پوآچا سریع
مواد لازم:
1 لیوان روغن مایع
2 لیوان ماست
3 پاکت بکینگ پودر (30 گرم یا 7.5 قاشق چای خوری)
نمک (مقدار خیلی کم ، نوک قاشق مرباخوری)
4.5 لیوان آرد
برای روی پوآچا:
آرد سوخاری
طرز تهیه:
دستور پوآچای راحت و نرم که خیلی خوشمزه است. تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با دست یا با همزن دستی هم بزنید). آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت بدید. از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید داخل خمیر هر چیزی که دوست دارید بذارید و گرد کنید و در آرد سوخاری بغلتانید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 25 دقیقه بپزید.
🍲 @bebinobepaz
کیک خوشمزه
مواد لازم:
ارد ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت (همون سفید رنگه) ۱۰۰ گرم
شیر ۲۰۰میلی لیتر
شکر ۲۵۰گرم
تخم مرغ ۴ عدد درشت
روغن مایع ۲۵۰میلی لیتر
بیکینگ پودر سه و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱۰ تا ۱۲ گرم
آبجوش یک و نیم قاشق سوپخوری
طرز تهیه
در ابتدا پودر کاکائو را در آبجوش حل کنید
آرد ، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن بزنید( حداقل پنج دقیقه ). تا مواد کاملا سبک و حجیم شود روغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید ،طی سه مرحله وبه تناوب شیر و مخلوط ارد را به مایه بالا اضافه کنید مواد رو با همزن دستی خوب مخلوط کنید .
یک سوم مایه کیک رو با مخلوط کاکائو و آبجوش مخلوط کنید
قالب مورد نظر رو چرب کنید
در نهایت مایه کیک ساده و کاکائویی رو بصورت متناوب در قالب بریزید به اینصورت که اول کمی مایه کیک ساده و بعد کمی کاکائویی و در پایان با نوک کارد و یا سیخ چوبی مایه رو درون قالب کمی هم بزنید .
قالب را در فر گرم شده بگذاریدبمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد
دمای فر ۱۸۰ درجه
🍲 @bebinobepaz
دسر آلبالویی خوشمزه و خوش طعم
طرز تهیه
یک بسته ژله آلبالو رو در یک لیوان آبجوش کاملا حل کنید و روی بخار کتری قرار بدید تا ژله کاملا در آب جوش حل بشه بعد بگذارید تا خنک بشه ، نصف لیوان خامه فرم گرفته که هم دمای محیط باشه بهمراه دو قاشق غذاخوری پر آلبالو رو داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید بمدت حدودا یک دقیقه تا کاملا میکس بشن . (دوستان دقت کنید همه مواد به دمای محیط برسن و بعد با هم میکس کنید )
مخلوط بالا رو داخل قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار بدید بمدت چند ساعت تا کاملا خودش رو بگیره
من قالبم پلاستیکی هست و سه برابر مواد استفاده کردم و اول قالبم رو چرب کردم .
برای برگردوندن دسر هم ابتدا مطمئن باشید دسرتون کاملا بسته و آماده شده و قبل از خارج کردن چند دقیقه داخل آبگرم قرار بدید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.
ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهید قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانید به راحتی جابجایش کنید.
🍲 @bebinobepaz
#تاس_كباب جزو غذاهاي نوني 😊
پياز٢ عدد
گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده)
هويج ٢ عدد
سيب زميني ٢ عدد
كلم قمري ١ عدد
رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم
گوجه به مقدار لازم(دلخواه)
گرد ليمو به ميزان لازم.
اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين)
.
گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه
.
حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه😋
🍲 @bebinobepaz
پای سیب خوشمزه 😋😋
#پای_سیب_کیکی:
مواد میانی:
سیب شیرین بدون پوست و هسته، ریز خرد شده یا رنده درشت شده :300 گرم
شکر: 50 گرم
آب یا گلاب : یک قاشق غذاخوری
کره :20 گرم
کشمش سیاه پلویی یا مربای گل محمدی بدون شیره :25 گرم
گردو ریز خرد شده :30 تا 50 گرم
دارچین یا رنده پوست لیمو ترش یا هر دو :یک قاشق چایخوری
پودر بیسکویت ترجیحا سبوس دار: 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه مواد میانی:
* سیب و شکر و یک قاشق غذاخوری آب (یا گلاب) را در قابلمه کوچک تفلون ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا سیب آب انداخته و آب آن نسبتا (نه کاملا) خشک شود.
