#سالاد_ذرت
سلام عزیزانم🙋♀️🙋♀️
من برگشتم با یه خوشمزه دیگه😍🤗
.
مواد لازم برای ۴ نفر:
.
ذرت پخته ۱ الی ۲ لیوان
خیار شور نصف پیمانه
گوجه ۲ الی ۳ عدد
۱/۲ فنجان ماست پرچرب
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق چایخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری فلفل خرد شده تازه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ماست ، مایونز ، آبلیمو ، عسل، نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارشور ، ذرت ، گوجه و فلفل سبز خرد شده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، بیست دقیقه در ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید🤗😋
پ.ن: اگر دوست داشتید می تونید یک عدد پیاز قرمز کوچیک به مواد اضافه کنید
🍲 @bebinobepaz
.
#تارت
#تارت_گيلاس
#چيز_تارت
#تارت_پنير
مواد لازم:
يك عدد پنير ماسكارپونه
بيسكوييت بتي پور سه بسته
كره ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ٣٠٠ گرم
پودر قند ٥ق غ
پودر ژلاتين٢ق غ
وانيل يك ق چ
سه ق غ آب سرد
گيلاس يا مرباي گيلاس به اندازه لازم
ژله توت فرنگي،يا آلبالو براي روي تارت يك بسته(كه من از ژله بريلو استفاده كردم)
تهيه:
بيسكوييت هارو خرد كرده و كاملا پودر كنيد،بعد كره رو ذوب كرده و با بيسكوييت ها مخلوط كرده با دست كمي ورز بديد تا كره كاملا با بيسكوييتها مخلوط بشه،ته قالب تارت رو چرب كنيد و سپس بيسكوييتهاي پودر شده و داخل تارت پرس كنيد و آن طور كه كناره هاي تارت هم پوشش بديد با ته ليوان كاملا پرس كنيد..بزاريد يخچال تا سفت بشه...
حالا مواد داخل تارترو درست كنيم.
اول ژلاتين رو با سه ق غ آب سرد مخلوط كرده و تا اسفنجي بشه،بعد روي بخار كتري گذاشته تا ذوب بشه(به روش بن ماري) و بزاريد كنار تا سرد بشه..
پنير روزده تا باز بشه و سپس خامه هم اضافه كنيد و با ٥ ق غ پودر قند بزنيد تا فرم بگيره،بعد يك ق چ وانيل و ژلاتين بن ماري شده هم اضافه كنيد و نصف مواد رو داخل تارت بريزيد،سپس برشهاي گيلاس يا مرباي گيلاس رو روي مواد بچينيد و سپس مابقي مواد رو بريزيد بزاريد يخچال تا ببنده،،،مي تونيد از ژله آلبالو يا توت فرنگي استفاده كنيد و براي روي تارت..طبق دستور روي جعبه درست كنيد و روي مواد پنيري بريزيد...
يا اينكه ساده گيلاس روي تارت بچينيد و نوش جان بفرماييد..😉
✅ولي من از ژله بريلواستفاده كردم و ژله سفيد رنگ داشتم با كمي آب مربا مخلوط كردم و روي مواد پنيري ريختم و سپس هسته ي گيلاس ها رو در آوردم و روي ژله چيدم به همين راحتي و خوشمزگي...
بعد به مدت ٧ الي٨ ساعت داخل يخچال گذاشتم ☺️
اندازه قالب تارت من ٢٠ با ارتفاع ٦ بود.
🍲 @bebinobepaz
رولت نارنگی🍊🍊🍊
مواد لازم:
آرد ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶۰گرم
برگ اسفناج نصف لیوان
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
نارنگی متوسط ۶ عدد
اول تخم مرغها رو در ظرفی روی حرارت غیر مستقیم بصورت بن ماری با همزن میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها گرم شدن از روی حرارت برشون میداریم و شکر ، وانیل و اسفناجی رو که با غذا ساز یا هر وسیله که در دسترس داریم خوب بصورت پوره دراوردیم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم (یادتون باشه فقط از برگ اسفناج استفاده کنید )و حدود ۱۰ دقیقه با همزن میزنیم بعد آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک اروم مخلوط میکنیم بعد مواد رو درقالب سایز ۲۵ در ۲۵ میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم ( کاغذ روغنی فراموش نشه ) و در فر با درجه ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم
دقت کنید که نون رولت نباید تو فر خشک بشه چون موقع لوله کردن میشکنه
درجه فر ها مختلفه پس نون رولت رو تو فر چک میکنیم
بعد از اینکه رولت رو از فر خارج کردیم یه کم صبر میکنیم تا ولرم بشه بعد کاغذ روغنی بزرگتر از قالب روش میندازیم و قالب رو برعکس میکنیم تا نون رولت خارج بشه وقتی سردتر شد روی نون رو خامه میمالیم
بعد دو سر نارنگی هارو میبریم و روی نون رولت میچینیم و با کمک کاغذ روغنی نون رو لوله میکنیم
رولت رو حدود یک ربع تو یخچال میذاریم .
