#سالاد_ماکارونی_سوپرایز
به نظرم این مدل سرو سالاد برای مهمونیا خیلی جالبه و با ی تغییر کوچولو می تونین سالاد تون رو متفاوت کنین ☺️☺️.
برای درست کردن این مدل سالاد ابتدا باید پوره ی سیب زمینی تهیه کنین، برای این قالب من 3 عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز و بعد پوره کردم، کمی روغن زیتون و یک قاشق خامه یا ماست چکیده و کمی نمک بهش اضافه کردم، تا ی مقدار چسبندگی پیدا کنه داخل قالب رو با نایلون یا سلفون پوشوندم و از پورهای سیب زمینی کف و اطرافش رو یک لایه قرار دادم، دقت کنید خیلی نازک نباشه. تو عکسش مشخصه، سپس سالاد ماکارونی رو داخل قالب بریزین و با قاشق فشرده ش کنین، بعد روش رو دوباره با نایلون پوشانده و در یخچال ی شب تا صبح قرار بدین تا خوب سفت شه و مواد جا بیفته.
برای تزیینش من از هویج و برگ نعنا استفاده کردم.
نکته :
برای این مدل سالاد بهتره دیگه سیب زمینی توی مواد سالاد ماکارونی استفاده نکنین.
از داخلش هم تو استوری براتون فیلم گرفتم اگه دوست داشتین ببینین.
🍲 @bebinobepaz
دونات هندوانه ای
مواد لازم برای دونات:
تخم مرغ یک عدد
شکر نصف لیوان
شیر ولرم یک لیوان
کره ی آب شده یک چهارم لیوان
خمیر مایه ده گرم (من از یک پاکت ده گرمی خمیر مایه ترک استفاده کردم)
وانیل نصف قاشق چایخوری
نوک قاشق مرباخوری نمک
تقریبا سه و نیم الی چهار لیوان آرد
طرز تهیه:
شیر ولرم و خمیر مایه و یک قاشق از شکر را در ظرف گودی ریخته و با هم مخلوط کنید و ده دقیقه کنار بذارید تا خمیر مایه بعمل بیاید،بعد تخم مرغ،کره ی آب شده،بقیه شکر،نمک و وانیل را اضافه کرده و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید بعد آرد را الک کرده و کم کم به موادتون اضافه کنید و خمیر رو ورز بدین و تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه وقتی خمیر آماده شد روی ظرف را بپوشانید و خمیر را در جای گرمی قرار دهید تا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت کند بعد از استراحت خمیر را با وردنه پهن کرده و کاغذ روغنی هایی که به شکل مربع بریدید رو زیر خمیر قرار دهید و خمیر را قالب بزنید و همراه با کاغذ روغنی زیرش توی سینی بچینید وقتی همه ی دوناتها رو قالب زدید روی دوناتها دستمالی بذارید و یکساعت بهشون استراحت بدین تا پف کنن بعد از یکساعت داخل ظرف گودی روغن بریزید و اجازه بدین داغ شود و دوناتها رو یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید سعی کنید زود زود دوناتها رو داخل روغن برگردونید یکطرف دونات که سرخ شد طرف دیگرش رو هم سرخ کنید و از روغن خارج کنید.بعد بسته به میل خودتون با شکلات یا هرچیزی که دوست داشتین تزئین کنید.من برای تزئین این دوناتها از کرم پیراشکی استفاده کردم وبه کِرِم رنگ خوراکی قرمز و سبز زدم.
کرم تزئین دونات یا کرم پیراشکی:
آرد یک پیمانه سرخالی
شکر ۱/۵ پیمانه
آب ۲ پیمانه
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را بهش اضافه کنید و دوباره مخلوط کنیدسپس روی حرارت ملایم بذارید و مدام مواد رو هم بزنید تا به صورت کرم درآید سپس از روی حرارت بردارید و بهش وانیل رو اضافه کنید و دوباره مواد رو قاطی کنید من مواد رو به دو قسمت تقسیم کردم و بهشون رنگ خوراکی قرمز و سبز زدم اگه موادتون کمی غلیظ شد یک قاشق چایخوری روغن مایع بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد با همین کرم رنگی روی دوناتها رو به شکل هندوانه تزئین کنید و روی قسمت قرمز رنگش شکلات چیپسی قرار دهید.یا شکلات آب شده را توی کیسه فریزر بریزید و نوکش رو کمی سوراخ کنید و روی قسمت قرمز رنگ نقطه هایی از شکلات قرار دهید.