اگر تمایل دارید می توانید در این مرحله، سیب را کاملا له و پوره کنید.
* کره را افزوده و و اجازه دهید کمی سیب ها تفت بخورند.
* کشمش، گردو و دارچین را نیز افزوده بعد از یک تفت مختصر، شعله را خاموش کنید.
* پودر بیسکویت را بیفزایید.
* مواد آماده را کنار بگذارید تا سرد شوند و تا هنگام مصرف روی آن را بپوشانید.
- در صورتی که طعم دارچین را دوست ندارید، آن را حذف و از گلاب، وانیل، پوست لیمو استفاده کنید.
- در این روش سیب ها کاملا پخته می شوند. اگر دوست دارید سیب ها در کیک بیشتر حس شوند، آن ها را ریز خرد کنید و به جای پختن، یک تفت مختصر به همراه کره، شکر و ادویه دهید و در آخر گردو، کشمش و پودر بیسکویت را اضافه کنید.
مواد خمیر:
تخم مرغ بدون احتساب پوسته :200 گرم
شکر: 160 گرم
کره همدمای محیط: 110 گرم
مارگارین به دمای محیط رسیده: 100 گرم
شیر، آب سیب یا شربت :20 گرم
نمک : 1/4 ق چ
وانیل مایع : 1/2ق چ
آرد سفید:200 گرم
بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری کمی سرخالی
پودر شیرخشک : 4گرم
مخلوط پودر قند و دارچین به میزان لازم برای تزیین
طرز تهیه کیک:
* تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و سفید و روبانی شوند.
* مواد را کنار بگذارید.
* بدون شستن مفتول همزن، کره و مارگارین نرم را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
* شیر، نمک و وانیل مایع را اضاف کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست و کرمی و روشن شوند.
* مخلوط از پیش الک شده آرد، بیکینگ پودر و شیرخشک را اضفه کرده و هم بزنید تا از حالت خرده نان درآمده و یکدست و خمیری شود.
* مایه تخم مرغی کنار گذاشته شده را، در سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
* داخل 15 - 17 عدد قالب پای سیب را کاغذ مخصوص انداخته و کمی از مواد خمیر کیک، کف آنها بریزید.
🍲 @bebinobepaz
مرغ بریان با سس مخصوص
طرز پخت غذا در هواپز(فلیور ویو)
می توان غذا را در هواپز بدون روغن تهیه کرد بسیار برای سلامتی مفید است بخصوص برای کسانی که چربی خون بالا یا اضافه وزن دارند . در آن همه نوع مواد غذایی مانند گوشت و مرغ و ماهی وسیب زمینی و انواع سبزیجات می توان پخت فقط مصرف برق زیادی دارد. زمان پخت هم نسبت به اجاق گاز یا مایکرووفر بسیار کمتر است.مانند منقل یا اجاق گاز هم در هنگام پخت کباب دود نمی کند وبسیار آسان شسته می شود. غذاهایی مانند استیک ، جوجه کباب ، مرغ بریان درسته ، ماهی و شنیتسل مرغ یا ماهی و پیتزا حتی سیب زمینی سرخ کرده در آن خوشمزه تر و تردتر می شوند.
