وعده غذایی خوشمزه
مواد لازم:
۳۰۰ گرم ماکارونی فرمی
۱فنجان اسفناج
۱ فنجان گوجه گیلاسی
زیتون
۲قاشق روغن زیتون
نمک و فلفل
پنیر موزرلا
طرز پخت:
گوجه های گیلاس را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون را روی آن ریخته برای مدت 30 دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید.
طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود
و سپس میل کنید😘
🍲 @bebinobepaz
دال و اسفنجاج
دال و برنج (dal chawal) يكي از غذاهاي مورد علاقه خودمه 😋😍همه مدل دال رو دوست دارم
براي ديدن دستور غذا ورق بزنيد👉
دال عدس٢/٣پيمانه
لپه ١/٢پيمانه
پياز ١عدد
گوجه فرنگي ٢عدد
اسفناج پخته شده ٢/٣پيمانه
پوره زنجبيل و سير ١ق غ
گشنيز
فلفل تند
اب ليمو
زيره ١ق چ فلفل٢عدد،برگ بو ١عدد
نمك،فلفل،زردچوبه،پودر
🍲 @bebinobepaz
❌ مرحله اول
👈 اب پانصد گرم
👈پودر ژلاتین صد گرم
✅ ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار اب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم .
.
.
.
❌ مرحله دوم
.
👈شكر سيصد گرم
👈گلوگز سيصد گرم
👈اب صد و پنجاه گرم
👈خامه صبحانه دويست گرم .
.
✅ شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم .
. 👈رنگ دلخواه چند قطره شكر ،گلوگز اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم
داغ شود ولی نجوشد
. 👈وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)
از روی شعله بر میداریم .
. 👈شکلات را خرد کرده
داخل مخلوط میریزیم
تا اب شود.
. 👈بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم
با بلندر (گوشت کوب برقی) ( اگر نداشتین مخلوط کن) دو دقیقه هم میزنیم .
.👈حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم . 👈 به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود
و ژلاتین در آن حل شود . 👈در اخر هم از صافی رد میکنیم
👈کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود
👈سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس ولرم سرد را به روی آن ریخته كاور میکنیم
.
.
🍲 @bebinobepaz
🤗بیف استراگانف🤗
بیف استروگانف یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور روسیه می باشد. بیف استراگانف در کنار غذاهایی مثل سالاد الویه، سالاد روسی وچیکن استروگانف از معروف ترین غذاهای روسی هستند که در کشورمان ایران از محبوبیت زیادی برخوردار هستند امیدواریم این غذا رو تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید 🤗😍
مواد لازم :
گوشت گوساله نواری خردشده: ۵۰۰ گرم
قارچ خرد شده : ۵۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
کره: ۳۰ گرم
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل، پودر سیر: به میزان لازم
طرز تهیه بیف استراگانف
برای شروع گوشت گوساله را که به صورت نوارهای باریک خرد کردهاید در یک تابه با حرارت بالا و کمی کره و روغن تفت دهید تا سرخ شود.
پس از سرخ شدن گوشتها، آنها را از تابه خارج کنید و پیازها را که به صورت خلال خرد کردهاید در همان تابه تفت دهید تا جایی که سبک و کمی طلایی شوند.آرد را به پیازها اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید. بعد از این که آرد تفت خورد، گوشتهای سرخ شده را به تابه اضافه کنید و روی آنها آب جوش بریزید. آب جوش را باید به اندازهای بریزید که آب تا روی گوشتها را بگیرید. در تابه را ببندید و حرارت شعله را کم کنید تا گوشتها برای ۲ الی ۳ ساعت کامل بپزند. سیبزمینی را به صورت خلالهای بسیار باریک برش بزنید و بشویید. سپس آنها را با دستمال خشک کنید و در تابهای که روغن آن کاملا داغ شده بریزید و به صورت غوطهور سرخ کنید. بعد از این که گوشت کاملا پخت، قارچهای حلقهحلقه شده را به همراه فلفل سیاه و پودر سیر به آن اضافه کنید. در آخر پخت، خامه و نمک را به گوشت و قارچ اضافه کنید و هم بزنید. برای سرو بیف استراگانف را در ظرف سرو بکشید و با برنج یا سیب زمینی سرخ شده نوش جان کنید.
پ.ن : اگر این غذا رو با مرغ درست کنید میشه چیکن استراگانف که اون هم طعمی بسیار لذیذ دارد 😍😍
🍲 @bebinobepaz
بسبوسه خامه ای 🎂
مواد بسبوسه:👇
آرد سمولينا ١ ليوان
شكر ١ ليوان
پودر نارگيل ١ ليوان
وانیل ۱ ق غ
كره ذوب شده نيم ليوان
ماست ٣/٤ ليوان
تخم مرغ ١ عدد درشت
بكينگ پودر ١ ق غ
مواد خامه:👇
شير کمتراز یک ونیم ليوان
وانیل نصف ق چ
نشاسته ٣ ق غ
خامه ١ ليوان
مواد شربت:👇
شربت کمتر از یک ونیم لیوان (آب وشکر رو روی حرارت گاز بذارید تا غلیظ بشه،آخرش کمی آبلیمو و درصورت تمایل،عسل و زعفران بریزید)
پودر پسته به میزان لازم (اختیاری)
طرزتهیه:👇
فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه تنظيم كرده ، و قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم. در ظرفی آرد سمولینا ، پودر نارگيل ، كره، ماست، شكر، تخم مرغ، بكينگ پودر و وانيل رو ريخته و با قاشق چوبي به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيد تا نرم و يكنواخت بشه.