🍲 @bebinobepaz
دمي گوجه
.
چندتا گوجه رنده كردم بعد با يك قاشق پياز داغ و نمك و فلفل زردچوبه ادويه پلوي و روغن گذاشتم روي گاز و همرو با هم مخلوط كرد و يك قاشق رب بهش اضافه كردم.
سيب زمينيهارو خرد كردم بهش اضافه كردم بعد برنجمو شستم ريختم تو قابلمه و اجازه دادم تا با هم پخته بشن.
بستگي به آب گوجتون داره اگر كم بود بازم بهش آب اضافه كنيد تا جاي كه برنج پخته بشه و دمش كنيد.
نكته:ميتونيد از رب استفاده نكنيد من براي خوشرنگ شدن اضافه كردم.و اگر مثل من بي حوصله نبوديد اگر براي گوجها از مخلوط كن استفاده كنيد خيلي بهتره.گوجه با پوست👌
🍲 @bebinobepaz
#نون_سیر_و_پنیر
اول سس رو اماده کنید
دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه
دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz
#نان_با مغز پنیر و گردو
سلام دوستای عزیزم اینم نون به شکل انگور با مغز پنیر و گردو یه میان وعده خوب و مفید برای مدرسه بچه ها و هم میتونین تو هیئتها ازش استفاده کنین البته نه به شکل انگور به شکلهای مختلف که مناسب با مکانش باشه من این نون رو همون طور که گفتم به خاطر انی به شکل انگور در اوردم که بتونم وسوسش کنم این نون رو بخوره. درست کردن به شکل انگور خیلی اسونه فقط کمی زمانبر هست که نیاز به حوصله داره. برای چسبوندنش نیاز به چیزی نیست فقط کافیه کنار هم بزارین خودش تو فر بعد پف کردن بهم میچسبه فقط حواستون باشه که کنار هم میزارین فاصله ای بینشون نباشه .
دستور خمیر:
آرد ۳ لیوان (پایه کار)
شیر ولرم ۱ ل
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک چهارم لیوان
خمیر مایه یک قاشق غ
روغن یا کره (اب کرده و سرد شده) ۳۰ گرم
نمک نصف قاشق چ
گلاب کمی
زعفران برای رومال
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
برای داخل خمیر:
پنیر خامه ای مقداری
گردو مقداری
طرز تهیه:
شیر ولرمی که دست رو نسوزونه رو با یک قاشق چ شکرو خمیر مایه مخلوط میکنیم کنار میزاریم تا روش کف کنه (ده دقیقه کافیه)
تخم مرغ و بقیه شکر رو با همزن میزنیم تا کمی پف کنه و از حالت لختگی در بیاد بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم بعد مخلوط (شیر و خمیر مایه)و گلاب و نمک رو اضافه میکنیم هم میزنیم، اردو کم کم اضافه میکنیم و بادست ورز میدیم این سه لیوان آرد پایه کارمون هست اگه خمیر همچنان چسبناک بود قاشق قاشق اردبیشتری علاوه بر اون چهار لیوان اضافه میکنیم و ورز میدیم انقدراین کارو تکرارمیکنیم تا خمیری درست بشه که به دست نچسبه. خمیر که اماده شد یه ظرف میگیریم کفشو باروغن چرب میکنیم وخمیرو میزاریم داخلش من درشو با سلفون میبندم بعد میزارم یه جای گرم دوساعت بمونه تاحجمش دو برابر بشه.
بعد دوساعت خمیرو اول ورز میدیم تا پفش از بین بره بعد به شکل دلخواه بپیچین(این روش پیچیدن خمیر عکس مراحلشو صفحه بعد هست ورق بزنین).
اول یه تیکه کوچولو اندازه یه فندق یا کمی بزرگتر بگیرین کمی بازش کنین کمی پنیر و گردو داخلش بریزین و دوباره گردالی کنین.
کف سینی رو کاغذ روغنی بزارین و این گردالی هارو روی کاغذ روغنی بچینین دراخر رومال کنین
برای رومال ازمخلوط زرده تخم مرغ وزعفرون استفاده کنید.(من فقط زعفرون استفاده کردم که زیاد براق نشده مخلوط زرده تخم مرغ و زعفرون خیلی بهتره).
بعد گذاشتم تو فر با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد گریل رو روشن کنین تا روش طلایی بشه
🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :
شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر,
سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری ,نمک کمی,
پارچه نازک یا توری
طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.
شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.
وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.
به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود.
پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.
🍲 @bebinobepaz