جدول پخت غذاهای مختلف
نوع غذا / زمان لازم / درجه حرارت
مرغ کامل
75 الی 90 دقیقه ۱۸۰-۲۰۰ درجه
ماهی
15 الی 30 دقیقه ۱۳۰-۱۵۰ درجه
کیک
30 الی 45 دقیقه ۱۴۰-۱۶۰ درجه
میگو
15الی 20 دقیقه ۱۴۰-۱۶۰ درجه
سوسیس
10 الی 15 دقیقه ۱۲۰-۱۵۰ درجه
بادام زمینی(خشکبار)
20الی 30 دقیقه ۱۴۰-۱۶۰ درجه
سیب زمینی
12 الی 15 دقیقه ۱۸۰-۲۰۰ درجه
بال مرغ
15 الی 20 دقیقه ۱۵۰-۱۸۰ درجه
کباب کردن گوشت
20 الی 30 دقیقه ۲۲۰-۲۴۰ درجه
🍲 @bebinobepaz
بشقاب_خوشمزه
#مرغ_پسندیده (غذای #ترکیه)
موادلازم سس:
آرد 3 قاشق غذاخوری
شیر یک و یک دوم پیمانه
کره 60 گرم
فلفل سیاه
عصاره مرغ یک عدد
بادمجان 3 عدد
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد خورد شده (مثل قطعات گوشت خورشتی)
پیاز نگینی یک عدد
گوجه خورد شده یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه مقداری
پودر سیر کمی
پول بیبر یا فلفل قرمزپرک شده نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سس:
اول بادمجون ها رو بشورین و با پوست کبابی کنید سپس پوستش رو جدا کرده و ساطوری خورد کنید
آرد را در کره کمی تفت میدهیم کم کم شیر را اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم فلفل و عصاره مرغ را اضافه کرده حرارت میدیم، بادمجان های ساطوری شده رو به سس اضافه میکنیم 5 دقیقه حرارت میدهیم.
طرز تهیه مرغ :
پیاز را در ماهیتابه ریخته وتفت میدهیم تاشیشه ایی شود سپس مرغ را اضافه میکنیم تا کاملا سرخ شود بعد رب گوجه و ادویه ها را اضافه میکنیم 10دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم سپس گوجه ها را اضافه کرده وحرارت را خاموش میکنیم.
طرز سرو کردن
اول سس را اضافه کرده و بعد مرغ را روی آن میریزیم.
🍲 @bebinobepaz
سوپ بروکلی 🍃
مواد لازم
کره (ذوبشده)– 50 گرم
روغن مایع – به مقدار لازم
ترهفرنگی (حلقهای خردشده) – 1 ساقه
آرد نول – 2 قاشق سوپخوری
استاک مرغ – 4 پیمانه
کلم بروکلی (گلگل و بلانچشده) – 450 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) – به مقدار لازم
جوزهندی (رندهشده) – 1/4 قاشق چایخوری
شیر – 250 میلیلیتر
خامه صبحانه – مقداری برای سرو
فلفل دلمهای قرمز (نگینی خردشده) – مقداری برای تزیین *برای تهیه استاک مرغ به #استاک مراجعه کنید
روش تهیه:
1. در قابلمه اي حاوي کره و کمي روغن مايع، روي حرارت ملايم، تره فرنگي را تفت دهيد تا نرم شود سپس آرد را به آن اضافه کنيد و مرتباً تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود؛
2. در قابلمه اي کوچک، استاک را بريزيد و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش بيايد سپس آن را به تدريج به قابلمه حاوي تره فرنگي اضافه کنيد و مرتباً هم بزنيد تا آرد گلوله نشود؛
3. کلم بروکلي را به همراه مقداري نمک، فلفل سياه و جوزهندي به قابلمه بيافزاييد، در قابلمه را بگذاريد تا سوپ به مدت يک ساعت بپزد و کاملاً جا بيافتد؛
4. پس از اين مدت، قابلمه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد سوپ به مدت 30 دقيقه بماند تا سرد شود سپس آن را در غذاساز بريزيد و مخلوط کنيد تا به صورت پوره در بيايد؛
5. سوپ را به قابلمه برگردانيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود سپس شير را به تدريج به سوپ اضافه کنيد و بگذاريد سوپ کاملاً داغ شود. سوپ بروکلي را در ظرف موردنظر بريزيد، روي آن را با خامه صبحانه، کلم بروکلي و فلفل دلمه اي قرمز تزيين و سرو کنيد.
جایگزین:
در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، میتوانید از همان مقدار آب، بههمراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
1- باتوجه به اینكه گوشت غذا و سبزی قورمه به صورت جداگانه سرخ میشوند، بهتر است در صورت امكان از مقدار كمی روغن استفاده كنید تا غذا بیش از اندازه چرب نشود.
2- لوبیای قورمهسبزی را از شب قبل خیس كنید و قبل از اضافه كردن به خورش 20 دقیقه آن را در آب جوشانده و سپس به خورش اضافه كنید.
