سس شکلاتی 🍫
مواد لازم:👇
2 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق غذاخوری آرد
100 گرم شکلات
طرز تهیه:👇
همه مواد بجز شکلات را باهم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم بزنید.در آخر شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشود.وقتی خنک شد میتوانید بذارید در یخچال و استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#باقلوا_شیری
باقلوا سرد (شیری) یک دسر ترکی خوشمزه است. شبیه باقلوا کلاسیک اما با شربت بر پایه شیر سبک تر است. از پسته یا گردو می توان برای پر کردن استفاده کرد و با شربت شیری بسیار جالب می شود. این باقلوا از باقلوا کلاسیک خیلی سبک تر است و با استفاده از ورقه های خمیر فیلو ، تهیه آن در خانه بسیار آسان است.
.
.
👈مواد لازم:
خمیر فیلو ۳۰ برگ
۳۳۰ گرم کره نمکی
پودر پسته
۲ فنجان شکر
۱/۲ فنجان آب
۱ فنجان شیر
۱ فنجان خامه سنگین
👈دستور تهیه:
برای تهیه شربت ، آب و شکر را در قابلمه ای متوسط مخلوط کنید، بجوشانید ، هم بزنید تا شکر حل شود و سپس حرارت را خاموش کنید. چند دقیقه بعد شیر و خامه مخصوص سنگین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.
یک قالب را با کره ذوب شده چرب کنید. کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه را گرم کنید. یک ورق فیلو را در کف ظرف قرار دهید و کره را بمالید تا کاملاً پوشانده شود. این کار را با ۱۵ ورق فیلوی دیگر تکرار کنید و هر کدام را با کره چرب کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ حباب بزرگ هوای محبوس در زیر لایه ها وجود ندارد. پسته ها را روی فیلو قرار دهید. روی آنها را با ورق دیگری از فیلو بپوشانید و با کره ذوب شده چرب کنید. این کار را با ۱۵ ورق فیلوی دیگر تکرار کنید و هر کدام را با کره چرب کنید. کره باقی مانده را روی لایه بالایی بمالید تا تمام سطح آن پوشانده شود. با استفاده از یک چاقوی نوک تیز ، باقلوا را به صورت مربع برش بزنید. تا زمانی که طلایی و ترد شود آن را بپزید. تقریبا ۳۵-۴۰ دقیقه. ظرف را در نیمه پخت بچرخانید. بعد از ۱۰ دقیقه که باقلوا را از اجاق خارج کردید ، شربت خنک شده را به آرامی روی خطوط بریده شده بریزید. (شربت باید نه گرم و نه سرد باشد) روی هر قطعه کمی پودر کاکائو و پسته آسیاب شده بپاشید. اجازه دهید تا حدود ۴ ساعت در دمای اتاق روی توری خنک شود. سپس روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید قبل از سرو به مدت ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
🍲 @bebinobepaz
#بوراتوس_توت_فرنگی
.
مواد لازم:
توت فرنگی :1 کیلو
بستنی وانیلی : نصف پیمانه
شیر : 1 لیوان
پنیر ماسکار پونه : نصف بسته
پودر ژلاتین: 1 ساشه (معادل 2 قاشق غذاخوری و یا 11گرم )
شکر یا عسل : 2 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر پاشیده و وقتی به حالت اسفنجی در اومد به روش بن ماری حل کرده حالا بقیه شیر مون رو با 1 عدد بستنی وانیلی🍦 که( از قبل در محیط آشپزخونه گذاشتیم تا کمی نرم شده باشه) مخلوط کرده من از توت فرنگی تازه استفاده کردم که دم توت فرنگی ها 🍓رو جدا کرده و شستم و وقتی کاملا آبکش شد با شکر یا عسل🍯 داخل میکسر ریختم تا کاملا پوره اش بشه (ولی اگر توت فرنگی 🍓در دسترس نبود میتونید دنت رو جایگزین کنید ) و حالا پنیر ماسکارپونه رو با مقداری از مایه مون شیر و بستنی مون و پودر ژلاتین که به بن ماری شده مخلوط کرده هم میرنیم تا یکدست بشه و حالا پوره توت فرنگی 🍓و بقیه مواد مون رو بازم داخل میکسر یا آبمیوه گیره بریزید و مخلوط کنید تا مایه تون یکدست بشه بعد قالب رو خیلی کم چرب کرده و دسرمون رو داخل قالب میریزیم داخل یخچال به مدت چند ساعت قرار داده تا بسته شود سپس دور تا دور قالب رو از بوراتوس مون جدا کرده و به راحتی در ظرف مورد نظر برمیگردونیم .