طرز تهیه خامه:👇
شير و نشاسته رو با هم مخلوط كرده و ميذاريد روي حرارت و با قاشق چوبي هم ميزنيد تا خوب قوام بیاد.
خامه و وانيل رو بهش اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيد ومیذارید كنار تا سرد شه.
نيمي از مخلوط بسبوسه رو توي قالب چرب شده ريخته و صافش ميكنيد، خامه رو روي بسبوسه ريخته و فقط حواشي اون رو تا دو سانت خالي ميگذاريد، و صافش ميكنيد،
نيمه باقي مونده بسبوسه رو ميريزيد روي كِرِم ها و با پشت قاشق صافش ميكنيد،
و به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميگذاريد طبقه وسط فر تا بپزه. در آخر گريل رو هم روشن كنيد تا روش طلايي بشه.👌
به محض اينكه از فر خارجش كرديد شربت رو روش ريخته و با پودر پسته تزئينش كنيد...
🍲 @bebinobepaz
سلام سلام🙋🏻♀️
امروز میخوام ببرمتون بهشت...چیز کیک درست کردم فوق خوشمزه پیشنهاد میکنم حتما درست کنین.
مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور شکلاتی. ۲۰۰ گرم(۲ بسته)
نوتلا. ۱۶۰ گرم
کره. ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه. ۲۰۰ گرم
خامه. ۲۰۰ گرم
شکر. ۵۰ گرم
پودر ژلاتین. ۲غ ق
آب سرد. نصف پیمانه
طرز تهیه :
بیسکوئیتها را پودر کنید و بعد کره ی ذوب شده رو بهش اضافه کنید...۱ ق غ نوتلا را به بیسکوئیتها بزنید و بعد کف قالب کمربندی(یا هر قالبی که خودتون دارین)را چرب کنید و مخلوط بیسکوئیت و کره را بریزید توش و با پشت قاشق فیکس کنید...چهل دقیقه در یخچال قرار دهید.در این فاصله خامه را با دور تند همزن یکم بزنید تا باز بشه بعد پنیر را بهش اضافه کنید و بعد نوتلا و هم بزنید تا یکدست بشه.پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و اسفنجی که شد روی بخار کتری قرار بدید تا شفاف بشه بعد که از داغی افتاد کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید...قالب رو از یخچال بیرون بیاورید و مایه روی بیسکوئیتها بریزید و داخل یخچال قرار دهید و بعد از چهار ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید و برش بزنید....نوش جان
🍲 @bebinobepaz
بچه ها نخواین که تبدیل گرم رو به پیمانه یا لیوان بگم برای اینکه واقعا تو پخت و بافتش تاثیر میزاره هیچ موادی رو هم لطفا جابجا نکنین که ایا جاش میشه اینو زد یا چیز دیگه ای
به هیچ وجهی روغن صاف قنادی رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا کیفیت بی خودی دارن هرجا دیدین نوشته روغن صاف قنادی بهتره جاش روغن جامد بزنین روغن جامد رو اول ذوب کنید بعد بزارین داخل یخچال تا سفت شه همونو استفاده کنید
کره 125 گرم
پودرشکر نصف پیمانه (میتونید خودتون شکر رو آسیاب کنید)
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته برای تزیین
طرزتهیه
کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم وسفید شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم وقالب میزنیم
سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم .
.
نکات
اگر پودر شکر نداشتین خودتون شکر رو اسیاب کنید
میتونید جای کره از مارگارین استفاده کنید
رنگ زردش برای اینه من کمی زعفرون دم شده ی غلیظ اضافه کردم به مواد
🍲 @bebinobepaz
#کاپ_کیک_کرمدار
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ درشت : ۲ عدد
شکر : نصف لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
آرد سفید : دو سوم لیوان
آرد سمولینا : ۱ لیوان
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم :
نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
شکر : ۴ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ لیوان
کره : دو قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
اول از همه کرم رو اماده کنید
همه مواد به غیر از وانیل و با هم مخلوط کنید بزارید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وانیل و بهش اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید روشو سلفون بکشید تا دویه نبنده بزارید داخل یخچال تا کمی سرد شود
تخم مرغها، شکر و وانیل و داخل ظرفی بریزید حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر و بهش اضافه کنید باز کمی هم بزنید روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر الک شده رو بهش اضافه کنید با هم زن یک دو دور هم بزنید در نهایت آرد سمولینا رو بهش اضافه کنید و با لیسک مخلوط و یکدست کنید کف قالب مافین یا قالبهای تکی کپسول کاغذی بندازید دو سوم قالب و پر کنید کرم و داخل قیف بریزید و روی مواد کیک دو خط بزنید بزارید داخل فری که از قبل گرم شده هم زمان بالا و پایین روشن با دمای ۱۸۰ درجه بمدت نیم ساعت بزارید تا بپزه سپس شربت بار یا عسل روی کیک داغ بریزید
🍲 @bebinobepaz