3- مدت زمان سرخ كردن سبزی قورمهسبزی روی شعله متوسط حدود 15 دقیقه است تا زمانی كه رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3 بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو كردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین میآورد و روغن بیشتری جذب سبزی میشود.
4- بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود . اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.
5- تركیب سبزی قورمه در نقاط مختلف ایران متفاوت است. در تهران سبزی قورمه از تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله تشكیل شده است و گاه حتی گشنیز در آن به كار نمیرود. در جنوب ایران به سبزی كمی سیر سبز تازه و شوید اضافه میشود. در آذربایجان شنبلیله از تركیب سبزی حذف و به جای آن اسفناج به كار میرود.
6- از علائم یك خورش جاافتاده روغنی است كه روی خورش میایستد، اگر هنگام سرو غذا، همه مواد پخته، اما خوب جا نیفتاده بود یا به اصطلاح آب و دان سوا بود، 10دقیقه قبل از كشیدن خورش ، 4-3 قالب كوچك یخ به خورش اضافه كنید. این كار تمام روغن خورش را جذب كرده و روی آن میآورد و درنتیجه غذا كاملا جا افتاده به نظر میرسد.
7- لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.
8- هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.
9- در بعضی مناطق به خورش قورمهسبزی رب گوجهفرنگی اضافه میشود اما این كار توصیه نمیشود، زیرا طعم رب گوجهفرنگی باقی مزهها را تحتالشعاع قرار داده و از بین میبرد.
10- برای تهیه یك قورمهسبزی جاافتاده، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار میگذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعمها با هم مخلوط شوند.
11- برای تهیه قورمهسبزی، گوشت سردست انتخاب كرده و همراه آن دنبالچه گوسفندی، تكهای دنده و قلم اضافه كنید تا طعم خورش بهتر و لذیذتر شود.
🍲 @bebinobepaz
فلافل
و اما دستورش .
دو پيمانه نخود رو ٤٨ساعت خيس كنيد و تو اين دو روز مدام ابش رو عوض كنيد .
بعد دو روز به راحتي پوستش جدا ميشه پوست نخودها رو در بياريد .
ي پياز متوسط رو پوره كنيد ابش رو بگيريد .
حالا نخودها ،پوره پياز ،نصف يك بوته كوچيك سير (٤تا ٥تا حبه )،١/٤پيمونه اب ،يك قاشق غذاخوري سركه سفيد ،يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر ،و ٣قاشق غذاخوري ارد نخودچي و ادويه ها كه شامل نمك ،فلفل قرمز ،تخم گشنيز پودر شده و كمي زيره رو اضافه مواد رو ميكس كنيد (من تو ميكسر كامل مخلوط كردم تا مواد يكدست بشه )
.
بعد بريزيد تو ظرف سه تا ٤ساعت بزاريد تو يخچال و بعدهم تو ظرفي كه گود و خوب روغنش داغ شده و غوطه ور بايد باشد با قالب فلافل قالب بزنيد و سرخ كنيد .
مزه و عطر تخم گشنيز بينظير پس بدون اون اصلا درست نكنيد فلافل عاي جنوبي تندن فلفل قرمز خيلي طعمش رو خوب و بيروني ميكنه .
اميدوارم درست كنيد و كيف كنيد چون واقعا طعمشون عالي و خوشمزست
پودر انبه هم اگه در دسترس داريد بريزيد حتما من اينجا نتونستم پيدا كنم
🍲 @bebinobepaz
#حلوای_هویج
🌹مواد لازم 🌹هویج............... نیم کیلو
🌹گلاب .............نصف پیمانه + ۴ ق س
🌹شکر............... ۲ پیمانه + ۲ ق س
🌹آرد ................1 پیمانه +1 ق س
🌹روغن مایع .........نصف پیمانه + ۲ ق س
🌹زعفران آب کرده......... 4 قاشق غذاخوری دم کرده غلیظ
حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست 🌹🌹طرز تهیه:
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید. 💟نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره بشن.
آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید
زیر ظرف شعله پخش کن بذارین یا اینکه شعله گاز رو کم کنید تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه
نکته :
رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه
بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.
هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم
و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین
سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
انقدر بزنید تا حلوا از دیواره ظرف جدا بشه ,حتما به صورت دورانی حلوا را هم بزنید
برای تزیین هم دستاتون رو چرب میکنیم و مقداری از اون رو برمیداریم و به صورت هویج شکل میدیم و خلال پسته میزنیم تا شبیه هویج بشه
🍲 @bebinobepaz
سلام
عزیزان زیادی مشکل تلخی خورش بدلیل لیمو عمانی رو داشتن و امروز تجربه ی خودمو باهاتون به اشتراک میزارم
دوستان من امروز برای پخت قورمه سبزی از دو عدد لیمو عمانی و یک قاشق غذاخوری رب لیمو عمانی استفاده کردم که فووقالعاده عالیه .
#قورمه_سبزی
خورش قرمه سبزی معمولا در استفاده از پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ فراوان و ریختن آب کم و جا انداختن خورش است
برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد من سبزی رو یک مرحله خوب سرخ میکنم و مرحله بعدی با گوشت تفت میدم به اینصورت که سبزی رو خوب سرخ میکنیم( سبزی قورمه باید حتما ریز خرد بشه) ولی نسوزه و سیاه نشه یک پیمانه لوبیا قرمز رو هم از شب قبل خیس میکنیم وآبشو عوض کردم. داخل قابلمه یه پیاز رو ریز خرد کردم با روغن تفت دادم زردچوبه زدم و گوشت خورشتی خورد شده رواضافه کردم وتفتش دادم سبزی رو هم اضافه کردم دوباره اونم تفتی بخوره یک ق.غ هم شنبلیله خشک اضافه کردم(عطر خوبی به خورش میده)لوبیا قرمز رو هم اضافه کردم و مقداری اب درحدی که گوشتم بپزه وخورشتم بی آب نمونه اضافه کردم ودرقابلمه رو بستم تا گوشت ولوبیا بپزه وسطهای پخت ۴تا لیمو عمانی را که از قبل با چنگال سوراخ کرده و به خورشت اضافه کردم نمک خورشت رو اندازه کردم اجازه دادم با حرارت ملایم چند ساعت خورشت بپزه تا جابیفته.
اینکه خورشت تیره شده و به روغن افتاده اینه که دوبار سبزیش سرخ شده یبار سبزی جداگانه و یبارم با گوشت وپیاز تفت خورده.
نکته ها:
سبزی قورمه سبزی هم شامل تره.جعفری.گشنیز.برگ چغندر یا اسفناج.شنبلیله میباشد
اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورش قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و گشنیز به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره . پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید .البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه .
#تهدیگ_سیب_زمینی_رنده
دو عدد سیب زمینی متوسط را پاک کرده و خوب شستم وبا رنده ریز زدمو ابشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه را داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی را داخل قابمه بریزید و با پشت کف گیر پخش کنید و پهن کنید کمی که خودشو گرفت برنج رو میریزم روش تابمدت یکساعت دم بکشه.
🍲 @bebinobepaz
#كشك_كدو
كدو سبز ٤ عدد
پياز داغ ٢ تا متوسط
كشك نصف پيمانه
نعنا داغ ٢ قاشق غذاخوري
سير داغ ١ قاشق مرباخوري
زعفران(اختياري)
قرص گوشت (گاليبلانكا يا آب گوشت)نصف يك عدد
طرز تهيه:اول از همه كدوهارو سرخ كنيد يا در فر يا تابه چدني گريل كنيد كه طبعا سالمتره ولي من سرخ كردم ،پياز را هم خرد و سرخ كنيدو همين طور نعنا داغ و سير داغ هم بگيرين بزارين كنار،حالا يه قابلمه تميز بردارين ابتدا كدوهاي سرخ شده بعد پيازها و نعنا و سير داغ را اضافه كنيد و بعد كشك كه با مقداري آب رقيق كردين را اضافه(ميتونيد كشك را با آب زعفران رقيق كنيد) و يه نصفه قرص گوشت و نمك و فلفل و يك ليوان آب و همانطور كه در استوري ميبينيد همه مواد را مخلوط كنيد و بزاريد ريز ريز بجوشه،و بعد از پخت كامل كدوهارو با چنگال ريش ريش كنيد و بزاريد باز بپزه،دقيقا مراحل پخت مثه كشك بادمجان هست كه به جاي بادمجان از كدو استفاده ميشه و واقعاا خوشمزه تره و هم اينكه مثل دوستاني كه حساسيت دارن به بادمجان اين غذا گزينه خوبيه😍
🍲 @bebinobepaz
حمیسه جگر
اول از همه ٢ عدد پیاز متوسط رو تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه، بعد دل را اضافه کرده و تفت میدیم (دل گوسفند زمان بیشتری نیاز داره تا پخته بشه) بعد جگر و قلوه رو اضافه کرده و تفت میدیم (جگر و قلوه زمان کمتری نیاز به سرخ کردن دارن).
فلفل، زردچوبه، ادويه كارى و نمک رو اضافه کرده و بعد ٢ ق غ رب گوجه رو اضافه میکنیم. خوب تفت میدیم تا زمانی ک رب گوجه تغیر رنگ بده و رنگش باز بشه و رنگ روغن نارنجی بشه. بعد ٤ عدد گوجه رو اضافه کرده و سرخ میکنیم تا زمانی که گوجه نرم بشه. غذامون آماده است. نوش جان
✔ خوب من به سليقه خودم گوجه رو بهش اضافه نكردم و سرخ كردم و كنارش سرو كردم و در ضمن سيب زمينى سرخ شده هم كنارش گذاشتم.
✅ این غذا توی هر شهر با یک مقدار تفاوت دستور و اسم آماده میشه.
🍲 @bebinobepaz
#سوپ_جو بپزم
#دو_پیازه_میگو
البته برای دوپیازه میگو بهتر هست از سیب زمینی استفاده نشه ولی همون جور که گفتم یه بسته کوچولو میگو داشتم پس با دو تا دونه سیب زمینی مخلوط کردم .
اون یکی سیب زمینی و دو تا هویج و یه دونه پیازی که داشتم رو هم توی سوپ ریختم .
سیب زمینی ها رو سرخ کردم و کنار گذاشتم . پیازهای خلالی رو سرخ کردم ، میگوها رو اضافه کردم و یه تفت کوچولو دادم . نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر سیر و رب گوجه فرنگی اضافه کردم و بعد از سه دقیقه ، سیب زمینی ها رو اضافه کردم و خاموش کردم .
برای سوپ هم بلغور جو رو با یک تکه سینه مرغ و یه دونه پیاز و زردچوبه پختم . دو عدد هویج و یک عدد سیب زمینی رو رنده درشت زدم و به سوپ اضافه کردم . وقتی همه مواد پختن ، مرغ رو ریش ریش کردم و دوباره به سوپ اضافه کردم ، نمک ، فلفل ، آبلیمو ، کمی رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده هم اضافه کردم ، چند تا قل که زد ، خاموش کردم .
🍲 @bebinobepaz
#کباب_تسبیحی
مواد لازم
300گرم گوشت چرخ شده و300گرم سینه مرغ چرخ کرده و2عددپیازوکمی نمک وفلفل قرمز وکمی زردچوبه وکمی آب زعفران غلیظ گوشت چرخ شده راهمراه پیازرنده شده زعفران زردچوبه نمک فلفل روخوب باهم مخلوط کردم وورزدادم بعددریخچال استراحت دادم
برای مرغ چرخ شده هم همین موادروریختم و بعداستراحت دادم تویخچال بعدگوشت هارویکی درمیان به اندازه گردو برداشتم و گردالیش کردم😂وبه سیخ فلزی کشیدم و در روغن سرخ کردم
#پاناكوتا_انار
مواد لازم براي پاناكوتا
شيردوليوان
پودرژلاتين ٢قاشق غذاخوري
خامه ٣قاشق غ
شكر نصف ليوان
وانيل نوك قاشق چايخوري
اول شير و شكر روي حرارت ملايم ميذاريم تا كاملا حل بشه تو يه ظرف جدا پودر ژلاتين رو با نصف استكان آب بن ماري (حرارت غيرمستقيم) ميكنيم بعد كه كاملا شفاف شد قاطي شير ميكنيم و دراخر خامه رو مخلوط ميكنيم و وقتي يكدست شد (نباید بجوشه) خاموش ميكنيم و وانيل اضافه ميكنيم بعد داخل قالب مورد نظرم ریختم بعد از ۳ ساعت که خودشو گرفت از قالب جدا کردم و ژله انار را روش ریختم
برای ژله انار
يك بسته ژله انار
يك ليوان آبجوش
يك ليوان آب سرد
یک لیوان انار دون شده
اول ژله انار و با آبجوش كاملا هم ميزنيم تا يكدست بشه بعد آب سرد اضافه ميكنيد میزاریم خوب خنک بشه و انار را اضافه کرده و روی پاناکوتا میریزیم و دوباره به یخچال انتقال میدیم بمدت ۲ ساعت تا خوب خودشو بگیره .
#سوپ_جو_با_شير رستورانی😉
يك ليوان جو پوست كنده از قبل خیس کرده با دوتا دونه ران یا سینه مرغ ويه ليوان كلم ريز شده و يه دونه هويج خرد شده رو با مقدارى آب روى حرارت گذاشتم تا خوب بپزه
بعد سه ق غ آرد رو با يه كره 50 گرمى سرخ كردم همينكه طلايى شد 3 ليوان شير و 100 گرم خامه بهش اضافه كرده و پس از اينكه سس بشامل يكدست شد به آرومى و در حاليكه سوپ رو هم ميزدم به سوپ اضافه كردم كمى جعفرى خرد شده هم داخل سوپ ريخته و نمك و فلفلش رو اندازه كردم ، اگر ديدين سوپتون سفت هست كمى شير يا آبجوش بهش اضافه كنيد تا غلطت دلخواهتون رو داشته باشه
نکته:
اين سوپ سليقه ايه و ميتونید کلم رو ازش حذف کنید
میتونید این سوپ را با اب قلم هم درست کنید
🍲 @bebinobepaz
#پیتزا_رولی
براى خمير
تخم مرغ يك عدد
شير ولرم يك پيمانه
روغن بك سوم پيمانه
خمير مايه يه ق غ خورى
شكر يه قاشق غ خورى
نمك نصف ق غ خورى
شير و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و ده دقيقه كنار ميذاريم ،بعد همه. مواد رو به جز ارد اضافه مو كنيم و هم ميزنيم،ارد رو كم كم به مواد اضافه مى كنيم تا يه خمير لطيف كه به دستمون نچسبه به دست بياريم...
خمير رو روش دستمال ميندازيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديدم تا خمير پف كنه و(ور) بياد....
مواد داخل خمير
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه يك عدد
قارچ خرد شده دو پیمانه پيمانه
پياز يك عدد
پنير پیتزایاموزارلا یاچدار يا گوداورقه اى فرقى نمى كنه مى تونيد از هر كدوم كه دوست داريد استفاده كنيد
سس كچاب يك پيمانه
ولى من از نمك و فلفل،پاپريكا،آويشن به ميزان لازم استفاده كردم
پياز رو تو روغن تفت ميديم تا سبك بشه،فلفل دلمه اى رو كه خرد كرديم بهش اضافه مى كنيم و تفت ميديم ،قارچ ها رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد میذاریم تا آب نندازه و سرخ بشه و بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید ،ادويه هارو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و در آخر سس كچاب رو توش مى ريزيم و بعد كمى تفت دادن آماده ميشه...
خمير رو روى ميزكار كه ارد پاشى شده پهن مى كنيم و به قطر يك سانت و به عرض بيست در بيست يا بيشتر،(يه لايه پنير مى ريزيم (من بخاطر اينكه خيلى پر كالرى نشه پنير یه لایه ريختم)و بعد مواد اماده شده رو روى مى ريزيم و پخش مى كنيم تا روى كل خمير پخش بشه،و بعد پنير موزارلا يا ورقه اى پروسس يا گودا روش مى چينيم و رولش مى كنيم،بعد اينكه رول شد با يه چاقوى تيز به اندازه هاى شش سانتى برش ميزنيم و توى ظرفى كه ديواره داشته باشه مى چينيم و توى فرى كه از قبل با دماى ١٨٠درجه گرم شده به مدت ٢٠ الى ٢٥ دقيقه قميذاريم تا بپزه واماده بشه...
مى تونيد بجاى گوشت چرخ شده از مرغ و ژامبون هم استفاده كنيد
🍲 @bebinobepaz
#سمبوسه 😋
#بندرى😋
من سمبوسه رو اينجورى درست مى كنم
سيب زمينى رو نگينى خرد مى كنم و ابپز مى كنم،به پياز رو نگينى ريز خرد مى كنم و با روغن كم تفت ميدم تا سبك بشه و گوشت چرخ شده اضافه مى كنم و تفت ميدم،نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن و تخم گشنيز رو اضافه مى كنم و سيب زمينى هارو هم به مواد اضافه مى كنم و كمى تفت ميدم و يه ليوان جعفرى و تره خرد شده اضافه مى كنم و توى نان لواش مى پيچم و توروغن سرخ مى كنم و باد توى سبد فلزى دستمال ميذارم و سمبوسه ها رو توش مى چينم تا روغن اضافيش كشيده بشه.... ....
براى بندرى هم پياز فراوون و فلفل دلمه اى رو تفت ميدم تا سبك و شيشه اى بشه،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه مى كنم و سوسيس هارو توش مى ريزم و هم ميزنم تا سوسيس ها بپزم و در اخر كمى سس تند و يه قاشق رب گوجه فرنگى مى ريزم و پنج هم ميزنم تا اماده بشه...
🍲 @bebinobepaz
خاگینه تبریزی زعفرانی با مغز پسته
خاگینه تبریزی یا همون قیقاناخ که قبلا دستورش رو گذاشته بودم ، با همون مواد اما اینبار کمی متفاوت تر درست کردم که توضیح میدم ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم
🍲 @bebinobepaz
#باميه_لبناني #بامیه_عربی
موادلازم :
اردسفيد ۱/۵پیمانه (اگر خمیر بعد از اضافه کردن تخم مرغ شل بود باز اضافه کنید تا ی خمیر چسبناک داشته باشید)
ماست ٣ قاشق سوپخوري
كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوري
تخم مرغ ٢ عدد
زعفران دم شده ١/٢ قاشق چ
پودرهل ودارچين ١/٢ ق چ
خمير مايه ۱ ق چ
اب ولرم ١/٢ پيمانه
شكر ١ ق چ
مواد لازم برای شربت بامیه:
آب۳/۴ پیمانه
شکر۱پیمانه
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
گلوکز یا عسل ۱قاشق غذاخوری
اول شربت باميه رودرست كنين وبذارين خنك بشه : يك ليوان شكر روبا يك ليوان سرخالي مخلوط كرده كمي هم بزنين تا شكرحل بشه سپس مخلوط شكرواب روروي حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعدازاينكه محلول شكرواب شروع به جوشيدن كرد حرارت روكم كرده وبذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه وبعدازاين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو و يك قاشق پرگلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه.
يك قاشق شكررو با اب ولرم حل كرده وخميرمايه روبريزين روش یه کوچلو هم بزنید خیلی کم درشوبذارين و١٠ دقيقه بذارين جاي گرم تا عمل بياد.
درظرفي ديگرماست وكره وپودرهل ودارچين رومخلوط كرده واردرواضافه كرده تا جايي كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود باقاشق اردروبريزين تا خميرمون چسب نداشته باشه خميررو٥ دقيقه ورزومشت ومال بدين و درشو بذارين خوب بپوشونين وجاي گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه بعدازاستراحت خميربا مشت پفش روبگيرين ويكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده و مخلوط كرده وبعد تخم مرغ دوم رواضافه كنين باز هم ميزنيم خيلي نيازي به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ وخميرمخلوط بشن اگر حس کردید با وجود ۱/۵ لیوان آرد خمیر خیلی شل بود نصف لیوان آرد دیگه کم کم اضافه کنید تا خمیر پسبناکی ب دست بیاد ک راحت از ماسوره خارج بشه .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته (توی قیف و بدونماسوره هم میشه درست کنید ) وداخل روغني كه هنوزخوب داغ نشده ميريزيم ،وقتي يكطرف سرخ شد برگردونين طرف ديگه هم سرخ بشه و بعد داخل شربت بذارين.
شربت ولرمه نه خيلي داغ ونه خيلي خنك .
باميه هاي لذيذاماده ن روشوباپسته تزيين وباچاي نوش جان كنيد
عالیه عاشقش میشین
🍲 @bebinobepaz