نکته (دسر بوراتوس رو میتونید با انواع میوه ها و یا میتونیو دنت ها رو جایگزین کنید ) (از میوه توتفرنگی 🍓ولی میوه اش خوشمزه تره
نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
مانی پلو
خوشمزگیش معلومه یا بیشتر توضیح بدم؟
علاوه بر خوشمزگیش گزینه ی خیلی کاملی واسه سحری هست و بشدددت پیشنهادش میکنم
بچه ها مانی پلو یه غذای اصالتا دامغانی هست که توی مراسم ها سرو میشه و خیلی طرفدار داره..با کسب اجازه از دوستان دامغانی 🙏🏻
مواد لازم:
ماهیچه: ۵۰۰ گرم ( گوشت گوسفندی )
لپه:صد گرم
برنج :چهار پیمانه
زرشک: ۵۰ گرم
کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم
پیاز دو عدد
رشته پلویی: ۲۵۰ گرم
زیره سیاه: دو قاشق
زعفران غلیظ دم کرده
نمک زردچوبه و فلفل و روغن....
🍛🍛🍛
اول ماهیچه هام رو گذاشتم بپزه ( با پیاز فراوون و چوب دارچین و برگ بو و رز ماری و یک لیوان زعفرون غلیظ دم کرده)
جوری که بعد از پخت به اندازه یک استکان آب گوشت داشتم
لپه ها رو با آب گذاشتم بپزه و آبکش کردم و شستمش تا لعابش گرفته شه.
پیازها رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و همین که سبک شد زردچوبه زدم و زرشک پاک و شسته شده و کشمش پاک و شسته اضافه کردم و زیره رو داخلش تفت دادم تا عطرش بلند شه و در آخر زعفرون اضافه کردم.نمک و فلفلش رو اندازه کردم و گوشت هام که پخته بود تکه کردم و به مواد مانی اضافه کردم.
برنجمو گذاشتم با آب بپزه و همین که مغز برنج نرم شد لپه ها رو به برنج اضافه کردم و رشته ها رو اضافه کردم و سریع آبکش کردم .کف قابلمه رو برنج ریختم و از مواد مانی لابه لاش ریختم و مابقی برنج.آب گوشت و زعفرون دم کرده اضافه کردم به قابلمه، شعله رو زیاد کردم همینکه بخار کرد زیرشم کم کردم،یه مقدار از مواد مانی هم واسه تزیین روش گذاشتم و تامااااام.
دیگه سلامتیتون🌹
پ.ن:اون دسر هم ژله ی انگور هست که بهش بستنی وانیلی و خامه اضافه کردم🍮
🍲 @bebinobepaz
یه کوکیز شکلاتی با بافت کوکی و طعم عالی.. بدون همزن.. بدون کره.. بدون استراحت خمیر
.
🍲 @bebinobepaz
.
یه کوکیز شکلاتی با بافت کوکی و طعم عالی.. بدون همزن.. بدون کره.. بدون استراحت خمیر
.
.
⬅️ کوکیز شکلاتی با روغن مایع ➡️
رسپی این کوکیز شکلاتی عالی از وبلاگ prodottitipicitoscani
با تغییرات خودم اینجا می نویسم.با این کاتر کوچک 42 کوکی داشتم.
👈آرد سفید 142 گرم (یک پیمانه منهای 1 ق غ سر خالی)
👈پودر کاکائو 15 گرم (یک و نیم ق غ)
👈روغن مایع 40 گرم (2 و دوسوم ق غ)
👈شکر دانه ریز 60 گرم (یک چهارم پیمانه + یک ق چ)
👈تخم مرغ 1 عدد(50 گرم)
👈وانیل کمی
👈بکینگ پودر یک پینچ (در حد یک دوازدهم ق چ)
👈نمک یک پینچ
در ظرفی آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید.
