خارج شود 5_ به‌آرامی یک برگه ازخمیر را برداشته و روی میز کار پهن می‌کنیم 6_ ازهریک ازمواد مقدارکمی برداشته و به موازات ضلع نیم‌دایره‌ی خمیر روی آن می‌گذاریم به صورتی که فضایی بیشتراز ⅓ خمیررا پرنکند 7_ حالا خمیر سمت مواد را به‌آرامی بلندکرده و روی مواد را با آن می‌پوشانیم و مواد را در زیر خمیر بادست فشرده و پرس می‌کنیم 8_ سپس سمت راست خمیر راتا وسط رول آورده و بعد سمت چپ آن را به‌همین ترتیب 9_ آخرین مرحله‌ی پیچیدن خمیر، رول کردن آن است و بعد درانتهای آن از محلول نشاسته حل‌شده درآب به نوک خمیر زده و آن را کاملا به رول چسبانده و پرس می‌کنیم 10_ رول ها را می‌توانیم در تابه با روغن سرخ کرده و یا خیلی سالمتر در فر با دمای 250 درجه سلسیوس پخته و برشته می کنیم وداغ‌داغ با سس لیموفلفلی آن را سرو می‌کنیم . 🍲 @bebinobepaz
سیب زمینی دوشس یه پیش غذای خوشمزه برای میز عصرانه تولد مواد لازم سیب زمینی ۵۰۰گرم کره ۳۴گرم اب یک ویک دوم پیمانه آرد یک ویک دوم پیمانه تخم مرغ ۳عدد بکینگ پودر یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق سوپخوری طرز تهیه سیب زمینی ها را پخته ؛داغ داغ رنده کنید کنار بگذارید کره واب را روی گاز قرار دهید تا کره ذوب شود در بک مرحله سریع آرد را اضافه کرده هم بزنید در حدی که کره واب جذب آرد شوند به صورتی که تمام خمیر به بک طرف جمع شود بعد از روی حرارت برداشته در ظرف ریخته با هم زن برقی هم زده ؛ تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید وهم بزنید تا به خورد خمیر بروند سیب زمینی های رنده شده را اضافه کنید وهم بزنید در آخر بکینگ پودر وشکر را اضافه کنید وهم بزنید سپس در قیف با ماسوره دلخواه ریخته ودر روغن داغ مانند بامیه سرخ کنید به این ترتیب که برای بریدن تکه های بامیه از قیچی چرب شده استفاده می کنید برای بریدن اینها هم از قیچی چرب شده استفاده کنید سپس در صافی قرار داده وسرو کنید من با ابن مقدار حدود ۵۰عدد داشتم می تونین مقدار نصف کنید کمتر درست کنید 🍲 @bebinobepaz
رول سیب زمینی و کالباس👌😋😋🌮 . 🍲 @bebinobepaz
رول سیب زمینی و کالباس👌😋😋🌮 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
رول سیب زمینی و کالباس👌😋😋🌮 . 🍲 @bebinobepaz
رول سیب زمینی و کالباس👌😋😋🌮 . ۵۰۰ گرم سیب زمینی نازک رنده شده ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا حبه ای یا رنده شده ۲ قاشق غذاخوری خامه ترش یا خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای مثل فیلادلفیا پودر اورگانو نمک و فلفل سیاه مقداری کالباس مقداری پنیر چدار(زرد رنگ) - سیب زمینی هارو حتما نازک رنده کنید چون اگر ضخیم باشن، رول کردنی میشکنن. البته دقت کنید، مثل چیپس نازک نکرده😉روی کاغذ روغنی رو چرب کنین و نصف پنیر موزارلا رو مثل عکس پخش کنین، بعد روش سیب زمینی هارو بچینین مثل عکس و مقداری نمک روشون بریزین، نه زیاد نه خیلی کم.بعد دوباره روشون بقیه پنیر موزارلا رو بچینین. میتونید از پنیر موزارلا رنده شده استفاده کنید ولی حتما باید کش پنیر زیاد باشه. بعد روی پنیر ها آب اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بزارین تا بپزند و قشنگ سرخ شدن، حدود ۳۰ دقیقه ، از فر دربیارین و تا هنوز گرمن، مخلوط خامه ترش، پنیر خامه ای و ادویه جات دلخواه رو روش پخش کنید بعد کالباس هارو روش بچینین بعد یک طرف هم دو لایه پنیر چدار بچینین و تا هنوز گرمه سیب زمینی ها، از طرفیکه چدار هارو چیدین، به آرامی رول کنین. مواد داخل رول دلبخواهیه . میتونید مواد گوشتی هم بزارین. یا اسفناج پخته مثلا. بعد از رول کردن، ۵ دقیقه در فر بزارین تا فقط پنیرهای چدار آب شن. خامه ترش رو سوپرمارکت ها دارن ولی میتونین به راحتی تو خونه درست کنین، 🍲 @bebinobepaz