موقع بریدن چاقو رو با آب گرم مرطوب کنید تا رولت راحتتر بریده بشه
سعی کنید از نارنگی های متوسط استفاده کنید اگر بزرگ باشن نون رولت یک دور کامل نمیپیچه و اگر کوچیک باشن بیشتر از یک دور پیچیده میشه🍊🍊🍊
🍲 @bebinobepaz
#حلوای_بادام
مواد لازم :
ارد سفید قنادی یکپیمانه
پودر قند نصف پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر بادام نصف پیمانه حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم(پودر بادام را میتونید در منزل خودتون تهیه کنید یا لوازم قنادی خریداری کنید )
پودر هل یک قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل ۱/۲قاشق چایخوری
و اما روش تهیه:
ابتدا آرد را الک کنید ، ودرون یک تابه ی مناسب بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و شروع به تفت دادن کنید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی در این نوع حلوا نباید رنگ آرد عوض شود حدود ۳۰ دقیقه
سپس کره را اضافه کنید (حرارت ملایم )و کره را با پشت یک قاشق چوبی به خورد آرد بدید
حدود ۵ دقیقه ی کره را با ارد تفت دهید
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی مواد از حرارت بیافتد (۵ دقیقه) و پودر قند و پودر بادام، پودر زنجبیل ،پودر هل را اضافه کنید
و مواد را به کمک پشت قاشق کاملا به خورد هم بدید و مخلوط کنید از دستتون هم میتونید استفاده کنید و مواد را با هم مخلوط کنید
حلوای شما آماده هست
به چند طریق میتوانید سرو کنید :
اگر سینی دیواره دار داشتید کف آن را یک کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را در آن به قطر ۲ سانتی متر کاملا فشرده و منسجم کنید و بعدکاتر بزنید و یا با یک چاقوی تیز برش لوزی یا مربع یا مستطیل بدهید
روش دیگه این که اگر قالب پلاستیکی ساده و یا سیلیکونی و یا حتی قالب های یخ که به صورت مستطیل یا مربع ساده هست داشته باشید حلوا را داخل آنها فشرده کنید و آرام از قالب خارج کنید
اگر هیچ کدام از این وسایل را نداشتید درون یک سینی ساده یک کاغذ روغنی پهن کنید و بعد با کمک کاغذ مواد را منظم به شکل مربع یا مستطیل به قطر ۲ سانتی متر شکل دهید و بعد کاتر یا با چاقو برش بزنید
و اما روش سنتی سرو این حلوا روش کفگیری هست به این ترتیب که شما حلوا را درگوشه ی ظرفی فشرده کنید و بعد با کفگیر از روی آن بردارید و در بشقاب سرو نمائید و روی آن را پودر پسته بریزید
برای تزیین این حلوا از پودر پسته پودر بادام و پودر گل سرخ استفاده کنید به این طریق که:
روی حلوا را کمی با مخلوط آب جوش و عسل نمناک کنید و بعد روی آن را با پودر پسته و ، ..تزیین کنید.
نوش جان😋
🍲 @bebinobepaz
#فلن_کیک_میوه_ای
👈مواد لازم:
👈برای فلن:
۴۰۰ گرم پودر کاستارد نارگیلی
۱۲۰ شیر جو دوسر تغلیظ شده
۱۲۰ گرم پالپ میوه پشن فروت یا گل ساعتی
۱۲۰ گرم شیر سویا شیرین نشده
۳۵ گرم شکر نیشکر
۱ قاشق چایخوری پودر آگار آگار
👈برای کیک:
۱۵۰ گرم آرد
۶۵ گرم شکر
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا
مواد مرطوب:
۶۰ گرم شیر بدون لبنی
۶۵ گرم آب لیمو
۶۳ گرم ماست لبنی
۸۵ گرم کره لبنی
👈ژله میوه پشن فروت یا گل ساعتی:
۸۰ گرم پالپ میوه پشن فروت یا گل ساعتی
۱/۴ پیمانه آب
۳ قاشق غذاخوری شکر نیشکر
۳/۴ قاشق چایخوری پودر آگار آگار
👈دستور تهیه:
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک تابه را چرب کرده و کنار بگذارید .
آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید. در یک مخلوط کن ، کره ، شکر و ماست را با همزن بزنید تا خامه ای شود. نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و کم کم مخلوط کنید. شیر و آبلیمو و مخلوط آرد باقیمانده را اضافه کنید ، مخلوط کنید تا یکدست شود.
خمیر را به یک ظرف آماده منتقل کنید. پخت را به مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از داخل آن تمیز بیرون بیاید، ادامه دهید. بگذارید کیک کاملاً خنک شود.
👈برای تهیه ژله:
پالپ میوه فشن فروت و آب را به مخلوط کن اضافه کنید. دانه ها را جدا کنید. مخلوط را از طریق الک یا توری صاف کنید.
در یک قابلمه آب میوه فشن فروت را که جدا کردید، بجوشانید. آگار-آگار را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملاً حل شود ، حدود ۲-۳ دقیقه. شکر را مرتب هم بزنید تا حل شود. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه بجوشد. مخلوط را روی قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
👈برای تهیه فلن:
پالپ میوه فشن فروت و شیر سویا را به مخلوط کن اضافه کنید. مخلوط کن را پالس کنید تا دانه ها جدا شوند. مخلوط را از طریق الک توری صاف کنید. از پشت قاشق برای فشار دادن استفاده کنید.
در یک ظرف، مخلوط شیر و میوه فشن فروت را اضافه کنید.
شیر جو دوسر غلیظ، پودر کاستارد نارگیلی و شکر را در یک قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. آگار-آگار را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا حل شود (۱-۲ دقیقه).
بعد از اینکه ژله در جا افتاد ، مخلوط فلن و میوه فشن فروت را بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. کیک را روی آن قرار دهید و ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
🍲 @bebinobepaz
♡مربای توت فرنگی♡
🍓مواد لازم👇🏻
۲ کیلو گرم توت فرنگی
۸ لیوان شکر
۱ ق چ سرپر پودر جوهر لیمو (یا آب یک لیمو)
۱ ق م کره
🍓طرز تهیه👇🏻
لول از همه ساقه های توت فرنگی رو جدا کرده و با آب خوب میشوریمشون اگه توت فرنگی هامون خیلی بزرگ بودن میتونیم به ۲ یا ۳ قسمت برششون بزنیم.
بعد اینکه خشک شدن داخل قابلمه بزرگ مقداری توت فرنگی ریخته و روش کمی شکر میپاشیم و این کار رو لایه لایه تا وقتی که توت فرنگی ها تموم بشن تکرار میکنیم. در قابلمه رو بسته و حداقل ۸ ساعت تا ۱ شب تا صبح استراحتش میدیم باید همه شکر های روی میوه ها آب بشن اگه توت فرنگی ها به اندازه کافی آبشونو پس نداده باشن یک استکان آب اضافه کرده و زیر اجاق رو روشن میکنیم و هر از گاهی آروم همش میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و بپزه.
وقتی مربا خواست به جوش بیاد برای اینکه زیاد کف نکنه ۱ قاشق مربا خوری کره اضافه کرده و زیر اجاق رو کم میکنیم بعد تا ۳۰_۳۵ دقیقه کنترل شده می پزیم در حین جوش اومدن کفش رو جمع کرده و دور میریزیم.
در نهایت پودر جوهر لیمو یا آب لیمو رو اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگه می پزیم، از رو اجاق برداشته و وقتی که خنک شد داخل شیشه های مربا میریزیم.
نوش جان 🍓❤
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #150 تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #8۰تومان تا #200 تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #150 تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #8۰تومان تا #200
زنداداشم تو هر مهمونی یه لباس جدید میپوشید😒😕
حقوق داداشم اونقدر نیست بتونه تو هر مجلس لباس به این خوشگلی بخره براش
لباسا هم خیلی گرونن خصوصا #مجلسیا 😢
خیلی کنجکاو شده بودم چجوری تو هر مجلس لباس جدید میپوشه😬😬
بالاخره یه روز ازش پرسیدم...
وای خدا عمرش بده❤️😱😱
میگه تو این کانال #لباسشو گرفته 😳😳 دهنم وا مونده بودد 😦😧
منم عضوش شدم حالا تو هر #مجلسی یه #لباس_جدید 😍
شمام بیاید #هنگ میکنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4