در ظرف دیگری تخم مرغ و وانیل و روغن و شکر را با قاشق مخلوط کنید.
مخلوط آرد را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
خمیر اصلا چسبنده نیست.
خمیر را بین دو نایلون پهن و به ضخامت دلخواه 3 میل کاتر دلخواه بزنید.
در سینی فر کاغذ روغنی یا فویل ضخیم انداخته، با برس کمی چرب کنید و خمیرهای کاتر خورده را با کمی فاصله بچینید. سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشه.
بافت کوکی داره لطفا زیاد توی فر نذارید که خشک میشه.
پی نوشت:
💞اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید مخلوط آرد را تا جایی بریزید که خمیر لطیفی شود و بدست نچسبد، اگر چسبنده بود کمی آرد بیشتر بریزید، چون پیمانه اصلا دقیق نیست.
💞اگر شکر دانه ریز ندارید پودر قند بریزید.
💞روی کوکیز ها عسل گرم برس زدم.
💞اگر از کاتر دو تکه(کاتر مهردار) استفاده می کنید، باید خمیر را به ضخامت 4 تا 5 میل پهن کنید که بعد از مهر خوردن، ضخامت آن به 3 میل برسد.
🍲 @bebinobepaz
#ساندویچ_دونر_مرغ#کباب_ترکی_مرغ
مواد لازم:
فیله مرغ ۸ عدد
پیاز ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
قارچ ۱۲-۱۰ عدد
گوجه ۳ عدد
نمک و فلفل و نعناء خشک،پاپریکا،ادویه دودی،پودرسیر
ماست ۵-۶ قاشق غذاخوری
مایونز ۱/۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
خردل ۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه:ابتدا ما باید مرغ ها را مزه دار کنیم به این صورت که فیله ها را در ظرف مناسب ریخته و به ترتیب ماست،مایونز،خردل،آبلیمو،نمک و ادویه ها،روغن زیتون را اضافه کرده ،مخلوط میکنیم و حدودا یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم،در این فاصله دو عدد از پیاز ها را خلالی خرد میکنیم ،فلفل دلمه ای ها را هم خرد کرده ،گوجه ها راهم که بهتره پوستش رو بگیرید هم خرد کنید قارچ را هم اسلایس کنید و بزارید کنار ،بعد از مدت زمان استراحت مرغ ها ظرف فر را حاضر کنید دو عدد پیاز بزرگ بردارید سر پیاز ها را جدا کنید و دو عدد سیخ فلزی یا چوبی که خیس کردین را در وسط پیازها قرار دهید مثل ویدیو و در وسط ظرف فر قراردهید،فیله های مزه دار شده را در سیخ ها قرار دهید مابین فیله ها میتوانید از فلفل دلمه ای استفاده کنید و تمااامی موادی که خرد کرده بودیم مثل پیاز،قارچ،گوجه،فلفل دلمه را دورتادور مرغ ها بریزید مقداری ادویه،روغن زیتون و نمک روی سبزیجات خرد شده بریزید و بفرستید در فر از قبل گرم شده با خرارت ۱۷۰ و به مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت تا کاملا مواد پخته شود،سپس از فر در آورده و با کمک چاقو و چنگال مرغ را برش بدید از چوب و پیازهای بزرگ خارج کنید و با بقیه مواد مخلوط و مقداری از سس کلم را توی ساندویچ ریخته از مواد مرغی در داخل ساندویچ بریزید و با پیاز و جعفری نوش کنید
#سس_کلم
کلم قرمز و سفید را رنده کنید در ظرف مناسبی بریزید خیارشور را هم رنده کنید،پیازچه ها را خرد کنید اگر ندارید یکعدد پیاز کوچک رنده کنید،هویج را هم رنده کنید و با مخلوطی از مایونز،ماست پرچرب،نمک و فلفل و لیموی تازه مخلوط و برای مابین ساندویچتون استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz